2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Hastane için isimli çikolatalardan yaptırdım ben. Onun dışında mevlüt için de magnet düşünüyorum ama ona daha çoook olduğunan almadım
Bende onu düşünüyorum mevlüt de verelim hediyelikleri hastanede çikolata kolonya yeterli bence de Fiyat için yazdım bir sayfaya bakalım ne diyecekler

Ödemden de farkediyor sanırım mesela 3-4 gündür bende şiştim baya şimdi ayaklarımda bile ödem yok anlamadım hiç

Kızlar bende gece özellikle daha çok göğüs etrafı ellerimin içi falan kaşıntı oluyo tatlı tatlı. Karaciğerle ilgili de olabilir falan yazıyor nette korkuttu beni. Doktorlar da bugün grevde galiba sizde var mı böyle bişey.

Şehir neresi ona göre bir bakalım, demonte olarak düşünülebilir Size tabi ki indirim olur aşk olsun.♥
Kaşıntım da geçti ama fark ettim ki sineklerdenmiş benimki

Ödemden de farkediyor sanırım mesela 3-4 gündür bende şiştim baya şimdi ayaklarımda bile ödem yok anlamadım hiç
Benim ödem konusunda maşallahım var. Ayaklarım palamut gibi hatta dinozor ayağı gibi hal. Geçmiyor da, tahliller de temiz. Doğumdan sonra bol ödem atmalı kürler gelsiiin .

Bizde de öyle. 2 gün grevdelermiş ama randevu sisteminde görünüyorlar anlamadım.

Yok canım ama çok kaşıntı olması gerek karaciğer problemi için diye biliyorum

Beni boy da kurtarmıyor maalesef (1.60) o yüzden mecburen dikkat etmeye çalışıyorum, gebelikle ilgili bir komplikasyon olmasa bile doğum sonrası bazı kemikler taşımakta zorlanabiliyor o kadar kiloyu (kendi acı tecrübelerimden yola çıkarak konuşuyorum, yoksa fazla kilo alan herkes için geçerli değil tabii bu durum)

Doğru zorlanır muhakkak. Ama kilo da veremiyorum bu dönemde, beslenme tarzım aynı her şeyden yiyorum. Gerçi mantı- makarna düşkünlüğü beni bitirdi. İlk 3 ay gayet dengeli besleniyordum.

Doğru zorlanır muhakkak. Ama kilo da veremiyorum bu dönemde, beslenme tarzım aynı her şeyden yiyorum. Gerçi mantı- makarna düşkünlüğü beni bitirdi. İlk 3 ay gayet dengeli besleniyordum.
Kasım bebekleri karbonhidrat seviyor belli ki ben bu mantı makarna börek patates olmasa heralde beslenemezdim

Eğer yoğun kaşıntı varsa gebelik kolestazından şüpheleniyorlar ama gebelik dolayısıyla cildimiz çok çabuk kuruduğu için de kaşıntı olabiliyor. Benim de bacak kol göbek civarında ara ara oluyor ama nemlendirince geçiyor (yeni bakıldı kan değerlerime, karaciğer enzimlerim normal, tansiyon vs de normal). Aşırı bir kaşınma durumu yoksa endişelenmeyin bence ama kan değerlerini ara ara tekrarlamak iyi olabilir.

Yok canım ama çok kaşıntı olması gerek karaciğer problemi için diye biliyorum

Bende dün gece onu okudum kafama taktım biraz korktum. Karaciğer değerlerime bi baktırayım diyorum öğleden sonra gitcem doktora grevdelermiş ama inşallah bakan olur

Merhaba arkadaşlar. Mide yanmalarınız başladı mı. Benim midem dört beş gündür alev alev yanıyor. soda yı bazen 2 ye çıkardığım oldu. ekmek hiç tüketmiyorum normalde. gebelikten sonra midem bulandığı zaman simit filan yedim ama bulantılar geçince bırakmıştım. pazar günü kahvaltıda ekmek yedim. aman Allahım cayır cayır. karbonhidrat sıfır değil aslında kek filan önüme gelince yerim ama şu an herşey yakıyor.

Bende dün gece onu okudum kafama taktım biraz korktum. Karaciğer değerlerime bi baktırayım diyorum öğleden sonra gitcem doktora grevdelermiş ama inşallah bakan olur

bizi bu internet mahvediyor zaten. Ben de kaşınınca aynı şeyleri okumuştum da oradan biliyorum sonrası koştur koştur ASM’ye gidip değerlerime baktırdım ama o durum genelde üçüncü trimester ortalarında çıkıyormuş. İçinizi ferah tutun. Asmdeyken 1-2 Ağustos grev çağrısı ilanını görmüştüm ama sormayı unuttum açık olup olmadıkları. Açıklarsa yarın aç karnına gitseniz hemen bakarlar herhalde, daha kolay olur sizin için (bizimkinde saat ona kadar kan alınıyor, her yer aynı mı bilmiyorum)

Son düzenleme:
Merhaba güzel anneler ben yeni gebeliğimi öğrendim SAMSUN da tavsiye edeceğiniz memnun kaldığınız doktor var mi

Aynen bu internete daha da bakıp araştırırsam aslında önemsiz bişeydir ya bi bakayım diye girdim öyle şeyler okuyunca ne olur ne olmaz bi gideyim dedim. Yarın giderim bende gebelik alerjisi falan da oluyormuş öyle bişeydir inşallah

Tesekkur ediyorum hemen not ediyorum onu da:)

benim fena yanıyor ve sebebi yüksek ihtimalle hatta ihtimale değil, nerdeyse kesinlikle karbonhidrat. Börek, poğaça vs hepsi midemi yakıyor. Ekmeği fazla kaçırırsam da aynı şekilde. Bu sabah küçük biz dilim bazlama ekmeğiyle yaptım kahvaltımı, ilk defa midem yanmadı. Domates, çiğ soğan vs hepsi etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…