2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Hadi gözün aydın canim sağlıkla gelsin inşallah ata Barlas sende bütün teoriler kız bende erkekti simdi senin oğlun olacağına göre benimde kızım olsun inşallah benim ki net deil henüz erkeğe benzio dedi ama şuan net diyemem Kordon'da olabilir dedi bir umut doğdu yine içime kız diye bekliyoruz bakalım hayırlısıyla gelsin ne geliyorsa

Canım birde muz ve kaşar peyniride güzel kilo aldırıyor çocuğa

Ya ben dogum kontrol hapi kullanirken ayni zamanda geri cekilmeylede korunuyoduk sadece hapa guvenmedikde ama 1 gun antibiyotik ictim nasil oldu ne ara oldu anlayamadik valla ruzgar esti hamile kaldim diye haberlere cikan kiz gibiyim artik saygi duymasi kaldi bana bu kadar canla basla hevesle dunyaya gelmek istedigine gore vardir Allahin bi hikmeti diyorum

Kaçıncı gebelik canım antibiyotik doğum kontrol ilacını etkisizmi yapıyor ki

Hanımlar okudum yazdıklarınızı ev taşıyorum 4 gündür yerleştim ama tam düzenim oturmadı.
Bugün kontrolüm vardı gittim büyük bir heves ile cinsiyeti bende öğrenebilirim diye. Ama ultrasona almadı beni doktor. Kalp atışı tahliller falan. Önümüzde ki randevude ultrasona bakacak mış.
İnanın çok merak ediyorum.

Selam arkadaşlar ben de kontrolden geliyorum. 15+1 haftalık bebeğim. Sol tarafımda çok ağrım oluyordu doktor plasentanın bir kısmı o tarafa doğru aşağıda ve rahim büyümesindendir dedi ama normal deyip geçiştirdi Onun dışında bazı takviye ilaçlar yazdı ve elevit ikinci 3 aylık dönem için olanla devam edeceğim (arkadaşım yurtdışından getirmişti o olmasaydı türkiyedeki muadili decavit yazacaktı doktor). İlk kez alttan muayene de yaptı doktor ve sanırım rahim ağzına baktı ölçüm yaptı. El parmaklarına kadar hareket ediyor artık bebişler izlemesi çok keyifliydi henüz hareketlerini hissetmediğimi söyleyince çok erken daha 20. haftada en net hissedersin dedi.

Eklentiler

• IMG_8576.webp
    90,9 KB · Görüntüleme: 71
Ben de 11. Haftadan itibaren sordum ve sürekli değişti canım bence bu hafta ideal en azından artık kesinleşmiş oluyor.Farkettim ki geç öğrenmek cinsiyetinin sürekli değişmesinden çok daha iyi

Kaçıncı gebelik canım antibiyotik doğum kontrol ilacını etkisizmi yapıyor ki
Daha ilk gebeligim doktora sordugumda antibiyotik etkisini azaltirmis dogum kontrolun hicbi etkisi opmasa bile %100 koruma saglamazmis en ufak sizinti bile olacagi varsa rahme tutunuyormus

Kızlar bu arada tetanoz aşısını 17.haftasında olan var mı? 20.haftada memlekette olacağım. O yüzden sağlık ocağındaki hemşire 14 haziranda gel dedi. 17+1 olacağım
Ben kızım da başka bi sehirdeydim ve ordaki sağlık ocağında misafr olarak aşımı olmustm aslında, sistem değişti mi ki?

Inşallah sağlıkla alırız kucağımıza.

Kızlar 2li tarama testi sunucunuzda free beta ve papp a değeriniz nasıl çıktı? Benim free beta 26 çıkmış çok düşük değil mi ya. Gerçi kızımda 200 gibi bişeydi oda çok yüksekti doktorlar korkutmuştu.

Hehehe teşekkürler canım Allah gönlünden geçeni hayırlısıyla versin inşallah sana bakalım senin ne olacak

Daha ilk gebeligim doktora sordugumda antibiyotik etkisini azaltirmis dogum kontrolun hicbi etkisi opmasa bile %100 koruma saglamazmis en ufak sizinti bile olacagi varsa rahme tutunuyormus
Bende antibiyotik kullanıyodum ikiz oldu ondan mı acaba diyorum korunmuyodum bu arada

İkisinide deneyeceğim teşekkür ederim

soyasosu evet canım bu ay anne olduğum ay benim için en özel ay
Kasım ayı zaten özeldi ben doğduğum için Şimdi daha özel olacak inşallah .. Kızımı kontrole götürdüm bugun yıne ateş düştü şükür ama öksürük kaldı gecmıyor Sevindim iyi olmana bu havalar herkesi hasta edecek benimde boğazım az acıyor

Kızlar çok kötüyüm ne yaptıysam geçmedi mide yanması doktoruma ulaşamadım evde gaviscon var ama double action olanından kullanabilir miyim acaba kullananınız varmı

Eklentiler

• IMG-20230601-WA0050.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 250
Havalar İstanbulda da bir sıcak bir soğuk, sen de çok dikkat et, ıhlamur çayı, portakal suyu iç bence hiç ilerlemesin

Kızlar çok kötüyüm ne yaptıysam geçmedi mide yanması doktoruma ulaşamadım evde gaviscon var ama double action olanından kullanabilir miyim acaba kullananınız varmı
Canım gebelik kategorisi b yani içebilirsin ama diğer kullanan arkadaşlar da bi yazsın. Yanlış söylemiş olmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…