2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yaaa yerim yeriiim maşallah de annesi pipisine
Doktorun süper birisi bence, çok seviyorum böyle kafa insanları. Bebe aspirinini sana günlük kuşlan dememişler miydi daha önce ben mi yanlış hatırlıyorum
O bendim canım hatta asm’deki hemşire gittiğinde doktoruna sor dedi kullanmaya devam edip etmeyeceğini dedi

Canım ben Esenler medipolde Erol beye gittim. A Aycee09 de ona gidiyor. Ben kendisinden memnun kaldım; enerjisi güzel, sorduğun sorulara da cevap veriyor. Gayet güzel de anlatıyor. Hatta benimkinin ilk girdiğimizde pozisyonu uygun değildi. 2 saat sonra tekrar çağırdı, güzel kontrol etti. 1400 lira vermiştim ben 5.5 hafta önce

Ayy valla ben çok seviyorum emzik tutsaydı bu kadar zor büyütmezdim diye düşünüyorum arkadaşım veriyordu misal uykuya geçiştee çocuk memeyi emer emmez uyuyordu sonra zaten atıyordu ben mahallede gece çocuğu ağlayan kadın diye nam saldım biz oğluma 3 ay biberonla mama verdik ona bile bağlanmadı emzikten ötürü hiç bırakmazdı memeyi neyse yine alıp şansımı denicem bu minik beyde acaba avent mi yoksa damaklı mı alsam benim oğlumda kullandığım aventşn ucu değişikti uzun bombeli gibi ama damaklı değildi bibslerde çok tatlı duruyor o emsin annesi ona her renk alır

Ya benimki erken doğdu ama doğduğunda parmaklarını emiyordu misal ben hemen verdim istemedi biberonu tuttu ama 3 ay mama verdik mamayı kestim anne sütüyle devam ettik 20 ay kadar bence emzikte de meme reddi olması bebeğe bağlı olabilir belki ama ne emzik verdiysem öğürdü çok istediğim için sanırım tutmadı oğlum beni emzik yerine kullandı sağolsun

Fiyat bana çok çok yüksek geldi tamam işinde iyi bir doktordur belki ama çok aşırı bir fiyat ayrıca detaylıda muayene ücreti istenmiyor ekstra başka yerlerden de istersen araştırıp fiyat bilgisi alabilirsin

Son düzenleme:
Allah razı olsun hepinizden kızlar cevap yazan,destek veren,fikir sunan hamilelikte en zorlandığın şey ne derlerse sanırım benim cevabım gaz çıkartamamak ve acısını çekmek olacak ama kefir ve kimyonlu su fikri çok cazip geldi hemen başlayacağım kefire mide yanmam da çok oluyor akşamları onu yine gaviscon falan hallediyorum neyse ki. trueliving_ kimyonlu su gazı çıkarmaya yardımcı mı?

Ah çok geçmiş olsun dün bu konuda yazmıştım buraya hatta gaz çıkaranlar eşinden utanmasin çok şanslısınız diye ben çatlayacak gibi oluyorum nedense çıkaramıyorum çok iyi anlıyorum seni
Ya gaz konusunda eşimden hiç çekinmem çünkü kendimi bildim bileli bebekliğimden gelen bitmek bilmeyen gaz depom var gebelikte bu durum arttı ve çıkaramama durumları ortaya çıktı . Allah yardımcımız olsun valla evet gece bağıra bağıra ağlayacaktım ağrıdan utanmasam

Çok şükür herşey yolunda detaylıya da girdik benim minnakım
Ayy ne güzel bebek maşallah
Canım ben Memorial dan 2950 tl fiyat aldım doktor Resul Arısoy. Bana da çok önerildi , doktorum da onu söyledi o yüzden. Ekstra muayene parasını ilk kez senden duydum bu arada

Canım ben Memorial dan 2950 tl fiyat aldım doktor Resul Arısoy. Bana da çok önerildi , doktorum da onu söyledi o yüzden. Ekstra muayene parasını ilk kez senden duydum bu arada
Kızlar detaylı da tam olarak ne yapacak doktorumuz? Benim doktor bu son gittiğim normal muaynede kalbi beyni miğdesi kuyruk sokumu uzunluğu plesanta su miktarı gibi şeylere baktı normal normal falan dedi ölçüler verdi bundan sonra kilo boy şu miktarı gibi ölçümler yapıcaz dedi detaylı daha farklı olacak sanırım dimi?

Ben belki yanlış anlatmışımdır hem muayene hem detaylı ücreti ikisi bir şeklinde. Detaylıyı sorunca muayene şu detaylı şu diyince 5 6 bine gelcek sen çardak bugün tekrar arıyım en iyisi çok teşekkür ederim Resul Beye de bakayım
Esenler bize çok uzak canım çok teşekkür ederim cevabın için
Banada çok yüksek geldi ya bildiğin doğum parası eğer muayene ücreti istemezse kafamı karıştırmam direk giderim de bir de ekstra muayene derse yani bende gitmicem

Buarada yatağı sonunda aldım. Daha önce kullanan duyan var mı bilmiyorum varsa memnun mu acaba? inşallah güzel çıkar şimdi hedefim alt açma minderi gibi birşeyle süt pompası onları gelecek aya bırakıcam sonrada çöp kutusu büyük parçalar erken bitti şükür rahat nefes alırız inşallah biraz

Ben muayene için gittim 12.haftada;
giden arkadaşlarımdan da öğrendiğim senin dediklerine ek fiziksel anomalilere, organların gelişimine falan bakacak sanırım. Ekstrasını bilmiyorum
Marka bildiğim kadarıyla güzel bir marka. Şimdi herkesin beklentisi farklı oluyor, mesela benim için park yatağın istediğinde anne yanı olması çok önemli bit özellikti onun harici hepsi aşağı yukarı aynı. Güle güle kullansın bebiş ben bu ay kartımı baya patlattım. Temmuz için de robot süpürgeyle ödüllendirdim kendimi, kocam bir kurban parası da ona verdik dese deartık diğer eksikleri ağustos Eylül gibi tamamlarım inşallah

Ben detaylı için kendi doktoruma gitmiyorum, perinatolog yapması daha önemli diye biliyorum. Damar yapısını inceliyormuş, bütün parmakları teker teker sayıyorlarmış mesela. Sanırım kullandıkları cihaz da daha iyi. Haftaya deneyimleyince uzun uzun yazarım nelere baktı

Bunu buldum kendi internet sitesinde yardımı olur belki, hepsi genelde bunlara bakıyorlar
Spring05

Bunu buldum kendi internet sitesinde yardımı olur belki, hepsi genelde bunlara bakıyorlar
Spring05
Ay çok teşekkür ederim.
Bende perinatalogtan randevu aldım. Ama acaba aynı şeylere mi bakıyorlar diye düşündüm sonradan kendi doktorum ayrıntılı ile ilgili birşey söylemedi zaten ama alet farkı oluyor demekki onu düşünmedim bizimkiden parmaklar belli olmuyor mesela daha

Herkesin kartlar doğuma kadar her ay dolup boşalacak o kesin bi fırsat yakalarsam benim robot süpürgem var ama hava temizleyici alıcam Bende hep anne yanı düşünmüştüm ama 5.-6. Ayda yazlığa geçersek yatağı burada bırakırım diye 2 yaşına kadar hem büyük oyun parkı hemde yatak olsun dedim bu markada indirimdeydi aldım. Bakalım aklım Yoyko da kaldı hafiften Şimdi en zor seçim göğüs pompası yara yapmasın otomatik olsun falan filan

Doğumdan sonra da bir daha hiç boşalmayacak bence o kartlar
Benim de robot süpürgem var, hava temizleyici alıcam göğüs pompası alacağım, bir de daha bebek kamerası var alacağım

Ne tarafta oturuyosun bilmiyorum ama mecidiyeköye yakınsan eğer recep has var oda işinin ehli bi doktor kızımda ona gitmiştim çok tercih edildiği için bi araştırabilirsin ben aradığımda 2500 gibi bişey söylemişti en son

Ay napalım, ilk bebiş her şey sıfırdan alınıyor. Alınmışken de düzgün olsun, hedefim 2026da ikinciyi doğurmak bizim bir iş değişikliğimiz olacak, o yüzden kocam hep temkinli olalım modunda. Bir de ben de ücretsize ayrılırım biraz gibi geliyor. Ama ne kadar gerçekleri bilsem de hazır düzenli para geliyorken alabildiğimin en iyisi feda olsun evladıma

Lansinoh’un parça sayısı fazlaymış kullanırken sinir edebiliyormuş bazen, avent’inki daha pratikmiş. Elti ve görümcemin kullanım yorumları. Biri lansinoh biri de avent kullanmış.

Kızlar bir de instagramda annebebekdoktoru sayfasına sahip Gökçe Mat doğum sonrası korseleri ve mochi’yle ilgili paylaşım yapmış hikayelerinde. Bir bakın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…