• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kız çok şükür . Rabbim bana da bir kız evlat nasip etti elhamdülillah. İnşallah sağlıkla sihhatle kucağıma almayı da nasip ederm

Bende yaşıyorum bazen anlık olarak snaki içinde bir sopa var beni dürtüyor o an istemsiz bağırıyorum hatta acıdan. 4. Gebeliğim ama daha önce böyle bişi yaşamadım .

Dün ayrıntılıda bağırsaklarında parlaklık var dedi doktorum. Perinetolijiye yönlendirdi. Orda çok ilgili iki doktor muayene etti oldukça detaylı bir muayene oldu. Çok şükür hiç bir sorun çıkmadı. Bağırsaklarında da parlaklık yok dedi perinetoliji. Cinsiyetininde kız olduğunu öğrendim . Rabbim bana da bir kız evlat nasip edecek inşallah 3 oglandan sonra.Cinsiyeti belli olmadığı için hiç işim düşünmemiştim. İsim fikirlerinize açığım.🥰
Maşallah 4. Cocuk mu anaa hemde kız mı 😍 Saglıkla gelsın ınsallah ♥️
Ne güzel göbüş fotoğrafları gelmiş 🥰 Yalnız benimki sanki 6-7 aylık gibi görünüyor arkadaşlar 😳 neden böyle acaba?
Korkma korma benımde oyle ama duragan döneme gectım benım karnım birden cıktı şu an baya baya var yanı karnım kzıımda cok kucuktu 😂
Kızlar hiç aranızda hamileliğini sosyal medyada paylaşan oldu mu ? Ben her ne kadar hikaye paylaşsam da daha göbeğimi saklayabildiğimden anlayan olmadı😂 bir şey paylaşasım yok ama ilk fotoğrafı da bebe doğunca paylaşsam millet ufak bir şok geçirecektir😂
16. Haftada cinsiyeti öğrenince patlattım kızımla göbegimize baskı yaptıgımız resmi kimse benden beklemediği için büyük bir şok oldu 😂
O kadar gecende elbıseyle paylastım ama elbıse geniş olunca gobek bellı olmadı 😅

Ayak bileklerim davul gibi şiş. Ödemim inanılmaz fazla. Ofiste yürüyüp, yukarı da dikiyorum ayaklarımı. Günde 3-4 litre su da tüketiyorum ama nafile. Geçmiyor asla. Böyle olan ve çözümünü bulabilen var mı kızlar?

Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim, daha büyük bir şey olmadığı için tabii ki şükrediyorum ama yine de üzülüyor insan bebeğimin doğduğu zaman ememeyecek oluşu tüple şırınga ile beslenecek olması bile şimdiden üzdü beni. Amniyosentez yaptırmaya karar verdim düşük ihtimali olduğunu biliyorum ama bir problem olup olmadığına bakmak lazım dedim perinatalog ve kendi doktorum da yaptır dedi, inşallah temiz gelir ve sadece doğum sonrası ameliyatları ile uğraşırız 🙏🏻
İnşallah herşey yolunda gider bebeğin sağlıkla doğar bi bakarsn dudağı öyle değil sen Umut et öyle olsun canım hiç stres yapma üzülme lütfen 🙏❤️

Ayak bileklerim davul gibi şiş. Ödemim inanılmaz fazla. Ofiste yürüyüp, yukarı da dikiyorum ayaklarımı. Günde 3-4 litre su da tüketiyorum ama nafile. Geçmiyor asla. Böyle olan ve çözümünü bulabilen var mı kızlar?
Karbonhidratı ve tuzu sınırlamak. Ama bazen ne yaparsan yap fayda etmiyor bazı vücutlar daha yatkın oluyor ödeme.

bende aynı öyleyim :S dün doktor tahlil istedi bugün yaptırıcam bakalım. yok böyle şişmek yani

B
Ay ne bileyim tuz falan da asla tüketmem normal hayatımda. Karbonhidratı bi tık daha sınırlayayım madem :KK43:
bende aynı öyleyim :S dün doktor tahlil istedi bugün yaptırıcam bakalım. yok böyle şişmek yani

Eğer tahlil sonuçları temiz çakarsa böbreklerinizi de kontrol ettirin mutlaka, ne yazıkki böbreklerdeki problem de ödeme sebep olabiliyor.

Ben sabah uyandıgımda ellerimi zor kapatıyorum sonra sonra gecıyor ellerım şiş uyanıyorum. Tuzu da azalttım aslında ama işte yinede oluyor.
Ekmek sadece kahvaltıda tüketirim baska da öyle aman aman karbonhidratımda yok 😂

Canım bende çok fazla yok elimde ya da yüzümde sadece akşamları dizlerimden aşağı ve ayak bileklerim şişmiş oluyor.Sabahları iniyor akşam yine aynı döngü.Bende hareketliyim ve 3 lt su içiyorum tuz tüketmiyorum ama ayak bileklerim özellikle çok şişiyor

Canım bende çok fazla yok elimde ya da yüzümde sadece akşamları dizlerimden aşağı ve ayak bileklerim şişmiş oluyor.Sabahları iniyor akşam yine aynı döngü.Bende hareketliyim ve 3 lt su içiyorum tuz tüketmiyorum ama ayak bileklerim özellikle çok şişiyor
Benim de sadece ayak bileklerimde oluyor. Akşamları iyice şişiyor sabahları bi tık daha inik oluyor. Gören arkadaşlarım korkuttu dün baya doktorunu ara diye. Durduk yere tedirgin etti beni. Tuz tüketmem normal hayatımda da 4 litre de su içiyorum ama sanırım hareket konusunda bi tık yetersiz kaldım. Yazdım doktoruma şimdi eğer gerek duyarsa gideceğim :(

Benim de sadece ayak bileklerimde oluyor. Akşamları iyice şişiyor sabahları bi tık daha inik oluyor. Gören arkadaşlarım korkuttu dün baya doktorunu ara diye. Durduk yere tedirgin etti beni. Tuz tüketmem normal hayatımda da 4 litre de su içiyorum ama sanırım hareket konusunda bi tık yetersiz kaldım. Yazdım doktoruma şimdi eğer gerek duyarsa gideceğim :KK43:

korkma canım ya, yüz - göz şişmiyorsa korkulacak bişey yokmuş. tansiyon kontrolü beyazlardan uzak ve bol su.
sıcaklardan da şişiyoruz olabilir. ama yüz-göz şişmesi önemliymiş.

Benim de size bir acayip sorum var. Şimdi bebeğin hareketlerini hissediyoruz ama sizin anlattıklarınız benim hissettiğime göre daha şiddetliymiş gibi geliyor. Mesela sabahtan öğlene hiç oynamamıştı. Öğlen bir kaç vurdu, şimdi yine sakin. Mesela siz şiddetini nasıl tarif edersiniz?
Benim artık vuruşları dışarıdan net belli oluyor. Kimi zaman da içeride bir gerginlik gibi oluyor dışarıya gozukmeden başladı hareketlenmeye diyorum. Genel olarak kahvaltı sonrası, akşam yemeği sonrası, gece yattığımda ve gece tuvalete kalktıktan sonra hereketleniyor

Back
X