2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Evet normalde de yemediğimiz şeyleri yemeyerek 5-6 gün idare edeceğiz artık otel yemekleri evde yemek gibi olmasa da arada o kadar kaçamak olur

Ben konustum doktrorumla. Denize girmende bir sorun yok dedi. Yolda 2 saatte bir mola verin 10dk yuru kan dolasimin hizlansin dedi

Kizlar ben 13. Haftada ikili test verdim gecen cuma sonucu gosterdim 16+2 haftalikken. Doktor risk az gozukuyor bu testler %100 sonuc vermez bebekten amniyo sivisi alinip test yaptirmak istermisin dedi bende istemiyorum dedim imza attirdi istemedigime dair. Sonrada uclu test istedi herkese uclu test yapiliyormu? Riskli gordugu icinmi isteniyor uclu test bilginiz varmi kafam allak bullak oldu

Biz de bayramda Antalya'ya tatile gideceğiz 6 saat yol gidicem doktora geçen hafta sormayı unuttum ama bu hafta cuma günü perinatologumda randevum var iyi hatırlattin ben de sorayım sorunca yazarım benden önce sen sorarsan sen de yaz olur mu denize girmek ve günün belirli saatlerinde güneşlenmek serbest diye biliyorum ama beslenme biraz sıkıntılı olacak benim için çünkü otel yemekleri malum ne kadar hijyenik olur muamma zaten yeşillik asla tüketemem sadece sudan geçiriyorlar ben en az yarım saat ya karbonat ya da sirkede bekletiyorum. Belki ordan sirke bulup bekletip yiyebilirim en fazla. Aç kalacağımı düşünmüyorum ama beslenme biraz tek yönlü olur diye düşünüyorum bol bol çorba içerim diyorum

Canım evet çiğ yeşillik yeme asla ama pişmiş sebze yiyebilirsin. Zaten otellerde çok çeşitli oluyor. İyi pişmiş et balık tüketirsin. Makarna her daim gider e pidesi pizzası sürekli oluyor zatenben yemek açısından sorun yaşayacağını düşünmüyorum, yüzmek zaten çok faydalı.
Benim doktor uçağa izin veriyor sadece. Ama diğer arkadaşların doktorları saatte bir on dakikalık mola şartıyla okey demiş. Bebeksiz son tatiller bunlar, güzelce eğlen

Bende şimdi sordum doktoruma hem yolculuk hem deniz için sorun yok gidebilirsin demiş rahatladım :)
Ama yemek konusunda bende senin gibi düşünüyorum yeşillik yiyemem, et tavuk tarzı yerim umarım iyi pişmiş olur dikkat edeceğiz artık. Güneşte çok kalmamak bol bol güneş kremi sürmek bunlara da tabikii... iyi bari yalnız değilmişim herkes bir yerlere gidiyormuş

Aynen son tatil benim şöyle bir artım var biz tatile kalabalık gidiyoruz annem babam, abim eşi, ben eşim, şimdi annem faktörü benim için çok büyük artı en azından bir nebze de olsa rahatlatır beni diye düşünüyorum ben burda büyük konuşmuşum herkesin kabızlık olayı varken benim yookkk kiiii diyordum ama maalesef akşam katı şeyler yediğim an kabız olup 3 gün tuvalete çıkamıyorum tatilde de pide ve makarnaya çok dikkat edicem o yüzden ama gün içinde genelde snack barlar fln oluyor ya corba fln alıp sıvı ihtiyacımı karşılayıp dengelerim diyorum ben et balık tavuk da tüketemedigim için otelin bütün nimetlerinden pek faydalanamiyorum ama bu sefer kendimi şartladim yiycem hahahah

Ben de senin sorduklarıni soracaktım benden önce davrandin evet yalnız olmadigima ben de sevindim miiiss gibi tatil geçirelim inşallah ben fotoğraf çekimini de otelde sahilde yaptırmayı düşünüyorum inşallah biraz daha karnım çıkar çıkmazsa valla yastık koycam hahahahah

Hahahahahaha Vallahi çok mantıklı düşünmüşsün fotoğraf çekimi için. Bu ayın sonuna kadar çıkar herhalde ya valla bende tiril tiril elbiselerle göbişli fotolar çekilmek istiyorum hala karnım azıcık

İçim kefir iç arkadaşım benim tüm dertlerime derman oldu
Ben de her şey dahil otellerin nimetlerinden faydalanamayanlardım. Eşimle hep muhabbeti döner. Benden hiç para almasalar bile bir zararları olmaz yani neyseki eşim benim hakkımı da yiyip içiyor

Haftasonu boyunca misafir telaşım vardı anca görüyorum yok valla ben değilim bizim burdakileri sordum ben çok insaflı kaldı seninkinin yanında 3 bin nedir yaaa

Evet planlıydı. Evlilik yıldönümüne denk getirmek istiyordum sürpriz için 8 ay kadar falan hapla korundum sonra 2 ay daha farklı yöntemle korundum. Şubat adeti bittikten sonra korunmasız devam ettim ve o ay hamile kaldım. Tam da evlilik yıl dönümü adet günümdü ama olmadı kan verdim vee hamileyimm

Bence kıyamet koparma ama evin birikimi konusunda ben ortak karar alınması gerektiğini düşünüyorum heleki riskli bir durum varsa. Bizde böyle yani daha önce hiç konuşmadıysanız bunu kıyamet koparma ama bu konuda ortak hareket edelim diye belirtebilirsin bundan sonrası için

Haftasonu boyunca misafir telaşım vardı anca görüyorum yok valla ben değilim bizim burdakileri sordum ben çok insaflı kaldı seninkinin yanında 3 bin nedir yaaa
Tam 3 değil 2950 İstanbulda fiyatlar her şeyde çok fark ediyor ben o arkadaşı da hatırladım çok teşekkürler canım

Tansiyonunuz takipte olsun
Gebelik tansiyonu olabilir
Merhaba ben de bugün 15+3 gerçekten bu hafta çok baş ağrım var ama tansiyon gün boyu ölçüyorum yüksek değil aksine 8/5 en fazla 9/6 oluyor normalde de düşük tansiyonluydum ben de merak ediyorum bu baş ağrısının sebebini

Yaa benim cikti karnim daha 12 haftalik hamile tayti aldim gidip. kotlar mumkun degil kapanmiyor normal taytlarim da sikiyor.
Avm ye gittim tayt almak icin. Yuksek bel tayt ve crop giymistim. dedektorun yanindan gectim guvenlik direk karnima bakip bir sey demedi halbuki sadece 1 kg aldim ama boyle gidersem kapilardan sigamayacagim

Su tüketimin mi az geliyor acaba? Bol bol su içmeye çalış. Büyük ihtimalle hormonlardan kaynaklı ama doktoruna danış istersen. Ben çok başım ağrıdığında mentol taşı ile geçirdim hep bana çok iyi geldi.
Canım ilk 12 hafta benim şimdikinden daha çoktu valla. Bence o şişkinlikten ve hormonlardan oluyor. Sonra düzene giriyor. Ben 4 kilo aldım ama daha bilmeyen anlamıyor. Geçen gün metroya bindim yer vermediler çok üzüldüm

Hanımlar lütfen bana yardımcı olun. Kızıma tuvalet eğitimi alışkanlığı nasıl veririm. Bez bağlamadan mı yoksa bezi de pijamayı da çıkarıp oyle içeri mi salmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…