2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kullanırsın canım yeterli olur oğlum 5 yaşında biz hala dolap almadık ona 5 li büyük şifonyer kullanıyor hala almışken şimdi büyük olsun 2 si içinde bol bol yetsin

Kızlar bana bu hafta bişey oldu ben hiç doymuyorum yani bu hafta 10 kilo almış olabilirim bu nasıl iştah arkadaş yemek yerken aklımda diğer yemeği ayarlıyorum çok fenayım dostlar
Canım bak hep böyle diyorsun sonra tartıda maşallah çok güzel sonuç alıyorsun iştahı çok olmayıp da kilo alanlar var burda

Canım bak hep böyle diyorsun sonra tartıda maşallah çok güzel sonuç alıyorsun iştahı çok olmayıp da kilo alanlar var burda
Sana birşey diyim mi 5,6 kilo almış olabilirim Şuan aldıklarımın üstüne ciddiyim tatılıcam söz bulduğum anda evde yok

Sana birşey diyim mi 5,6 kilo almış olabilirim Şuan aldıklarımın üstüne ciddiyim tatılıcam söz bulduğum anda evde yok
Ödemdir o ödem bu aralar o kadar şişkin bir haldeyim ki, hani kuzu devirip yesem bu kadar şiş olmam sanırım. Karnım patlayacak gibi

Ödemdir o ödem bu aralar o kadar şişkin bir haldeyim ki, hani kuzu devirip yesem bu kadar şiş olmam sanırım. Karnım patlayacak gibi
Ödemim yok kendimi kandırmiyim hiç neyse canım hamileyiz olacak bu kadarcık
Kendimi tutuyorum derken yediğim şey bu arada eşime aç mısın dedim hiç aç değilim dedi yıkıldım akşam yemeği saatini bekliyorum
Sen bensin arkadaşım gel yiyelim beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…