Bu da çok güzelmiş. Bu markaya da bakayımBana almak ve 1 yaşına kadar kullanmak çok mantıklı geliyor. Evet ev sıcak ama ben 24 derecede gece ince de olsa yorgansız hiç yatamam. İçimde ince pijama olurdu ama üstümde yorgan olurdu mutlakaben de bunu beğendim. Güzel görünüyor. Rachel35 Redpanda11 @bgm21 . Ergopouchlar nolmuş öylee
Aslında tulumlar bebekler için olduğu kadar bizi de huzurlu uyutur gibime geliyor. Yoksa her gece üstünü açtı mı diye saat başı uyanacağızFiyat algımı kaybettim artıkkışın eltim doğum yaptı, o sadece bebek battaniyesi kullandı. Havalar ısınınca da pike. Hani olmazsa olur mu tabii olur ama bilmiyorum. Belki 3.-4 ay yarım kundak battaniye sonrası içinde uzun kollu alırım. aslında onu sona bıraktım ki aklımdaki karışıklık gitsin
Markadan markaya değişiyor sanırım tog derecesi ama 1 alcam canım. İçini ince giydiririm diye düşünüyorum.Bu da çok güzelmiş. Bu markaya da bakayım0.5 tog mu yoksa 1 mi alacaksın?
Ya bu çok güzelBana almak ve 1 yaşına kadar kullanmak çok mantıklı geliyor. Evet ev sıcak ama ben 24 derecede gece ince de olsa yorgansız hiç yatamam. İçimde ince pijama olurdu ama üstümde yorgan olurdu mutlakaben de bunu beğendim. Güzel görünüyor. Rachel35 Redpanda11 @bgm21 . Ergopouchlar nolmuş öylee
Ben progo lotus aldım o dönemde bütçemize ve isteklerimize uyan o vardıGünaydın kızlar. Bebek arabası önerisine ihtiyacım var ? Alanlar var mı acaba
Bazıları 3 aylık kullanımYa bu çok güzelama 6 ay kullanımı olması kötü. Bu piyasada aldığım her şeyi uzun uzun kullanmalıyım yoksa içim rahat etmez
O zaman benim paylaştığıma da bir bak bence 0-36 ay kullanımı var. Ben de senin gibi düşünüyorumYa bu çok güzelama 6 ay kullanımı olması kötü. Bu piyasada aldığım her şeyi uzun uzun kullanmalıyım yoksa içim rahat etmez
Onu istemsiz hep yapacağız gibi geliyorAslında tulumlar bebekler için olduğu kadar bizi de huzurlu uyutur gibime geliyor. Yoksa her gece üstünü açtı mı diye saat başı uyanacağız
Görüncem 5 ve 2 yaşındaki çocuklarına hala kollu tulum giydirir. O çok memnun, o yüzden kararsızım. Çünkü onun dışında çevremde kullanan hiç yok tulumBazıları 3 aylık kullanımben bir seneden sonra yorgana geçebilirim belki.
Bir de bunların daha uzun süreli kullanımı gerçekten var mı ki? Yeni doğan kaybolur içinde pnların. Hiç onlardan görmedim ben.
O yüzden aklım buna bir kayıyor ama kolu açık ya, o acaba dedirttiO zaman benim paylaştığıma da bir bak bence 0-36 ay kullanımı var. Ben de senin gibi düşünüyorum
Maxi cosi addora 2 tercih ettikGünaydın kızlar. Bebek arabası önerisine ihtiyacım var ? Alanlar var mı acaba
Ben de mama papas strada aldım, belki sonrasında satar baston modele geçerimGünaydın kızlar. Bebek arabası önerisine ihtiyacım var ? Alanlar var mı acaba
Görüncem 5 ve 2 yaşındaki çocuklarına hala kollu tulum giydirir. O çok memnun, o yüzden kararsızım. Çünkü onun dışında çevremde kullanan hiç yok tulum
Zor çünkü karar vermekO yüzden aklım buna bir kayıyor ama kolu açık ya, o acaba dedirttiay ben bu konuda çok kararsızım ya, bilmediğim birşey olduğu nasıl da belli yoksa şimdiye 10 kere almıştım
Kızım 6 yasında hıc bır gece deliksiz uyumadımAslında tulumlar bebekler için olduğu kadar bizi de huzurlu uyutur gibime geliyor. Yoksa her gece üstünü açtı mı diye saat başı uyanacağız
Valla bilmiyorum ki canım görümcem büyüğünün tulumunu küçüğe giydiriyor. Ay aman onu da son dk alacaklarım arasına ekledim zatenZor çünkü karar vermekben ileriki dönem için kollu alırım kuzum. O yüzden ilk dönemler için şu kolsuzlarla bi deneyeceğim. İlk baharı öyle çıkarsa şimdilik yeter bana. Bir de tekstil ürünlerinde bir kere alayım üç sene kullansın olmuyor bence. (Bebek için) Her gece giyecek ve sürekli yıkanacak o tulum . O kadar kaliteli olduklarını düşünmüyorum ki ben dokusu bozulmasın.
O yüzden kendi kararım 6 aylık kolsuz alarak denemek. Benim çevremde de yok kullanan.
6 yaş çok iyi artık diğerinin sana hiç ihtiyacı kalmamış oluyor çok güzelAhahaha Bende herkese ben o defteri kapattım demiştim . Şimdi herkes diyor ki hayırdır diyoruö kızım istedi
Ya benım kızım 6 yasında ben rahatım aradaki yaş farkı cok ama az olsaydı daha da zorlanırdım çünkü kızım bana cok düşkün herşeyini benim yapmamı istiyor.
Ayy en zoru tuvalet egıtımı ama işte bittimi de bitti ya sabır
Fitil de kullandım 2 farklı geçmedi.Fitil verdi mi? benim de ilk gebelikte çok akıntım oluyordu vajihex kullandım bir kez hamileyken, bir kez doğumdan 40 gün sonra, bir kez de bu gebelikten hemen önce. Şimdi çamaşırı kurutmaya atmaktan mı bilmiyorum ama hiç olmadı umarım seninde en kısa zamanda geçer
1ciftyesilgozz Seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki. Daha dün eş ailesi ve eşimin saçmalığıyla alakalı konu açtım. Eşimin ailesi de destek verecekleri yerde elimizde olanı bile almaya kalkıyor. Şu durumda sadece kendi annemden destek görüyorum. Maddi açıdan bir beklentim hiç olmadı, çok şükür ama insan sorulmak ya da önemsenmek istiyor. Görümcemin çocuklarına mükemmel bir ilgi sevgi mevcut ama sanki ben onların torununu taşımıyorum gibi bir havalardalar. Dün dediğim mevzudan eşimle de aramız limonu oldu şimdi. Eşim de iyice saçmaladı ailesine fesatlık yapıyorum sanıp. Dün ayrı ayrı gezmeye gittik gece sanıyorum ki aramız iyi. Ama limoniymiş. Minimum muhatap oluyoruz şuan. Keşke ilgilenmedikleri gibi aile yaşantıma da burunlarını sokmasalar, ben de üzüntüden gebermesem burda. Yapılanları asla unutmamalıyız orasını biliyorum sadece. Hamilelik sağolsun herkesin yüzünü görmeyi öğretti. Geçen gün Bursa merkezden beşik alacaktım ama gidemiyordum iş yüzünden. Kp gidiyordu oraya ona da dedim ki alıp gelir misin. Tamam ben seni ararım dedi, Görümcemin evi de aynı yerde. Görümcemin çocuklarını almış gelmiş, ama beşiği almamış. Beşikle arasında 1 km vardı bir de. En son bunun için çok kurulmuştum. Aman neyse. O yalnızlığı şuan ben de dibinde hissediyorum. Annene de anlatamıyorum pek fazla malum. Ama burası var iyi ki. Canımızı bebişler için sıkmamaya bakıp devam etmemiz lazım bir şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?