- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.186
- 88
En yakın arkadaşımın kızının ismi Zeynep, ben de Zeynep koyacağım. O da zaten bunlara takmıyor, tabiki sevdiğin ismi koyacaksın dedi. Hatta sevmediğim birinin de ismi Zeynep, neden koyuyorsun ki diyenler de var çevremdenil ve azra yakın arkadaşımın kızlarının ismi :) eşim azra çok istiyodu bende nil istiyodum
çok yeni nesil ismi olsun istemiyorum ben açıkçası. anlamı güzel olsun bir de okulda çocuklar ismiyle dalga geçmesin istiyorum. her isim düşündüğümde şu şekilde dalga geçerler belki diyip eliyorum.
Hamileyken sanırım saçlarda hızlı uzuyor bende pazar günü kestiriyim bari ya annem de artık biraz söylenir durur3 ay dolunca kesim ve boya yaptırmıştım bu ay sonu tekrar boyatacağım hamilelikte beyazlarım çoğaldı
Ayy süpersin valla böyle olmak daha iyi aslında ama bazen elimizde olmuyor işteEn yakın arkadaşımın kızının ismi Zeynep, ben de Zeynep koyacağım. O da zaten bunlara takmıyor, tabiki sevdiğin ismi koyacaksın dedi. Hatta sevmediğim birinin de ismi Zeynep, neden koyuyorsun ki diyenler de var çevremdeben kişiyi sevmiyorum ismi değil
sen ne koyarsan koy çocuklar birşeyler takacaktır elbet o yüzden içine sinen olsun misal biz Kerem koyucaz eşime dedim dalga geçemezler bunla yo diyor bizim iş yerinde var kero diyorlar dedi yuh dedim yaasadece çocukken değil ilerideki hayatlarında da yaşıyorlar demek
Ben pazar gününe randevu aldım gidicem artık :) Fiziksel olarak hiç bir zararı yok sadece batıl inanç hadi boyayı anlarım da kesim olayı bana da inandırıcı gelmedi kestirecem.Size çok komik bir soru sorcam gülmeyin saçımı kestirmek istiyorum annem olmaz diyor ya bunlar hurafe diyorum inanmıyor var mı aranızda kestirensıcaklardan dayanamıyorum saçlarıma
Biz Defne koymak istiyoruz, size Neva ve İdil’i de önerebilirimmerhaba kızlar, kıs isim konusunda önerilerinize ihtiyacım varanlamı güzel isim arayışındayım. bizde akraba çok olduğu için isim seçme alanımız biraz kısıtlanıyor. isimler karakteri de yansıttığını düşünüyorum :) kızıma seslenirken o akrabalar aklıma gelmesin istiyorum
Aslında fazlada kacırdım tatile gittik falan ama bencede iyi almışımSon 5 haftada 2 kg iyi bence.
4 haftada bir cagiriyor. 20 bitince gidecegim. Ama bir sonrakinin arasi 2 hafta olacak. 22. Hafta bitince detayliya cagirdi.
Rahim agzini surekli olcuyor. Olcu soylemedi ama guzel risk yok dedi. Surekli doktorum perinatolog zaten.
Benım annemde kestırme dedi ama kestırdım ve bgiç bişey olmadıBen pazar gününe randevu aldım gidicem artık :) Fiziksel olarak hiç bir zararı yok sadece batıl inanç hadi boyayı anlarım da kesim olayı bana da inandırıcı gelmedi kestirecem.
Ben de annemle gitmistim bir kere. O panik biraz sordu "az degil mi ayda bir" diye. Doktor risk gormuyorsak yeterli dedi sakince. Sonlara dogru sıklaştıracağız dediAslında fazlada kacırdım tatile gittik falan ama bencede iyi almışımbenim bir sonra ki randevum 11 agustos yani 21. Haftada olacagım detaylı için cagırdı direk. Benımde ölçtü iyi dedi ama bu degişken bişey şu an iyi diye salmayalım dedi bazı belirtiler soyledi oyle olunca dikkatli olmamı soyledi. Benımde perinatolog doktorum ama 5 haftada 4 haftada 1 bana az gibi geldi ikiz gebelikte demekki bütün doktorlar oyle cagırıyor
Senin yorumların herkese karşı naif düşüncelerinAhh bayıldım. İsmiyle büyüsün
Aynen boya zaten yaptırmıyorum normal zamanda da o kadar sıcak ki şu an ki bunalımla sıfıra vurcamBen pazar gününe randevu aldım gidicem artık :) Fiziksel olarak hiç bir zararı yok sadece batıl inanç hadi boyayı anlarım da kesim olayı bana da inandırıcı gelmedi kestirecem.
Erkek ismi sanki kız isminden daha zor gibi geldi bana eşim kerem koydu oğlum Ege diyor ikisi olacak büyük ihtimal ama sanki alışamadım ben isme inşallah içine sinen güzel bir isim olurErkek ismi neler var aklınızda kizlar ben yeni moda isimden ziyade daha klasik eski isim istiyorum ama henüz bulamadım
yaa evet su artık bizim için aşırı önemli. doktor 3 3,5 lt içmen lazım dedi ama 2,5 lt yi geçemedim hiç.Benim de dün kan tahlilleri normal ama idrar da biraz enfeksiyon çıktı ama doktor çok önemsemedi az var dedi toz vermiş. Yanma falan da yok idrarımda aslında ama bol su içmek gerekiyor. Ara ara tahlil olmak gerekiyor demek ki.
Kuzum bende de bağırsakta parlaklık çıktı ama onun dışında eşlik eden bir bulgu yok. Devlet hastanesi perinatoloğu tek başına bir anlam ifade etmiyor dedi ama emin olmak için amniyosentez önerdi ben tabiki yaptırmadım. Ayrıca şunu belirtti bende kanama alanı vardı bebek amniyon sıvısından onu yutmuşsa o da parlaklık yapıyor dedi o yüzden takip edelim dediKizlar bu daha anlattığım muamelenin hafif yanıydi daha kapıdan girdim bu of puff modumda kadın sanki zorla yapıyor bedavaya neyse ya ben iyimser olmaya çalışıyorum ama parlaklık ilerleyen haftalarda geçebilir demi diyorum iyi yaklaşmaya çalışıyorum bana direk diyor ki geçebilir ama geçse de sevinme bi kere parlaklık görüldü mu yeterli mutlaka bi anomali ye işaret edebilir diyor yabi bir kere parlaklık görüldü mu geçse de iyileşti demek değildir dedi Allah im ben de dedim ki yine iyimser bir tavır ile ama hocam bi sey çıkmayada bilir değil mi diyorum tabi o da olabilir diyorya karşındaki hamile bir kadın bir can taşıyor yahu . Aslında kizlar Allah var nipt yaptırınca içim daha rahat inşallah sağlıklı olacağına inanıyorum Allah in izniyle yani öyle çok stres yapmadım ama insanın canı sıkılıyor şu tavra .. Ben özele gidiyorum ayda bir zaten orada doktor parlaklık konusunda üstünde pek durmadı bunu takip eden başka şeyler olmalı kalpte beyinde parlaklık gibi tek başına pek anlamı olmaz dedi mesela . Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin ve vicdan sahibi doktorlar denk getirsin cidden çok tuaf biriydi
Zaten doktor cidden empati duygusu sıfır biriydi canımyildizsavascisi nipt yaptrdn sonuc güzel geldi bazen doktor yok yere insanın canını sıkabılıyor gereksiz teste sokmanın anlamı yok empati de malesef olmuyor bazılarında.
Vallahi pek yok esim eski Türk isimlerine yöneldi Timuçin cengizhan gibi ben de pek ısınamadım onlara ben Adnan kemal ali gibi isimlerdeyim henüz bir hah işte bu dediğim içime sinen yokErkek ismi sanki kız isminden daha zor gibi geldi bana eşim kerem koydu oğlum Ege diyor ikisi olacak büyük ihtimal ama sanki alışamadım ben isme inşallah içine sinen güzel bir isim oluraklınızda hiç seçenek varmı
Bende hiç kanama alanı oldu mu bilmiyorum canım ama yutsa da şimdiye kalır mıydı taa bayram öncesi görüldü hala duruyor bilemedim rabbim sağlıklı eylesin inşallah hepimizin evladınıKuzum bende de bağırsakta parlaklık çıktı ama onun dışında eşlik eden bir bulgu yok. Devlet hastanesi perinatoloğu tek başına bir anlam ifade etmiyor dedi ama emin olmak için amniyosentez önerdi ben tabiki yaptırmadım. Ayrıca şunu belirtti bende kanama alanı vardı bebek amniyon sıvısından onu yutmuşsa o da parlaklık yapıyor dedi o yüzden takip edelim dedi
Merhaba yeni mi gittiniz? Ücreti ne kadar ve ne kadar sure baktı? Memnun kaldınız mı?Gebzede değilim ama kocaelideyim. Eray Çalışkana gittim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?