2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Senin yorumların herkese karşı naif düşüncelerin Ben
Canım Al_pi hayatta iyiliğin, iyi sözün bulaşıcı olduğuna inanırım ve evrene o enerjiyi vermek isterim. O an belki benim enerjim, dileğim ,duam tutar ve birisinin hayatına iyi etkim olur diye düşünürüm.

Maşallah kuzuya bu bebeklerin hepsi çok güzel değil mii? kasım anneleri grubu dünyanın güzellik ortalamasını yükseltecek

Sonu han ile biten isimler güzel Metehan misal yine güzel bir isim Ali ismini bende çok severim

Doktor seni strese sokmak için ugrasmıs resmen nipt testine güven güvenirliği yüksek bagırsakta parlaklık olması tek basına bi anlamı yok diye biliyorum sakın üzülme sıkma canını

Doktor seni strese sokmak için ugrasmıs resmen nipt testine güven güvenirliği yüksek bagırsakta parlaklık olması tek basına bi anlamı yok diye biliyorum sakın üzülme sıkma canını
Evet canım ben de öyle düşünüyorum teşekkür ederim cidden çok tuaf bir kadındı . Yalnız ben bu yazımda ne çok beğenmedim aldım ya dr u beğenmeyenler bana beğenmedim atıyor

Genel olarak bebeklerin sağlık durumu iyi kız olanın kan akışı yavaş ve 20 haftalık olmam gerekirken her ikiside 19+3 ile uyumlu 285 gramlar takip önerdi aradaki fark çok açılırsa tekrar gelirsin diye ekledi, küçük oldukları için yüzleri tam oturmamış belli de kızımda ki kadar değil ikiside birbirine benziyo sanki ama babalarınada benziyo tam emin olamadım böyle yani benim detaylıda

Kan akışı konusunda ne dedi peki? İkizler için kilosu normal bence.

Kan akışı konusunda ne dedi peki? İkizler için kilosu normal bence.
Pek önem vermedi gibi sadece yavaş dedi kan sulandırıcı devam başta gerek yok gibi duruyo demişti kıza geçince bişey demedi düşük tehlikesi herhangi bi sorun olur mu dedim hayır dedi takip edilmeli dedi tansiyonu takip etmen lazım dedi böyle kısa ve net konuşan bi doktor güvendiğim için üstelemiyorum 3 haftada bir kontrol dedi ama ben yinede 2 haftada bir giderim diye düşünüyorum,
Umarım öyledir belki geç döllenmede olmuştur biraz yediklerime dikkat ediyim ve 2 hafta sonra gidiyim

Biz Beste koyacaktık ama vazgeçtik Nehir Derin Nil ve Leyla’yı beğeniyorum. Sanırım biz Umay koyacağız mitolojide anlamı hayvanları kadınları çocukların koruyucusudur

12.haftada gittiğimde benimki de öyleydi, 100 mglık corasprine devam ediyorum. Hiçbir sorun olmaz merak etme, 4 haftada gelişimi ileriye bile geçti. İkizler için bence kilosu vs çok normal, sağlıkla gelirler inşallah etkisi var mı bilmiyorum ama ben kaşar, yoğurt, yumurta, muz ve soda tüketmeye çok gayret ettim bebeğin kilosuna direkt etki ediyor diye

Benimde durum senin gibi canım kan akışı yavaş olduğu için 1 hafta geriden geliyor coraspine ek olarak oksapar eklendi şükür ölçümdeki haftasına uyumlu ilerliyorum

Bende düzenli beslenmiyorım normalde de böyleydim ama şuan canımda istemiyor onunda etkisi var biber domates közleyip ekmek arası yapıp onu yemek daha mutlu ediyor düşün
Umarım geçici bişeydir ve kaybolur böyle devam ederse erken doğum tansiyon ödem gebelik zehirlenmesii bir sürü şey okudum dikkat edicem yediklerime bakalım

Kızlar selam, uyku tutmadı, bende bir uğrayayım sizlere dedim.. Bayağıdır giremedim, inanın günler öyle koşturmalı öyle çabuk geçiyor ki şaşırıyorum.. Önce son gelişmelerden bahsedeyim cinsiyet sonunda kesinleşti, erkek geliyoroğlumun kankası ve benim hayatımın ikinci erkeği ilkini tahmin ettiniz zannediyorum gönlümden geçen hep erkekti, açıkçası kendime söylediğim hep şuydu, ben evlat sevgisini tattım açıkçası ben oğlumun kardeşi olsun diye istedim.. Şimdi en azından aralarında yaş farkı 4 olsada ilerde paylaşımları artacak diye düşünüyorum tabi kızım olsa da çok sevinirdim o ayrı neyse ikili test çok şükür iyi dedi doktor.. Bende şimdi randevu bakcam detaylı ultrason için.. Zeynep kamilde oluyormus, inşallah yer bulurum bakalım onun dışında idrar yolu enfeksiyonu olmuşum antibiyotik kullanıyorum, ve bende artık prilam kullanıyorum, nasıl muhteşem bişeymiş ya, yatmadan içiyorum gün içinde ne yanma ne bişey aç kalsam bile yanmıyor midem şaka gibi çok çektim bu haftaya kadar dayandım ilaç fazla kullanmiyim diye, çünkü aşırı ilaç kullanımı da benım karaciğerdeki kolestaz durumunu artırıyor.. Artık dayanamadm artık başa gelen çekilecek kısmet ve bende artık yavaş yavaş eksiklere odaklancam İnş, gerçi ben hep ne olur ne olmaz diye oğlumun herşeyini saklamıştım, biberonu emziği bile herşeyi duruyor şimdi artık yavaş yavaş bazı seyleri yoluna koymam lazım, beşik kurulumu vsvs yaz sonuna doğru artık bazı seyleri yapcaz.. Yine Bi Eminönü havuzluhana giderim büyük ihtimalle..

Oğlumun da okulu bitti artık evde, aslnda yaz okuluna devam etmek istedim ama arkadaşları olmayınca gitmek istemedi bende zorlamadım, arada Bi yüzmeye gideriz en azndn yeter zaten eylüle ne kaldı

Ve bugun aklıma hiç gelmeyen bişey oldu, oğlumla parka girerken üşendim merdiven tarafına gitmeye bebek arabası rampasından giriyorduk parka ki Bi baktm oğlumla ikimiz yerdeyiz.. Ne oldu nasıl oldu anlamadm bile.. Popo üstü düştüm ama aniden sert şekilde oturdum.. İlk oğlumda da böyle düşmüştüm, bu bende hamileliklerimde gelenekselleşti artık neyse doktora gittik, hemen baktı karından vajınal vsvs.. Allahtan bişey çıkmadı, yatış veriliyormuş bu gibi durumlarda hatta ilk gebeliğimde 24 saat boyunca ultrasonla bakılmıştı filan şimdi sanırım prosedür bu.. Bende kabul etmedim dedim ters bişey görürsem hissedersem gelirim diye.. Allaha şükür şimdilik bişeyim yok.. Bide ben düşerken oğlumda bnm yüzümden düştü, elimi tutuyordu o da yüzüstü düştü.. Ay anlatırken kendimi tutamıyorum, gülesim geliyor neyse sonucta şimdilik bişey yok Allaha şükür

Bide ben hala hareketlerini hissetmedim, ilk oğlumda doğuma kadar hissetmemiştim bile meğer mizacı sakinmiş paşamın bunda belki hissederim dedim ama aha 18 bitio tık yok ahh kilolu gebe kalmak ne zor

Sizler nasılsınız, çok okuyamadım yazılanları ama tatlı tatlı telaşlar herkeste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…