Ben de öyle düşünüyorum sanırım. İçten içe biraz sanki çocuksuz hayatı özlermişim gibi geliyor bazen sonra kalbini duyup görünce saçmaladığımı anlıyorum :)
kızlar ben bugün biraz grip gibi oldum dün boğazım gıcık oluyordu bugün de burnum durmuyor çok şükür ateş yok size iyi gelen şeyler neler limonlu ballı ılık su içiyorum onun dışında elimden bir şey gelmiyor birde buhar makinesiyle oturuyorum genel olarak
Merhaba Kızlar bir konu hakkında fikir danışmak istiyorum doktoruma da soracağım tabiki de.
Bayramda 4-5 saatlik yolculukla bir tatil düşünüyoruz 20 haftalık olacağım denize girme beslenme konusunda endişelerim var ama sizler ne düşünüyorsunuz tatil yapmayı düşünen var mı aranızda?
Merhaba, uzun yol konusunu ben henüz doktorumla konuşmadım ama denizde yüzme konusunda (özel bir durumunuz yoksa) bir kısıtlama yapılmıyor genelde. Hatta benim doktorum yüzmeyi şiddetle öneriyor (ama havuzu değil, sadece denizi). Tabii güneşte fazla kalmamaya dikkat etmek kaydıyla. Şimdiden iyi tatiller dilerim.
Merhaba Kızlar bir konu hakkında fikir danışmak istiyorum doktoruma da soracağım tabiki de.
Bayramda 4-5 saatlik yolculukla bir tatil düşünüyoruz 20 haftalık olacağım denize girme beslenme konusunda endişelerim var ama sizler ne düşünüyorsunuz tatil yapmayı düşünen var mı aranızda?
Canım benim de izin verdi. Sadece araba yasak uçak okey. Ama 5 saat ideal bir süre zaten bizim yolumuz 9 saat sürecekti. Her şey serbest istediğin gibi takılabilirsin dedi. Ki doktorum çok garanticidir. Beslenmeye sadece yasaklı şeyleri yemeyerek dikkat ediyorum ben
kızlar ben bugün biraz grip gibi oldum dün boğazım gıcık oluyordu bugün de burnum durmuyor çok şükür ateş yok size iyi gelen şeyler neler limonlu ballı ılık su içiyorum onun dışında elimden bir şey gelmiyor birde buhar makinesiyle oturuyorum genel olarak
Ben buraya 1-2 ay önce ağrılarım var yazdığımda kızlar magnezyum kullan demişlerdi doktorum da kullanabilirsin dedi günden sonra ağrılarım ciddi oranda azaldı
Bende dün de olmuştu ama ben heveslenmek istemedim. Bugünde eşimle konusuyorduk elide karnımdaydı böyle kaydı sanki yani anlatamıyorum çok değişik bir histi
Biz şuan tatildeyiz . Dönüşüm 10 saat araba yolculuğu 2 saatte bir mola verip yürüyeceğim. Denize de girebilirsin demişti. Beslenme içinde ben açıkcası çok yiyemiyorum zaten. Canım istemiyor ama olabildiğince sağlıklı şeyler tüketmeye çalışıyorum.
Çocuksuzken ne kadar çok şey yapabiliyorsanız yapın arkadaşlar Çocukla da yapılıyor ama çocuksızkenki gibi rahat olmuyor.
Bende dün de olmuştu ama ben heveslenmek istemedim. Bugünde eşimle konusuyorduk elide karnımdaydı böyle kaydı sanki yani anlatamıyorum çok değişik bir histi
Evet canım renkli gösterdi , yanakları oluşmamış daha bana minik suratlı geldi ama daha çok küçükler detaylıda iyice belli olur yüzleri
Ahh aynı ben elim ayaklarım hep soğuk olur. Yazın bile of çok sıcakmış demem. Ohh çok güzel hava var derim terlediğimi hatırlamam. Bakalım hamilelikte nasıl geçecek yaz daha havalar çok ısınmadı İstanbul’da
Aynen ayneenn +1+1+1 millet boncuk boncuk terlerken ben ohh derim tam bir sıcak insanıyım senin gibi asla terlemem ve inşallah hamilelikte de böyle ilerler
Canım hayır doktorum ve perinatologum gerek görmedi bende şaşırdım ama vardır bir bildikleri dedim morarmalar artarsa gel dedi çok şükür onlar da stabil kaldı
Canım hayır doktorum ve perinatologum gerek görmedi bende şaşırdım ama vardır bir bildikleri dedim morarmalar artarsa gel dedi çok şükür onlar da stabil kaldı
Yurt dışında da böyle bir tedavi yokmuş zaten, bence de vardır bir bildikleri ve doktora güvenmek çok önemli. Bebek sağlıklı olsun da morarmalarda geçer elbet.
Bende cinsiyeti henüz öğrenemeyenlerdenim. Benim biraz sarımsı akıntım oluyor. Akıntısı olup bunun için ilaç kullanan var mı? Bu hafta ya da haftaya kontrole gideceğim o zaman soracağım ama aklıma takıldı .
Yurt dışında da böyle bir tedavi yokmuş zaten, bence de vardır bir bildikleri ve doktora güvenmek çok önemli. Bebek sağlıklı olsun da morarmalarda geçer elbet.
Aynen öyle canım perinatologum da öyle dedi benim 3 genim heterozigot yani biraz sıkıntılı çıkmıştı diğer doktorlar hemen iğne başlaman lazım diyordu ama şimdiki perinatologum uzun uzun açıkladı ve rahatladım. Yurt dışında bu genleri görüp tedirgin olup gelenlere gülüyorlar hiç önemli görmüyorlar dedi. Ben de birkaç yabancı makale okudum orda da çok önemli olmadığı yazıyordu o yüzden şimdilik içim rahat doktoruma güveniyorum