2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Sağ ol canım diğer arkadaşları da bekleyim inşallah kullanan vardır içim rahat bı şekilde içerim bu kadar şiddetli olmamıştı hicc
Günaydın canım gaviscıon konusunda birşey diyemeyeceğim ben hiç kullanamadım kokusundan dolayı ama miğde yanmasında bana renii tablet iyi geldi yarım kırıp ağzımda eritiyordum

Kaşar peynirini hep yiyorum ama muzu da her gün yiyeceğim artık teşekkür ederim
Selam canım benim bebeğim hep önden gidiyor 2 veya 3 gün ama tecrübeli anneler doktor makineleri çok hassas ölçemeyebilir ilk haftalarda dedi bilgin olsun. Belki başka doktorda normal çıkar bebişinin günü . onun dışında bilmiyorum işe yarar mı ben en çok yediklerimi yazıyım sana her sabah bir katı yumurta iki üç günde bir avakado kesin yiyorum akşam yemeği çok çok az ve çok erken yediğim için sonrasında her gün bir muz bir elma bir havuz kesin yiyorum haftada bir veya iki kez pekmezli yoğurt haftada bir veya iki kez kefir tüketiyorum. Ama canım isterse hamurişi veya tatlıda yiyorum canım pek istemiyor. Ayrıca hiç kahve alkol sigara cips tüketmiyorum kola 4 ayda 3 kez çay bardağının yarısı ile içtim

Ekleme yapıyorum. Yumurtayı canın istiyorsa günde 2 adet yiyebilirsin. Her gün ceviz badem fındık tarzı tuzsuz kuruyemiş yiyebilirsin. Tahin pekmez ( pekmezi az) çok yararlı. Ben mesela bu kadar erken yiyemem çünkü çok acıkıyorum ama her akşam mutlaka kefir tükeniyorum. Haa bide her gün yediğim salata suyuna banılmış ekmek(diyetisyen tavsiyesine bakın)Beslenmenin çok faydası var tabii ama çoğunlukla genetik olduğunu düşünüyorum. Benim bebe totalde 10 gün falan önde çünkü yediklerimle bunu yapmış olamam ki doktor bir hafta önde dediğinde yediğim tek şey yoğurtlu makarnaydı HiMom

Merhaba arkadaslar ya bebegim 17 gunluk dogru durust kakasini yapamiyor gazi da cok birikti cikaramiyor dogru durust karnı surekli gurul gurul surekli agliyor. ne yapabiliriz cok caresiz kaldim

Kızınıza geçmiş olsun ve nice mutlu seneleri olsun
Ben ve oğlum da kasım doğumluyuz, her şey yolunda giderse bu kasım çok şenlikli olacak

Merhaba arkadaslar ya bebegim 17 gunluk dogru durust kakasini yapamiyor gazi da cok birikti cikaramiyor dogru durust karnı surekli gurul gurul surekli agliyor. ne yapabiliriz cok caresiz kaldim
Bigaia diye bir damla var onu önerebilirim bir de gaz masajı oluyor devamlı onu yapın.

benim 1. 9 aydan sonra olmuştu ama 2. ve bu 3. bebiş tekde tuttu nasip olunca

Nasil gaz masaji
Aslında yanlış yerdesiniz burası hamile gurubu daha doğum yapılmadı, doğum yapan gruplara yazarsanız daha verimli cevap alırsınız.
Kızımda da ayni durumu yaşadım kaka yapamiyordu I love you masaj yazın youtube ye orada tarif ediyor mutlaka bebek yağı ile uygulayın ayaklarını sıcak tutun karın üstü egzersiz kısa süreli iyi gelebilir damla olarak nurse harveys surup kullandık biz biraz fayda etmişti emziriyorsaniz gaz yapan yiyeceklerden kaçının her yemeğiniz yiyeceğiniz üzerine kimyon serpin , kaka 10 gün yapmaması normal demişti doktorum 10 gunu geçerse dr a gidersiniz bize lavman yaptırdı ama ben sonrasında başka bir doktordan bir bebeklere özel fitil alıp eğer kaka 5 günü geçerse 3 de 1 ini bolup fitilin yagladigim popoya nazikçe hasar vermeden koydum yaptırdım , ilerleyen dönemlerde bağırsaklar dis dünyaya alıştıkça düzeldi

merhabalar herkese. guruba biz mi kendimizi ekliyoruz acaba yoksa birisi mi ekliyor. yeni sayılırım bilmiyorum da. eğer ekleyen birisi varsa beni de ekleyebilir mi tahmini doğum tarihi 15 kasım 16 haftalık tek bebek cinsiyet erkek.tek

Dilkenn i etıketlersenız o sızı ekler

Kızınıza geçmiş olsun ve nice mutlu seneleri olsun
Ben ve oğlum da kasım doğumluyuz, her şey yolunda giderse bu kasım çok şenlikli olacak
Teşekkür ederim .. Yaa babanın battığı ay olacak desenize Kasım ayını atlayabiliyormuyuz aralıga dırek gecsek filan

Hayır değişmedi cinsiyeti ayrıntıya daha girmedik 20. Haftamda gireceğim inşallah teşekkür ederim

Dilkenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…