2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Canım direk bakteri yazıyor zaten

Evet paylaşılan sonucu gördüm.. Enabızda öyle bişey göremedm ben.. Crpde yuksek çıkmış ama düşmüş birazda olsa.. Detaylıya gitcektm, ondan önce yine mi gitsem hastaneye kararsızım.. Antıbıyotık de bitti doktorun verdıgı.. Manurol da dün içtim İnş faydası olmuştur

Selam arkadaşlar nasılsınız?
Ayrıntılı usg mızı olduk .
Cok şükür hersey güzel sorunsuz ilerledi .
Bagirsaktaki parlaklık ufalmis ciddi bir şey olduğunu sanmıyorum başka bir belirti yok nipt in de temizmis dedi doktor.
Yaklaşım 40 dakikaya yakın muayene etti , burun kemiği de şükür güzel çıktı.
Oğluşum 600 gram olmuş teyzeleri boyumuz sizin yazdıklarınıza göre biraz kısa geldi sanki 29 cm dedi doktor.
Rabbim sağlıkla kucağımıza alıp evlatlarımızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Boyu çok normal bence. Ah süper haberler duymuşsun minnak burunlu bey bizi bi korkuttu ama neyseki çok sağlıklı

Ben bunu aldım. Kelebek mobilya markası. Ama benzerlerini çok gördüm mobilyacılarda. Sadece çok geç geliyor eğer böyle alacaksan tek önerim hemen alman olacaktır
Canım peki ölçülerini biliyor musun ya da link var mı ? Benim dayım marangoz o ben yapayım dolabını ama iç tasarımını sen seç dedi seninkinin de içi çok kullanışlı çok güzelmiş

Çok sevindim canım senin adına bence boyu gayet iyi canım benim 23+5 de 28 cm di senin bebiş uzun bile maşallah

Kızlar bende sabah reflü mü üşütmemi midem çok kötü filan demiştim ya zaten bir dilim ekmek kaşar patates zeytin yedim koca gün. Kızımı öğle uykusuna yatırırken yanına yattım 15 dk uyandım peş peşe kustum 3 4 kez. Sonra doktora gittik su bile içemiyorum burda özel doktor pek yok tıp merkezi var içinde doktor yok haftasonu. Devlete gittik önce idrar aldı sonra serum bağladı sonra tekrar idrar aldı sorun yok dedi. Eve geldim biraz su içtim yayla çorbası yine kuzumu uyutmak için yattım ne var ne yoksa kustum 7 8 kez son damlasına kadar.

Doktor hamilelikten olabilir dedi crp filan bakmadı. İlk üç ay kusmadım, eski gebelikte de kusmadım hocam nasıl şimdi böyle oldum dedim. Her bebek farklıdır diyor. Yarın kendimi nasıl İstanbul’a atıcam nasıl gidicem bilmiyorum eşim geliyim mi dedi de gelse napıcak. Aldığım tüm kilo kilo gitti göbek bile kalmadı inş bebek iyidir ona da bakamadılar nst çekebiliyormuş 28 den sonra ama hareketleri hissediyorum bu kadar açken bile

Canım peki ölçülerini biliyor musun ya da link var mı ? Benim dayım marangoz o ben yapayım dolabını ama iç tasarımını sen seç dedi seninkinin de içi çok kullanışlı çok güzelmiş
Link paylaşmam yasak sanırım ama bakıp söylüyorum
Genişlik:1395mm Derinlik:55mm Yükseklik:2020mm
Büyüklüğü de ideal geldi, bebek dolapları gibi küçük değil.

Çok çok geçmiş olsun tatil bölgelerinin ne yazıkki böyle problemi oluyor. Hareket ediyorsa iyidir minnak, annesinin endişe etmemesi için mesajı veriyormuş bak ne güzel kustuğun için bol su içmeye çalış, bebiş her şekilde senin depolarından besleniyordur zaten. Yarın inşallah en kolay ve hızlı şekilde geçersin İstanbul’a

Geçmiş olsun hava değişimi de olabilir sanki en kısa zamanda düzelir inşallah bebek olunca annelerin hasta olması daha zor bir an önce toparlanırsın inşallah

Bebeğe senin depoların yeter merak etme, üşütmüş de olabilirsin. Ilık su içebilirsin o biraz toplar mideni. İnşallah yarına toplar

Canım kızlarrrr pazartesiden beri bebişi az hissediyorum normal mi acaba
Seninle aynı günlerimiz çok normal bazen bi kaç gün çok sakin olduğu oluyor uyku düzenlerini oluşturmaya çalışıyorlarmış bu haftalarda öyle okumuştum bir yerde düzenli takipte 28 den sonra başlayacağız

Bunu buzdolabında mı saklayacaksın? Ben de yaptırmak istiyorum da daha erken dedim bozulmasından korktum
Buzdolabının nemsiz kısmında saklıyorum. Üzerine peçete koydum belki nem olur diye. 1 seneye kadar serin ve kuru yerde de bozulmadan kalıyormuş. Alalı oldu 1 hafta ama dolapta henüz bir etiket atması vs olmadı

Bebeğe senin depoların yeter merak etme, üşütmüş de olabilirsin. Ilık su içebilirsin o biraz toplar mideni. İnşallah yarına toplar
Dün ne içtiysem çıkardım ben hayatımda böyle bir şey yaşamadım muhtemelen üşüttüm ya da mikrop kaptım sitede bir kaç kişide daha olmuş çünkü en zayıf halka da evde ben olunca bizde ben oldum sanırım

Rüyamda limonata görerek güne başladım biraz ekmek ve kaşarla yedim 24 saatin sonunda inşallah iyileşmişimdir bunları da çıkarmam bulantı kusma olup kilo alamayanları da çok iyi anladım 1 günde süzüldüm resmen ya Allah kimseye yaşatmasın

Merhaba arkadaşlar benimde birkaç gündür karnım ve karnımın arkasında sırtımın alt kısmında sancı var idrar yolları enfeksiyonundan olabilir mi? Böyle bir şey yaşayan var mı? Nefes alırken falan batıyor. Üşütmeden falan mı oluyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…