Hadi gözün aydın canim sağlıkla gelsin inşallah ata BarlasSelam teyzeleerrr2 gündür o kadar yoğundum ki 10 sayfa birikmis ancak okuya okuya bitirebildim bugün kontrolümüz vardı, doktorumuz Cook şükür her şey yolunda her şeyi iyi dedi. Bebeğim bize 2 kere el salladı sonra yüzünü bir anda bize çevirip gözlerini açtı ha bir de doktorun karnimda tuttuğu ultrasona kafa attı benimki hahahah doktor da bir anda hop kafa attı deyip çekti ultrasonu çok komikti eveettt CİNSİYETE gelecek olursak; bende bütün ama bütün teoriler kızı gösteriyordu ama Oğlumuz oluyor
Ata Barlas geliyor
Canım birde muz ve kaşar peyniride güzel kilo aldırıyor çocuğaMerhabalar bebişlere kilo aldıran gelişimine destek neler yiyorsunuz kızlar ben yumurta hariç(midem çok bulanıyor) peynir süt et tavuk kuru yemiş kuru meyve hepsini yiyorum 16+0 bebeğim ultrasonda 15+6 çıktı tabiki çok normal olduğunu biliyorum sadece 1 gün ama yinede aklımda kalıyor
Ya ben dogum kontrol hapi kullanirken ayni zamanda geri cekilmeylede korunuyoduk sadece hapa guvenmedikde ama 1 gun antibiyotik ictim nasil oldu ne ara oldu anlayamadik valla ruzgar esti hamile kaldim diye haberlere cikan kiz gibiyimBişey diyim mi eşinize cok guvenıyorsanz eger, en ıyı korunma gerı cekılme veya esınızın korunması.. Bız 6 sene oldu, ne zmn bıraktık korunmayı o zmn cocuk oldu.. Tabi geri çekilmeyi korunmadan saymıyolar ama ben hiç sorun yasamadm.. Ins yasamam da
Kaçıncı gebelik canım antibiyotik doğum kontrol ilacını etkisizmi yapıyor kiYa ben dogum kontrol hapi kullanirken ayni zamanda geri cekilmeylede korunuyoduk sadece hapa guvenmedikde ama 1 gun antibiyotik ictim nasil oldu ne ara oldu anlayamadik valla ruzgar esti hamile kaldim diye haberlere cikan kiz gibiyimartik saygi duymasi kaldi bana bu kadar canla basla hevesle dunyaya gelmek istedigine gore vardir Allahin bi hikmeti diyorum
Ben de 11. Haftadan itibaren sordum ve sürekli değişti canım bence bu hafta idealHanımlar okudum yazdıklarınızı ev taşıyorum 4 gündür yerleştim ama tam düzenim oturmadı.
Bugün kontrolüm vardı gittim büyük bir heves ile cinsiyeti bende öğrenebilirim diye. Ama ultrasona almadı beni doktor. Kalp atışı tahliller falan. Önümüzde ki randevude ultrasona bakacak mış.
İnanın çok merak ediyorum.
Daha ilk gebeligim doktora sordugumda antibiyotik etkisini azaltirmis dogum kontrolun hicbi etkisi opmasa bile %100 koruma saglamazmis en ufak sizinti bile olacagi varsa rahme tutunuyormusKaçıncı gebelik canım antibiyotik doğum kontrol ilacını etkisizmi yapıyor ki
Ben kızım da başka bi sehirdeydim ve ordaki sağlık ocağında misafr olarak aşımı olmustm aslında, sistem değişti mi ki?Kızlar bu arada tetanoz aşısını 17.haftasında olan var mı? 20.haftada memlekette olacağım. O yüzden sağlık ocağındaki hemşire 14 haziranda gel dedi. 17+1 olacağım
Ben ne anlıyorum biliyor musunuz.. İlk gebelıkte dogum nasıl oluyorsa diğerleri de aynı oluyor.. Normalse normal doğum, sezeryanse sezeryan, riskliyse riskli.. İlk çocugun kaderını nıyeyse 2. De yasıyor, yasamak zorunda kalıyor enteresan sekılde.. Bende İlk gebelıgımde gebelık kolestazı gecırdım, yıne hamıleyım ve doktorlar yıne tekrar edıcek dedıler.. İlk dogumdan sonra ılgılı polıklınıge gittgmde de doktor 20 yılda gecse kolestaz tekrar edıcek demişti dıger gebelık lerde.. O yuzden hazırdım ama hala Bı bılınmezlıge gıdıyor gibiyim.. Hayırlısı neyse o olsun hakkımızda
Hehehe teşekkürler canımHadi gözün aydın canim sağlıkla gelsin inşallah ata Barlassende bütün teoriler kız bende erkekti simdi senin oğlun olacağına göre benimde kızım olsun inşallah benim ki net deil henüz erkeğe benzio dedi ama şuan net diyemem Kordon'da olabilir dedi bir umut doğdu yine içime kız diye bekliyoruz bakalım hayırlısıyla gelsin ne geliyorsa
Bende antibiyotik kullanıyodum ikiz oldu ondan mı acaba diyorumDaha ilk gebeligim doktora sordugumda antibiyotik etkisini azaltirmis dogum kontrolun hicbi etkisi opmasa bile %100 koruma saglamazmis en ufak sizinti bile olacagi varsa rahme tutunuyormus
İkisinide deneyeceğim teşekkür ederimBence tamamen bebekle alakalı bir durum bu yani benim bebişler önde gider ama ben hamileliklerimde yemek yiyemem meyve tüketirim genelde normalde meyveyle aram yok aslında ama benim ilk oğlumda doktorum muz maden suyu kilo yapar demişti
Kaşar peynirini hep yiyorum ama muzu da her gün yiyeceğim artık teşekkür ederimCanım birde muz ve kaşar peyniride güzel kilo aldırıyor
Havalar İstanbulda da bir sıcak bir soğuk, sen de çok dikkat et, ıhlamur çayı, portakal suyu iç bence hiç ilerlemesinsoyasosu evet canım bu ay anne olduğum ay benim için en özel ay
Kasım ayı zaten özeldi ben doğduğum içinŞimdi daha özel olacak inşallah .. Kızımı kontrole götürdüm bugun yıne ateş düştü şükür ama öksürük kaldı gecmıyor Sevindim iyi olmana bu havalar herkesi hasta edecek benimde boğazım az acıyor
Canım gebelik kategorisi b yani içebilirsin ama diğer kullanan arkadaşlar da bi yazsın. Yanlış söylemiş olmayayımKızlar çok kötüyüm ne yaptıysam geçmedi mide yanmasıdoktoruma ulaşamadım evde gaviscon var ama double action olanından kullanabilir miyim acaba kullananınız varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?