- 16 Temmuz 2012
- 766
- 862
- 303
- 35
3 kilo aldım çok şükürGünaydın kızlar kilo alımlarınız nasıl ilerledi bu haftaya kadar?
CanımSenin yorumların herkese karşı naif düşüncelerinBen
Maşallah kuzuyaCanım anneler herkese selamlar umarım hepiniz çok ama çok iyisinizdir
Biz de bugün detaylı ultrasonumuzu yaptırdık çok şükür her şey yolunda
Çok değişik bir heyecan gerçekten onları böyle görmek elleri ayakları her şeyleri mükemmel çok güzellerHerkes çok iyi haberler alır umarım tüm kalbimle hepimize dua ediyorum
Bu da minnoşumun ilk pozu teyzeleri
Sonu han ile biten isimler güzel Metehan misal yine güzel bir isim Ali ismini bende çok severimZaten doktor cidden empati duygusu sıfır biriydi canım
Vallahi pek yok esim eski Türk isimlerine yöneldi Timuçin cengizhan gibi ben de pek ısınamadım onlara ben Adnan kemal ali gibi isimlerdeyim henüz bir hah işte bu dediğim içime sinen yok
Bende hiç kanama alanı oldu mu bilmiyorum canım ama yutsa da şimdiye kalır mıydı taa bayram öncesi görüldü hala duruyor bilemedim rabbim sağlıklı eylesin inşallah hepimizin evladını
Ben 22+1 deyim 8 kilo almisim simdiye kadarGünaydın kızlar kilo alımlarınız nasıl ilerledi bu haftaya kadar?
Doktor seni strese sokmak için ugrasmıs resmen nipt testine güven güvenirliği yüksek bagırsakta parlaklık olması tek basına bi anlamı yok diye biliyorum sakın üzülme sıkma canınıKizlar bugün kontrolden çıktım perinatoloji ye , burun kemiği bu sefer güzel çıktı ama bagirsakta hâlâ parlaklık varmış doktor çok katı biriydi direk genetik bir sorun olabilir dedi ben de nipt yaptırdım temiz çıktı dedim olsun yine de olabilir amniyosentez ister misin dedi hayır dedim kağıt imzalatti tamam artık perinatoloji ye değil normal gebelik bölümüne gidebilirsin bize gelme dedi çok empatisiz soğuk biriydi bebeğim 390 grammis benle hiç konuşmadı her şeyi asistana söylerken duydum plesenta bile arkadaymis çıkınca internetten dediği kelimeyi aratıp öğrendim devlet hastanesinin kalitesi işte oraya gelenler insan değil gebe değil sanki muhatap olmuyorlar eskiden böyle değildi ya covid sonrası doktorlar çok tuaflasti. Neyse bagirsakta parlaklık devam yani kızlar bi de hocam ilerde düzelir mi dedim bana dedi ki ilerde parlaklık geçse bile bi kere parlaklık görüldüğü için bir genetik sorun cikmasi muhtemel yani geçerse de rahatlayp sevinme dedi Allah imbu kadına can emanet ediliyor
Evet canım ben de öyle düşünüyorum teşekkür ederim cidden çok tuaf bir kadındı . Yalnız ben bu yazımda ne çok beğenmedim aldım ya dr u beğenmeyenler bana beğenmedim atıyorDoktor seni strese sokmak için ugrasmıs resmen nipt testine güven güvenirliği yüksek bagırsakta parlaklık olması tek basına bi anlamı yok diye biliyorum sakın üzülme sıkma canını
Evet canım ben de öyle düşünüyorum teşekkür ederim cidden çok tuaf bir kadındı . Yalnız ben bu yazımda ne çok beğenmedim aldım ya dr u beğenmeyenler bana beğenmedim atıyor
Kan akışı konusunda ne dedi peki? İkizler için kilosu normal bence.Genel olarak bebeklerin sağlık durumu iyi kız olanın kan akışı yavaş ve 20 haftalık olmam gerekirken her ikiside 19+3 ile uyumlu 285 gramlar takip önerdi aradaki fark çok açılırsa tekrar gelirsin diye ekledi, küçük oldukları için yüzleri tam oturmamış belli de kızımda ki kadar değil ikiside birbirine benziyo sanki ama babalarınada benziyo tam emin olamadım böyle yani benim detaylıda
Pek önem vermedi gibi sadece yavaş dedi kan sulandırıcı devam başta gerek yok gibi duruyo demişti kıza geçince bişey demedi düşük tehlikesi herhangi bi sorun olur mu dedim hayır dedi takip edilmeli dedi tansiyonu takip etmen lazım dedi böyle kısa ve net konuşan bi doktor güvendiğim için üstelemiyorum 3 haftada bir kontrol dedi ama ben yinede 2 haftada bir giderim diye düşünüyorum,Kan akışı konusunda ne dedi peki? İkizler için kilosu normal bence.
Biz Beste koyacaktık ama vazgeçtikmerhaba kızlar, kıs isim konusunda önerilerinize ihtiyacım varanlamı güzel isim arayışındayım. bizde akraba çok olduğu için isim seçme alanımız biraz kısıtlanıyor. isimler karakteri de yansıttığını düşünüyorum :) kızıma seslenirken o akrabalar aklıma gelmesin istiyorum
12.haftada gittiğimde benimki de öyleydi, 100 mglık corasprine devam ediyorum. Hiçbir sorun olmaz merak etme, 4 haftada gelişimi ileriye bile geçti. İkizler için bence kilosu vs çok normal, sağlıkla gelirler inşallahPek önem vermedi gibi sadece yavaş dedi kan sulandırıcı devam başta gerek yok gibi duruyo demişti kıza geçince bişey demedi düşük tehlikesi herhangi bi sorun olur mu dedim hayır dedi takip edilmeli dedi tansiyonu takip etmen lazım dedi böyle kısa ve net konuşan bi doktor güvendiğim için üstelemiyorum 3 haftada bir kontrol dedi ama ben yinede 2 haftada bir giderim diye düşünüyorum,
Umarım öyledir belki geç döllenmede olmuştur biraz yediklerime dikkat ediyim ve 2 hafta sonra gidiyim
Benimde durum senin gibi canım kan akışı yavaş olduğu için 1 hafta geriden geliyor coraspine ek olarak oksapar eklendi şükür ölçümdeki haftasına uyumlu ilerliyorumGenel olarak bebeklerin sağlık durumu iyi kız olanın kan akışı yavaş ve 20 haftalık olmam gerekirken her ikiside 19+3 ile uyumlu 285 gramlar takip önerdi aradaki fark çok açılırsa tekrar gelirsin diye ekledi, küçük oldukları için yüzleri tam oturmamış belli de kızımda ki kadar değil ikiside birbirine benziyo sanki ama babalarınada benziyo tam emin olamadım böyle yani benim detaylıda
Eşim de Umay koymak istiyor ismiyle yaşasın miniklerBiz Beste koyacaktık ama vazgeçtikNehir Derin Nil ve Leyla’yı beğeniyorum. Sanırım biz Umay koyacağız mitolojide anlamı hayvanları kadınları çocukların koruyucusudur
Bende düzenli beslenmiyorım normalde de böyleydim ama şuan canımda istemiyor onunda etkisi var biber domates közleyip ekmek arası yapıp onu yemek daha mutlu ediyor düşün12.haftada gittiğimde benimki de öyleydi, 100 mglık corasprine devam ediyorum. Hiçbir sorun olmaz merak etme, 4 haftada gelişimi ileriye bile geçti. İkizler için bence kilosu vs çok normal, sağlıkla gelirler inşallahetkisi var mı bilmiyorum ama ben kaşar, yoğurt, yumurta, muz ve soda tüketmeye çok gayret ettim bebeğin kilosuna direkt etki ediyor diye
Ya ne kadar güzell umarım benimde öyle olurBenimde durum senin gibi canım kan akışı yavaş olduğu için 1 hafta geriden geliyor coraspine ek olarak oksapar eklendi şükür ölçümdeki haftasına uyumlu ilerliyorum
Anlamı çok güzel gerçekten, aminEşim de Umay koymak istiyor ismiyle yaşasın minikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?