2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Selamlar herkesebugün bizimde kontrolumuz vardı açlık tokluk 3 aylık seker hepsi normal çıktı çok şükür söyle birde ultrason resmimizi koyalım buraya boyunu söylemedi ama 1045 gr olmuş minik kuşum
Ay gerçekten ne yedin ne içtiiin maşallahh çok güzel bir de

Marka beden bilgisi paylaşır mısın, emzirme sütyenlerinde ben tam bedeni tutturamadım. Dagi küçükmüş

Marka beden bilgisi paylaşır mısın, emzirme sütyenlerinde ben tam bedeni tutturamadım. Dagi küçükmüş
Ebebekten aldım babymom mıydı neydi pembe bir kutuda hatta 59 liradan 39 liraya düşmüş. Normalde S bedenim ama 63 kilo oldum ve benim göbeğim 7 aylık gibi. Large beden tam oldu esniyor da sonraki aylarda da giyilir

Bu gidişle devlette doğurmaya gönüllü olucak millet. Böyle giderse bende devleti seçip analık paramı da kenara koyarım valla ya
Bugün ben de onu düşündüm. Özelin muayene süreleri hoşuma gidiyor. Gerçi doğum zamanında da mezbaha gibi yan yana aynı odaya koymuyorlar. Devlet hastaneleri de keşke bu kadar özenli olabilse

Bugün ben de onu düşündüm. Özelin muayene süreleri hoşuma gidiyor. Gerçi doğum zamanında da mezbaha gibi yan yana aynı odaya koymuyorlar. Devlet hastaneleri de keşke bu kadar özenli olabilse
Valla açıkçası 60 bini kenarda tutmak lazım. Bide ben daha hamile bile değilim düşün yani. Ama şey var bak aklında bulunsun. Özelde faiş fiyatlar olduğu için SGK'ya şikayet edip fazla parayı alabiliyorsun. İyice bi araştır yüksek bir meblağ geri alıyorsun

Plansız gebelik olduğu için sağlık sigortası yaptıramadım. Hamile kalmadan 1 ay önce sormuştum. 5 bin demişlerdi doğum paketi Bundan sonra düşünürsem yaptıracağım ama. Benim çok değil hastane ücretim ama 60k baya fazla

Yok yok o değil ya. Mesela sigortalı isen özelde doğum sonrası gidip kapsamlı fatura alıyorsun. Doğum belgenle sgkya gidip alınan tutarı gösteriyorsun dilekçe veriyorsun. Başka bişey yapmana gerek yok. SGK hastaneden paranın yaklaşık %70ini alıp sana geri yatırıyor

O hamile külotlarının asıl kıymeti sonbahar kış döneminde anlaşılıyor. Bana da ilk gebeliğimde hediye gelmişti, ilk başta bu ne babaanne donu gibi diyor insan ama vallahi öyle güzel bir şey ki, doğumdan sonra da giyiliyor. Lohusalıktan çok sonra bile giydim ben kışları. Hatta şimdi aklıma gelince baktım, iki tanesi taş gibi duruyor. Hemen kullanıma sokuyorum (biri NBB marka benim bu arada, öbürünün markası silinmiş)

Ben de almadım daha, alacağım yakında. :)

Bursa Şehir hastanesinde tek kişilik odada sancını çekiyorsun yatağında doğum başlayınca yatağını düğmeye basıp sanırım çatal şekline getiriyorlar ve o odada doğum oluyor daha sonra normal odaya geçiyormuşsun ayrıca sancını çekerken refakatçin oluyormuş doğum başlayana kadar bu kapsam bazı özel hastanede bile yok cidden bu konuda çok beğendim 1,5 ay önce yeğenim doğum yaptı

Şehir hastanesi doktorlarını hiç beğenmiyorum ben. Bir kere muayene olmak zorunda kaldım fitil ettiler beni. Geri kalanını bilemem tabi ama oraya gidene kadar kendi hastaneme gidiyorum

Şehir hastanesi doktorlarını hiç beğenmiyorum ben. Bir kere muayene olmak zorunda kaldım fitil ettiler beni. Geri kalanını bilemem tabi ama oraya gidene kadar kendi hastaneme gidiyorum
Doktor işi tamamen şans işi genelleme yapıp hepsini kötüleyemem bazıları cidden çok tatlı oluyor bazıları da kötü oluyor maalesef ben sadece doğum olarak sistemlerini çok beğendim yeğenim anlatınca tek kişilik odada annenle veya yakınınla sancı çekmek aynı odada bebeğine kavuşmak çok güzel

Ben de daha almadım ama şimdi yüksek bel almak mı mantıklı külodun göbeğin altında kalması mı mantıklı bilemedim. Benim şimdi altında ama rahattım ben böyle ilerisi için alayım bir paket.
Benim de göbeğin hemen orta kısmında ama yüksek bel değil. Göbeğimi katlıyo böyle yüksek bel giyince daha iyi oluyo bence ama denedim bugünnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…