2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben 29 yasindayim belki bende de yastan dolayi istedi yada tamamen tedbir icin ama dedoginiz gibi zaten ayrintilida hersey belli olcak insallah tum annelerin bebisleri saglikli sihhatli dunyaya gelir

Banada dr aynısını dedi canım Plesanta aşağıdaysa normal doğum olmaz dedi zaten ilk sezeryan benim ama bakalım ilerleyen haftalarda çıkacakmı
Öyleymiş malesef . Ama allahtan rahim ağzını kapatmıyor. Yoksa kanama yapıyormuş. Ve rahim ağzını kapatırsa riskli gebelik oluyormuş bunu da Google’dan öğrendim . Dr korkutmadı hiç gayet normal birleymiş gibi söyledi

Selam kızlar uzun süredir aktif olamadım oğlum hastaydı çok şükür şuan iyi bugün Dr randevum vardı cinsiyeti kesinleşti erkek bütün teorileri yalanladım kilosu 125 gram 12 santimmiş bugün 15+4 üz sata göre

Benim maalesef lekelenme oldu o şekilde öğrendim ve baya ağrım vardı 1 hafta sonraki ki kontrolde yüne aşağıda dedi zamanla çıkabilirmiş bakalım ilerleyen haftalarda nasıl olacak

Kızlar merhaba bayadır giremedim bende taşınma işleri falan yoğunluk var :) bugün 16 hafta oldu bu cumartesi doktora gideceğiz bakalım az kaldı. Ya sizde de burun tıkanıklığı oluyor mu kızlar bende özellikle geceleri çok tıkanıyor. Dün gece uykumdan kalkıp tuvalete çıktım burnum tıkanmış yine ama bu sefer nefes alamadım panik atak oldum sonra nefesim yetmedi resmen yani, camı açıyorum yok yürüyorum nefes almaya çalışıyorum ama çarpıntı oldum bir saat uyuyamadım geri, ne yapcam böyle bir durum bir daha olursa ilk kez oldu böyle korktum şimdi

Cok ters olmus gerçekten üzüldüm ama bence amniyosentez yaptırma detaylı ultrasona giricez hepimiz zaten
Cok ters olmus gerçekten üzüldüm ama bence amniyosentez yaptırma detaylı ultrasona giricez hepimiz zaten
Detaylı kac haftalik olmali?
Ben surekli perinatoglara gidiyorum olumsuz bir durum suana kdar gorme
cok teşekkür ederim cevabin icin umarim hepimiz saglikla kucagimiza alırız bu dönemde icimizi ferahtalacak mesajlara ,cevaplara cok ihtiyacımız var

Benim maalesef lekelenme oldu o şekilde öğrendim ve baya ağrım vardı 1 hafta sonraki ki kontrolde yüne aşağıda dedi zamanla çıkabilirmiş bakalım ilerleyen haftalarda nasıl olacak
Yaa öyle mi geçmiş olsun umarım bir daha yaşamazsın. Bir leke bile nasıl korkutur insanı . İnşallah yukarı çıkar

Doktorundan nazal sprey önerisi al bence. Bende çoklu bahar alerjisi var. Bu aylarda normalde antihistaminik kullanırım ama kullanamıyorum tabi şu an. Gece burun tıkanıklığı ve boğaz kaşıntısı ile uyanıyorum bende. Günde bir kez kullanmam için burun spreyi verdi. Çok ihtiyaç duyduğumda genelde geceleri bir fıs yapıyorum. Boğazım için de istedim mesela onu vermedi.

Benim sabah aksam sabit oldu artik o gobek. Kabullendim ikiz ya ondan diye avutuyorum kendimi :) normalde zayif oldugum icin insanlar anliyor cevremde. 3 aylik diyince sok geciriyorlar sadece :)
Ilk ben 3 aylık dedıgımde aaa nasıl belli dıyorlardı ınanmıyorlardı
Benim gibi ilk bebeşi olacak anneler tecrübeli anneler kanguru araştırıyorum varmı araştırdığınız yada kullandığınız önerebileceğiniz bi marka
Solomom baby benımkı yenıdoğan aparatıda var ben cok memnundum. Coook kullandım.
Al_pi canııım benim yarımda kalan kahverengi çizgim göbeğime çıkmıış üstelik sabah yoktu az önce eve geldim bi baktım düz çizgi
Yaa benım acık renk göbekten asagıda sadece .
Eneeemmm nasil belli sende masallah suphanallah cok tatlisss amaaa
Evet evet bence ben 1. Sırayım göbekte ben bile göbeğime şaşkınım

Vicks var evde onu burnuma sürsem acaba kullanılır mı? Nette ilk 3 ay kullanılmaz ama sonra kullanılır yazıyor da cesaret edemedim doktora sormadan. Yarın telde sorar öyle kullanırım en kötü. Ama bu gece yine olursa diye korkuyorum tabi

Benimde tıkalı canım ama burda ilk haftalarımızda bir arkadaş hamilelikte normalmiş demişti sanki içinde bir Balon şişyor ve zorlaşıyor nefes almam benimde

Yaa öyle mi geçmiş olsun umarım bir daha yaşamazsın. Bir leke bile nasıl korkutur insanı . İnşallah yukarı çıkar
Hemde nasıl korktum tektim nasıl gittim o taksi o hastaneye nasıl vardı bayılacak gibiydim ama kendimi Bırakamıyordum çok korktuğum bir gün oldu çok şükür sonra olmadı ağrılarımda geçti

Baktım şimdi evdekine. Burun deliklerinin içine sürmeyin diyor. Baby vazelinler var ya içeriğinde petrolatum olmayanı varsa o olabilir. Kolonya koklamayı denedin mi?

18 haftadan itibaren yapıyorlar sanırım canım

soyasosu canım sen mi demiştin bu kefiri yaa ben baya ön yargılıydım tadı fena değilmiş inşallah faydalarını da görürüm özellikle de şişkinlik için

soyasosu canım sen mi demiştin bu kefiri yaa ben baya ön yargılıydım tadı fena değilmiş inşallah faydalarını da görürüm özellikle de şişkinlik için
Canım evet kefiri ben söyledim ama içim kefirin en güzel olduğu başka bir arkadaşın fikriydi ben alışkın olduğum için kendim mayalamaya başladım artık.
Çook sevindim üç güne etkisini göreceğine eminim.
Akşam yemeğinden sonra uyumadan önce acıktığım bir zaman dilimi oluyor benim o sırada tüketiyorum. Hem aç uyumamış oluyorum hem de gereksiz bir kalori almamış oluyorum. Bir de sanki öyle tüketince sabah bağırsaklarımı daha çok çalıştırıyor gibi hissediyorum

Kızlar gece gece yine ben sorularımla sizi sıkıyorsam çok özür dilerim tecrübesizim ve merak ediyorum. Bugün bende çok fena bir çarpıntı başladı. 14+6’yım bu arada. Normalde son üç ayda olurmuş. Ama bu çarpıntı devamlı değil böyle 1 dkkda bir kalbim üç kere sanki tekliyor düzeliyor sonra tekrar aynı. Sabah daha seyrekti şimdi sıklaştı. Napacağım bilemedim karnımın altında da ağrı var alakası var mıdır bilmiyorum ama neden olabilir napmam lazım? Yaşayan var mı?

Kızımda doğumum sezaryandı eşim kızımı görmüş yukarı çıkarmışlar beni beklemişti şimdi diyoki seni bekleyemem 2 tane olucak çocukların peşine düşmem lazım kaybolmasınlar
Kızımda kardeşlerinin ismini önce ceviz ve fındık şimdi çiçek ile kuş diye tutturdu bakalım ikna edebilicekmiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…