- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.186
- 88
Bizim ailelerimiz de hep şehir dışında. O yüzden 40 mevlidi için TEMA’dan bebek kartı ve çikolata yaptırmayı düşünüyorum. Kesin olmamakla beraber yine Mevlüt için açacaklı magnet de yaptırabilirim. Mevlüt öncesi gelenler için de çikolata ve büyük isme özel kolonyalar oluyor, onlardan yaptıracağım. Hastane içinse sadece çalışanlar için baklava getirteceğim.Kızlar, bebek hediyeliği hep yaptırılıyor malum. Düşündüm ki Tema veya ÇYDD gibi derneklerden yaptırayım. Hem onlara bağış olur. Kızım adına ağaç dikilse veya bağışımın kızların okumasına faydası olsa ne mutlu banabaktım magnet tasarımlar var. Gayet de güzeller.
Bebek çikolatası yaptırmayı düşünüyorum bunun yanına sizce hediyelik olarak başka bir şey gerekli mi? Küçük şişilerde kolonyalar da baya hoşuma gidiyor aslında ama fazla olur mu bilemedim.
Ben de bu yanmanın yanında bulantı da oluyordu şükür en azından bulantı kesildi.Rennie falan bana fayda etmedi çareyi yememekte buldum. Yemediğimde daha rahatım yediğim an baya yanma oluyor. Tam anlamıyla duymamaya çalışıyorum bunun yanında afedersin ama kaka yaparken kan da gelmeye başladı. Salı günü doktoruma soracağım.Merhaba kızlar, yaklaşık bir haftadır aşırı mide yanmam var. Hatta mide yanması demek doğru mu onu da bilmiyorum, sürekli ağzıma gelen bir yanma hissi. Uzandığımda zaten direkt midem ağzımda. Bugün daha da arttı. Benzer süreçten geçen var mı, tavsiyeleriniz nelerdir?
Çok şükür bağırsaklarımda herhangi bir problem yaşamıyorum ama yemekten saatler sonra bile geçmiyor. Bir de tam anlamıyla midemde de değil; boğazımda, ağzımda o yanma hissi. Ara ara acı su durumu. Rabbim yardımcımız olsunBen de bu yanmanın yanında bulantı da oluyordu şükür en azından bulantı kesildi.Rennie falan bana fayda etmedi çareyi yememekte buldum. Yemediğimde daha rahatım yediğim an baya yanma oluyor. Tam anlamıyla duymamaya çalışıyorum bunun yanında afedersin ama kaka yaparken kan da gelmeye başladı. Salı günü doktoruma soracağım.
Evet aynen tarif ettiğin hatta boğazım tahriş bile olmuştu geçen hafta. Bu hafta daha iyiyim ama yanma devam ediyorÇok şükür bağırsaklarımda herhangi bir problem yaşamıyorum ama yemekten saatler sonra bile geçmiyor. Bir de tam anlamıyla midemde de değil; boğazımda, ağzımda o yanma hissi. Ara ara acı su durumu. Rabbim yardımcımız olsun
Bugün benide sinirlendirdiler ama yapacak bişey yok sanırımSabahtan beri sinir küpüyüm yine kızlar ya şu eşimin tarafını haritadan silebilsem keşke
Karaciğer enzimlerinize (ast, alt) bir baktırmanızı öneririm. Benim geçtiğimiz haftalarda yükselmişti. Daha da yükselmesi durumunda kaşıntı oluyormuş.Selam Kızlar 26. Haftadayız Dün gece hiç uyuyamadım kaşıntım oluyordu bğtün vücudum kaşınıyordu
Sen nasılsın? Ağrıların ne durumda?Karaciğer enzimlerinize (ast, alt) bir baktırmanızı öneririm. Benim geçtiğimiz haftalarda yükselmişti. Daha da yükselmesi durumunda kaşıntı oluyormuş.
Sanırım senCard da bir tık daha ucuz sanıyorum normal doğum için biz 39 bin fiyat aldık. Ama hastaneden hastaneye de değişiyor tabii ben kozyatağında doğum yapıcam, Altunizade otel gibi olduğu için biraz daha pahalıydıBenim özel sağlık var allianzın, bunlar anlaşmaşı fiyatlar belki normali daha da yüksektir
Bebek paketi de dahil mi 39’a ? dahilse oldukça iyi fiyat.. Bir de doktorun prof-doç-opt olması farkı da oluyor sanırım. (Ataşehirdeki doktorum prof) bir de Sencard daha uygun olabilir acıbademde normal kontrollerde daha yüksek oranda karşılıyordu ordan hatırlıyorum :)Sanırım senCard da bir tık daha ucuz sanıyorum normal doğum için biz 39 bin fiyat aldık. Ama hastaneden hastaneye de değişiyor tabii ben kozyatağında doğum yapıcam, Altunizade otel gibi olduğu için biraz daha pahalıydı
Bayıldım çok güzeller bu arada, hem çok tatlı duruyor ben kaydettim bile burayı :))Küçük broşlar yapan bir sayfa keşfettim, inanılmaz tatlılar.Öyle bir şey düşünürseniz diye görsel ekliyorum, ben iki çeşit düşündüm biri bunlardan olsun istedim, henüz yaptırmadım fakat
Evet evet dahil dediler mor bir çanta veriyorlar bebek paketi de işte her şeyin muadilini veriyorlar. Mustela şampuan vs vs. Bir de bebeğin ilk kontrolleri eve gelen hemşire şimdi 3 gün yemek paketi de eklendi dediler. Onu bende daha deneyimlemedimBebek paketi de dahil mi 39’a ? dahilse oldukça iyi fiyat.. Bir de doktorun prof-doç-opt olması farkı da oluyor sanırım. (Ataşehirdeki doktorum prof) bir de Sencard daha uygun olabilir acıbademde normal kontrollerde daha yüksek oranda karşılıyordu ordan hatırlıyorum :)
Evet benim doktorum da perinatalog o yüzden em başından beri detaylı da dahil aynı doktordayım..ve hep takip ediyorum sezaryan doğum yapıyor ne yazık ki.. Bilgisine ve tecrübesine güvendim o yüzden aslında soru işaretim olsa da ( sezaryan tercih edecek gibi geldiğimden dolayı ) çok değişikliği sevmediğim için devam ediyorum, ama zaman yaklaştıkça bi pazarlık yapabilirim dediğiniz gibiEvet evet dahil dediler mor bir çanta veriyorlar bebek paketi de işte her şeyin muadilini veriyorlar. Mustela şampuan vs vs. Bir de bebeğin ilk kontrolleri eve gelen hemşire şimdi 3 gün yemek paketi de eklendi dediler. Onu bende daha deneyimlemedim
Benim kızımda perinatologtu takip eden kozyatağında yine doğum ücreti fazlaydı. Sonra ben onun tarzını sevmedim parayı bahane ederek artık karşılayamayacağım uzm doktor bize daha uygun dedim. Kaç kez aradılar tamam uzman doktor ücreti olsun diye ama sezaryen diyordu 20. Haftalarda o yüzden kaçarak uzaklaştım ondan. Yani istersen konuş öyle bir indirimleri var onların. Benim doktorum uzman doktor o yüzden daha uygun olabilir. Muayeneside 973 dü 1200 gibi bir şey olmuş sanırım şimdi
İyiyim canım tansıyon aletı sagolsun benim narin kolumu ölçemedi . Yarın kontrolüm var strestliyim detaylı bakılacak şeker yüklemesi var .. Dualarınıza talibim
Ben de açacak fikrini çok sevmiştim herkes gurbet ellerde yaparsam açacak yaparım bende buzdolabına magnet gıbı ama cok kullanıslı . Çikılata da ıstıyorum ama son ay ben şimdiden yaptırsam erir dolaba koysam beyazlıyor .Bizim ailelerimiz de hep şehir dışında. O yüzden 40 mevlidi için TEMA’dan bebek kartı ve çikolata yaptırmayı düşünüyorum. Kesin olmamakla beraber yine Mevlüt için açacaklı magnet de yaptırabilirim. Mevlüt öncesi gelenler için de çikolata ve büyük isme özel kolonyalar oluyor, onlardan yaptıracağım. Hastane içinse sadece çalışanlar için baklava getirteceğim.
Ben de son ay yapacağım canım çikolata ve kolonyayı. Kart ve yaparsam açacağı da doğum sonrası yapacağım, doğum tarihini yazmak içinBen de açacak fikrini çok sevmiştim herkes gurbet ellerde yaparsam açacak yaparım bende buzdolabına magnet gıbı ama cok kullanıslı . Çikılata da ıstıyorum ama son ay ben şimdiden yaptırsam erir dolaba koysam beyazlıyor .
Ben aynıyım hala ağrı geçmedi. Nioli yağını da cesaret edip kullanamadım. İdrarda enfeksiyon çıktı ama kültür temiz çıktı. Bir odadan diğerine yürüyemiyorum ağrıdanSen nasılsın? Ağrıların ne durumda?
Enfeksiyon bu kadar ağrı yapmaz kiBen aynıyım hala ağrı geçmedi. Nioli yağını da cesaret edip kullanamadım. İdrarda enfeksiyon çıktı ama kültür temiz çıktı. Bir odadan diğerine yürüyemiyorum ağrıdanBilmiyorum doğru mudur benim iç karnım hiç yokmuş dışarıdan 7 aylık gibi görünüyormuşum. Annem bir de aşağıda taşıyorsun sanki göğüs altında olmalı normalde şişliğin senin aşağıda diyor. Herkes bir şey söylüyor ama bir anda hareketimin bu kadar kısıtlanması beni üzdü
Benim sezeryan olursa erken belli olur bende o tarıhı yazdırırım he erken olur geç olur oda onun sorunu derim gününde gelse idinBen de son ay yapacağım canım çikolata ve kolonyayı. Kart ve yaparsam açacağı da doğum sonrası yapacağım, doğum tarihini yazmak için
Ben de anlayamadım. Yarın bir de ürolojiye mi görünsem diyorum. Sol kasığımda sanki dışarıdan dokunduğumda da sızlayan bir yer varEnfeksiyon bu kadar ağrı yapmaz kineden bu kadar ağrın var inan anlayamadım
İç karın geniş veya dar diyorlar evet bilmiyorum doğru mu, herkesin karın yapısı farklı. Bu arada benim de çok yukarda değil, bebek büyüdükçe çıkmayacak mı o yukarı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?