Bende onu düşünüyorum mevlüt de verelim hediyelikleri hastanede çikolata kolonya yeterli bence deHastane için isimli çikolatalardan yaptırdım ben. Onun dışında mevlüt için de magnet düşünüyorum ama ona daha çoook olduğunan almadım
Ödemden de farkediyor sanırım mesela 3-4 gündür bende şiştim baya şimdi ayaklarımda bile ödem yok anlamadım hiçHiç almamışsınız neredeyse ne güzel. Ben de kilolu başladım. 7.Kilomu da aldım bu ay. Tahmini ayda 1 kilo oluyor. Doktorum normal demişti ama. Son üç ay, ayda 3 kiloya kadar normal karşılayacağım da demişti. Ben de kilolu hamile kaldım. Ama boyum kurtardığından pek belli olmuyor :) 1 gün tuvalete çıkamasam fark ediyor tartıda hemen. Dünden bugüne 3 kilo almamın imkanı yok mesela
Şehir neresi ona göre bir bakalım, demonte olarak düşünülebilirVallahi bilmiyorum rapora bakayım bi ara müsait olunca ilk kez duydum
Mobilyacılar olarak şehir dışı sevkiyat ve kasım annelerine indiriminiz var mı
Teşekkür ederim canım rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah cümlemizin
Kaşınti için mutlaka karaciğer enzim ve safra asit testleri yapılmalı gebelik zehirlenmesi ön işareti olarak çok önem verilir gebelikte kaşıntı için önemlidir
Sinan tan bey e gittim iki hamileligimde de memmun kaldım fiyatı 1600₺ olmuş çok güzel ilgilenip bakıyor
Ben trendyoldan aldım 50 adet 230 tl paylaşmıştım hatta burada. Aklında bulunsunnn.Bende onu düşünüyorum mevlüt de verelim hediyelikleri hastanede çikolata kolonya yeterli bence deFiyat için yazdım bir sayfaya bakalım ne diyecekler
Benim ödem konusunda maşallahım var. Ayaklarım palamut gibi hatta dinozor ayağı gibi hal. Geçmiyor da, tahliller de temiz. Doğumdan sonra bol ödem atmalı kürler gelsiiin .Ödemden de farkediyor sanırım mesela 3-4 gündür bende şiştim baya şimdi ayaklarımda bile ödem yok anlamadım hiç
Bizde de öyle. 2 gün grevdelermiş ama randevu sisteminde görünüyorlar anlamadım.Kızlar bende gece özellikle daha çok göğüs etrafı ellerimin içi falan kaşıntı oluyo tatlı tatlı. Karaciğerle ilgili de olabilir falan yazıyor nette korkuttu beni. Doktorlar da bugün grevde galiba sizde var mı böyle bişey.
Yok canım ama çok kaşıntı olması gerek karaciğer problemi için diye biliyorumKızlar bende gece özellikle daha çok göğüs etrafı ellerimin içi falan kaşıntı oluyo tatlı tatlı. Karaciğerle ilgili de olabilir falan yazıyor nette korkuttu beni. Doktorlar da bugün grevde galiba sizde var mı böyle bişey.
Hiç almamışsınız neredeyse ne güzel. Ben de kilolu başladım. 7.Kilomu da aldım bu ay. Tahmini ayda 1 kilo oluyor. Doktorum normal demişti ama. Son üç ay, ayda 3 kiloya kadar normal karşılayacağım da demişti. Ben de kilolu hamile kaldım. Ama boyum kurtardığından pek belli olmuyor :) 1 gün tuvalete çıkamasam fark ediyor tartıda hemen. Dünden bugüne 3 kilo almamın imkanı yok mesela
Doğru zorlanır muhakkak. Ama kilo da veremiyorum bu dönemde, beslenme tarzım aynı her şeyden yiyorum. Gerçi mantı- makarna düşkünlüğü beni bitirdi. İlk 3 ay gayet dengeli besleniyordum.Beni boy da kurtarmıyor maalesef (1.60) o yüzden mecburen dikkat etmeye çalışıyorum, gebelikle ilgili bir komplikasyon olmasa bile doğum sonrası bazı kemikler taşımakta zorlanabiliyor o kadar kiloyu (kendi acı tecrübelerimden yola çıkarak konuşuyorum, yoksa fazla kilo alan herkes için geçerli değil tabii bu durum)
Kasım bebekleri karbonhidrat seviyor belli kiDoğru zorlanır muhakkak. Ama kilo da veremiyorum bu dönemde, beslenme tarzım aynı her şeyden yiyorum. Gerçi mantı- makarna düşkünlüğü beni bitirdi. İlk 3 ay gayet dengeli besleniyordum.
Kızlar bende gece özellikle daha çok göğüs etrafı ellerimin içi falan kaşıntı oluyo tatlı tatlı. Karaciğerle ilgili de olabilir falan yazıyor nette korkuttu beni. Doktorlar da bugün grevde galiba sizde var mı böyle bişey.
Yok canım ama çok kaşıntı olması gerek karaciğer problemi için diye biliyorum
Ben zaten oldum olası salçalı makarnaya ölürüm. Üzerine bir de mantı çıktı. Aniden aklıma düşüyorrrr. Patates kızartması da öyle tabiKasım bebekleri karbonhidrat seviyor belli kiben bu mantı makarna börek patates olmasa heralde beslenemezdim
Bende dün gece onu okudum kafama taktım biraz korktum. Karaciğer değerlerime bi baktırayım diyorum öğleden sonra gitcem doktora grevdelermiş ama inşallah bakan olurEğer yoğun kaşıntı varsa gebelik kolestazından şüpheleniyorlar ama gebelik dolayısıyla cildimiz çok çabuk kuruduğu için de kaşıntı olabiliyor. Benim de bacak kol göbek civarında ara ara oluyor ama nemlendirince geçiyor (yeni bakıldı kan değerlerime, karaciğer enzimlerim normal, tansiyon vs de normal). Aşırı bir kaşınma durumu yoksa endişelenmeyin bence ama kan değerlerini ara ara tekrarlamak iyi olabilir.
Bende dün gece onu okudum kafama taktım biraz korktum. Karaciğer değerlerime bi baktırayım diyorum öğleden sonra gitcem doktora grevdelermiş ama inşallah bakan olur
Aynen bu internete daha da bakıp araştırırsambizi bu internet mahvediyor zaten. Ben de kaşınınca aynı şeyleri okumuştum da oradan biliyorumsonrası koştur koştur ASM’ye gidip değerlerime baktırdım ama o durum genelde üçüncü trimester ortalarında çıkıyormuş. İçinizi ferah tutun. Asmdeyken 1-2 Ağustos grev çağrısı ilanını görmüştüm ama sormayı unuttum açık olup olmadıkları. Açıklarsa yarın aç karnına gitseniz hemen bakarlar herhalde, daha kolay olur sizin için (bizimkinde saat ona kadar kan alınıyor, her yer aynı mı bilmiyorum)
Tesekkur ediyorum hemen not ediyorum onu da:)Vallahi bilmiyorum rapora bakayım bi ara müsait olunca ilk kez duydum
Mobilyacılar olarak şehir dışı sevkiyat ve kasım annelerine indiriminiz var mı
Teşekkür ederim canım rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah cümlemizin
Kaşınti için mutlaka karaciğer enzim ve safra asit testleri yapılmalı gebelik zehirlenmesi ön işareti olarak çok önem verilir gebelikte kaşıntı için önemlidir
Sinan tan bey e gittim iki hamileligimde de memmun kaldım fiyatı 1600₺ olmuş çok güzel ilgilenip bakıyor
Merhaba arkadaşlar. Mide yanmalarınız başladı mı. Benim midem dört beş gündür alev alev yanıyor. soda yı bazen 2 ye çıkardığım oldu. ekmek hiç tüketmiyorum normalde. gebelikten sonra midem bulandığı zaman simit filan yedim ama bulantılar geçince bırakmıştım. pazar günü kahvaltıda ekmek yedim. aman Allahım cayır cayır. karbonhidrat sıfır değil aslında kek filan önüme gelince yerim ama şu an herşey yakıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?