2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ah eşimde aynı dedikodu çekilmiyor onunla ama haklıysam haklısın der yani neyse cidden rahatlıyoruz valla yoksa içimizde büyüyor mesele ay bide kimse kimseyi tanımıyor ondan Onunda rahatlığı var herkesle konuşulmuyor bu meseleler

Çok alem bu millet ya boşver gerçekten düşünme üzülme
Ya hayır yüzüme yüzüme de söylemezsin cidden ben yine güler yüz gösteriyorum resmen biz kardeşiz siz elsiniz yüzüme dedi bu sadece biri yani eşim en son ben yatmaya gidiyorum dedi kalktılar allahtan

Öğrenince buraya yazıp beni de etiketler misin ben de merak ediyorum ama maliyetli diye duydum topikte her mesaji okuyamıyorum her gün girmiyorum o yüzden kacirabilirim etiket yaparsan çok sevinirim

Kizlar 11 aylik allah bagislasin bir kizim var ve supriz sekilde hamileyim hic beklemiyordum baya ağladım istemediğim için değil de kızımın hakkına girdim diye çok üzüldüm vicdan yaptım ama insallah ilerde daha iyi olacak her şey diye umuyorum . Ne benim ne eşimin ailesi yanımızda değil uzak bir şehirdeyiz çok zorlanacak gibiyim ama Allah büyük
Ortalama 10 de sen
Çatlak kremi aldınız mı kızlar ben bugün sipariş verdim oğlumda kullanmadım ama bunda maşallah göbek hemen çıkınca korktum
Bebek yağı kullandım ilkinde catlağım olmadi bunda da sürüyorum ama aklıma geldikçe hep unutuyorum akşamları yorgunluktan uyuyup kalıyorum kızıma hamile iken her akşam yaglanir öyle uyurdum şimdi haftada 1 falan aklıma geliyor

Canım kordon kanı konusunda kesinlikle çok avantajlı bebeğin geleceğinde ortaya çıkabilecek hastalıklar için sigorta gibi enterasan birşey buna katılıyorum ve bir nedenle Türkiye’de doğumumuz olursa burada kordon kanı saklatmak istiyorum. Çok zor bir süreç değil biraz maliyeti var ama faydalarını düşününce değer bence. Teknoloji geliştikçe belki avantajları da artabilir. Ama Türkiye de olmazsak zaten çok masraflı bir sürecin içerisinde olacağız orada birde onun maliyeti vs nasıl olur onu bilmiyorum ve açıkçası o konuda hiç araştırmamda yok.

Biraz da kocadan ilgi görmeyen kayınvalideler öyle oluyo.. Kocadan ilgi görmeyenler evlada sarılıo cunku

Çatlak kremi aldınız mı kızlar ben bugün sipariş verdim oğlumda kullanmadım ama bunda maşallah göbek hemen çıkınca korktum
Ben roze natura sayfasından aldım, Rabia Hanım kendi üretiyor. Tamamen doğal yağlardan 24 saat geçiyor hala göbeğim kremli oluyor. Ben çok beğendim. Kakao yağı olduğu için biraz kakaolu kek kurabiye gibi kokabiliyorsunuz

Evet onada baktım ama çok gerekli değil diye düşündüm birde o kadar aleti koyacak yerimde yok diğeri buharlı pişirme vs yaptığı için daha kullanışlı geldi
Ben de bu yolladıklarımdan sadece mama sandalyesi ağız mendili müslin battaniye kızım için de kitap alacağım

Teorilerin tuttuğu sayılı kişilerdeniz
Yaa evet çoğu teori tuttu bende Yani ben eski usül her şeyi denemişimdir belki Mesela, yüzük testi,şu makas bıçak testi, ilginç bir şekilde hepsi kızı gösteriyordu. Bir de ben aşırı aşırı ekşi yedim üstelik hiç sevmem normalde,e birazcık da çirkinleştim sanki Ama bu çin takvimi maya takvimi rus takvimi kan yenilenme falan hepsi erkek çıkıyordu bu arada onlar doğru çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…