- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.186
- 88
Resim koymayı ben de düşünmüyorum. Tanıdıklarımın bile dolabında elalemin görmesine gerek yok, hele de yeni doğmuş bir minnağıBenim sezeryan olursa erken belli olur bende o tarıhı yazdırırım he erken olur geç olur oda onun sorunu derim gününde gelse idin
Ben kızımı yazın dogum yaptım çikolata yaptırmadım korkumdan erir diye bunda yaptırayım istiyorum arkadaşlarıma dagıtırım.
Hala teyze anane dede ve dayı için fotograflı magnet yaptırmıstım kızımda yabancı ne yapacak benım cocugumun dogum tarıhını yada resmını.
Canım istersen bir ürolojiye git. Bu kadar ağrı bana da pek normal gelmiyor.Ben de anlayamadım. Yarın bir de ürolojiye mi görünsem diyorum. Sol kasığımda sanki dışarıdan dokunduğumda da sızlayan bir yer varBilmiyorum inan ki annem daha yukarıda olmalı diyor ama göbek deliği civarında hissediyorum hep
Kesinlikle yapabilirsin uzm doktor fiyatı yaparlar, eğer yapmazsa benim gibi rest çekebilirsin aslındaEvet benim doktorum da perinatalog o yüzden em başından beri detaylı da dahil aynı doktordayım..ve hep takip ediyorum sezaryan doğum yapıyor ne yazık ki.. Bilgisine ve tecrübesine güvendim o yüzden aslında soru işaretim olsa da ( sezaryan tercih edecek gibi geldiğimden dolayı ) çok değişikliği sevmediğim için devam ediyorum, ama zaman yaklaştıkça bi pazarlık yapabilirim dediğiniz gibizaten bu fiyatlar ne yazık ki kasım da daha da artacak fiyat sabitlemeyi de kabul etmiyorlar…
Evet sanırım yarın gideceğim. Bir anda olması ve geçmemesi beni de düşündürüyor. Çevremdeki çoğu kişiye kalsa hamilelikte normal ve bu daha iyi günlerimmişCanım istersen bir ürolojiye git. Bu kadar ağrı bana da pek normal gelmiyor.
Dilken fotoğraf paylaştığında onun da göbeği aşağıdaydı. Benimki ise tam tersi yukarda. Vücut yapılarımız ya da bebeğin yerleştiği konumla da alakalı olabilir
Göbek deliği hizasında olması çok normal geldi bana, uygulamalar da öyle diyor. Ben senden az biraz öndeyim daha çok az üste doğru çıktı hatta bugün eşim söyledi. Bir de gerçekten çok fizyolojik bir olay. Büyüklüğü yeri önemli değil de sanki ürolojiye gitsen iyi olur. Umarım basit bir üşütmedir ama en azından bakılmış olur.Ben de anlayamadım. Yarın bir de ürolojiye mi görünsem diyorum. Sol kasığımda sanki dışarıdan dokunduğumda da sızlayan bir yer varBilmiyorum inan ki annem daha yukarıda olmalı diyor ama göbek deliği civarında hissediyorum hep
Randevun kaçta?İyiyim canım tansıyon aletı sagolsun benim narin kolumu ölçemedi . Yarın kontrolüm var strestliyim detaylı bakılacak şeker yüklemesi var .. Dualarınıza talibim
Benim de oralarda hem sadece baskıdan olsa bir gün olur diğer gün geçer diye düşünüyorum. Umarım dediğin gibidirGöbek deliği hizasında olması çok normal geldi bana, uygulamalar da öyle diyor. Ben senden az biraz öndeyim daha çok az üste doğru çıktı hatta bugün eşim söyledi. Bir de gerçekten çok fizyolojik bir olay. Büyüklüğü yeri önemli değil de sanki ürolojiye gitsen iyi olur. Umarım basit bir üşütmedir ama en azından bakılmış olur.
Selam Kızlar 26. Haftadayız Dün gece hiç uyuyamadım kaşıntım oluyordu bğtün vücudum kaşınıyordu
aynı kızlar her yerimde kaşıntı ama en çok göğüs bölgemde kaşıntı geçmedi iki gündür. Neden oluyor acabaDoğumu yakın olanlarda oluyor genelde o ama bu haftalarda normal mi bilmiyorum. Benim de arada oluyor kaşınmadık yerim kalmıyor vallahi. Şuan bile kaşınıyorum yüzüm kollarım bacaklarım ama ortada bir şey yok. Bilgisi olan aydınlatsınnnn
Bence de gitmelisin canım banada hiç normal gelmeedi benimde yürüdükçe kasıklarıım ağrıyor ama bu kadar şiddetli değil, korkutmak istemem kum döküyo veya taş falanda olabilir detaylı bakılmış olur hayır çevrendekilere bakma kızımda çok güzel bi hamilellik geçirdim tek gebelik öyle rahat ki gözümde şuan öyle düşünme inşallah ağrıların azalır tadını çıkarırsın hamileliğininEvet sanırım yarın gideceğim. Bir anda olması ve geçmemesi beni de düşündürüyor. Çevremdeki çoğu kişiye kalsa hamilelikte normal ve bu daha iyi günlerimmiş
Günaydın akıntı aslında çoğumuzda oluyor. Hatta zaman zaman çamaşırı ıslatacak kadar. Kötü kokulu ve sarımsı olmadıkça ben problem olacağını zannetmiyorumKızlar özür dileyerek bişey sormak istiyorum sabaha kadar hiç uyuyamadım oğlum cok hareketlıydı tekmeledi sürekli biraz önce de renksiz kokusuz yapıskan akıntı geldı ama baya coktu korkmaya basladım hastaneye gitmelimiyim
Bende önce enfeksiyon çıktı. Sonra kültür testinde “üreme olmadı” ibaresi çıktığı için doktor temiz dedi ve hiçbir ilaç vermedi. Monurol’u kullanmayı ben de çok düşündüm ama doktora sormadan cesaret edemedim. Sorarsam benim doktorum da kesin kullanma der. Benim ağrılarımı pek önemsemiyorBende de enfeksiyon çıktı tuvalete gide gele bir hal oldum, 3 gün ağrı çektim sanki rahim ağrısı gibi başka bir ağrı yoktu muyanede İdrar tahlili verdim enfeksiyon çıktı ılac olarak monurol yazıldı pıyasada yokmuş uro care kullandım bir adet şase, akşam mesane boşken içip yatıyorsunuz 5 saat lavaboya çıkılmıyor.
Rachel35 ilaçla hafifledim biraz. İlaç verildi mi size çok gecmıs olsun
Evet gidip sebebini öğrenmek istiyorum en azından. Her kafadan bir ses çıkıyor çevremde. Herkes yorum yapıyor ve kafam iyice karışıyor. Ne yapmam lazım, nasıl davranmalıyım, bebeğe ne gibi bir etkisi var en azından bunları netleştirsem içim rahatlayacak.Bence de gitmelisin canım banada hiç normal gelmeedi benimde yürüdükçe kasıklarıım ağrıyor ama bu kadar şiddetli değil, korkutmak istemem kum döküyo veya taş falanda olabilir detaylı bakılmış olur hayır çevrendekilere bakma kızımda çok güzel bi hamilellik geçirdim tek gebelik öyle rahat ki gözümde şuan öyle düşünme inşallah ağrıların azalır tadını çıkarırsın hamileliğinin
Bunu doktor yazdı reçete ile ve hamılelıkte kullanılıyor. Tahlil de çıktı. 1kere kullanılıyor bir şaselik suya atıp içiyorsunuz..Bende önce enfeksiyon çıktı. Sonra kültür testinde “üreme olmadı” ibaresi çıktığı için doktor temiz dedi ve hiçbir ilaç vermedi. Monurol’u kullanmayı ben de çok düşündüm ama doktora sormadan cesaret edemedim. Sorarsam benim doktorum da kesin kullanma der. Benim ağrılarımı pek önemsemiyor
Sizin tahlil sonuçlarınız nasıldı? Kültür testi de yapılmış mıydı? Bana doktorum kültür testine göre enfeksiyon yok dedi ama lökosit yüksek çıktıBunu doktor yazdı reçete ile ve hamılelıkte kullanılıyor. Tahlil de çıktı. 1kere kullanılıyor bir şaselik suya atıp içiyorsunuz..
Yürüyemeyecek kadar ağrı varsa bence başka doktora da gidin. Bol bol su ıcın ama dikkat edin ilerlemesin.
Ben de aynı durumdayım. Uyumak istiyorum hunharcaİşten izine ayrılmak için 32. haftayı iple çekiyorum22+5’le şafak saymaya devam
İşten izine ayrılmak için 32. haftayı iple çekiyorum22+5’le şafak saymaya devam
Ben gittiği yere kadar gideceğim o yüzden daha çok var gibi hissediyorumBen de aynı durumdayım. Uyumak istiyorum hunharca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?