2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Selam kızlar Aranızda bebek odası yapacak olan var mı? Varsa mobilyaları satın alma veya yaptırmaya başladınız mıı, kaçıncı haftalarda başlamak uygun olur

Selam kızlar Aranızda bebek odası yapacak olan var mı? Varsa mobilyaları satın alma veya yaptırmaya başladınız mıı, kaçıncı haftalarda başlamak uygun olur
Ben kızımda yaptım oda 23 haftada sıparıs vermıstık 2 ay sınra gelmıstı o yuzden mobılya işini sona bırakmamak lazım .

Bebek bezi kaç adet aldınız benden yavaştan alsam diyorum ama kararsızım sayısında?

Arkadaşlar aramızda aşılama ile hamile olan arkadaşlarımı var mı acaba?

Ben kızımda yaptım oda 23 haftada sıparıs vermıstık 2 ay sınra gelmıstı o yuzden mobılya işini sona bırakmamak lazım .
Ben oda yapacağım gibi aslında. Yani bir odası olacak ama yatağı şimdilik olmayacak. Parçaları kendim birleştirdim. Bir dolap beğenip aldım Al_pi nin de dediği gibi 2 ay oldu ses yok
Şifonyerini beyaz aldım ona ahşap yuvarlak kulp takacağım. Bir kaç çerçeve bir iki raf üstüne öyle halledeceğim yatağı da büyük ahşap olacak ama onun vakti var henüz almadım. Şimdilik anne yanında yanımda yatacak

Ben sonunda şampuanına karar verip aldım. Benim en zor karar verdiklerim bakım ürünleri oldu genelde. Mesela hala losyon alamadım hatta karar veremedim

Bu konuda tecrübeli anneler sayıyla yorum yaparlar, başta 1 paket bez yeterli dedikleri için 240lı bez aldım Al_pi Spring05 trueliving_ ve diğer kızlar görev başına
Kaç numara baze markaların bezleri gerçekten çok ufak oluyor 1 numaraları direk 2 numara kullananları biliyorum benim oğlum 2980 doğdu doğumdan sonra şişi de inince baya minik kaldı ama yine 1 numara çok az kullandık bacak kısmını sıkıyor çok küçük oluyor 1 numaralar eğer 1 numara 200 lü aldıysan başka alma derim 2 de çok alma stok için 3, 4 al uzun süre gidiyor

Size şimdi oğlumun bebekliğinden bi kaç fotoğrafla örnekliycem ne kadar hızlı büyüdüklerini ilk emzikli resmî 1 aylık bile değil diğeri 2 aylık tulumlu hali 3 aylık civarı

Eklentiler

• EBDDBEC4-06DB-4466-9408-DBBD7A442C24.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 100
  • 2BFBC5C5-0051-4B2F-84AF-1578F5381AF5.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 106
  • 9A0A032B-F1B3-47EA-9CF9-10BA41FE3E8B.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 100
Aydın yanıyor sıcaktan ya sürekli su içiyorum lakin idrarımda yanma geçmedi hala. Dün monurol içtim inşallah o işe yarar. Doktor yoksa antibiyotik verecek su içsek de yaramıyor ki terliyoruz bi yandan. İdrarımdaki şu enfeksiyon bir geçseydi iyiydi

Boşver sende ona göre davranırsın. Bize de tek bi iğne almadılar daha. Yani en azından sorulabilirdi ama işte, üstelik bir sürü masrafımız var nasıl yapcaz diye düşünüp duruyorum bende. Torunum yeğenim diye sonra kıymetli olur. Allah’a bin şükür aynı yerde oturmuyoruz en azından görmem çok

Ya valla bu konuları sizler açınca beni de gaza getiriyorsunuz kızlar kahve yapıp anlatasım geliyor her seferinde hahah bizim tayin 2 Ağustos da açıklanacak, bizim memleketteyiz şu an sonra nereye tayin çıktıysa oraya gidip taşınma temizlik ev eşyası bebek eşyası vs sıfırdan alcaz yani düşünün ben 7 aylık riskli hamilelikle bunları halletcem daha önce de içime nasıl işlediyse yazarım burdan kayınvalide de 4 Ağustos miyom ameliyatı olacak ve kızı olduğu halde eşimin ameliyata gelmesini bekliyor refakatçi olarak. Kızının 6 yaşında çocuğu var çocuğa kim bakacakmış diye bahane. Ben nasıl delirmeyeyim. Yok ya ben böyle düşüncesiz olduklarını bilmiyordum. Geçen sene evlendik aile çok önemli kızlar ya. Şükür benim eşim ana babacı değil öyle yani anlatabiliyor muyum demek istediğimi. Bana hak verir bilinçlidir. Ama ben defalarca bizim ağustos da çok işimiz var nasıl yapcaz bakalım diye bilerek söylediğim halde tek kıpırtıları olmadığı gibi bizden bişey beklemeleri çok sinir bozucuymuş ya kızlar. Aman neyse kocanızla mutluysanız sıkıntı yok çocuğumuz da olacak Allah’ın izniyle sağlıklı olsun gerisi tefe tüfe böyle şeyler çok kimseye anlatılmıyor kızlar anneme falan anlatsam soğuyacak onlardan şimdi gereksiz tatsızlık olur. Burda yazıp içimizi rahatlatıyoruz yani

Ay devlet hastanesi ise erkek refakatçi kabul etmezler canım benden sana iyi haber
Görümcenin kocası yok mu

Aslında şöyleki oğlu tabiki ilgilensin ama bu tarz miyom vs de zaten bir bayanla veya kızıyla daha rahat olmaz mı ki sizin durumunuzda baya karışık olacakmış taşınma işi vs neden ille de oğlum olsun demiş acaba inşallah sizin için kolay ve rahat olur tayin işleriniz

Canım benimki böyle, bu şey demek istiyor aslında. Bak benim oğlum benimle ilgilendi. Hem kendine bunu kanıtlayacak hem etrafa. Tabiki kızı ile daha rahat edecek ama psikolojik olarak oğluşu var işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…