Yaa evet çoğu teori tuttu bende Yani ben eski usül her şeyi denemişimdir belki Mesela, yüzük testi,şu makas bıçak testi, ilginç bir şekilde hepsi kızı gösteriyordu. Bir de ben aşırı aşırı ekşi yedim üstelik hiç sevmem normalde,e birazcık da çirkinleştim sanki Ama bu çin takvimi maya takvimi rus takvimi kan yenilenme falan hepsi erkek çıkıyordu bu arada onlar doğru çıkmadı
Benim de tüm eski teoriler kızı gösteriyordu. Bu arada saçma ama yüzük testinin tutmadığı bir kaç insan var sadece en geçerli teori olarak onu sayabiliriz
Benim de tüm eski teoriler kızı gösteriyordu. Bu arada saçma ama yüzük testinin tutmadığı bir kaç insan var sadece en geçerli teori olarak onu sayabiliriz
Alyans yerine tektaş olmaz mi alyansimi kaldırmıştım çıkartmaya üşendim bol geliyordu bana, tektas denedim ama eğer ille de alyans olmalı dersen çıkartıp onu deniycem
Alyans yerine tektaş olmaz mi alyansimi kaldırmıştım çıkartmaya üşendim bol geliyordu bana, tektas denedim ama eğer ille de alyans olmalı dersen çıkartıp onu deniycem
Hahha cok iyi yapmışsın valla aynı sehirde yaşama ihtimali bile beni sinirlendirmeye yetiyor ama cocuk olduktan sonra tasınsak mı diye ben de dusunmeye basladım zorlanır mıyım bilmiyorum. Benim ailem de onlarla aynı sehirde annem kardeslerim destek olurlar bana. Bu konuda uzman desteği almak lazım hdjdjd başlık kocanızın ailesine nasıl mesafe koyarsınız..?
Hahahah valla her kafadan bir ses cikiyor ama işte herkesin yaşantısı farklı illaki yine çözüm sizde oluyor yani kim ne derse desin en iyi sen bilebilirsin nasil hareket edeceğini ben kendi ailemin olduğu şehire taşındım o kadar rahatım ki anlatamam ama tabii sizinkiler aynı sehirdeymis bilemedim
Kızlar ben bugün doktora gittim cinsiyet için erkek dedi kesin mi dedim kesin konuşmadı kordonla pipi genelde karıştırılıyor dedi kendi doktorum değildi %90 erkek dedi ama sizce bu çıkıntı kesin pipi midir?
Bana da ilk ozmn söylemişti bacak arasını gördü mü doktor? Ben 16.haftaya kadar çok zorladım kendimi heveslenmemek için doktorum emin konuşsa bile internette okuduklarım beni endişelendirmişti
Kızlar ben bugün doktora gittim cinsiyet için erkek dedi kesin mi dedim kesin konuşmadı kordonla pipi genelde karıştırılıyor dedi kendi doktorum değildi %90 erkek dedi ama sizce bu çıkıntı kesin pipi midir?
Kızlar şimdi bir tespit yapacağım. Kayınvalidesi ile arası kötü planlara bir sorum var. Kaynanızın kayınpederiniz ile arası nasıl?
Çünkü kocası ile kötü olanlar oğullarına sarıyor da ondan
K.v ve k.p biz evlenmeden 8 sene önce boşanmışlar ama kayinvalidem bana öyle bir sarıyordu ki bu böyle olmayacak dedim kolları sıvadım ve evlendikten bir kaç ay sonra aralarını yapıp tekrar evlendirdim hatta nikah şahitleri bendim hahahahah evet hala sarıyor ama ilk zamanlar gibi değil
Benim aldığım uygun fiyatlı prego lotus. Eğer bebeğin yüzünün sana dönük olmasını illa istemiyorsan teklisi de yenidoğandan itibaren işini görür. Ama ben ilk aylar yüzü bana dönük olsun istediğim için pusetiyle beraber aldım
Selam teyzeleerrr 2 gündür o kadar yoğundum ki 10 sayfa birikmis ancak okuya okuya bitirebildim bugün kontrolümüz vardı, doktorumuz Cook şükür her şey yolunda her şeyi iyi dedi. Bebeğim bize 2 kere el salladı sonra yüzünü bir anda bize çevirip gözlerini açtı ha bir de doktorun karnimda tuttuğu ultrasona kafa attı benimki hahahah doktor da bir anda hop kafa attı deyip çekti ultrasonu çok komikti eveettt CİNSİYETE gelecek olursak; bende bütün ama bütün teoriler kızı gösteriyordu ama Oğlumuz oluyor
Ata Barlas geliyor
Selam teyzeleerrr 2 gündür o kadar yoğundum ki 10 sayfa birikmis ancak okuya okuya bitirebildim bugün kontrolümüz vardı, doktorumuz Cook şükür her şey yolunda her şeyi iyi dedi. Bebeğim bize 2 kere el salladı sonra yüzünü bir anda bize çevirip gözlerini açtı ha bir de doktorun karnimda tuttuğu ultrasona kafa attı benimki hahahah doktor da bir anda hop kafa attı deyip çekti ultrasonu çok komikti eveettt CİNSİYETE gelecek olursak; bende bütün ama bütün teoriler kızı gösteriyordu ama Oğlumuz oluyor
Ata Barlas geliyor
Yok Dilkenn
Sen benden önce öğrenirsin demişti de ondan öyle dedim . Son 1 hafta ctesi kontrol heyecan dorukta birde göstermiyormuş yandık detaylıda öğrenırız