- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Süper sen hayrına bizim yerimizede yüzAhahah evet acıyarak mı bakıyorlar yoksa hoşlarına mı gidiyor bilmiyorum ama denize girene kadar herkes bana bakıyor
Guzel guzel terle atıyordur zaten çiş az gelir devam
Aynen canım seneye inşallah kızınla
Yakın yakın kuşadası 15 dakıka. Didim 45 dakika Bodrum 1 bucuk saat filanEge burası sıcağın göbeği ama denizinde dibi
Eki Görüntüle 3276187
Şu hayattaki en önemli şey artık bebeklerimiz. Boş vermek zor heleki eşinle aran onların yüzünden limoni olunca. Bazı insanlar gerçekten düşüncesizlikten mi böyle içinde başka fesatlık mı var anlayamıyorum. Bebeğin ilerde doğunca da böyle devam ederse çocuk anneanneci olacak, belki o zaman akıllanırlar.@1ciftyesilgozz Seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki. Daha dün eş ailesi ve eşimin saçmalığıyla alakalı konu açtım. Eşimin ailesi de destek verecekleri yerde elimizde olanı bile almaya kalkıyor. Şu durumda sadece kendi annemden destek görüyorum. Maddi açıdan bir beklentim hiç olmadı, çok şükür ama insan sorulmak ya da önemsenmek istiyor. Görümcemin çocuklarına mükemmel bir ilgi sevgi mevcut ama sanki ben onların torununu taşımıyorum gibi bir havalardalar. Dün dediğim mevzudan eşimle de aramız limonu oldu şimdi. Eşim de iyice saçmaladı ailesine fesatlık yapıyorum sanıp. Dün ayrı ayrı gezmeye gittik gece sanıyorum ki aramız iyi. Ama limoniymiş. Minimum muhatap oluyoruz şuan. Keşke ilgilenmedikleri gibi aile yaşantıma da burunlarını sokmasalar, ben de üzüntüden gebermesem burda. Yapılanları asla unutmamalıyız orasını biliyorum sadece. Hamilelik sağolsun herkesin yüzünü görmeyi öğretti. Geçen gün Bursa merkezden beşik alacaktım ama gidemiyordum iş yüzünden. Kp gidiyordu oraya ona da dedim ki alıp gelir misin. Tamam ben seni ararım dedi, Görümcemin evi de aynı yerde. Görümcemin çocuklarını almış gelmiş, ama beşiği almamış. Beşikle arasında 1 km vardı bir de. En son bunun için çok kurulmuştum. Aman neyse. O yalnızlığı şuan ben de dibinde hissediyorum. Annene de anlatamıyorum pek fazla malum. Ama burası var iyi ki. Canımızı bebişler için sıkmamaya bakıp devam etmemiz lazım bir şekilde
Uzun süreli kullanılan sanırım bir tek owli var ama ondada genelde 0.5 tog gördüm 1.0 tog yok sanırım yada ben denk gelmedimBana almak ve 1 yaşına kadar kullanmak çok mantıklı geliyor. Evet ev sıcak ama ben 24 derecede gece ince de olsa yorgansız hiç yatamam. İçimde ince pijama olurdu ama üstümde yorgan olurdu mutlakaben de bunu beğendim. Güzel görünüyor. Rachel35 Redpanda11 bgm21 . Ergopouchlar nolmuş öylee
Ben de çok araştırdım ama malesef yok, bu yüzden acaba kidzee mi alsam diye düşünüyorum. 0,5 tog olanlarla sanki kışın gene üşürmüş gibi geliyor..Uzun süreli kullanılan sanırım bir tek owli var ama ondada genelde 0.5 tog gördüm 1.0 tog yok sanırım yada ben denk gelmedim
Ay benim 4 hafta oldu daha da haftaya gidecegim detaylıya. Çatlıyorum ne durumda, ne kadar büyüdü diyeDoktora gitmeyeli 17 gün olmuş aşırı merak ediyorum nasıl beklicem ayın 1ine kadar
Ben de instagramdaki doktorlar gibi bol guleryuz ve samimiyet beklemiyorumİşinde iyi olması çok önemli şöyle örnek vereyim oğlumda Medical parka gidiyordum doktorumu çok seviyordum çok ilgiliydi herşeyi konuşurdu bebekle ilgili benimle ilgili renkli bol bol resimini çekerdi vs ama o dönem ev aldığımız için oranın doğum fiyatı bize uymadı başka hastanede yaptım ama sezeryan ameliyatım o kadar başarılı ve güzel geçti ki deneyimini hissettim evet diğer doktorum gibi değildi daha sertti hatta ama doğum da o kadar önemliki bazı arkadaşlarım sezeryandan sonra hemen kalkamazken ben aynı gün ayaklandım doktorun bilgisine güven bence
Ay çok büyüdü çokAy benim 4 hafta oldu daha da haftaya gidecegim detaylıya. Çatlıyorum ne durumda, ne kadar büyüdü diye
Ben de çok araştırdım ama malesef yok, bu yüzden acaba kidzee mi alsam diye düşünüyorum. 0,5 tog olanlarla sanki kışın gene üşürmüş gibi geliyor..
Evet owlide yok ama kışın ev 20 derecenin altına düşmez zaten. Kundak olması ilk zamanlar için çok mantıklı geliyor ama bilmiyorumUzun süreli kullanılan sanırım bir tek owli var ama ondada genelde 0.5 tog gördüm 1.0 tog yok sanırım yada ben denk gelmedim
Beklenti hayal kırıklığı getirir diye bir söz okumuştum. O yüzden kimseden beklentim yok. İlk çocuğuma hamileyim yine de her şeyini ben yapmak istiyorum. Maddi sıkıntımız yok, imkanım el verdiğince ben alıyorum. İlk heves başka çünkü. Aklımda olanı alayım daha iyi. Çalışıyorum Hatta yardımlarından ötürü ben ona uygun şeyler buldukça hediyeler alırım. Manevi anlamda desteklerini görüyorum. evime, yemeğime yardımcı oluyor kayinvalidem çok şükür. Tek beklentim benden beklentilerinin olmamasıBence haklısın. Hamilelik hormonlarımızla birlikte de iyice alıngan olabiliyoruz. Ben de kızıyorum sonra diyorum ki yapmasınlar yapmayabilirler. Beklemek benimle ilgili bir durum sonuçta. Ama insanız işte insan kızım bir ihtiyacın var mı denmesini istiyor. Bu beklentim maddi de değil üstelik.
Ay ne güzelBeklenti hayal kırıklığı getirir diye bir söz okumuştum. O yüzden kimseden beklentim yok. İlk çocuğuma hamileyim yine de her şeyini ben yapmak istiyorum. Maddi sıkıntımız yok, imkanım el verdiğince ben alıyorum. İlk heves başka çünkü. Aklımda olanı alayım daha iyi. Çalışıyorum Hatta yardımlarından ötürü ben ona uygun şeyler buldukça hediyeler alırım. Manevi anlamda desteklerini görüyorum. evime, yemeğime yardımcı oluyor kayinvalidem çok şükür. Tek beklentim benden beklentilerinin olmaması
Durumunuz varsa çağırın yaptırın, kimseden beklentiniz olmasın. Boşuna kendinizi de üzmeyin. Herkes bir olmuyor. Düşünülmek istersiniz ama karşı tarafın da işine gelmez kimi zaman. En iyisi eşinizle bir olun işlerinizi halledin, gönlünüz yorulmasınEmin ol sadece heveslenmelerini istiyorum, bi işin ucundan tutmalarını bekliyorum. Şuan badana işinden sonra temizlik yapılması kalıyor. Yardım edecek insanlar da kendi evini taşıyor o yüzden karı koca halledeceğiz yüksek ihtimal. Yapamazmıyım tabi en güzelini yaparım, ama düşünülmek istiyor insan daha çok hamlelikte
Pierre cardin, kraft olabilirGünaydın kızlar. Bebek arabası önerisine ihtiyacım var ? Alanlar var mı acaba
Valla bu uyku tulumu işi çok zorBen de çok araştırdım ama malesef yok, bu yüzden acaba kidzee mi alsam diye düşünüyorum. 0,5 tog olanlarla sanki kışın gene üşürmüş gibi geliyor..
Pierre cardin, kraft olabilirGünaydın kızlar. Bebek arabası önerisine ihtiyacım var ? Alanlar var mı acaba
Ben bugün buraya attığımı alcam sanırım. Hem kolsuz hem 1 tog. Ergopouch kısa süre kullanacağı için pahalı biraz.Valla bu uyku tulumu işi çok zorkidzee de kolsuz yok sanırım ilk aylar için kolsuz kundak şeklinde kullanmak daha mantıklı
Bende attığına bakıyım canım teşekkürlerBen bugün buraya attığımı alcam sanırım. Hem kolsuz hem 1 tog. Ergopouch kısa süre kullanacağı için pahalı biraz.
UmarımMaşallah çocuklara, umarım biz de sıkıntısız atlatacağız. İlk iki gün çok kötüydüm hala aklıma getirdikçe dünyadan kopuyor gibi hissediyorum ama yalnız olmadığımı bilmek ve çaresinin olduğunu bilmek rahatlatıyor beniArkadaşınızın çocuklarında konuşma bozukluğu oldu mu acaba bizim bebekte de dudağa ek olarak damak yarığı da olacakmış, konuşma terapileri ile düzelebilir diye okudum da yine de merak ediyorum iyileşme ne derece olur diye
Zaten pek fazla görüşsünler çocuğumla istemiyorum. Çocuğuma katacak hiçbir şeyleri yokŞu hayattaki en önemli şey artık bebeklerimiz. Boş vermek zor heleki eşinle aran onların yüzünden limoni olunca. Bazı insanlar gerçekten düşüncesizlikten mi böyle içinde başka fesatlık mı var anlayamıyorum. Bebeğin ilerde doğunca da böyle devam ederse çocuk anneanneci olacak, belki o zaman akıllanırlar.
Canım kadınlar bir hamileliklerinde bir de lohusayken gördüğü muameleyi asla unutmazmis, iyiyse iyi kötüyse kötü. Hissettiklerini doruklarda yaşaman pektabii hormonlarindan olabilir ama sana kötü veya mutsuz hissettiren duygu durumlarini önceden içine atabiliyorsan şimdi sana fazla geldiği için hâliyle atamiyorsun dışa vurmak istiyorsun çok haklı olarak. Ben kendi adima lohusalıkta sonra yine aynı olacağını ama sadece daha az tepki vereceğimi düşünüyorum bu gibi durumlara. çünkü sen-ben bu durumları bir tarafımızdan uydurmuyoruz bunlar bariz olan şeyler herkesin nasıl yardım etmemeye, umursamamaya veya amaan demeye hakkı varsa bizim de yapılanlara tepki göstermeye, duvar örmeye veya üzülmeye bir o kadar hakkımız var. Ben bu dönemlerde şunu anladım, aman uzatmayayım cevap vermeyeyim veya tepki göstermeyeyim demek sadece bizi etkiliyor karşı tarafın umurunda bile olmuyor ayy bak ben bunu yaptım ama anlayışla karşıladı demiyorlar yaptiklariyla kalıp uzerine koyarak geliyorlar ben de artık senin gibi tahammül edemiyorum ve tepki gösteriyorum açıkçası.İyi akşamlar kızlar. Bu yazı biraz iç dökme üzerine olacak . Ben mi herşeyi fazla takar oldum,duygusal bakar oldum? Sizde mi böylesiniz ? Ufacık şeyler ağır gelmeye başladı. Kimse tarafından görülmemek,umursanmamak ya da ben abartıyorumdur bilmiyorum. Hamile olmasam kimsenin ne kadar değer verdiğini görmeyecekmişim meğerse. Öncelikle kayınvalidemler, varsa yoksa hep beraber yaşadıkları eşimin abisi çocukları eşi vs. Onlara. Bu bu zamana kadar hiç zoruma gitmedi de , 6. Aya girdiğim hamileliğimde bebeğime dair hiç bir şey heves edip de almadıklarına, yanlarında maddi güçlüğümüzden üstü kapalı bahsettiğim halde Birlikte tatile gitmeleri, annemin eksiklerimizi tamamlaması vs artık gücüme gitmeye başladı. Milletin çevresine bakıyorum bir de kendi çevreme. Badana yaptıracağım yarın. Herkes öğrendi kimse de yardıma geleyim demedi. Ama hadi gelin gezmeye gidelim, şuraya gidelim desem telefonu kapatmadan kapıda biterler bu insanlar . Sadece eş ailesi değil bu arada, kuzen vs. Psikolojik olarak çok yoruluyorum artık. Bu geçici gir durum mu? Ben bu zamanda hissettiklerimi ömür billah unutabileceğim sanmıyorum çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?