2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Merhaba kızlar, yaklaşık bir haftadır aşırı mide yanmam var. Hatta mide yanması demek doğru mu onu da bilmiyorum, sürekli ağzıma gelen bir yanma hissi. Uzandığımda zaten direkt midem ağzımda. Bugün daha da arttı. Benzer süreçten geçen var mı, tavsiyeleriniz nelerdir?

Başlıyor artık mide sıkıştığı için. Benim de her gün olmuyor ama tam tarif ettiğin gibi midem yanmasa da hep ağzımda gibi. Hatta acı su çıkıyor arada ağzıma. Şimdilik önlem olarak bir şey yapmadım. İlaç kullanmadım. Çözümü az ve sık yemek ama beslenme düzeninde de çok şiştim ben. Bir de ağır yememek lazım e yaz günü zaten ağır yemiyorum.
O yüzden tavsiyelere açığım ben de

Çok zorlanıyorsan gaviskon içebilirsin canım onun dışında kefir yoğurt süt yatıştırıyor bu yanmayı

Benim kötü yanım az ve sık beslenemiyorum günde 2 öğün tam yiyorum, ara öğün yediğimde midem bulanıyor. Ana öğünleri az yediğimde de midem bulanıyor Ancak yoğurt, meyve yiyorum ara öğünden sayılıyorsa. Ama hala midem ağzımda, bir şişkinliğim mevcut yeni yemek yemişim gibi; oysa en son yemeği 10gibi yemiştim.

Sabahtan beri sinir küpüyüm yine kızlar ya şu eşimin tarafını haritadan silebilsem keşke
Onlar silinmeyecek malum, o yüzden sen bebişini düşünerek sakin kalmaya çalış hani arada aklıma benimkilerin son yaptığı gelip bir kurulmuyor değilim ama sonra çok şükür uzaktalar deyip kendimi teselli ediyorum

Bazen mide ağrısı şeklinde can yakacak şekilde bile yaşadım, öğünlerim porsiyonunu azalttım, meyveyi de azalttım. Bir de yemek yedikten sonra bir süre dik oturmak ve yatar pozisyon da durmamak çok işe yaradı. Gece yastığımı yükselttim iyi geldi 1 haftadır pek yaşamadım, ama arkadaşımın daha uzun sürdü doktor ona hamilelikte kullanılabilir bir mide ilacı verdi rahatlamıştı o da

Sanırım bir çoğumuz aynı durumdan muzdaribiz. Bende gece 2 buçukta israfa ederek uyandım resmen, lavaboya zor yetiştim bir yandan zorlandığım için burnum kanıyor kabus gibiydi yüzümün her yerine kan oturmuş bebek yukarı çıktıkca daha da zorluyor midemi beslenme işi çok zor gerçekten şu haftalardan sonra

Aslında yemek sonrası hiç uzanmıyorum sırf bu sebepten. 2-3 haftadır 2 bazı akşamlar 3 yastıkla bile yattığım oluyor. Meyve porsiyonlarına ayrıntılıdan sonra çok dikkat ettim. Ama baharat vs’yi daha çok azaltmam gerekiyor sanırım. Ya da soğan sarımsak gibi şeyler. Oysaki salata ve mezelere ne de güzel yakışıyor yaz akşamları 10 gün daha dişimi sıkıp doktora soracağım inşallah ben de

Selam Kızlar 26. Haftadayız Dün gece hiç uyuyamadım kaşıntım oluyordu bğtün vücudum kaşınıyordu

Selam Kızlar 26. Haftadayız Dün gece hiç uyuyamadım kaşıntım oluyordu bğtün vücudum kaşınıyordu
Doğumu yakın olanlarda oluyor genelde o ama bu haftalarda normal mi bilmiyorum. Benim de arada oluyor kaşınmadık yerim kalmıyor vallahi. Şuan bile kaşınıyorum yüzüm kollarım bacaklarım ama ortada bir şey yok. Bilgisi olan aydınlatsınnnn

Ben de aynı fikirdeyim, bir de yaz meyvelerine karşı gelmek de çok zor, hepsini çok seviyorum çünkü ama sanırım özellikle 20. Haftadan sonra her şey çok değişti fizyolojik olarak. Benim ağrılarım arttı, mide problemi yaşamaya başladım sanırım bundan sonra daha dikkatli olmamız gerek

Kızlar, bebek hediyeliği hep yaptırılıyor malum. Düşündüm ki Tema veya ÇYDD gibi derneklerden yaptırayım. Hem onlara bağış olur. Kızım adına ağaç dikilse veya bağışımın kızların okumasına faydası olsa ne mutlu bana baktım magnet tasarımlar var. Gayet de güzeller.
Bebek çikolatası yaptırmayı düşünüyorum bunun yanına sizce hediyelik olarak başka bir şey gerekli mi? Küçük şişilerde kolonyalar da baya hoşuma gidiyor aslında ama fazla olur mu bilemedim.

Küçük broşlar yapan bir sayfa keşfettim, inanılmaz tatlılar. Öyle bir şey düşünürseniz diye görsel ekliyorum, ben iki çeşit düşündüm biri bunlardan olsun istedim, henüz yaptırmadım fakat

Eklentiler

• IMG_7267.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 100
Çok çok gereklimi değil gibi yada çevrene bağlı hastaneye ve eve gelecek olanlar fazlamı gibi gibi misal benim ne hastaneye ne eve gelen çok kişi olmadı eşimin ailesi var zaten burda onlar almasa da olur dermişim beğendiğim bir kaç görsel paylaşayım mama fikri çok güzel oluyor ama oğlumun okulunda böyle hediye etmişlerdi bize bizde kediyi beslemiştik çok güzel di

Eklentiler

• CC17DA1D-A579-42AD-A275-325A3037FE16.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 100
  • 26FAD3A1-3FF2-4CC5-8BF4-30C96AA6F3FF.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 75
  • 647C1192-48E6-4FBF-ADB8-03BC77B5F075.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 97
Bizim de burda pek kimse yok. Annemler gelir sadece memleketten. Geri kalanlar hep arkadaş çevremiz 50 tane yaptırsam yeter bana o yüzden. Hepsi çok güzel fikirler, bir işe yarasın istiyor insan
Hem da anısı güzel

Rahim ağzı uzunluğu konusunda içimdeki korkuyu bir türlü atamıyorum kızlar, yarın kontrolüm var umarım bir problem yoktur.
Bende kızımda farklı şeyleri takardım ama ikizlerimde tek düşündüğüm rahim ağzı uzunluğu korktuğumuz başımıza gelmez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…