- 12 Haziran 2019
- 317
- 577
- 53
- 38
Bende 13+2 de olmustm cinsyeti de öğrenmiştim hatta. Geç fln demedi kanı da Ogün verdimAy kızlar ikili randevusu alcaktm.. 680 olan yer 716tl olmus.. Kayış koptu, iki hafta olmadı arayalı ne ara zam yaptnz.. 50tlde degılım yanı ama uyuz oldum.. Özel Baska yerlere baktım, 1000tl fılan görunce gör götüm yolları, yine devlete kaldım
13+4 olcam ikili randevum oldugu gün, çok gecıkme olmamıstır dimi.. Doktor 11 14 hafta arası demişti
Geçmiş olsun canım, çok zor ama sabır haftan ilerledikçe geçecekMerhaba kızlar. Kaç gündür sol gözümde alerjik konjektivit ile uğraşıyordum. Gebelik nedeniyle suni göz yaşı haricinde verdikleri antibiyotikli damlayı günde 4 defa yerine 2 defa dediler o da çok zor geçti mor ve kırmızı gözle büyük oğlumun şenliğine gitmek zorunda kaldım. Küçüğümü de götürdüm. Ama büyük oğlum bu defa bizi bırakmak istemedi öğretmeninin yanına gitmedi bir de ebeveyn katılımlıydı oyunlar. Yaklaşık 5 saat iki oğlanla güneş altında uğraştım gecesinde iki düğün vardı derken dün gece öyle bir tansiyonum düştü ki. Sabahı sabah ettim çok zor 1 hafta geçirdim. Şu an baş dönmem azalsa da midem hala kötü malesef. Raporun yarın bitiyor hiç gidesim yok işe. Hamile olup dinlenememek gerçekten çok zor. Tüm gün aralıklarla yediğim 1 simitle durdum. Açlık hissedince bir çorba içtim. Beslenmem bu kadar
Ikılı ıcın bence gerek yok o parayı vermeye sonuc degısmıyo nerde yapılırsa yapılsın . Bende devlette yaptırdım özeldeki doktoruma sonucu gösterdim .Ay kızlar ikili randevusu alcaktm.. 680 olan yer 716tl olmus.. Kayış koptu, iki hafta olmadı arayalı ne ara zam yaptnz.. 50tlde degılım yanı ama uyuz oldum.. Özel Baska yerlere baktım, 1000tl fılan görunce gör götüm yolları, yine devlete kaldım
13+4 olcam ikili randevum oldugu gün, çok gecıkme olmamıstır dimi.. Doktor 11 14 hafta arası demişti
Çok teşekkür ederim umarım bu hafta herşey daha iyi olur. Bu arada bir de annemle (kendi annem, kayınvalidemi hiç tanımadım Allah rahmet eylesin) sürtüşme yaşadık Bana üçüncü gebeliğim dolayısıyla çok tepkili. Hala duyunca aldırmamı isteyen tek oydu. Sonra da mesela bugün çocuklar çok kavga etti beni çok yordular diyim "daha çok kavga edecek onlar dha çok yorulacaksın sen" diyor imalı imalı. Küçüğüm bana çok düşkün "çok küsecek sana" diyor. Sürekli bir herşey kötü olacak aşısı. Patladım dün. Belki herşey güzel olacak dua etsene niye kötüyü çağırıp duruyorsun dedim hemen ağlamaya başladı filan saçma sapan bişey yaşadık. Halbuki bakacak kişi bile hazır ondan yardım istemeyeceğimi biliyor anlamıyorum. Ben sana ikinciyi bile yapma tek çocuk yeter dedim kalktın üçüncüyü yaptın diyor banaGeçmiş olsun canım, çok zor ama sabır haftan ilerledikçe geçecek
Ahh annelerimiz… biz de birkaç hafta önce başka bir konu yüzünden biraz tartıştık ve ne yazıkki onlara göre hep onlar haklılar. Aslında anlıyorum tamamen bizim iyiliğimiz ve bizi düşündükleri için yapıyorlar ediyorlar her şeyi. Ancak farkında değiller ki bu aşırı korumacı tavır bizi en çok yıpratan şey olabiliyor. Sakin ve vakitli bir zamanda onu anladığınızı ama onun da sizi anlaması gerektiğini söyleyin. Hatta belki de çok sert olmadan araya mesafe koyun ki, sizin de üzüldüğünüzü anlasın. O sayede en azından içinde olan her şeyi diline dökmeden, önceliği kendi doğrularını söylemekten ziyade sizi kırmamak olur. Ben her gün annesini arayan biriydim normalde. Ama son tartışmamız beni çok kırdı. İyiliğim için çabaladığını bilsem de zaman ya da şekli yanlıştı. Ve bunu kabul etmek de zorlanıyor. Şimdilerde genelde kendisi arıyor ya da 3 günde bir falan ben arıyorum. Bu sayede bazen durmamız gerektiğini ikimiz de hatırlıyoruz. Tabi ben yeni evliyim, ondan kaynaklı alışma sürecinden dolayı da olabilir bu duracağı yerini bilememelerÇok teşekkür ederim umarım bu hafta herşey daha iyi olur. Bu arada bir de annemle (kendi annem, kayınvalidemi hiç tanımadım Allah rahmet eylesin) sürtüşme yaşadık Bana üçüncü gebeliğim dolayısıyla çok tepkili. Hala duyunca aldırmamı isteyen tek oydu. Sonra da mesela bugün çocuklar çok kavga etti beni çok yordular diyim "daha çok kavga edecek onlar dha çok yorulacaksın sen" diyor imalı imalı. Küçüğüm bana çok düşkün "çok küsecek sana" diyor. Sürekli bir herşey kötü olacak aşısı. Patladım dün. Belki herşey güzel olacak dua etsene niye kötüyü çağırıp duruyorsun dedim hemen ağlamaya başladı filan saçma sapan bişey yaşadık. Halbuki bakacak kişi bile hazır ondan yardım istemeyeceğimi biliyor anlamıyorum. Ben sana ikinciyi bile yapma tek çocuk yeter dedim kalktın üçüncüyü yaptın diyor banabütün bunlar çökertti beni. Eylüle kadar küçüğüme bakıyor yarın çocuğumu bırakmak için görüşmek zorundayım hiç istemiyorum.bana akıl verin
Bir de ben ona karşı o kadar özenliyim ki. Ama kırılabileceğimi düşünmeden sürekli ısırır gibi konuşmaları artık yıpratıyor belki gebelikten kaynaklı da bir sabırsızlığım olmuş olabilir genelde susuyorum geçiştiriyorum. Ben 8 yıllık evliyim. Ara ara hep bi küslüğümüz olur ama çok kısa süreli. Her defasında mesafe koyacağım derim yine unuturum o sözümü. Aslında unutmamam gerekiyor. Eşim de benim kırılır ama hiç uzatmaz belli etmez çok saygılıdır onlara. Kıymet bilmek sadece anneye babaya değil bence onların da bizim kıymetimizi bilmesi gerek. Dediğin gibi duracağı yeri bilmiyor. İsteyerek de kalmış olabilirdim üçüncü çocuğuma. İstemeden kalsam da şu an istiyorum ayrı bi heyecan duyuyorum. Annem de olsa hayatıma müdahalesinin bir sınırı olmalıAhh annelerimiz… biz de birkaç hafta önce başka bir konu yüzünden biraz tartıştık ve ne yazıkki onlara göre hep onlar haklılar. Aslında anlıyorum tamamen bizim iyiliğimiz ve bizi düşündükleri için yapıyorlar ediyorlar her şeyi. Ancak farkında değiller ki bu aşırı korumacı tavır bizi en çok yıpratan şey olabiliyor. Sakin ve vakitli bir zamanda onu anladığınızı ama onun da sizi anlaması gerektiğini söyleyin. Hatta belki de çok sert olmadan araya mesafe koyun ki, sizin de üzüldüğünüzü anlasın. O sayede en azından içinde olan her şeyi diline dökmeden, önceliği kendi doğrularını söylemekten ziyade sizi kırmamak olur. Ben her gün annesini arayan biriydim normalde. Ama son tartışmamız beni çok kırdı. İyiliğim için çabaladığını bilsem de zaman ya da şekli yanlıştı. Ve bunu kabul etmek de zorlanıyor. Şimdilerde genelde kendisi arıyor ya da 3 günde bir falan ben arıyorum. Bu sayede bazen durmamız gerektiğini ikimiz de hatırlıyoruz. Tabi ben yeni evliyim, ondan kaynaklı alışma sürecinden dolayı da olabilir bu duracağı yerini bilememeler
Ahhh o kadar iyi anlıyorum ki… eskilerin “doğurduğumdan özür mü dileyeceğim” düşüncesiyle yaptığı “kendi” doğruları farkında olmadan yine en çok korumaya çalıştıkları evlatlarını üzüyor. Ben de anne babama karşı sanırım evdeki en kıyımsız, en hatırnaz kişiyimdir ama bizlerin hep alttan alacağını bildikleri için zamanla daha fütursuzlaşıyorlar bence. Kardeşim daha serttir, hatta bazen duracağı yeri bilmez ben uyarırım. Ama fark ediyorum ki ona bir şey söylerken daha dikkatli seçiyorlar kelimelerini. O şimdi yanlış anlar, aman şimdi sorun çıkmasın vs vs modundalar. Kendi adıma en büyük suçumun anne babamdır diyerek daha alttan alıcı taraf olmam olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple de benle konuşurken düşünmüyorlar. Kötü niyetle olduklarını asla düşünmüyorum ama iyi davranış olduğunu da söyleyemem. O yüzden geç de olsa anne babaya da yeri geldiğinde sınır koymak gerektiğini öğrendimBir de ben ona karşı o kadar özenliyim ki. Ama kırılabileceğimi düşünmeden sürekli ısırır gibi konuşmaları artık yıpratıyor belki gebelikten kaynaklı da bir sabırsızlığım olmuş olabilir genelde susuyorum geçiştiriyorum. Ben 8 yıllık evliyim. Ara ara hep bi küslüğümüz olur ama çok kısa süreli. Her defasında mesafe koyacağım derim yine unuturum o sözümü. Aslında unutmamam gerekiyor. Eşim de benim kırılır ama hiç uzatmaz belli etmez çok saygılıdır onlara. Kıymet bilmek sadece anneye babaya değil bence onların da bizim kıymetimizi bilmesi gerek. Dediğin gibi duracağı yeri bilmiyor. İsteyerek de kalmış olabilirdim üçüncü çocuğuma. İstemeden kalsam da şu an istiyorum ayrı bi heyecan duyuyorum. Annem de olsa hayatıma müdahalesinin bir sınırı olmalı
Altına imzamı atarım aynıAhhh o kadar iyi anlıyorum ki… eskilerin “doğurduğumdan özür mü dileyeceğim” düşüncesiyle yaptığı “kendi” doğruları farkında olmadan yine en çok korumaya çalıştıkları evlatlarını üzüyor. Ben de anne babama karşı sanırım evdeki en kıyımsız, en hatırnaz kişiyimdir ama bizlerin hep alttan alacağını bildikleri için zamanla daha fütursuzlaşıyorlar bence. Kardeşim daha serttir, hatta bazen duracağı yeri bilmez ben uyarırım. Ama fark ediyorum ki ona bir şey söylerken daha dikkatli seçiyorlar kelimelerini. O şimdi yanlış anlar, aman şimdi sorun çıkmasın vs vs modundalar. Kendi adıma en büyük suçumun anne babamdır diyerek daha alttan alıcı taraf olmam olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple de benle konuşurken düşünmüyorlar. Kötü niyetle olduklarını asla düşünmüyorum ama iyi davranış olduğunu da söyleyemem. O yüzden geç de olsa anne babaya da yeri geldiğinde sınır koymak gerektiğini öğrendim
Anneler mesafe koyamazAltına imzamı atarım aynıablam aslında yumuşak huylu olmasına rağmen kendi kuralları vardır çiğnetmez laf ettirmez anne babam da uyar. Ona karşı bana olduğu gibi fütursuz değiller. Dediğin gibi kötü niyetli değiller belki ama bu kırmadıkları anlamına gelmiyor. Konusu açılsın tartışma alevlensin istemiyorum ama olur da açılırsa artık eskis kadar tolere edemediğimi manalı sözlerini ve laf sokmalarını artık kabullenemediğimi söyleyeceğim. Belki o bana karşı mesafe koyar ben koyduğum mesafeyi unutuyorum çünkü
MaşallahHahah olaya 11+1 ile giris yapiyorum. Aksam gobegim ektedir
Bana da 14 e kadar ikili yapılır 14 ten sonra 3 lüde yapabiliriz dedi devletteki doktor yani yapabiliyor gel gör ki o sıra bir türlü gelmedi ben de mecbur özelde yaptırdım.
Ikılı ıcın bence gerek yok o parayı vermeye sonuc degısmıyo nerde yapılırsa yapılsın . Bende devlette yaptırdım özeldeki doktoruma sonucu gösterdim .
Ikılı ıcın bence gerek yok o parayı vermeye sonuc degısmıyo nerde yapılırsa yapılsın . Bende devlette yaptırdım özeldeki doktoruma sonucu gösterdim .
Tansiyonunuz takipte olsunMerhaba 15+3
Hamileyim ve bu haftarda çok baş ağrısı yaşıyorum şuan bile çok ağrıyor bu haftalarda normal mi
Devlette ikili test günü verilecek olan kan için belli bi saat varmış bnde bilmeden ters bı zaman da gitmişim.saat 3 ten snra almiyolarms mesela bnde yeni öğrendim sizde bilinYa ben hemen randevu buldum allahtansaati ters vakit ama napim olcak o kadar
Ben de bayramda gidiyoruuum. Doktorum 14.-28 hafta arası balayı ilan etti bana. Benim yol da 12 saatlik. İstediğini yap yüz eğlen yolculuk da serbest ama saatte bir mola verip yürü mutlaka dedi. Beslenmeme zaten karışmıyor mesleğimden ötürü. :)Merhaba Kızlar bir konu hakkında fikir danışmak istiyorum doktoruma da soracağım tabiki de.
Bayramda 4-5 saatlik yolculukla bir tatil düşünüyoruz 20 haftalık olacağım denize girme beslenme konusunda endişelerim var ama sizler ne düşünüyorsunuz tatil yapmayı düşünen var mı aranızda?
Öyle mi içimi rahatlattınız şuan :) Evet mola vermek önemli onu duymuştum bende çocuksuz son tatil değerlendirmek lazım benceBen de bayramda gidiyoruuum. Doktorum 14.-28 hafta arası balayı ilan etti bana. Benim yol da 12 saatlik. İstediğini yap yüz eğlen yolculuk da serbest ama saatte bir mola verip yürü mutlaka dedi. Beslenmeme zaten karışmıyor mesleğimden ötürü. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?