2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kizlar 2024 ocak annelerinden geliyorum ankarada olup detayli ultrasona gidenler kimi onerirsiniz fiyatlariyla yazar misiniz tesekkurler simdiden

Ben gittiği yere kadar gideceğim o yüzden daha çok var gibi hissediyorum sonrası da önemli benim için. Sonrasında kullanmayı düşünüyorum
Sonrasında ben işe uzun bir süre ara vermeyi planlıyorum. Tabi eleman bulabilirsem yerime, yoksa bebekle çok zor olacak. Herkese de güvenilmiyor ne yazık ki bu devirde. :/ Bakalım olmazsa çalışabilir raporu alıp doğuma kadar en azından gelirim ben de. Tamamen iş durumuma bağlı :/

Ben de uzun ara verecegim insallah canim. Aynen gun sayiyorum. Ikiz oldugu icin muhtemelen 30. Hafta da cikacagim direk :) 1 sene donmeye niyetim yok.

Ben de uzun ara verecegim insallah canim. Aynen gun sayiyorum. Ikiz oldugu icin muhtemelen 30. Hafta da cikacagim direk :) 1 sene donmeye niyetim yok.
Ben en az 3 yıl dönemem, benim annem de çalışıyor hala çünkü. Kv zaten çocuk bakmasından haberi yok. Buralarda 3 yaşında bile kreşe zor kabul ediyorlar, en azından kreşe gönderirim diye düşünüyorum. Sigorta vs her şekilde devam ediyor zaten kendi işimiz olduğu için. Sıkıntım o yüzden yok, ama dediğim gibi eleman bulabilirsem. Yoksa mecbur bebişle gelirim artık işe

Ben gittiği yere kadar gideceğim o yüzden daha çok var gibi hissediyorum sonrası da önemli benim için. Sonrasında kullanmayı düşünüyorum
Bende gittiği yere kadar calısmayı düşünüyordum ama doğurduktan sonra zaten 1 yıl ücretsiz izine ayrılacağım o yüzden boşuna kendimi kasmak istemiyorum

Bende gittiği yere kadar calısmayı düşünüyordum ama doğurduktan sonra zaten 1 yıl ücretsiz izine ayrılacağım o yüzden boşuna kendimi kasmak istemiyorum
Seni yanıltmak gibi olmasın ama ücretsiz izin hakkımız 6 ay diye biliyorum.
Toplam 16 hafta da ücretli izin hakkımız var.

Aaa 6 ay mı ben de 1 yıl diye biliyordum yani ücretli izin birimine alırım diyordum.
Şimdi özel sektörde 6 ay. Devlette 24 aya kadar diye biliyorum ben. Keşke eşit olsaydı hatta
Ben de bir süre kullanacağım zaten ama bakalım biraz psikolojiye de bağlı bence işe dönüş süresi

Selam kızlar nasılsınız bugün benimde detaylım vardı eğitim araştırmada raporu kendi dr götürdüm şimdilik herşey yolunda benim paşam 811 gram 33 cm olmuş haftamızla uyumlu kendi doktorumuza gittik yüzünüzde gösterdi çok güzeldi teyzeleri

Eklentiler

• 8569C34B-18CF-4E53-B27B-30A70B790C54.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 103
  • 92BBE354-FC19-4E42-A74D-9BE00E526AEA.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 98
  • 4FC209CE-91E2-4658-8A65-DC8F3991A046.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 106
Ay senin güzelliğini yerim minnak kuzu resmen show yapmış size. Oh be çok güzel haberler

Maşallah canım ama dikkatimi çeken bir şey var buradaki tüm bebeklerin yüzleri yan profilden, benimkinin direkt yüzü bize dönük daha öyle usg fotosu görmedim sanırım burda ben

Şimdi özel sektörde 6 ay. Devlette 24 aya kadar diye biliyorum ben. Keşke eşit olsaydı hatta
Ben de bir süre kullanacağım zaten ama bakalım biraz psikolojiye de bağlı bence işe dönüş süresi
Ah evet bizim 24 ay ama bu enflasyonda izni tamamen kullanabilmek o kadar zor ki. Bir de benim eşim doğumda memurluğu bırakacak, yeni iş falan nasıl olacak bilmiyorum. Açıkçası izinlerden sonra ya 4 ay ücretsiz izne ayrılıp eylülde başlayacağım ya da heyet raporu almaya çalışacağım. Tabi o arada da güvenilir bir bakıcı bulmak gerekecek

Maşallah canım ama dikkatimi çeken bir şey var buradaki tüm bebeklerin yüzleri yan profilden, benimkinin direkt yüzü bize dönük daha öyle usg fotosu görmedim sanırım burda ben
Eli yüzündeydi dr çeviriyor en iyi resmî çekiyor aslında sizin de yüzünü dr tam çeviriyordum

Eli yüzündeydi dr çeviriyor en iyi resmî çekiyor aslında sizin de yüzünü dr tam çeviriyordum
Benimkinin de ayağı yüzündeydi Somurtkan olması dışında problem yok, yüzünü göstermeye pek meraklı benimki

Eklentiler

• 7FCFF6EA-5BF1-4454-9A18-094D073E1605.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 104
Kızlar merdivenden düştüm ön üstü tutunmaya calıstım dizimi vurdum ve öyle olunca dizimde göbeğime vurdu. Göbeğimde ağrı yok ama belim ve dizim acıyor

Kızlar merdivenden düştüm ön üstü tutunmaya calıstım dizimi vurdum ve öyle olunca dizimde göbeğime vurdu. Göbeğimde ağrı yok ama belim ve dizim acıyor
Çok geçmiş olsun canım, burda başka bir arkadaşta düşmüştü. Kanaman ya da acın yoksa sorun olacağını sanmıyorum ama tedbir amaçlı acile git istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…