2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Süper sen hayrına bizim yerimizede yüz

Şu hayattaki en önemli şey artık bebeklerimiz. Boş vermek zor heleki eşinle aran onların yüzünden limoni olunca. Bazı insanlar gerçekten düşüncesizlikten mi böyle içinde başka fesatlık mı var anlayamıyorum. Bebeğin ilerde doğunca da böyle devam ederse çocuk anneanneci olacak, belki o zaman akıllanırlar.

Uzun süreli kullanılan sanırım bir tek owli var ama ondada genelde 0.5 tog gördüm 1.0 tog yok sanırım yada ben denk gelmedim

Uzun süreli kullanılan sanırım bir tek owli var ama ondada genelde 0.5 tog gördüm 1.0 tog yok sanırım yada ben denk gelmedim
Ben de çok araştırdım ama malesef yok, bu yüzden acaba kidzee mi alsam diye düşünüyorum. 0,5 tog olanlarla sanki kışın gene üşürmüş gibi geliyor..

Ben de instagramdaki doktorlar gibi bol guleryuz ve samimiyet beklemiyorum zaten doktorumu yıllardır tanıyorum çok konuşmayan ve sert bir mizacı var. Benim de samimiyetten daha çok bilgili olması ve güven vermesi aradığım özellikler birkaç doktor da daha deneyimledim öncesinde kürtajda oldum ama yine o elektriği alamadım. İnatla eski doktoruma devam ediyorum umarım yanıltmaz beni

Ben de çok araştırdım ama malesef yok, bu yüzden acaba kidzee mi alsam diye düşünüyorum. 0,5 tog olanlarla sanki kışın gene üşürmüş gibi geliyor..
Evet owlide yok ama kışın ev 20 derecenin altına düşmez zaten. Kundak olması ilk zamanlar için çok mantıklı geliyor ama bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_6731.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 47
Beklenti hayal kırıklığı getirir diye bir söz okumuştum. O yüzden kimseden beklentim yok. İlk çocuğuma hamileyim yine de her şeyini ben yapmak istiyorum. Maddi sıkıntımız yok, imkanım el verdiğince ben alıyorum. İlk heves başka çünkü. Aklımda olanı alayım daha iyi. Çalışıyorum Hatta yardımlarından ötürü ben ona uygun şeyler buldukça hediyeler alırım. Manevi anlamda desteklerini görüyorum. evime, yemeğime yardımcı oluyor kayinvalidem çok şükür. Tek beklentim benden beklentilerinin olmaması

Ay ne güzel

Durumunuz varsa çağırın yaptırın, kimseden beklentiniz olmasın. Boşuna kendinizi de üzmeyin. Herkes bir olmuyor. Düşünülmek istersiniz ama karşı tarafın da işine gelmez kimi zaman. En iyisi eşinizle bir olun işlerinizi halledin, gönlünüz yorulmasın

Valla bu uyku tulumu işi çok zor kidzee de kolsuz yok sanırım ilk aylar için kolsuz kundak şeklinde kullanmak daha mantıklı
Ben bugün buraya attığımı alcam sanırım. Hem kolsuz hem 1 tog. Ergopouch kısa süre kullanacağı için pahalı biraz.

Ben de sanırım owli’yi alacağım. Kış bebeği olacaklar kundak formunda kullanmak iyi olur sanırım. Kolsuz kısmıyla da baharları geçiririz. Seneye kışa kidzee kollu alırım diye düşünüyorum

Umarım birinde olmadı ikincisinde de 2 yaşına gelip konuşmadı diye doktora götürdüğümüzde aslında damak şu anda iyi konuşması lazım ama isterseniz terapi alın dedi tercihen 3-4 seanslık bir terapi aldılar şu anda maşallah bülbül gibi harfleri telaffuzda zorlanmıyor anne şunu vey diyor o da her çocukda olabilecek şeyler. İnşallah en en en hafif şekilde olur da hiç bir şeye gerek kalmaz canım ha bir de aklıma geldi ilk çocukta konuşmada hiç sıkıntı olmadı ama şöyle bir durum olmuştu, derin yarık damak olduğu için damak ameliyatindan birkaç ay sonra kulak ameliyatı da olmuştu sütü içerken ne kadar dikkat edilse de damak yarık olduğu için biraz kulağa kaçıyordu ama ona rağmen masallah yine normal bebekler gibi içiyordu sütünü sadece biberondan içiyordu

Zaten pek fazla görüşsünler çocuğumla istemiyorum. Çocuğuma katacak hiçbir şeyleri yok

Canım kadınlar bir hamileliklerinde bir de lohusayken gördüğü muameleyi asla unutmazmis, iyiyse iyi kötüyse kötü. Hissettiklerini doruklarda yaşaman pektabii hormonlarindan olabilir ama sana kötü veya mutsuz hissettiren duygu durumlarini önceden içine atabiliyorsan şimdi sana fazla geldiği için hâliyle atamiyorsun dışa vurmak istiyorsun çok haklı olarak. Ben kendi adima lohusalıkta sonra yine aynı olacağını ama sadece daha az tepki vereceğimi düşünüyorum bu gibi durumlara. çünkü sen-ben bu durumları bir tarafımızdan uydurmuyoruz bunlar bariz olan şeyler herkesin nasıl yardım etmemeye, umursamamaya veya amaan demeye hakkı varsa bizim de yapılanlara tepki göstermeye, duvar örmeye veya üzülmeye bir o kadar hakkımız var. Ben bu dönemlerde şunu anladım, aman uzatmayayım cevap vermeyeyim veya tepki göstermeyeyim demek sadece bizi etkiliyor karşı tarafın umurunda bile olmuyor ayy bak ben bunu yaptım ama anlayışla karşıladı demiyorlar yaptiklariyla kalıp uzerine koyarak geliyorlar ben de artık senin gibi tahammül edemiyorum ve tepki gösteriyorum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…