- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Aaa bende onu soracaktım hangi saatte içmek iyi olur diye belki mideme bile iyi gelir hiç belli olmaz hep içmek isteyip ön yargılı olduğum bir içecekti ilk başta kokusu yine farklı geldi ama tadı fena değil markette için yoktu başka sade aldım siz sade önerdiğiniz için ay alışırım artık sürekli bulundururumCanım evet kefiri ben söyledim ama içim kefirin en güzel olduğu başka bir arkadaşın fikriydiben alışkın olduğum için kendim mayalamaya başladım artık.
Çook sevindim üç güne etkisini göreceğine eminim.
Akşam yemeğinden sonra uyumadan önce acıktığım bir zaman dilimi oluyor benim o sırada tüketiyorum. Hem aç uyumamış oluyorum hem de gereksiz bir kalori almamış oluyorum. Bir de sanki öyle tüketince sabah bağırsaklarımı daha çok çalıştırıyor gibi hissediyorum
Panik atak gibi geldi anlattığın bunu ben hamilelikten öncede yaşıyordum sakin olup nefes alışlarını düzenlersen hemen geçiyor ama eğer o an korkarsan daha kötü oluyor bi şeylere üzülüp kafaya taktığımda içime attığımda yaşadığım bir şey bu durum sen yinede dr sor canımKızlar gece gece yine bensorularımla sizi sıkıyorsam çok özür dilerim tecrübesizim ve merak ediyorum. Bugün bende çok fena bir çarpıntı başladı. 14+6’yım bu arada. Normalde son üç ayda olurmuş. Ama bu çarpıntı devamlı değil böyle 1 dkkda bir kalbim üç kere sanki tekliyor düzeliyor sonra tekrar aynı. Sabah daha seyrekti şimdi sıklaştı. Napacağım bilemedim karnımın altında da ağrı var alakası var mıdır bilmiyorum ama neden olabilir napmam lazım? Yaşayan var mı?
Ben ameliyattayken eşim dışarı çıkmış zaten daha uzun sürer diye ben çıktıktan sonra başkasını beklemişKızımda doğumum sezaryandı eşim kızımı görmüş yukarı çıkarmışlar beni beklemişti şimdi diyoki seni bekleyemem 2 tane olucak çocukların peşine düşmem lazım kaybolmasınlar
Kızımda kardeşlerinin ismini önce ceviz ve fındık şimdi çiçek ile kuş diye tutturdu bakalım ikna edebilicekmiyiz
Durumum hiç iyi değil asla laftan anlamıyor.Bu tuvalet egıtımı konusunda master yaptım gibi oldu bnm6 ay sürdü alışması, ne çektim Bee... Hala daha benım iteklememle yapıo İnş ben dogurana kadar tam alışmış olur
Ayy başka birini beklemesi komik olmuş gerçektenBen ameliyattayken eşim dışarı çıkmış zaten daha uzun sürer diye ben çıktıktan sonra başkasını beklemişdaha sonra yanıma kimse gelmedi şaka gibi hepsi bebeğin peşine gitmiş ama oğlum nefes alamamış sanırım ondan hepsi çok korkmuş banada söylememişler ama yalnız kalmakta çok kötüydü ya
Benim erken doğum oldu ve çocuğun nefes alamadığını söyleyip baya korkutmuşlar banada kimse bişey dememiş ağladıkları içinde girmemişler aslında ama eşimi çıkarken görmeyi çok isterdim ya deli sanki sigara içmenin vakti o çıkmış bahçeye beni çıkartmışlarAyy başka birini beklemesi komik olmuş gerçektenannemler çıkmış bebegin yanına eşimle kardeşim kalmıştı kardeşim video çekiyodu ağlıyorum çok küçüktü diye düşünümce zor gerçekten bebegi zaten sana getiricekler ne diye peşlerindenn gitmişler o kadar hepsi ben odaya çıktığımda herkez odadaydı bebbek hemşirelerdeydi kontroollerini yapıp getirdiler ben olmadan getirmemişler buna çok sevinmiştim
Hiç o topa girmeye cesaretim yok canım sezaryan ile bide başka hastaneye götürürlerse bebekleri çıkana kadar bana zulüm oluraynı hastanede olmak daha mantıklı umarım zamanında gelirlerde gerek kalmaz
Ama beklemekte zor o yüzden çıkmıştır sigaraya ne bilsin kısa sürüceğini plansızda doğmuş planlı olsa derdin 10 dk sonra çıkıcam diyeBenim erken doğum oldu ve çocuğun nefes alamadığını söyleyip baya korkutmuşlar banada kimse bişey dememiş ağladıkları içinde girmemişler aslında ama eşimi çıkarken görmeyi çok isterdim ya deli sanki sigara içmenin vakti o çıkmış bahçeye beni çıkartmışlar
Aaa onu bilmiyodum planlı olursa boşmu diye önceden sorucam mutlaka en kötü hastanenin başka şubesi var oda yakın sayılır oraya sevk ederler daha büyük bi hastane bakalım yaşayıp görüceğimCnm demek ıstedgm senın ıstegine göre olmuyor.. Ha eger kaldgn hastanede yenıdogan yogun bakımı boştaysa oraya alırlar elbet.. Ama yer yoksa Baska hastaneye sevk olur.. Bu sekılde oluyo cunku yogun bakım süreci
Aaa onu bilmiyodum planlı olursa boşmu diye önceden sorucam mutlaka en kötü hastanenin başka şubesi var oda yakın sayılır oraya sevk ederler daha büyük bi hastane bakalım yaşayıp görüceğim
Aaa onu bilmiyodum planlı olursa boşmu diye önceden sorucam mutlaka en kötü hastanenin başka şubesi var oda yakın sayılır oraya sevk ederler daha büyük bi hastane bakalım yaşayıp görüceğim
Canım ben bu çarpıntı sebebi ile kızıma hamileyken defalarca kardiyolojiye gittim doğum yaptım geçmedi geçen yıl ritmik bozukluk dedi hamilelikte başladı 9 yıl oldu arada oluyor insanı çok kötü yapıyor etkileniyor birde midendeki gaz kalbe baskı yapınca çarpıntıya sebeb veriyor soda iş agızdan gaz çıkarman gerek hamileliğin sonunda artıyor ama sorun olmuyor sanırımKızlar gece gece yine bensorularımla sizi sıkıyorsam çok özür dilerim tecrübesizim ve merak ediyorum. Bugün bende çok fena bir çarpıntı başladı. 14+6’yım bu arada. Normalde son üç ayda olurmuş. Ama bu çarpıntı devamlı değil böyle 1 dkkda bir kalbim üç kere sanki tekliyor düzeliyor sonra tekrar aynı. Sabah daha seyrekti şimdi sıklaştı. Napacağım bilemedim karnımın altında da ağrı var alakası var mıdır bilmiyorum ama neden olabilir napmam lazım? Yaşayan var mı?
Benim perintoloğum 20.-24.haftalar arası dedi detaylıyı. Ama en sağlıklısı 22.haftaymışDetaylı kac haftalik olmali?
Ben surekli perinatoglara gidiyorum olumsuz bir durum suana kdar gorme
cok teşekkür ederim cevabin icin umarim hepimiz saglikla kucagimiza alırızbu dönemde icimizi ferahtalacak mesajlara ,cevaplara cok ihtiyacımız var
Kıyamam sana ya geçmiş olsun canım. bende 1 kez kahve rengi bir kez kırmızı lekelenme gördüm çok korktuk Şuan iyiyiz doktor yatmamı önerdi o süreçte cinsel ilişkiyi bir kaç gün yasakladı. Soğuk veya sıcak değil ılık duş önerdi kısa süre kaldım duşta da. Havuz deniz yoktu zaten. Aklında olsun Şuan eşimle bir kez ilişkiyede girdik duş süremi de uzattım. Bugün doktor kontrolümde var yani korkma lütfen inşallah herşey düzelir.Hemde nasıl korktum tektim nasıl gittim o taksi o hastaneye nasıl vardı bayılacak gibiydim ama kendimi Bırakamıyordum çok korktuğum bir gün oldu çok şükür sonra olmadı ağrılarımda geçti
Benimde bildiğim 20-24 haftası perinataloglar yapıyor. Randevu bulmak büyük şehirlerde biraz zor diye arkadaşlar erkenden aldı randevuları. Ücretler doktora şehre göre çok değişiyor bildiğim kadarıyla. Bende 22 Haziran perinatalog normal muayene aldım orada bir tanışmak istiyorum sonra 21. veya 22. haftam için kendisinden detaylı randevusu isteyeceğim.Benim perintoloğum 20.-24.haftalar arası dedi detaylıyı. Ama en sağlıklısı 22.haftaymış
Teşekkür ederim cvp verdiğiniz içinÇok muhteşem
Hiiiç kafana takacağın bir şey değil. Aynı gün 2 farklı yere gitsen bile o ölçümler farklı çıkıyor. Farklı ölçüm olmasa bile 1 hafta geri gelmesi normal geç döllenme gibi sebepleri de olabiliyor. Keyfini çıkar oğluşunun
Evet canım büyüdükçe herseyi netlesiyorAslinda ben basindan bu yana perinatolaga gidiyorum surekli detaylı bakiyorama sanirim bebek daha net gorunuyor 18 haftadan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?