2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yok Dilkenn Sen benden önce öğrenirsin demişti de ondan öyle dedim . Son 1 hafta ctesi kontrol heyecan dorukta birde göstermiyormuş yandık detaylıda öğrenırız
He anladım canım benim pazartesi kontrol var ama malesef yine öğrenemeyecegim devlet hastanesinde detaylı usg hariç cinsiyet söylemek yasakmış yalvarsan da söylemiyorlar detaylı da ağustosun 1 in de nasıl dayanacaksam

Ama nasıl güzel bir poz çook sevindim Dilkenn içinden erkek olacakmış gibi hissediyordun zaten sağlıkla gelsin, ismini çok beğendim

Acaba kontrol sırasında zarf mı atsan? Hocam erkek demişlerdi ama tam belli değildi bir değişiklik var mı gibisinden

Yaa nasıl güzel bi poz maşallah cinsiyet öğrenen bütün arkadaşlarımın gözü aydın

Bende kızımda öyle olmuştum . Kız geliyor ama hazırlık yapmayın demişti Valla artık gecelerı pembe mavi balon görmekten bıktım Bi belli olsaydı .
Hahaha 1 hafta kaldı sabır haftaya cuma Ankara'daki perinatologumda randevum var hiç soylemycem bakalım o ne diyecek. kayınpederim ve eşim ben hala kız diyorum diyor

Ama nasıl güzel bir poz çook sevindim Dilkenn içinden erkek olacakmış gibi hissediyordun zaten sağlıkla gelsin, ismini çok beğendim
Yaa çok teşekkürler valla ben de 10. Haftaya kadar kız diyordum ama o hafta ultrasonda görünce bu kesin erkek dedim ve kız ismi bile araştırmadım o derece

Maşallah maşallah tebrikler daha nice güzel haberler alalım inşallah bu erkek bebişler ekstra hareketli anne karnında bile ya

Kızlar bi çam sakuraya gittim bu hafta çok stresli geçti bebeklere bakıyım bide çok idrara çıkıyorum enfeksiyon mu var bakılsın diye asistan doktor uslüpsuz vajinal bakmak istedi istemiyorum 13. Haftadayım ben istiyorum bu benim kararım diye çıkışmaya başladı laf söyledim bağırdım çağırdım istemiyorum dedim çıktım geldim eşim kendi doktorumuza gidelim dedi kafamda onu haftaya gidiceğim olduğu için aradık nöbetciymiş şansa istemedim gitmek devlet değilmi bakmak ve idrar tahlilimede bakmak zorunda suriyelileremi çalışıcak diye hırs yaptım esenler kadın doğ gittim ordaki doktor burası ikiz için uygun değil bidaha burayı tercih etme bakarım bebekler sağlıklımı diye dedi vajinal istemediğim için tedavi red formu imzaladım idrar verdim geldim sinirlerim alt üst oldu çok şükür bebekler sağlıklı ama 1 hafta küçük ölçtü baştan savma yaptığı için mi anlamadım

Ben de bir sürü devlet hastanesine gittim ama hiçbir doktor vajinal bakalım demedi. Neye göre bunda ısrar ediyorlar anlamıyorum doğrusu. Hani karından baksa da bir şeylerden emin olamasa ve sana sorup vajinal bakmam gerekiyor dese neyse. Ben de senin gibi sinirlenirdim canım ama böyle diretmeleri hoş değil. Bence devlette de olsa tek bir doktor belirleyip aralarda hep aynı kişiye gitmeli. Ben de kendi doktorum haricinde belki 5-6 doktora daha gitmiştim devlette ve en son birisini beğendim arada bir ona gideceğim sen de öyle yapabilirsin belki. Diğer türlü bilmediğin doktor da stres yaratıyor

Hiç bilmiyorum direk vajinal hazırlan dedi rahim ağzı ölçülüyo sonuçta kanamm yok bişeyim yok 13. Hafta olmuş küçük olsa eyvallah dicem gerçekten sinir bozucu oldu, ikiz olduğu için kendi doktoruma gidiyorum canım riske atamam ve onların ani çıkışlarını kaldırıcak yapım yok iyileride vardır ama nasıl birine denk geliceğimi bilmiyorum bu durum bile çok gerdi beni eşimi almıyolar etmiyolar kimden destek alıcam falan zor yani arada bi devlet takipli oluyumda yinede ne olur ne olmaz diyorum oda olmuyo
İçine sinmesine sevindim hep aynı doktora denk gelirsin umarım

Ya sabır benım de 3 üne Haa ondan doktor bana görmedim dedi. Detaylıda öğrenırsın dedi ..
Hahaha 1 hafta kaldı sabır haftaya cuma Ankara'daki perinatologumda randevum var hiç soylemycem bakalım o ne diyecek. kayınpederim ve eşim ben hala kız diyorum diyor
Yaa bana kız dedıklerınde inanmıştım hemen Erkek hissediyordum ama hemen inanıp benimsemiştim

Eritrosit 8. haftamda 14 müş şimdi yükselmiş kızımda hiç tecrübem yok çok yüksek mi ? Anlayan arkadaşlar bakabilirse sevinirim

Eklentiler

• IMG_4169.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 51
İstanbulda nerdeyse hepsi eğitim araştırma olduğu için bir doktor belirlemek çok zor. Aynı doktor olsa da genellikle asistanlarla muhatap oluyorsun. sabah ve öğlenki asistanlar bile farklı

Atarlı bir bey geliyor desene

Maşallah sağlıkla gelsin. banada erkeğe benziyor dedi doktor ama 2 hafta sonra kesinleşir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…