- 25 Mayıs 2020
- 1.004
- 1.722
- 83
- 30
Yok artıkBen de kuruldum fazla fazla. Şimdi görüşmüyorum çok kendileriyle, gördüğümde suratımı ekşitiyorum resmen belli ediyorum. Benimki zamanında düşmesini bile beklediği için bir şey de almasın, laf da etmesin modundayım.
 onlara göre doğmamış bebeğe don bililmezmiş falan. Annem yapıyor çoğu şeyini geçen gün anneme diyor ki sen de bize bişey bırakmadın
 onlara göre doğmamış bebeğe don bililmezmiş falan. Annem yapıyor çoğu şeyini geçen gün anneme diyor ki sen de bize bişey bırakmadın sanki onuntutan varmış gibi. Ben de çok belli ediyorum artık duygularımı. Bundönemde tanıdım ben kayınvalidemleri öncesinde hiç bi sorunum yoktu .
 sanki onuntutan varmış gibi. Ben de çok belli ediyorum artık duygularımı. Bundönemde tanıdım ben kayınvalidemleri öncesinde hiç bi sorunum yoktu . 

ya üç torunu var bu dördüncü, artık heves bitti heralde geçen de laf soktum (artık laf sokuyorum) öyle şey olurumuymış her torun farklıymış . Bence öyle değil ama neyse . Sadece heveslerini görsem de yeterdi
 ya üç torunu var bu dördüncü, artık heves bitti heralde geçen de laf soktum (artık laf sokuyorum) öyle şey olurumuymış her torun farklıymış . Bence öyle değil ama neyse . Sadece heveslerini görsem de yeterdi 
 ilk zamanlar anneme bile gitmeyi düşünüyorum 1 sokak var aramızda
 ilk zamanlar anneme bile gitmeyi düşünüyorum 1 sokak var aramızda 

başka işlerim de var da baya benim bari onları yapsam diye aklımdan geçmişti
 başka işlerim de var da baya benim bari onları yapsam diye aklımdan geçmişti  
		 ebe azından tayin olayın falan netleşsin, taşınmasan bile yıkadıkların hep tozlanır
 ebe azından tayin olayın falan netleşsin, taşınmasan bile yıkadıkların hep tozlanır 

gerçi biraz görevmiş gibi olmuştu ama olsun. Teklif dahi etmeyebilirlerdi sonuçta
 gerçi biraz görevmiş gibi olmuştu ama olsun. Teklif dahi etmeyebilirlerdi sonuçta 
		 Zaten hamilelikte et ve türevleri değil de sebze ve meze türlerine düşer oldum. Taze fasulye çekiyor sürekli canım. :)
 Zaten hamilelikte et ve türevleri değil de sebze ve meze türlerine düşer oldum. Taze fasulye çekiyor sürekli canım. :)