Canım direk bakteri yazıyor zaten
Bunu buzdolabında mı saklayacaksın? Ben de yaptırmak istiyorum da daha erken dedim bozulmasından korktumEki Görüntüle 3279029
Hastanede dağıtacağım çikolatayı yaptırdım teyzeleri bu arada ♥
Boyu çok normal bence. Ah süper haberler duymuşsunSelam arkadaşlar nasılsınız?
Ayrıntılı usg mızı olduk .
Cok şükür hersey güzel sorunsuz ilerledi .
Bagirsaktaki parlaklık ufalmis ciddi bir şey olduğunu sanmıyorum başka bir belirti yok nipt in de temizmis dedi doktor.
Yaklaşım 40 dakikaya yakın muayene etti , burun kemiği de şükür güzel çıktı.
Oğluşum 600 gram olmuş teyzeleri boyumuz sizin yazdıklarınıza göre biraz kısa geldi sanki 29 cm dedi doktor.
Rabbim sağlıkla kucağımıza alıp evlatlarımızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Canım peki ölçülerini biliyor musun ya da link var mı ? Benim dayım marangoz o ben yapayım dolabını ama iç tasarımını sen seç dedi seninkinin de içi çok kullanışlı çok güzelmişBen bunu aldım. Kelebek mobilya markası. Ama benzerlerini çok gördüm mobilyacılarda. Sadece çok geç geliyor eğer böyle alacaksan tek önerim hemen alman olacaktır
Çok sevindim canım senin adına bence boyu gayet iyi canım benim 23+5 de 28 cm di senin bebiş uzun bile maşallahSelam arkadaşlar nasılsınız?
Ayrıntılı usg mızı olduk .
Cok şükür hersey güzel sorunsuz ilerledi .
Bagirsaktaki parlaklık ufalmis ciddi bir şey olduğunu sanmıyorum başka bir belirti yok nipt in de temizmis dedi doktor.
Yaklaşım 40 dakikaya yakın muayene etti , burun kemiği de şükür güzel çıktı.
Oğluşum 600 gram olmuş teyzeleri boyumuz sizin yazdıklarınıza göre biraz kısa geldi sanki 29 cm dedi doktor.
Rabbim sağlıkla kucağımıza alıp evlatlarımızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Link paylaşmam yasak sanırım ama bakıp söylüyorumCanım peki ölçülerini biliyor musun ya da link var mı ? Benim dayım marangoz o ben yapayım dolabını ama iç tasarımını sen seç dedi seninkinin de içi çok kullanışlı çok güzelmiş
Çok çok geçmiş olsunKızlar bende sabah reflü mü üşütmemi midem çok kötü filan demiştim ya zaten bir dilim ekmek kaşar patates zeytin yedim koca gün. Kızımı öğle uykusuna yatırırken yanına yattım 15 dk uyandım peş peşe kustum 3 4 kez. Sonra doktora gittik su bile içemiyorum burda özel doktor pek yok tıp merkezi var içinde doktor yok haftasonu. Devlete gittik önce idrar aldı sonra serum bağladı sonra tekrar idrar aldı sorun yok dedi. Eve geldim biraz su içtim yayla çorbası yine kuzumu uyutmak için yattım ne var ne yoksa kustum 7 8 kez son damlasına kadar.
Doktor hamilelikten olabilir dedi crp filan bakmadı. İlk üç ay kusmadım, eski gebelikte de kusmadım hocam nasıl şimdi böyle oldum dedim. Her bebek farklıdır diyor. Yarın kendimi nasıl İstanbul’a atıcam nasıl gidicem bilmiyorum eşim geliyim mi dedi de gelse napıcak. Aldığım tüm kilo kilo gitti göbek bile kalmadı inş bebek iyidir ona da bakamadılar nst çekebiliyormuş 28 den sonra ama hareketleri hissediyorum bu kadar açken bile
Ayy çok teşekkür ederim canım çok sağolLink paylaşmam yasak sanırım ama bakıp söylüyorum
Genişlik:1395mm Derinlik:55mm Yükseklik:2020mm
Büyüklüğü de ideal geldi, bebek dolapları gibi küçük değil.
Geçmiş olsun hava değişimi de olabilir sanki en kısa zamanda düzelir inşallah bebek olunca annelerin hasta olması daha zor bir an önce toparlanırsın inşallahKızlar bende sabah reflü mü üşütmemi midem çok kötü filan demiştim ya zaten bir dilim ekmek kaşar patates zeytin yedim koca gün. Kızımı öğle uykusuna yatırırken yanına yattım 15 dk uyandım peş peşe kustum 3 4 kez. Sonra doktora gittik su bile içemiyorum burda özel doktor pek yok tıp merkezi var içinde doktor yok haftasonu. Devlete gittik önce idrar aldı sonra serum bağladı sonra tekrar idrar aldı sorun yok dedi. Eve geldim biraz su içtim yayla çorbası yine kuzumu uyutmak için yattım ne var ne yoksa kustum 7 8 kez son damlasına kadar.
Doktor hamilelikten olabilir dedi crp filan bakmadı. İlk üç ay kusmadım, eski gebelikte de kusmadım hocam nasıl şimdi böyle oldum dedim. Her bebek farklıdır diyor. Yarın kendimi nasıl İstanbul’a atıcam nasıl gidicem bilmiyorum eşim geliyim mi dedi de gelse napıcak. Aldığım tüm kilo kilo gitti göbek bile kalmadı inş bebek iyidir ona da bakamadılar nst çekebiliyormuş 28 den sonra ama hareketleri hissediyorum bu kadar açken bile
Bebeğe senin depoların yeter merak etme, üşütmüş de olabilirsin. Ilık su içebilirsin o biraz toplar mideni. İnşallah yarına toplarKızlar bende sabah reflü mü üşütmemi midem çok kötü filan demiştim ya zaten bir dilim ekmek kaşar patates zeytin yedim koca gün. Kızımı öğle uykusuna yatırırken yanına yattım 15 dk uyandım peş peşe kustum 3 4 kez. Sonra doktora gittik su bile içemiyorum burda özel doktor pek yok tıp merkezi var içinde doktor yok haftasonu. Devlete gittik önce idrar aldı sonra serum bağladı sonra tekrar idrar aldı sorun yok dedi. Eve geldim biraz su içtim yayla çorbası yine kuzumu uyutmak için yattım ne var ne yoksa kustum 7 8 kez son damlasına kadar.
Seninle aynı günlerimiz çok normal bazen bi kaç gün çok sakin olduğu oluyor uyku düzenlerini oluşturmaya çalışıyorlarmış bu haftalarda öyle okumuştum bir yerdeCanım kızlarrrr pazartesiden beri bebişi az hissediyorum normal mi acaba
Buzdolabının nemsiz kısmında saklıyorum. Üzerine peçete koydum belki nem olur diye. 1 seneye kadar serin ve kuru yerde de bozulmadan kalıyormuş. Alalı oldu 1 hafta ama dolapta henüz bir etiket atması vs olmadıBunu buzdolabında mı saklayacaksın? Ben de yaptırmak istiyorum da daha erken dedim bozulmasından korktum
Dün ne içtiysem çıkardım ben hayatımda böyle bir şey yaşamadım muhtemelen üşüttüm ya da mikrop kaptım sitede bir kaç kişide daha olmuş çünkü en zayıf halka da evde ben olunca bizde ben oldum sanırımBebeğe senin depoların yeter merak etme, üşütmüş de olabilirsin. Ilık su içebilirsin o biraz toplar mideni. İnşallah yarına toplar
Yuh ya şoktayımBugün aldığım acıbadem doğum ücretleri yeni zamlanmış :)) Kasım da ne olacak acaba…Eki Görüntüle 3274105
Benim özel sağlık var allianzın, bunlar anlaşmaşı fiyatlar belki normali daha da yüksektirYuh ya şoktayımbunlar ham fiyat mı peki ? Yani bi anlaşma, sigorta vs olsa üç aşağı beş yukarı oynamıyor muymuş
Pessssss
Şaka gibi…Benim özel sağlık var allianzın, bunlar anlaşmaşı fiyatlar belki normali daha da yüksektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?