- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Ah eşimde aynı dedikodu çekilmiyor onunla ama haklıysam haklısın der yani neyse cidden rahatlıyoruz valla yoksa içimizde büyüyor mesele ay bide kimse kimseyi tanımıyor ondan Onunda rahatlığı var herkesle konuşulmuyor bu meselelerAyy ben bize hayranım sayıyoruz sayıyoruz sonra neyseee bosver
Ama bi rahatlama bi strest atma oluyor yazdıkca. Benim eşime ben a desem sus dedikoduya başlama derAgız tadıyla bişi söyletmez Ne kendı ne yanındakılere asla kımseyı cekiştirtmez hep içimde kalmıştır eşiyle birini çekiştirenler
Ya hayır yüzüme yüzüme de söylemezsin cidden ben yine güler yüz gösteriyorum resmen biz kardeşiz siz elsiniz yüzüme dedi bu sadece biri yani eşim en son ben yatmaya gidiyorum dedi kalktılar allahtanÇok alem bu millet ya boşver gerçekten düşünme üzülme
Öğrenince buraya yazıp beni de etiketler misin ben de merak ediyorum ama maliyetli diye duydum topikte her mesaji okuyamıyorum her gün girmiyorum o yüzden kacirabilirim etiket yaparsan çok sevinirimKızlarcım bir sorum vardoğumda kordon kanı aldırıp saklayacak olanınız veya bilgisi olan var mı ? Ben kesinlikle bu işlemi istiyorum ama maaliyeti açısından henüz araştırmaya girmedim. Kordon kanı bir sürü ama bir sürü hastalığa deva, Allah esirgesin ileride bir hastalık vs olursa direkt bankadan alıp kullanılabiliyor oluşu benim için bir nimet siz ne düşünüyorsunuz
Oyy kızlar.. Ne güzel şeyler okudum öyle.. Maşallah.. Alışverişler, cinsiyetler.. Ohh ohh..
Bende 11+4teyım..haftaya ıkılı test yaptırcam.. Valla 2.ye hamıle olanlara şunu sormak ıstıorm.. Ben bu hamılelıgımden hiçbişey anlamıorm, çocugun peşine koşturmaktan mıdır nedır.. Boyle doyasıya heyecan dolu degılım İlk gebelıktekı gibi.. Daha hiçbişey almadm mesela.. Ne biliyim degısık gelıo.. Sankı hamıle degılmısım gibi bi his
Kusmalarım bitti gibi çok şükür.. Ama bulantı tamgaz devamke
Haftaya ıkılı test yaptırınca öbür haftada 13.hafta oluyorum o zamanda cinsiyet öğrenmeye gitcem bakalım..
Sanırım bıraz korkuyorum ben.. Ikı cocuklu hayat aklıma geldıkce gozum korkmaya baslıo.. Bıraz bunalımda mıyım neyim anlamadminşallah geçer bu karmaşık duygular
Benim kızımda 18 aylık ve 12+6 günlük hamileyim. Karnımdaki bebeğe haksızlık ettiğimi düşünüyorum çünkü gece yakana kadar asla hamile olduğum gelmiyor aklıma hiç dikkat edemiyorum hiçbirşeye. Kızım sürekli kucağımda, yada ben onun peşinden koşuyorum. Karnını doyur uyut gezdir oynat derken akşam oluyor. İştahımdahiç yok zaten. Çok üzülüyorum bebiş adına ama ne yapabilirim evdeki çocukta ilgi çocuğu tam. Onun için seni çok iyi anlayabiliyorum
Canım düşüncelerinde yalnız değilsin. Kızım 21 aylık oldu. Midem bulanmadı ağrım yok hamile miyim değil miyim bilmiyorum çoğu zaman unutuyorum. Bazen tek öğünle gün geçirdiğim oluyor. Kilo bile almadım hala. Bende hamileliğimden hiç bir şey anlamıyorum. Ben de hiç bir şey almadım bakmadım bile o kadar salık yani. Sadece cinsiyet öğrenirken ufak bir his oldu birde sağlıklı mı değil mi endişesi. O da binde bir geliyor aklıma.
Aklımda olan tek şey nasıl üstesinden gelebilirim düşüncesi . Bir tarafım ne güzel kızım yalnız büyümeyecek diyor diğer tarafım nasıl baş edicem diyor. Ailem yok yanımda bir tek kayınvalidem ve görümcem var. Görümcemin 2 çocuğu var küçük zaten kendi halinde kendiyle zor ilgileniyor. Kayınvalidemde hep hasta yaşı var. Ben de baktırma taraftarı değilim ona. Kimseden de beklentide değilim
Kendimi hem yalnız hissediyorum hem de çıkmazda. Sanki hiç gücüm yokmuş gibi. Kızıma haksızlık edecekmişim gibi. Ben çoğu zaman bunları düşünüp ağlıyorum. Yalnızlık çok zor gerçekten. Ya da seni anlayacak birilerinin olmaması çok zor.
Çalışmıyorum ücretsiz izindeyim, arkadaş ortamım yok sohbet muhabbet edeceğim kimse yok ya da canım sıkıldığında gidebileceğim birileri Sadece kızımla ben. Eşim desen gelir eline telefonu alır saatlerce telefonla takılır iki kelam etmek yok. Kızıyla oynar uyur. Bayadır aslında yalnızlık çekiyorum ama dayanıyorum nasılsa.
Hormonlardan da olabilir ama bu aralar çok kafaya taktığımı farkettim. Nasıl olacak hiç bilmiyorum.
Ortalama 10 de senKızlar herşey bitti ya şimdi bebek bezi hesabına geçtimbu arada prima premium care yazanlar olmuş diye fiyatına baktım şok geçirdim ve eski usul çaput bağlamaya karar verdim donsuz falan gezsin evde alt tarafı bez valla inanılmaz mesela bir günde ortalama kaç bez gidiyor bebeğe? Ona göre birinde karar kılıp şimdiden yavaş yavaş alsak iyi olacak gibi
Bebek yağı kullandım ilkinde catlağım olmadi bunda da sürüyorum ama aklıma geldikçe hep unutuyorum akşamları yorgunluktan uyuyup kalıyorum kızıma hamile iken her akşam yaglanir öyle uyurdum şimdi haftada 1 falan aklıma geliyorÇatlak kremi aldınız mı kızlar ben bugün sipariş verdim oğlumda kullanmadım ama bunda maşallah göbek hemen çıkınca korktum
Canım kordon kanı konusunda kesinlikle çok avantajlı bebeğin geleceğinde ortaya çıkabilecek hastalıklar için sigorta gibi enterasan birşey buna katılıyorum ve bir nedenle Türkiye’de doğumumuz olursa burada kordon kanı saklatmak istiyorum. Çok zor bir süreç değil biraz maliyeti var ama faydalarını düşününce değer bence. Teknoloji geliştikçe belki avantajları da artabilir. Ama Türkiye de olmazsak zaten çok masraflı bir sürecin içerisinde olacağız orada birde onun maliyeti vs nasıl olur onu bilmiyorum ve açıkçası o konuda hiç araştırmamda yok.Öğrenince buraya yazıp beni de etiketler misin ben de merak ediyorum ama maliyetli diye duydum topikte her mesaji okuyamıyorum her gün girmiyorum o yüzden kacirabilirim etiket yaparsan çok sevinirim
Kizlar 11 aylik allah bagislasin bir kizim var ve supriz sekilde hamileyim hic beklemiyordum baya ağladım istemediğim için değil de kızımın hakkına girdim diye çok üzüldüm vicdan yaptım ama insallah ilerde daha iyi olacak her şey diye umuyorum . Ne benim ne eşimin ailesi yanımızda değil uzak bir şehirdeyiz çok zorlanacak gibiyim ama Allah büyük
Ortalama 10 de sen
Bebek yağı kullandım ilkinde catlağım olmadi bunda da sürüyorum ama aklıma geldikçe hep unutuyorum akşamları yorgunluktan uyuyup kalıyorum kızıma hamile iken her akşam yaglanir öyle uyurdum şimdi haftada 1 falan aklıma geliyor
Kızlarrrr herkes mi sıkıntılı olur kayınvalideyle ya bu tesadüf olamaz yani bariz kayınvalideler evlendikten sonra oğullarını kıskanıyor geline sarıyor herkesin bambaska hikayesi var böyle olmak yerine gelinlere karsı anlayıslı olunsa fesatlık yapılmasa iş buralara gelmez temel sebep fesatlık kesinlikle
Ne zaman öğrendin cnm? MaşallahKızlarrr maşallahınızı alırım bir KIZIM oluyorrrrr
Canım çok teşekkür ederim,hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inşallahYaa ne guzel gözünüz aydın saglıkla gelsin kızınız
Teşekkür ederiz teyzesi,sen bizi bilmiştin kız demiştinGeçmiş olsun. Sağlıkla gelsin güzel kızımız
Bunu bende gördüm Kiwi nin mama hazırlıyıcısını almayı düşünüyorumKızlar 1 Haziranda bebek ürünleri var A101 de.
Ben roze natura sayfasından aldım, Rabia Hanım kendi üretiyor. Tamamen doğal yağlardan 24 saat geçiyor hala göbeğim kremli oluyor. Ben çok beğendim. Kakao yağı olduğu için biraz kakaolu kek kurabiye gibi kokabiliyorsunuzÇatlak kremi aldınız mı kızlar ben bugün sipariş verdim oğlumda kullanmadım ama bunda maşallah göbek hemen çıkınca korktum
İnstagram da takip ettiğim içerik inceleyen bir anne bu markanın içeriğinin uygun olmadığını yazmıştı Ben de doğal yağlardan oluşan krem aldım. Ara ara kullanıyorumBio oil aldım inşallah böyle çok yağlı yağlı olmaz da kullanabilirim
Biberon ısıtıcısı da şu an çok uyguna geliyorBunu bende gördüm Kiwi nin mama hazırlıyıcısını almayı düşünüyorum
Evet onada baktım ama çok gerekli değil diye düşündümBiberon ısıtıcısı da şu an çok uyguna geliyor
Ben de bu yolladıklarımdan sadece mama sandalyesi ağız mendili müslin battaniye kızım için de kitap alacağımEvet onada baktım ama çok gerekli değil diye düşündümbirde o kadar aleti koyacak yerimde yok diğeri buharlı pişirme vs yaptığı için daha kullanışlı geldi
12+6 iken öğrendim benNe zaman öğrendin cnm? Maşallahbenimkide kız
KızlaarÇok şükür bende öğrendim cinsiyeti nasip olursa kızım olacak
Teorilerin tuttuğu sayılı kişilerdenizTeşekkür ederiz teyzesi,sen bizi bilmiştin kız demiştin
Yaa evet çoğu teori tuttu bendeTeorilerin tuttuğu sayılı kişilerdeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?