- 25 Mayıs 2020
- 1.004
- 1.722
- 83
- 30
Emin ol sadece heveslenmelerini istiyorum, bi işin ucundan tutmalarını bekliyorum. Şuan badana işinden sonra temizlik yapılması kalıyor. Yardım edecek insanlar da kendi evini taşıyor o yüzden karı koca halledeceğiz yüksek ihtimal. Yapamazmıyım tabi en güzelini yaparım, ama düşünülmek istiyor insan daha çok hamlelikteBence haklısın. Hamilelik hormonlarımızla birlikte de iyice alıngan olabiliyoruz. Ben de kızıyorum sonra diyorum ki yapmasınlar yapmayabilirler. Beklemek benimle ilgili bir durum sonuçta. Ama insanız işte insan kızım bir ihtiyacın var mı denmesini istiyor. Bu beklentim maddi de değil üstelik.
Eltine de bravo, oyuna gelmemiş. Severim böyle gaza gelmeyen insanları. Evet inan ki çevremde adam eksilte eksilte kimse kalmamışÇok şükür uğraşmıyorum, onun huyunu bildiği için eltim hemen gerçekleri su üstüne çıkardı. Ben de bu sayede içim rahat bir şekilde hayatıma devam ediyorum ama doğum sonrası bu konu hakkında kendisiyle yüzleşeceğim. Şu an haberim olduğunu bilmiyor eşimi aradığında nadir görüşüyorum kendisiyle. O yüzden yazmışsın ya yalnızlaştığımı hissediyorum diye, aslında bu hayatla tanışmak gibi bu kötü bir şey değil aksine, beklentisizliğin aslında ne kadar büyük bir ödül olduğunu anlıyorsun
Annem de öyle diyor zaten, bana güveniyorlar diyor haklı kadınMaşallah ne kadar becerikli annebazen de nasılsa yapan var deyip geri çekilmek kolayına geliyor insanların
En güzelini yapıyorsun. Sevdiğin için beklentin var ama zamanla sevdiklerinden bile beklenti de bulunmamayı öğreniyorsunAnnem de öyle diyor zaten, bana güveniyorlar diyor haklı kadınama biliyolar bu kadın hem hasta kocasına bakıyor hem kaynanasına hizmet ediyor. Ah ahhhhh canım annem varı yoğunu bize harcıyor enerji,sevgi,para herşey için geçerli ama kvalidem çok farklı bir anne, kıyaslaması yapılamaz bile .artık ben de lafını sokul sokup geçiyorum valla
Bende inan kendi halimde yaşayıp gidiyorum kendi ailemde yanımda değil üstelik farklı şehirlerde. Benim oğlum bu sene anaokulana başlayacak ilk dönem babasıyla idare edebileceğiz ama 2 dönem kışın alıcaz biliyoruz kimse Yardımcısı olmayacak götürüp getirme konusunda bu beni çok üzdü bugünGeçecek inşallah bu buhran da, hangimiz sıkıntıda değiliz ki. Üst tabaka hariç herkes borç harç işinde yüzüyor. Ben yalnızlaştığımı hissettim bu dönemde o üzdü beni
Ayy çok güzel olmuş ama bayıldımAslında evet dediğin gibi. Ama bir evladını diğer evladından ayırt ediyor gibi gözüküyor benşm gözüme. Öyle olmasa bile öyle hissettiriyor diyeyim. Benşm annem neler yaptı bebeğe neler şimdiden hiç biri benşm siparişim değil . Kayınvalidem de anneme Allah senden razı olsun herşeyini yaptın diyor. Demiyor ki bir eksiğiniz var mıdır kızım? Bir sıkıntın var mı oğlum? Bak bu beşiği annem yaptı bir haftada .
Evet aslında bir ortası olmalı bu durumun. Bu ve benzeri durumları doğum sonrası çoğumuz yaşayacağız muhtemelen. İlk bebek olduğu için özellikle bizi deneyimsiz görüp sürekli bir müdahale ve akıl verme süreçlerini bolca yaşayacağız diye düşünüyorum. Kendi annenle bunları yaşamak sonrasında gönül almak kolay da kayınvalide boyutundan ben de korkmuyor değilimAh kizlar ah benim derdim de tam tersi annemin herseyi fazla sahiplenmesi.. ben 38 yasinda yuksek maasla calisan biriyim cok şükür. Bebeklerime düşük korkumdan detayliya kadar hic bir sey almama karari almistim. Doktor da 24. Haftaya kadar alisveris yok demisti annemin yaninda hem de.
Ama annem her gun bebeklere olmasa da bana elinde yeni bir sey, ya da şunu alacagim soylemiyle geliyor. Para durumunda cogunlukla onun almasina izin vermem, kendi aldigi seyde bile tesekkur eder, ne kadar der, hemen gonderirim hesabina. Ama ben de cocuklarima ya da hamilelikle ilgili kendim gezip begenip bir seyler almak istiyorum, o zevki tatmak istiyorum. Sadece gereksiz buldugum seylere karsiyim musriflik yerine cocuklara yatirim yaparim.
gecen Pijama bulmus kumasi güzel ve fiyati uygun. Fotograf atti bana alayim mi diye. Hevesleniyor ilk torun hevesini kirmak istemiyorum. Tamam dedim al, parasini gonderdim. daha sonra kibarca dedim ki evde 10 tane pijama takimi oldu, bu yeter daha baska almayalim. Eger cok kilo alirsam o zaman gidip cok buyuk bir beden aliriz hemen. Zaten bak benim uzun gecelige ihtiyacim var. Dedim. Surati düştü Alacagim zaten 2 tane dedi. Ama BEN 3 tane alacagim, neye ihtiyacim oldugunu ben biliyorum, benim hastane 3 gun tutuyor sezeryande dedim. Alindi hemen, ben sacma sapan konusuyorum sen beni dinleme fln diyor. Istemezsen kullanmazsin ben sana gelince giyerim artik diyor. Surat asti 1 gun.
Mesela incecik bir yastik buldum evde, karnimin altina koyunca rahat ediyorum. Gitmis hamile yastigi almis. "Sacma sapan seylerle yatma" dedi bir de verirken. Kirildim. Onun aldigiyla Rahat edemedim ustelik cok kalin. Sanki ben bilmiyorum bir sey satin almasini, rahat edemeyecegime inanmadigim seyi almak istemiyorum. hem evde fazlalik hem israf.
Gecen gun de bir arkadas grubum hediye sormustu, gumus kapak istedim. Anneme de bahsettim muhabbet olsun diye. daha once duymamis gumus kapaklari, cok sasirdi hemen internetten okudu fln. Aradan 2 hafta gecti, bak almayacaklarsa ben alayim e bebek de var diyor. Delireceğim. Sanki ben zir cahilim ya da pintiyim cocuklara hic bir sey almayacagim.
Derdimi anlayan cikar mi bilmiyorum ama paylasmak istedim. Bir sey soyleyincee bozuluyor küsüyor. Ama onun ilk torunuysa benim de ilk cocugum. Ne yapacagimi sasirdim
Ahahah evet acıyarak mı bakıyorlar yoksa hoşlarına mı gidiyor bilmiyorum ama denize girene kadar herkes bana bakıyorİnsanlar plajda resmen acıyarak bakmıyor mu bizeannemin komşuları hamilelikte zordur şimdi hava da nasıl sıcak filan diyorlar gerçekten nefes alınacak gibi değil ve ben bu havada tuvalet eğitimine başladım durumlar çok kötü
Aynen canım seneye inşallah kızınlaAh canım nasıl yüzmek istiyor böyle uzun uzun keyfini çıkara çıkara. Neyse artık bir dahaki seneye kızımla birlikte
Yakın yakın kuşadası 15 dakıka. Didim 45 dakika Bodrum 1 bucuk saat filanBugün aynı şeyi söyledim bu sene başka bir sıcak var ve bizi bulduben denize bir kez gitme fırsatı buldum o kadar iyi geldi ki anlatamam yüzebileceğimiz temiz denizler uzak biraz eşim izne çıkana kadar beklicez sanırım senin yakın sanırım yani bulsam bende çıkmam denizden
Aslında seni değil de eşini değersiz hissettiriyor öyle düşün onu mahcup ediyor. Hem evlat ayrımı yaparak hem de maddi manevi desteklemeyerek. Belki de bir şeyler yapmak için para biriktiriyordur altında kalmayacaktır daha doğuma var dur bakalımAslında evet dediğin gibi. Ama bir evladını diğer evladından ayırt ediyor gibi gözüküyor benşm gözüme. Öyle olmasa bile öyle hissettiriyor diyeyim. Benşm annem neler yaptı bebeğe neler şimdiden hiç biri benşm siparişim değil . Kayınvalidem de anneme Allah senden razı olsun herşeyini yaptın diyor. Demiyor ki bir eksiğiniz var mıdır kızım? Bir sıkıntın var mı oğlum? Bak bu beşiği annem yaptı bir haftada .
Bizim plaja girişimiz ve çıkışımız biraz perişanlıkAhahah evet acıyarak mı bakıyorlar yoksa hoşlarına mı gidiyor bilmiyorum ama denize girene kadar herkes bana bakıyor
Guzel guzel terle atıyordur zaten çiş az gelir devam
Günaydın, ben aslında kollu istiyorum ama ilk 3-4 ay reflekslerle kendini uyandırmasın diye kundaklı olması daha mantıklı gibi. Sonrasında da yavaş yavaş havalar ısınır. O yüzden başta kundaklı alabilirim bilmiyorum çok kararsızım, bir türlü karar veremedimGünaydın arkadaşlar sabah sabah uyku tulumlarına baktım da şu iki marka ve model ilgimi çekti. Kollu, kolsuz veya kundaklı olması gibi konulardan emin değilim ama kullanıcı yorumları genellikle iyiydi
Bir de çok pahalı ürünler bunlarGünaydın, ben aslında kollu istiyorum ama ilk 3-4 ay reflekslerle kendini uyandırmasın diye kundaklı olması daha mantıklı gibi. Sonrasında da yavaş yavaş havalar ısınır. O yüzden başta kundaklı alabilirim bilmiyorum çok kararsızım, bir türlü karar veremedim
Ahahaha Bende herkese ben o defteri kapattım demiştim . Şimdi herkes diyor ki hayırdır diyoruö kızım istediBizim plaja girişimiz ve çıkışımız biraz perişanlıkelim kolum sırtım kucağım dolu bir şekilde giriş yapıyorum, tutturma ya da ağlama krizleriyle çıkış yapıyoruz geçen senelerde birini görmüştüm kadın hamileydi ve son ayı gibi baya büyüktü karnı, yanında da daha yeni yürüyen çocuğu vardı. Neden bu kadar acele etmiş ki hemen yapmış diye istemsizce eleştirmiştim. Şimdi durum farksız Daha kimse için bir şey demem.
Yazın tuvalet eğitimi mantıklı ama çok su içiyor ya da kavun karpuz tüketiyor ya sürekli çişi geliyor. 8 kez klozete 1 kez dışarda 4 kez eve yaptı. Bakalım bugün beni neler bekliyor
Yenıdogan gıydırmek acısından ben kolsuz kumdak gıbı olanın daha kullanıslı olacagını düşünüyorum dıger seneye kollu uzun uyku tulumu tercıh etmeyı düşünüyorum .Günaydın arkadaşlar sabah sabah uyku tulumlarına baktım da şu iki marka ve model ilgimi çekti. Kollu, kolsuz veya kundaklı olması gibi konulardan emin değilim ama kullanıcı yorumları genellikle iyiydi
BayıldımAslında evet dediğin gibi. Ama bir evladını diğer evladından ayırt ediyor gibi gözüküyor benşm gözüme. Öyle olmasa bile öyle hissettiriyor diyeyim. Benşm annem neler yaptı bebeğe neler şimdiden hiç biri benşm siparişim değil . Kayınvalidem de anneme Allah senden razı olsun herşeyini yaptın diyor. Demiyor ki bir eksiğiniz var mıdır kızım? Bir sıkıntın var mı oğlum? Bak bu beşiği annem yaptı bir haftada .
Fiyat algımı kaybettim artıkBir de çok pahalı ürünler bunlaryün yorganın suyu mu çıktı biz nasıl büyümüşüz diye sitem ediyorum
Evet aslında şu kundak gibi olanın 3 yıla kadar giydirme özelliği varmış.Yenıdogan gıydırmek acısından ben kolsuz kumdak gıbı olanın daha kullanıslı olacagını düşünüyorum dıger seneye kollu uzun uyku tulumu tercıh etmeyı düşünüyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?