Bende kızımda öyle olmuştum . Kız geliyor ama hazırlık yapmayın demiştiYavallahi benim hiç umudum yoktu çat diye söyledi şok olduk teşekkürler canımm
He anladım canımYokDilkenn Sen benden önce öğrenirsin demişti de ondan öyle dedim . Son 1 hafta ctesi kontrol heyecan dorukta birde göstermiyormuş yandık detaylıda öğrenırız
Ama nasıl güzel bir pozSelam teyzeleerrr2 gündür o kadar yoğundum ki 10 sayfa birikmis ancak okuya okuya bitirebildim bugün kontrolümüz vardı, doktorumuz Cook şükür her şey yolunda her şeyi iyi dedi. Bebeğim bize 2 kere el salladı sonra yüzünü bir anda bize çevirip gözlerini açtı ha bir de doktorun karnimda tuttuğu ultrasona kafa attı benimki hahahah doktor da bir anda hop kafa attı deyip çekti ultrasonu çok komikti eveettt CİNSİYETE gelecek olursak; bende bütün ama bütün teoriler kızı gösteriyordu ama Oğlumuz oluyor
Ata Barlas geliyor
Acaba kontrol sırasında zarf mı atsan? Hocam erkek demişlerdi ama tam belli değildi bir değişiklik var mı gibisindenHe anladım canımbenim pazartesi kontrol var ama malesef yine öğrenemeyecegim devlet hastanesinde detaylı usg hariç cinsiyet söylemek yasakmış yalvarsan da söylemiyorlar detaylı da ağustosun 1 in de nasıl dayanacaksam
Ben onu ilkinde denedim ne dedilerse odur bilemiyorum ayrıntılı da öğrenirsiniz diyorlarAcaba kontrol sırasında zarf mı atsan? Hocam erkek demişlerdi ama tam belli değildi bir değişiklik var mı gibisinden
Yaa nasıl güzel bi poz maşallahSelam teyzeleerrr2 gündür o kadar yoğundum ki 10 sayfa birikmis ancak okuya okuya bitirebildim bugün kontrolümüz vardı, doktorumuz Cook şükür her şey yolunda her şeyi iyi dedi. Bebeğim bize 2 kere el salladı sonra yüzünü bir anda bize çevirip gözlerini açtı ha bir de doktorun karnimda tuttuğu ultrasona kafa attı benimki hahahah doktor da bir anda hop kafa attı deyip çekti ultrasonu çok komikti eveettt CİNSİYETE gelecek olursak; bende bütün ama bütün teoriler kızı gösteriyordu ama Oğlumuz oluyor
Ata Barlas geliyor
Hahaha 1 hafta kaldı sabırBende kızımda öyle olmuştum . Kız geliyor ama hazırlık yapmayın demiştiValla artık gecelerı pembe mavi balon görmekten bıktım Bi belli olsaydı .
15 haftalık tam kuzum bugğn öğrendimCanım sen kaçıncı haftada öğrendin? Kız anneleri çoğalıyoruz maşallah
Yaa çok teşekkürlerAma nasıl güzel bir pozçook sevindim Dilkenn içinden erkek olacakmış gibi hissediyordun zaten sağlıkla gelsin, ismini çok beğendim
Maşallah maşallah tebriklerSelam teyzeleerrr2 gündür o kadar yoğundum ki 10 sayfa birikmis ancak okuya okuya bitirebildim bugün kontrolümüz vardı, doktorumuz Cook şükür her şey yolunda her şeyi iyi dedi. Bebeğim bize 2 kere el salladı sonra yüzünü bir anda bize çevirip gözlerini açtı ha bir de doktorun karnimda tuttuğu ultrasona kafa attı benimki hahahah doktor da bir anda hop kafa attı deyip çekti ultrasonu çok komikti eveettt CİNSİYETE gelecek olursak; bende bütün ama bütün teoriler kızı gösteriyordu ama Oğlumuz oluyor
Ata Barlas geliyor
Çok teşekkürler canımYaa nasıl güzel bi poz maşallahcinsiyet öğrenen bütün arkadaşlarımın gözü aydın
Ben de bir sürü devlet hastanesine gittim ama hiçbir doktor vajinal bakalım demedi. Neye göre bunda ısrar ediyorlar anlamıyorum doğrusu. Hani karından baksa da bir şeylerden emin olamasa ve sana sorup vajinal bakmam gerekiyor dese neyse. Ben de senin gibi sinirlenirdim canım ama böyle diretmeleri hoş değil. Bence devlette de olsa tek bir doktor belirleyip aralarda hep aynı kişiye gitmeli. Ben de kendi doktorum haricinde belki 5-6 doktora daha gitmiştim devlette ve en son birisini beğendim arada bir ona gideceğim sen de öyle yapabilirsin belki. Diğer türlü bilmediğin doktor da stres yaratıyorKızlar bi çam sakuraya gittim bu hafta çok stresli geçti bebeklere bakıyım bide çok idrara çıkıyorum enfeksiyon mu var bakılsın diye asistan doktor uslüpsuz vajinal bakmak istedi istemiyorum 13. Haftadayım ben istiyorum bu benim kararım diye çıkışmaya başladı laf söyledim bağırdım çağırdım istemiyorum dedim çıktım geldim eşim kendi doktorumuza gidelim dedi kafamda onu haftaya gidiceğim olduğu için aradık nöbetciymiş şansa istemedim gitmek devlet değilmi bakmak ve idrar tahlilimede bakmak zorunda suriyelileremi çalışıcak diye hırs yaptım esenler kadın doğ gittim ordaki doktor burası ikiz için uygun değil bidaha burayı tercih etme bakarım bebekler sağlıklımı diye dedi vajinal istemediğim için tedavi red formu imzaladım idrar verdim geldim sinirlerim alt üst oldu çok şükür bebekler sağlıklı ama 1 hafta küçük ölçtü baştan savma yaptığı için mi anlamadım
Hiç bilmiyorum direk vajinal hazırlan dedi rahim ağzı ölçülüyo sonuçta kanamm yok bişeyim yok 13. Hafta olmuş küçük olsa eyvallah dicem gerçekten sinir bozucu oldu, ikiz olduğu için kendi doktoruma gidiyorum canım riske atamam ve onların ani çıkışlarını kaldırıcak yapım yok iyileride vardır ama nasıl birine denk geliceğimi bilmiyorum bu durum bile çok gerdi beni eşimi almıyolar etmiyolar kimden destek alıcam falan zor yani arada bi devlet takipli oluyumda yinede ne olur ne olmaz diyorum oda olmuyoBen de bir sürü devlet hastanesine gittim ama hiçbir doktor vajinal bakalım demedi. Neye göre bunda ısrar ediyorlar anlamıyorum doğrusu. Hani karından baksa da bir şeylerden emin olamasa ve sana sorup vajinal bakmam gerekiyor dese neyse. Ben de senin gibi sinirlenirdim canım ama böyle diretmeleri hoş değil. Bence devlette de olsa tek bir doktor belirleyip aralarda hep aynı kişiye gitmeli. Ben de kendi doktorum haricinde belki 5-6 doktora daha gitmiştim devlette ve en son birisini beğendim arada bir ona gideceğim sen de öyle yapabilirsin belki. Diğer türlü bilmediğin doktor da stres yaratıyor
Ya sabır benım de 3 üneHe anladım canımbenim pazartesi kontrol var ama malesef yine öğrenemeyecegim devlet hastanesinde detaylı usg hariç cinsiyet söylemek yasakmış yalvarsan da söylemiyorlar detaylı da ağustosun 1 in de nasıl dayanacaksam
Yaa bana kız dedıklerınde inanmıştım hemenHahaha 1 hafta kaldı sabırhaftaya cuma Ankara'daki perinatologumda randevum var hiç soylemycem bakalım o ne diyecek. kayınpederim ve eşim ben hala kız diyorum diyor
İstanbulda nerdeyse hepsi eğitim araştırma olduğu için bir doktor belirlemek çok zor. Aynı doktor olsa da genellikle asistanlarla muhatap oluyorsun. sabah ve öğlenki asistanlar bile farklıBen de bir sürü devlet hastanesine gittim ama hiçbir doktor vajinal bakalım demedi. Neye göre bunda ısrar ediyorlar anlamıyorum doğrusu. Hani karından baksa da bir şeylerden emin olamasa ve sana sorup vajinal bakmam gerekiyor dese neyse. Ben de senin gibi sinirlenirdim canım ama böyle diretmeleri hoş değil. Bence devlette de olsa tek bir doktor belirleyip aralarda hep aynı kişiye gitmeli. Ben de kendi doktorum haricinde belki 5-6 doktora daha gitmiştim devlette ve en son birisini beğendim arada bir ona gideceğim sen de öyle yapabilirsin belki. Diğer türlü bilmediğin doktor da stres yaratıyor
Atarlı bir bey geliyor deseneSelam teyzeleerrr2 gündür o kadar yoğundum ki 10 sayfa birikmis ancak okuya okuya bitirebildim bugün kontrolümüz vardı, doktorumuz Cook şükür her şey yolunda her şeyi iyi dedi. Bebeğim bize 2 kere el salladı sonra yüzünü bir anda bize çevirip gözlerini açtı ha bir de doktorun karnimda tuttuğu ultrasona kafa attı benimki hahahah doktor da bir anda hop kafa attı deyip çekti ultrasonu çok komikti eveettt CİNSİYETE gelecek olursak; bende bütün ama bütün teoriler kızı gösteriyordu ama Oğlumuz oluyor
Ata Barlas geliyor
Selam teyzeleerrr2 gündür o kadar yoğundum ki 10 sayfa birikmis ancak okuya okuya bitirebildim bugün kontrolümüz vardı, doktorumuz Cook şükür her şey yolunda her şeyi iyi dedi. Bebeğim bize 2 kere el salladı sonra yüzünü bir anda bize çevirip gözlerini açtı ha bir de doktorun karnimda tuttuğu ultrasona kafa attı benimki hahahah doktor da bir anda hop kafa attı deyip çekti ultrasonu çok komikti eveettt CİNSİYETE gelecek olursak; bende bütün ama bütün teoriler kızı gösteriyordu ama Oğlumuz oluyor
Ata Barlas geliyor
Ben de cinsiyeti öğrenemedim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?