2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Resim koymayı ben de düşünmüyorum. Tanıdıklarımın bile dolabında elalemin görmesine gerek yok, hele de yeni doğmuş bir minnağı

Canım istersen bir ürolojiye git. Bu kadar ağrı bana da pek normal gelmiyor.

Dilken fotoğraf paylaştığında onun da göbeği aşağıdaydı. Benimki ise tam tersi yukarda. Vücut yapılarımız ya da bebeğin yerleştiği konumla da alakalı olabilir

Kesinlikle yapabilirsin uzm doktor fiyatı yaparlar, eğer yapmazsa benim gibi rest çekebilirsin aslında ki ben zor kurtuldum kaç kez aradı asistanı en sonunda doğruyu söylemek zorunda kaldım. İnş daha da artmaz, artarsa da hiç şaşırmam artık her şeye bağışıklık kazandık

Evet sanırım yarın gideceğim. Bir anda olması ve geçmemesi beni de düşündürüyor. Çevremdeki çoğu kişiye kalsa hamilelikte normal ve bu daha iyi günlerimmiş

Göbek deliği hizasında olması çok normal geldi bana, uygulamalar da öyle diyor. Ben senden az biraz öndeyim daha çok az üste doğru çıktı hatta bugün eşim söyledi. Bir de gerçekten çok fizyolojik bir olay. Büyüklüğü yeri önemli değil de sanki ürolojiye gitsen iyi olur. Umarım basit bir üşütmedir ama en azından bakılmış olur.

Benim de oralarda hem sadece baskıdan olsa bir gün olur diğer gün geçer diye düşünüyorum. Umarım dediğin gibidir

Kızlar göğüs etrafında kaşıntı normal midir ya dünden beri bir kaşıntıdır bende. Koyu halkaların olduğu yerler yani gebelikle mi ilgilidir acaba

Selam Kızlar 26. Haftadayız Dün gece hiç uyuyamadım kaşıntım oluyordu bğtün vücudum kaşınıyordu
aynı kızlar her yerimde kaşıntı ama en çok göğüs bölgemde kaşıntı geçmedi iki gündür. Neden oluyor acaba

Bende de enfeksiyon çıktı tuvalete gide gele bir hal oldum, 3 gün ağrı çektim sanki rahim ağrısı gibi başka bir ağrı yoktu muyanede İdrar tahlili verdim enfeksiyon çıktı ılac olarak monurol yazıldı pıyasada yokmuş uro care kullandım bir adet şase, akşam mesane boşken içip yatıyorsunuz 5 saat lavaboya çıkılmıyor.
Rachel35 ilaçla hafifledim biraz. İlaç verildi mi size çok gecmıs olsun

Evet sanırım yarın gideceğim. Bir anda olması ve geçmemesi beni de düşündürüyor. Çevremdeki çoğu kişiye kalsa hamilelikte normal ve bu daha iyi günlerimmiş
Bence de gitmelisin canım banada hiç normal gelmeedi benimde yürüdükçe kasıklarıım ağrıyor ama bu kadar şiddetli değil, korkutmak istemem kum döküyo veya taş falanda olabilir detaylı bakılmış olur hayır çevrendekilere bakma kızımda çok güzel bi hamilellik geçirdim tek gebelik öyle rahat ki gözümde şuan öyle düşünme inşallah ağrıların azalır tadını çıkarırsın hamileliğinin

Kızlar özür dileyerek bişey sormak istiyorum sabaha kadar hiç uyuyamadım oğlum cok hareketlıydı tekmeledi sürekli biraz önce de renksiz kokusuz yapıskan akıntı geldı ama baya coktu korkmaya basladım hastaneye gitmelimiyim

Günaydın akıntı aslında çoğumuzda oluyor. Hatta zaman zaman çamaşırı ıslatacak kadar. Kötü kokulu ve sarımsı olmadıkça ben problem olacağını zannetmiyorum

Bende önce enfeksiyon çıktı. Sonra kültür testinde “üreme olmadı” ibaresi çıktığı için doktor temiz dedi ve hiçbir ilaç vermedi. Monurol’u kullanmayı ben de çok düşündüm ama doktora sormadan cesaret edemedim. Sorarsam benim doktorum da kesin kullanma der. Benim ağrılarımı pek önemsemiyor

Evet gidip sebebini öğrenmek istiyorum en azından. Her kafadan bir ses çıkıyor çevremde. Herkes yorum yapıyor ve kafam iyice karışıyor. Ne yapmam lazım, nasıl davranmalıyım, bebeğe ne gibi bir etkisi var en azından bunları netleştirsem içim rahatlayacak.

Bunu doktor yazdı reçete ile ve hamılelıkte kullanılıyor. Tahlil de çıktı. 1kere kullanılıyor bir şaselik suya atıp içiyorsunuz..
Yürüyemeyecek kadar ağrı varsa bence başka doktora da gidin. Bol bol su ıcın ama dikkat edin ilerlemesin.

Sizin tahlil sonuçlarınız nasıldı? Kültür testi de yapılmış mıydı? Bana doktorum kültür testine göre enfeksiyon yok dedi ama lökosit yüksek çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…