2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
En yakın arkadaşımın kızının ismi Zeynep, ben de Zeynep koyacağım. O da zaten bunlara takmıyor, tabiki sevdiğin ismi koyacaksın dedi. Hatta sevmediğim birinin de ismi Zeynep, neden koyuyorsun ki diyenler de var çevremde ben kişiyi sevmiyorum ismi değil

Ayy süpersin valla böyle olmak daha iyi aslında ama bazen elimizde olmuyor işte

çok haklısın aslında dalga geçmenin yaşı yok. umarım en az hasarla atlatır kızım

Size çok komik bir soru sorcam gülmeyin saçımı kestirmek istiyorum annem olmaz diyor ya bunlar hurafe diyorum inanmıyor var mı aranızda kestiren sıcaklardan dayanamıyorum saçlarıma
Ben pazar gününe randevu aldım gidicem artık :) Fiziksel olarak hiç bir zararı yok sadece batıl inanç hadi boyayı anlarım da kesim olayı bana da inandırıcı gelmedi kestirecem.

Biz Defne koymak istiyoruz, size Neva ve İdil’i de önerebilirim

Aslında fazlada kacırdım tatile gittik falan ama bencede iyi almışım benim bir sonra ki randevum 11 agustos yani 21. Haftada olacagım detaylı için cagırdı direk. Benımde ölçtü iyi dedi ama bu degişken bişey şu an iyi diye salmayalım dedi bazı belirtiler soyledi oyle olunca dikkatli olmamı soyledi. Benımde perinatolog doktorum ama 5 haftada 4 haftada 1 bana az gibi geldi ikiz gebelikte demekki bütün doktorlar oyle cagırıyor

Ben de annemle gitmistim bir kere. O panik biraz sordu "az degil mi ayda bir" diye. Doktor risk gormuyorsak yeterli dedi sakince. Sonlara dogru sıklaştıracağız dedi

Ben pazar gününe randevu aldım gidicem artık :) Fiziksel olarak hiç bir zararı yok sadece batıl inanç hadi boyayı anlarım da kesim olayı bana da inandırıcı gelmedi kestirecem.
Aynen boya zaten yaptırmıyorum normal zamanda da o kadar sıcak ki şu an ki bunalımla sıfıra vurcam

Erkek ismi neler var aklınızda kizlar ben yeni moda isimden ziyade daha klasik eski isim istiyorum ama henüz bulamadım
Erkek ismi sanki kız isminden daha zor gibi geldi bana eşim kerem koydu oğlum Ege diyor ikisi olacak büyük ihtimal ama sanki alışamadım ben isme inşallah içine sinen güzel bir isim olur aklınızda hiç seçenek varmı

yaa evet su artık bizim için aşırı önemli. doktor 3 3,5 lt içmen lazım dedi ama 2,5 lt yi geçemedim hiç.

Kuzum bende de bağırsakta parlaklık çıktı ama onun dışında eşlik eden bir bulgu yok. Devlet hastanesi perinatoloğu tek başına bir anlam ifade etmiyor dedi ama emin olmak için amniyosentez önerdi ben tabiki yaptırmadım. Ayrıca şunu belirtti bende kanama alanı vardı bebek amniyon sıvısından onu yutmuşsa o da parlaklık yapıyor dedi o yüzden takip edelim dedi

yildizsavascisi nipt yaptrdn sonuc güzel geldi bazen doktor yok yere insanın canını sıkabılıyor gereksiz teste sokmanın anlamı yok empati de malesef olmuyor bazılarında.
Zaten doktor cidden empati duygusu sıfır biriydi canım
Vallahi pek yok esim eski Türk isimlerine yöneldi Timuçin cengizhan gibi ben de pek ısınamadım onlara ben Adnan kemal ali gibi isimlerdeyim henüz bir hah işte bu dediğim içime sinen yok
Bende hiç kanama alanı oldu mu bilmiyorum canım ama yutsa da şimdiye kalır mıydı taa bayram öncesi görüldü hala duruyor bilemedim rabbim sağlıklı eylesin inşallah hepimizin evladını

Canım anneler herkese selamlar umarım hepiniz çok ama çok iyisinizdir
Biz de bugün detaylı ultrasonumuzu yaptırdık çok şükür her şey yolunda
Çok değişik bir heyecan gerçekten onları böyle görmek elleri ayakları her şeyleri mükemmel çok güzeller Herkes çok iyi haberler alır umarım tüm kalbimle hepimize dua ediyorum
Bu da minnoşumun ilk pozu teyzeleri

Eklentiler

• IMG_20230713_164424_644~3.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…