- 9 Temmuz 2015
- 1.558
- 3.010
- 133
- 35
Aynı durumdayız ya bol bol krem falan sür Hindistan cevizi yağı çok rahatlatıyor yoksa kaşınıyorBir de kızlar ben beyaz ve derisi ince biriyim. Genel olarak damarlarım belli olur ama bugün duş sonrası yağ sürerken göğüslerimdeki damarların iyice belirginleştiğini fark ettim. Evet hep belli olurdu ama bu kadar belirgin olduğunu ilk defa gördüm. Umarım bu kadar erken kocaman olmaları ve bu kadar belirgin damarlar bol süt habercidir
Bu işin piri perinatologtur hatta radyolog bile bazı durumlarda perinatoloğa gönderiyor. Bunu acı bir şekilde öğrenmiştim önceki gebeliğimde. Hatta şöyle söyleyim iki üç doktorun göremediğini perinatoloğum görmüştü.Benim bildiğim de detayliyi perinatolog değil radyolog yapıyor
Canım sakın siyah alma ama nuna markası çok güzel bildiğin kadarıyla ben siyah aldım azcık pişman oldum şimdiden üzerine minicik toz düşse belli ediyor. Bak fotoğrafta görebilirsin en küçük minik beyaz poşetinin tozu bile belli ki bu fotoğraftakinden koyu ve canlı bir siyah ama düşünemedimKızlar, ana kucağı olarak ben bunu almayı düşünüyorum. Nuna markası. Benim için en önemli özelliği taşıma kapasitesiydi bu 60kg kadar taşıyabiliyormuş. Tabii 60 kg çok ama evde bir de 16 kiloluk köpek olduğu için ve bunun üzerinde yatacağından emin olduğum için bana kg kapasitesi çok olan bir ana kucağı lazım. Ortalama 4000 tl fiyatları. Alınmalı mı? Fiyatı çok mu ?
Ama çook güzelmiş güle güle kullansın oğluşCanım sakın siyah alma ama nuna markası çok güzel bildiğin kadarıyla ben siyah aldım azcık pişman oldum şimdiden üzerine minicik toz düşse belli ediyor. Bak fotoğrafta görebilirsin en küçük minik beyaz poşetinin tozu bile belli ki bu fotoğraftakinden koyu ve canlı bir siyah ama düşünemedimEki Görüntüle 3262594
Çok teşekkürler daha iyisi sizin olsun inşallah rahat etsin minikler Bende senin gibiyim siyah bayılırım ama Şuan aklımdan geçen her tükürük damlası nasıl silinecekAma çook güzelmiş güle güle kullansın oğluşevet siyah çok zor bir renk doğru söylüyorsun, ama siyah rengi çok seviyorum ben de hep asil görüyor
O değişiyor, özellikle küçük yerlerde Perinatoloji olmadığı için radyoloji bölümüne gidiyor çoğu kişi. Hatta memleketimde çocukları olan bazı arkadaşlarım Perinatoloji ne ki diye sormuştu banaBenim bildiğim de detayliyi perinatolog değil radyolog yapıyor
Hindistan cevizi yağı kullanıyorum ben ama silgi silgi soyulma yapıyor normal miAynı durumdayız ya bol bol krem falan sür Hindistan cevizi yağı çok rahatlatıyor yoksa kaşınıyor
Bende olmadı öyle canım ama alerji gibi mi?Hindistan cevizi yağı kullanıyorum ben ama silgi silgi soyulma yapıyor normal mi
Canim once dusta kese yap yada at kili fircan varsa kuru fircalama yap ölu deriden arindir sonra sur eger hala soyulma yaparsa hindistan cevizi markani degistir belki bozuk olabilirHindistan cevizi yağı kullanıyorum ben ama silgi silgi soyulma yapıyor normal mi
Valla canım birebir geliyor ben ağlardım çocuk gibi bazen çok kötü olunca hemen içiyorum ve baya az içmeme rağmen gaz çıkartmaya yardımcı oluyor birde gaz sancısı çektiğinde sıcak tut ayaklarını kendini bu arada kefirden sonra ben gaviskonu bıraktım mide yanmama iyi geldiAllah razı olsun hepinizden kızlar cevap yazan,destek veren,fikir sunanhamilelikte en zorlandığın şey ne derlerse sanırım benim cevabım gaz çıkartamamak ve acısını çekmek olacak ama kefir ve kimyonlu su fikri çok cazip geldi hemen başlayacağım kefire mide yanmam da çok oluyor akşamları onu yine gaviscon falan hallediyorum neyse ki. trueliving_ kimyonlu su gazı çıkarmaya yardımcı mı?
Bu bende var kuzum motoru ile birlikte ikinci el 2bine almıştım yatırımlık diyeKızlar, ana kucağı olarak ben bunu almayı düşünüyorum. Nuna markası. Benim için en önemli özelliği taşıma kapasitesiydi bu 60kg kadar taşıyabiliyormuş. Tabii 60 kg çok ama evde bir de 16 kiloluk köpek olduğu için ve bunun üzerinde yatacağından emin olduğum için bana kg kapasitesi çok olan bir ana kucağı lazım. Ortalama 4000 tl fiyatları. Alınmalı mı? Fiyatı çok mu ?
İkiside yapıyor aslında ama riskli gebelik incelemelerini genelde perinatalog yapıyor yani daha detaylı bakıyor ben hastanede yatarken perinatolog bakardı incelerdi organlarını ama ikiside bakıyor genel olarakBenim bildiğim de detayliyi perinatolog değil radyolog yapıyor
Oğlumun zamanında 400 tl gibi bir fiyatı vardı ve ben ne gerek var diyip eşime aldırmamıştım şuan çok üzdü. Bu durum beni yakından incelemiştim tam aynı model değil ayakları farklıydı güzeldi ve meteryal olarak sağlamdıKızlar, ana kucağı olarak ben bunu almayı düşünüyorum. Nuna markası. Benim için en önemli özelliği taşıma kapasitesiydi bu 60kg kadar taşıyabiliyormuş. Tabii 60 kg çok ama evde bir de 16 kiloluk köpek olduğu için ve bunun üzerinde yatacağından emin olduğum için bana kg kapasitesi çok olan bir ana kucağı lazım. Ortalama 4000 tl fiyatları. Alınmalı mı? Fiyatı çok mu ?
Beni aradılar sabah ekstra muayene ücreti yokmuş sadece detaylı ücreti varmış perşembe günleri de Kozyatağı Acıbadem e geliyormuş doktor o yüzden ondan alıcam randevuNe tarafta oturuyosun bilmiyorum ama mecidiyeköye yakınsan eğer recep has var oda işinin ehli bi doktor kızımda ona gitmiştim çok tercih edildiği için bi araştırabilirsin ben aradığımda 2500 gibi bişey söylemişti en son
Alerji değil de hani bazı güneş kremi cildimize uymaz da beyaz beyaz topaklanır ya, öyle bişiBende olmadı öyle canım ama alerji gibi mi?
Ay benim de aklıma o geldi aslındaCanim once dusta kese yap yada at kili fircan varsa kuru fircalama yap ölu deriden arindir sonra sur eger hala soyulma yaparsa hindistan cevizi markani degistir belki bozuk olabilir
Kızlar detaylı da tam olarak ne yapacak doktorumuz? Benim doktor bu son gittiğim normal muaynede kalbi beyni miğdesi kuyruk sokumu uzunluğu plesanta su miktarı gibi şeylere baktı normal normal falan dedi ölçüler verdi bundan sonra kilo boy şu miktarı gibi ölçümler yapıcaz dedi detaylı daha farklı olacak sanırım dimi?
Hahah ya bende at kılı fırça aldım göbeğime sürerken çok çekinerek sürüyorum bastırcam diyeAy benim de aklıma o geldi aslındabencilime baskı olmasın diye keseyi pek göbek bölgeme yapmıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?