2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ayrıntılı usg yi her doktor yapmaz genelde radyolog yapar yani kadın doğum doktoru değil bu yüzden ayrıntılı usg için ucret ödeniyor muayene için değil normal muayene den fazla ücreti zaten

Hay masaallah ben 1 yumurta bile yemiyorum kaldı ki 4 , senin bebis iyi kilo alır

Ben peronatologa gidiyorum surekli ozelde. Bu haftasonu ayrintili ultrason muayenesi verdi. Hastaneye actim sordum fiyat farkli mi diye. Genellikle fark istemiyor doktorlar ama normalde bebek basi muayene ucretinden daha fazla bir tutar soyledi.( benim ikiz) haftasonu gorecegim artik.

Kızlar bana acil tavsiye verin ya..
Sanrm benım tatilim geldi ama hem ucuz hem rahat Bi tatıl olsun istiyorum.. Nereleri önerirsiniz? Bu arada İstanbulda yasıyorum

Merhaba. Bende 13+3 de fetal DNA verdim maalesef yetersiz DNA dediler yarın tekrar kan vericem. Sizin ikili testiniz mi riskliydi fetal DNA yaptırdınız acaba . Sonucunuz temiz çıkmıştır umarım geçmiş olsun

Merhaba. Bende 13+3 de fetal DNA verdim maalesef yetersiz DNA dediler yarın tekrar kan vericem. Sizin ikili testiniz mi riskliydi fetal DNA yaptırdınız acaba . Sonucunuz temiz çıkmıştır umarım geçmiş olsun

çok tuhaf yaç ben 11+6 da verdim kan fetal için.
14. haftada sizin yetersiz denmesi de tuhaf. laboratuvarlar mı hata yapıyor acaba.
10. haftadan sonra bebeğin dna sı anne kanına karışıyor diye biliyorum.

Merhabalar bebişlere kilo aldıran gelişimine destek neler yiyorsunuz kızlar ben yumurta hariç(midem çok bulanıyor) peynir süt et tavuk kuru yemiş kuru meyve hepsini yiyorum 16+0 bebeğim ultrasonda 15+6 çıktı tabiki çok normal olduğunu biliyorum sadece 1 gün ama yinede aklımda kalıyor

Ay kızlar dün ilk defa bu kadar kötü oldum. Evden cıktım yol kenarında dolmuş bekliyordum aniden çok fena bir mide bulantısı tuttu. Kustum kucağım derken böyle etraf kararmaya başladı gözlerimi açıp kapatıyorum ama kararıyor her yer kara kara görüyorum sonra oturdum ettim tam geçti dedim ani bir baş ağrısı girdi ama böyle iki kulağımda sanki ağrıyan sonra da çok kötü uyku tuttu. Yaşayan var mı böyle bir şey tansiyon olabilir mi?

Avokado ve kefirde ekleyebilirsiniz beslenmenize

Bence tamamen bebekle alakalı bir durum bu yani benim bebişler önde gider ama ben hamileliklerimde yemek yiyemem meyve tüketirim genelde normalde meyveyle aram yok aslında ama benim ilk oğlumda doktorum muz maden suyu kilo yapar demişti

bir komşu şehirde özel hastanede yapılıyormuş onu duydum bir de burdaki uzman doktorun biri yapıyorda. ikisini de arayıp soracağım bakalım. teşekkür ederim

Ben 18. Haftadayim ara ara mide bulantısı geliyor en başlarda olmayan istifra simdi olabiliyor

Benim de 5 yıldır planlanan ama geç gelen bir gebelik oldu tüp bebek ile olmadı zaten yıllarımız korunmadan birlikte olmakla geçti, çok rahattik. Bir baktık ki olmuş hem de hiç ummadığımız anda. Çünkü o şanslı günleri bir kez degerlendirmistik. Çok şükür oldu. Hatta idrar testi yaparken ikinci çizgiyi gördüğümde yok artık dedim

Bu arada ben 17. Haftadayken bir kez bebeğimi hissettim. O zamana kadar hep bağırsak hareketi ile karışır diye düşünüyordum ama bu çok farklı bir şeymiş. Elim karnımda iken resmen elimin altına vurdu geçti bu hafta iki gündür yine hissediyorum. Evde iken devamli elim karnımda zaten bekliyorum bir dalga gibi geliyor hareket ettiği belli. İnşallah dogru hissediyordum da diyorum. Ama şimdiye kadar yaşadığım bir hareket olmadığını düşünerek bebeğime güveniyorum

Cinsiyet tahmini bile olmayan Al_pi de cumartesi doktora gittikten sonra acaba şu tabloyu mu güncellesek Dilkenn baya şekillendi sayılır cinsiyet tablosu
Ya benimde kızım hasta inan bakamıyorum bile buraya ona bakmaktan bu hafta heyecandan günler geçmez derken hastalıkla uğraşınca bi baktım perşembe bile geldi .. Bide benim için en önemli en güzel aya girdik bugün ayrı heyecan var .cinsiyetide bu ay öğreneceğim ayrıcalıklar artıyor haziranıın ..
Sen nasıl oldun canım .

Dilkenn çok çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle..

Avokado ve kefirde ekleyebilirsiniz beslenmenize

Ben de sıfır değişiklik sabahları domates salatalık Zeytin Peynir reçel,
Esim çalıştığı için öğlen yemek yapmıyorum yine kahvaltılık geçiyor aksam a yemek yapıp akşam yemek yiyorum , onun harici ne meyve ne Kuru yemiş hic bir ayrı şey yapmıyorum henüz bakalım ilerleyen zamanlarda doktor bebek için zayıf derse öyle dikkat ederim ya da geriden gelme durumuna düşerse hele Kuruyemis normal zamanda dilime degmem sevmem suan da başlamadım dediğim gibi doktorun yonlendirmesine göre ilerleyen zamanlarda dikkat ederim belki

Merhaba benim de 11+3 de yetersiz DNA dedi 13+3 de tekrar kan alındı 10 gün sonra sonuç çıktı.Allah’a şükür temizdi ben ikili ve üçlü test yaptırmamak için fetal yaptırmıştım.Nadiren de olsa yetersiz DNA sonucu çıkıyormuş .Sizin de sonucunuz temiz çıkar inşallah.

Canım çok sağol olur mu öyle şey akıl da verebilirsin tabiiki evet bu sefer doktor kullandırmayinca ben de çok şaşırdım ama vardır bir bildiği dedim çünkü diğer dusuklerimde hemen vurmaya başlıyordum keseyi bile zor görüyorduk ama düşüyordu şimdi hiç vurmadım çok şükür 13+5 olduk belki de böylesi iyidir doktorun vardır bir bildiği dedim saat 4te randevum var doktoruma sorup başlayacağım sanırım kan sulandırıcılara tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…