Sağ ol canım diğer arkadaşları da bekleyim inşallah kullanan vardır içim rahat bı şekilde içerim bu kadar şiddetli olmamıştı hiccCanım gebelik kategorisi b yani içebilirsin ama diğer kullanan arkadaşlar da bi yazsın. Yanlış söylemiş olmayayım
Günaydın canım gaviscıon konusunda birşey diyemeyeceğim ben hiç kullanamadım kokusundan dolayı ama miğde yanmasında bana renii tablet iyi geldi yarım kırıp ağzımda eritiyordumSağ ol canım diğer arkadaşları da bekleyim inşallah kullanan vardır içim rahat bı şekilde içerim bu kadar şiddetli olmamıştı hicc
Selam canım benim bebeğim hep önden gidiyor 2 veya 3 gün ama tecrübeli anneler doktor makineleri çok hassas ölçemeyebilir ilk haftalarda dedi bilgin olsun. Belki başka doktorda normal çıkar bebişinin günü .Kaşar peynirini hep yiyorum ama muzu da her gün yiyeceğim artık teşekkür ederim
Ekleme yapıyorum. Yumurtayı canın istiyorsa günde 2 adet yiyebilirsin. Her gün ceviz badem fındık tarzı tuzsuz kuruyemiş yiyebilirsin. Tahin pekmez ( pekmezi az) çok yararlı. Ben mesela bu kadar erken yiyemem çünkü çok acıkıyorum ama her akşam mutlaka kefir tükeniyorum. Haa bide her gün yediğim salata suyuna banılmış ekmekSelam canım benim bebeğim hep önden gidiyor 2 veya 3 gün ama tecrübeli anneler doktor makineleri çok hassas ölçemeyebilir ilk haftalarda dedi bilgin olsun. Belki başka doktorda normal çıkar bebişinin günü .onun dışında bilmiyorum işe yarar mı ben en çok yediklerimi yazıyım sana her sabah bir katı yumurta iki üç günde bir avakado kesin yiyorum akşam yemeği çok çok az ve çok erken yediğim için sonrasında her gün bir muz bir elma bir havuz kesin yiyorum haftada bir veya iki kez pekmezli yoğurt haftada bir veya iki kez kefir tüketiyorum. Ama canım isterse hamurişi veya tatlıda yiyorum canım pek istemiyor. Ayrıca hiç kahve alkol sigara cips tüketmiyorum kola 4 ayda 3 kez çay bardağının yarısı ile içtim
Bana doktor direkt bunu yazmıştı. Geceleri mide yanmasıyla uyandığımda hep bunu içiyorum, anında rahatlatıyor.Kızlar çok kötüyüm ne yaptıysam geçmedi mide yanmasıdoktoruma ulaşamadım evde gaviscon var ama double action olanından kullanabilir miyim acaba kullananınız varmı
Kızınıza geçmiş olsun ve nice mutlu seneleri olsunsoyasosu evet canım bu ay anne olduğum ay benim için en özel ay
Kasım ayı zaten özeldi ben doğduğum içinŞimdi daha özel olacak inşallah .. Kızımı kontrole götürdüm bugun yıne ateş düştü şükür ama öksürük kaldı gecmıyor Sevindim iyi olmana bu havalar herkesi hasta edecek benimde boğazım az acıyor
Bigaia diye bir damla var onu önerebilirim bir de gaz masajı oluyor devamlı onu yapın.Merhaba arkadaslar ya bebegim 17 gunluk dogru durust kakasini yapamiyor gazi da cok birikti cikaramiyor dogru durust karnı surekli gurul gurulsurekli agliyor. ne yapabiliriz cok caresiz kaldim
benim 1. 9 aydan sonra olmuştu ama 2. ve bu 3. bebiş tekde tuttuBakalım 2 doğduktan sonra ona cesaret edebilecekmiyiz valla ben doğum kontrol kullandım 1 yıldan fazla sonra eşim korundu przv ile şükür bir kaza olmadı ama benim hep korkum olurdu o şekilde bile ama korunmayı bırakınca baktık 7,8 ay olmuyor dedik demek o kadar da kolay olmuyor bu işler ama eşim şimdi diyor 2 den sonra napcaz biz kaza filan olursa yanarızhem ilaç hem przv yada kol altı implant
Nasil gaz masajiBigaia diye bir damla var onu önerebilirim bir de gaz masajı oluyor devamlı onu yapın.
Aslında yanlış yerdesiniz burası hamile gurubu daha doğum yapılmadı, doğum yapan gruplara yazarsanız daha verimli cevap alırsınız.Nasil gaz masaji
banada bakarmisiniz nub teorisi icinAh küçük bebeknub teorisi için küçük daha tam belli olmamış kuzum. Ama içimden kız geçti. büyüyünce yine bakarız
Kız gibi geldi ama nub tam belli değil. Bebeğin açısı yukarı doğru olduğundanbanada bakarmisiniz nub teorisi icin
Kusmadığım sürece midem kötü olsa da iştahım kesilmedi hiç çok şükür. Birkaç gündür iştahım daha fazla ama onun farkındayımHay masaallah ben 1 yumurta bile yemiyorum kaldı ki 4 , senin bebis iyi kilo alır
Bilmiyorum ki, hiç öyle bir şey demediBen kızım da başka bi sehirdeydim ve ordaki sağlık ocağında misafr olarak aşımı olmustm aslında, sistem değişti mi ki?
tam belli degil yaniKız gibi geldi ama nub tam belli değil. Bebeğin açısı yukarı doğru olduğundan
merhabalar herkese. guruba biz mi kendimizi ekliyoruz acaba yoksa birisi mi ekliyor. yeni sayılırım bilmiyorum da. eğer ekleyen birisi varsa beni de ekleyebilir mi tahmini doğum tarihi 15 kasım 16 haftalık tek bebek cinsiyet erkek.tek
Teşekkür ederim ..Kızınıza geçmiş olsun ve nice mutlu seneleri olsun
Ben ve oğlum da kasım doğumluyuz, her şey yolunda giderse bu kasım çok şenlikli olacak
Hayır değişmedi cinsiyeti ayrıntıya daha girmedik 20. Haftamda gireceğim inşallah teşekkür ederim
merhabalar herkese. guruba biz mi kendimizi ekliyoruz acaba yoksa birisi mi ekliyor. yeni sayılırım bilmiyorum da. eğer ekleyen birisi varsa beni de ekleyebilir mi tahmini doğum tarihi 15 kasım 16 haftalık tek bebek cinsiyet erkek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?