Yaa teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa teşekkür ederim
Kızım hep önde çıkıyordu.Bu bebeğim normal ölçülerde ama hiç karşılaştırma yapmadım 19+2 de ayrıntılı da 29 cm 300 gr diye ölçtü. Sen artık fazla yeme çocuk kilo alsın sen değil dedi doktor![]()
Evet baya uzun maşallahHerkese merhaba dün ben de detaylı ultrasona girdim. (21 artı 4) Her şey yolunda çok şükür 1 hafta önden gidiyormuş. Boyu 38 kilosu 535 gr. Uzun boylu olacak heralde dedi doktorumuz![]()
Ya eşim izinde birde kızım tatilde havuz deniz ancak akşam uyumadan bakıyorum biriken sayfaları okuyorum
Kızımın boyu da persentile göre hep üst sınıra yakın maşallah. Eşim tarafı uzun ikisi de o tarafa çekecek gibi görünüyorEvet baya uzun maşallah![]()
Tahmin ettim aslında ama iyi olduğunuzu duymak güzelYa eşim izinde birde kızım tatilde havuz deniz ancak akşam uyumadan bakıyorum biriken sayfaları okuyorum
Bu arada o minnak göbüşün içindekini yerim![]()
Kontrolün ne zaman ? Şeker için test yapılmadı dimi senin daha ..Tahmin ettim aslında ama iyi olduğunuzu duymak güzel
Teşekkür ederim![]()
ne kadar oldu?Ayy benim de var benim de![]()
Yok daha ağustosun ilk haftasındaKontrolün ne zaman ? Şeker için test yapılmadı dimi senin daha ..
Bebeğin haftası mı kilom mune kadar oldu?
31 temmuza aldımYok daha ağustosun ilk haftasındasenin ne zamandı
Bebeğin haftası mı kilom mu![]()
Ben de haftaya cuma için ilk kez başka bir doktordan randevu aldım. Devleti deneyimleyeceğim31 temmuza aldımBu ay içinde 3. Kontrol olacak . Detaylıya 4 ünde gıttım haftasına kendı doktoruma gıttım 3 hafta sonra gel deyınce hepsı aynı aya denk geldi.
Yaa bende devleti bıraktım ahahahhBen de haftaya cuma için ilk kez başka bir doktordan randevu aldım. Devleti deneyimleyeceğimbu zamana kadar gitmeyerek iyi dayandım zaten
![]()
Tabiki hatırlıyorum hatta bebek öncesinden de hatırlıyorum ahh bu bebekler olsun diye ne kadar uğraştık. Mustafa hocam istanbula gitti yine ona ayrıntılı yaptırmak isterdim ama nasip artık. İnşallah bu bebeklerimizi de sağ Salim kucağımıza alırızMerhaba beni hatırladınız mı? İlk hamileliğimde sizinle perinatolog mustafa başbuğ hakkında konuşmuştuk. Mesajları gördüm şimdi beni çok teselli etmiştinizo zaman sizin bebeğiniz 3 aylıkmış. Şimdi aynı vakitte hamileyiz
![]()
Tabiki hatırlıyorum hatta bebek öncesinden de hatırlıyorum ahh bu bebekler olsun diye ne kadar uğraştık. Mustafa hocam istanbula gitti yine ona ayrıntılı yaptırmak isterdim ama nasip artık. İnşallah bu bebeklerimizi de sağ Salim kucağımıza alırız![]()
Asla demeYaa bende devleti bıraktım ahahahhAma bizim buralar küçük devletler berbat şehir hastanesi olsa burda inan asla özele gitmem
Oğlumuz olsaydı Arın, Aden ve yanlarına Efe koyacaktık. Belki fikir olur.Kızlar günaydıınyolu yarıladık çok şükür
ama ben oğluma hala isim bulamadım isim önerirmisiniz?