- 30 Mart 2020
- 7.895
- 15.753
- 248
Ayrıntılı usg yi her doktor yapmaz genelde radyolog yapar yani kadın doğum doktoru değil bu yüzden ayrıntılı usg için ucret ödeniyor muayene için değil normal muayene den fazla ücreti zatenkızlar benim doktorumda ayrıntılı ultrason yokmuş başka doktora gideceğim mecburen ama bir şey takıldı aklıma. ayrıntılı ultrason olunca sadece muayne ücreti alınmıyor sanırım di mi? ek olarak ücret talep ediliyor.
Hay masaallah ben 1 yumurta bile yemiyorum kaldı ki 4 , senin bebis iyi kilo alırBugün sağlık ocağında tartıldım ama doğrı sonuç değilhep aç karna tartılırdım, bu sefer sağlam kahvaltı yapıp gittim hem de baya sağlam 4 yumurta yiyecek kadar ona göre 3 kg almışım ama tahminimce dediğim gibi 1 kg aldım
Ben peronatologa gidiyorum surekli ozelde. Bu haftasonu ayrintili ultrason muayenesi verdi. Hastaneye actim sordum fiyat farkli mi diye. Genellikle fark istemiyor doktorlar ama normalde bebek basi muayene ucretinden daha fazla bir tutar soyledi.( benim ikiz) haftasonu gorecegim artik.kızlar benim doktorumda ayrıntılı ultrason yokmuş başka doktora gideceğim mecburen ama bir şey takıldı aklıma. ayrıntılı ultrason olunca sadece muayne ücreti alınmıyor sanırım di mi? ek olarak ücret talep ediliyor.
Merhaba. Bende 13+3 de fetal DNA verdim maalesef yetersiz DNA dediler yarın tekrar kan vericem. Sizin ikili testiniz mi riskliydi fetal DNA yaptırdınız acaba . Sonucunuz temiz çıkmıştır umarım geçmiş olsunKızlar merhaba fetal dna sonucum maalesef çıkmamış tekrar örnek alınması gerekiyor yetersiz dna dediler herhalde en geç ben öğrenicem .yarın tekrar kan alınacak bir 2 hafta daha ordan başına böyle bir şey gelen var mı erken haftada değildi verdiğimde 11+3 tü
Merhaba. Bende 13+3 de fetal DNA verdim maalesef yetersiz DNA dediler yarın tekrar kan vericem. Sizin ikili testiniz mi riskliydi fetal DNA yaptırdınız acaba . Sonucunuz temiz çıkmıştır umarım geçmiş olsun
Avokado ve kefirde ekleyebilirsiniz beslenmenizeMerhabalar bebişlere kilo aldıran gelişimine destek neler yiyorsunuz kızlar ben yumurta hariç(midem çok bulanıyor) peynir süt et tavuk kuru yemiş kuru meyve hepsini yiyorum 16+0 bebeğim ultrasonda 15+6 çıktı tabiki çok normal olduğunu biliyorum sadece 1 gün ama yinede aklımda kalıyor
Bence tamamen bebekle alakalı bir durum bu yani benim bebişler önde gider ama ben hamileliklerimde yemek yiyemem meyve tüketirim genelde normalde meyveyle aram yok aslında ama benim ilk oğlumda doktorum muz maden suyu kilo yapar demiştiMerhabalar bebişlere kilo aldıran gelişimine destek neler yiyorsunuz kızlar ben yumurta hariç(midem çok bulanıyor) peynir süt et tavuk kuru yemiş kuru meyve hepsini yiyorum 16+0 bebeğim ultrasonda 15+6 çıktı tabiki çok normal olduğunu biliyorum sadece 1 gün ama yinede aklımda kalıyor
bir komşu şehirde özel hastanede yapılıyormuş onu duydum bir de burdaki uzman doktorun biri yapıyorda. ikisini de arayıp soracağım bakalım. teşekkür ederimBen peronatologa gidiyorum surekli ozelde. Bu haftasonu ayrintili ultrason muayenesi verdi. Hastaneye actim sordum fiyat farkli mi diye. Genellikle fark istemiyor doktorlar ama normalde bebek basi muayene ucretinden daha fazla bir tutar soyledi.( benim ikiz) haftasonu gorecegim artik.
Ben 18. Haftadayim ara ara mide bulantısı geliyor en başlarda olmayan istifra simdi olabiliyorKızlar bugün tam 15 haftalık olduk. Ama okulda nöbetçiydim hatta son nöbetimi tutamadım yorgunluktan, artık ondan mı bilmiyorum aşırı ama aşırı midem bulanıyor. Prilam da kullanıyorum. Aşırı açım 1 dolma yedim ve midem bulanınca attım kendimi yatağa. Bu dönemlerin var mı acaba böyle bir belirtisi? Baya kötü haldeyim
Ya benimde kızım hasta inan bakamıyorum bile buraya ona bakmaktan bu hafta heyecandan günler geçmez derken hastalıkla uğraşınca bi baktım perşembe bile geldi .. Bide benim için en önemli en güzel aya girdik bugün ayrı heyecan var .cinsiyetide bu ay öğreneceğim ayrıcalıklar artıyor haziranıın ..
Merhabalar bebişlere kilo aldıran gelişimine destek neler yiyorsunuz kızlar ben yumurta hariç(midem çok bulanıyor) peynir süt et tavuk kuru yemiş kuru meyve hepsini yiyorum 16+0 bebeğim ultrasonda 15+6 çıktı tabiki çok normal olduğunu biliyorum sadece 1 gün ama yinede aklımda kalıyor
Avokado ve kefirde ekleyebilirsiniz beslenmenize
Merhaba benim de 11+3 de yetersiz DNA dedi 13+3 de tekrar kan alındı 10 gün sonra sonuç çıktı.Allah’a şükür temizdi ben ikili ve üçlü test yaptırmamak için fetal yaptırmıştım.Nadiren de olsa yetersiz DNA sonucu çıkıyormuş .Sizin de sonucunuz temiz çıkar inşallah.Merhaba. Bende 13+3 de fetal DNA verdim maalesef yetersiz DNA dediler yarın tekrar kan vericem. Sizin ikili testiniz mi riskliydi fetal DNA yaptırdınız acaba . Sonucunuz temiz çıkmıştır umarım geçmiş olsun
Ben de 16. Haftadayım benim de ilk haftalarda bile olmayan bir şekilde ara ara mide bulantısı ve kusmalarım oluyor. Yoğun olarak sabah yaşıyorum bu durumu.Ne zaman geçer bilmiyorumBen 18. Haftadayim ara ara mide bulantısı geliyor en başlarda olmayan istifra simdi olabiliyor
Canım çok sağolAslında o hafta değil 30. Hafta başladı ilac kontrol ile 37 ye geldim hastaneye yatisim yapıldı açılma olmayınca iki gun kaldım 37+2 de doğdu
22+3 de düşünüyorum devlette randevu aldım ama paraya kıyıp özele gideceğim devlette kafamda soru işareti olacak eminim 10 dk sürecek en fazla o da , kızımda özele gittim kafam rahat çıktım bunda da öyle yapmayı düşünüyorum Allah in izniyle en ideal zamanın 22 hafta olduğunu söylemişti radyolog
0 kilo , kızımda hamile kaldığım zaman 57 idim 50 ye kadar düştüm hiç kusmadim midem bulunmadı ama sağlıklı beslendigim için sanırım hatta temmuz annlerinde bi kaç kişi beni dövmek istiyordu kilo almadım diyedoğuma yakın 5 kilo aldım ama o da hamile kaldığım kilo değildi doğum sonrası 3 kilo verdim genetik galiba şuan da da kilo sorunu çekmiyorum
Ben de ondan düşünüyorum ama aynı zamanda bir de prezervatif, çift yönlü yani ama implant takılınca emzirme de sorun oluyor mu sormadım doktora henüz
Erkeklerin kız bebek aski bi başka canım, esim kızımız olacağını duyunca havalara uçtu ben iki meyveden de tadalim bir de oğlum olsun istemiştim içimden ama şuan ki bebeğim de %80 kız, esim yine gayet mutlu halinden hatta ihtiyaçları bir olur daha iyi anlaşırlar odaları bir olur diyo şimdiden
Ah çok geçmiş olsun şok içinde okudum canım benim , madem ilk gebelikte de oksapar kullandın bariz pıhtılaşma sıkıntın var pıhtı atabilir hem senin hem bebeğin için riskli Allah korusun tabi ki doktorun bunu söylemiştir sen de bilinçli birisin akıl vermek değil ama ulaşabildiğin kadar hızlı ulaş ki bir an evvel igneye ilaca başla derim ben rabbim korusu ikinizi de ve köpeğin için de çok üzüldüm
Ya benimde kızım hasta inan bakamıyorum bile buraya ona bakmaktan bu hafta heyecandan günler geçmez derken hastalıkla uğraşınca bi baktım perşembe bile geldi .. Bide benim için en önemli en güzel aya girdik bugün ayrı heyecan var .cinsiyetide bu ay öğreneceğim ayrıcalıklar artıyor haziranıın ..
Sen nasıl oldun canım .
Ben daha iyiyim canım, yoğun bir çalışma içindeyim. Kızın da daha iyidir umarımhem de doğum günü var dimii
Dilkenn çok çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?