Ay gerçekten ne yedin ne içtiiinSelamlar herkesebugün bizimde kontrolumuz vardı açlık tokluk 3 aylık seker hepsi normal çıktı çok şükür söyle birde ultrason resmimizi koyalım buraya boyunu söylemedi ama 1045 gr olmuş minik kuşum
Ben de almadım daha, alacağım yakında. :)Ay kızlar kendi iç çamaşırlarımı giymeye devam ediyordum. Alttan iyice aşağıda duruyor rahatsız ediyordu. Pes ettim hamile çamaşırı aldım göbeğimi bile sarıyor ne güzelmiş bu çamaşırlar
Marka beden bilgisi paylaşır mısın, emzirme sütyenlerinde ben tam bedeni tutturamadım. Dagi küçükmüşAy kızlar kendi iç çamaşırlarımı giymeye devam ediyordum. Alttan iyice aşağıda duruyor rahatsız ediyordu. Pes ettim hamile çamaşırı aldım göbeğimi bile sarıyor ne güzelmiş bu çamaşırlar
Ebebekten aldım babymom mıydı neydi pembe bir kutuda hatta 59 liradan 39 liraya düşmüş. Normalde S bedenim ama 63 kilo oldum ve benim göbeğim 7 aylık gibi. Large beden tam oldu esniyor da sonraki aylarda da giyilirMarka beden bilgisi paylaşır mısın, emzirme sütyenlerinde ben tam bedeni tutturamadım. Dagi küçükmüş
Bu gidişle devlette doğurmaya gönüllü olucak millet. Böyle giderse bende devleti seçip analık paramı da kenara koyarım valla yaBugün aldığım acıbadem doğum ücretleri yeni zamlanmış :)) Kasım da ne olacak acaba…Eki Görüntüle 3274105
Bugün ben de onu düşündüm. Özelin muayene süreleri hoşuma gidiyor. Gerçi doğum zamanında da mezbaha gibi yan yana aynı odaya koymuyorlar. Devlet hastaneleri de keşke bu kadar özenli olabilseBu gidişle devlette doğurmaya gönüllü olucak millet. Böyle giderse bende devleti seçip analık paramı da kenara koyarım valla ya
Valla açıkçası 60 bini kenarda tutmak lazım. Bide ben daha hamile bile değilim düşün yani. Ama şey var bak aklında bulunsun. Özelde faiş fiyatlar olduğu için SGK'ya şikayet edip fazla parayı alabiliyorsun. İyice bi araştır yüksek bir meblağ geri alıyorsunBugün ben de onu düşündüm. Özelin muayene süreleri hoşuma gidiyor. Gerçi doğum zamanında da mezbaha gibi yan yana aynı odaya koymuyorlar. Devlet hastaneleri de keşke bu kadar özenli olabilse
Plansız gebelik olduğu için sağlık sigortası yaptıramadım. Hamile kalmadan 1 ay önce sormuştum. 5 bin demişlerdi doğum paketiValla açıkçası 60 bini kenarda tutmak lazım. Bide ben daha hamile bile değilim düşün yani. Ama şey var bak aklında bulunsun. Özelde faiş fiyatlar olduğu için SGK'ya şikayet edip fazla parayı alabiliyorsun. İyice bi araştır yüksek bir meblağ geri alıyorsun
Yok yok o değil ya. Mesela sigortalı isen özelde doğum sonrası gidip kapsamlı fatura alıyorsun. Doğum belgenle sgkya gidip alınan tutarı gösteriyorsun dilekçe veriyorsun. Başka bişey yapmana gerek yok. SGK hastaneden paranın yaklaşık %70ini alıp sana geri yatırıyorPlansız gebelik olduğu için sağlık sigortası yaptıramadım. Hamile kalmadan 1 ay önce sormuştum. 5 bin demişlerdi doğum paketiBundan sonra düşünürsem yaptıracağım ama. Benim çok değil hastane ücretim ama 60k baya fazla
Ay kızlar kendi iç çamaşırlarımı giymeye devam ediyordum. Alttan iyice aşağıda duruyor rahatsız ediyordu. Pes ettim hamile çamaşırı aldım göbeğimi bile sarıyor ne güzelmiş bu çamaşırlar
Ben de almadım daha, alacağım yakında. :)
Marka beden bilgisi paylaşır mısın, emzirme sütyenlerinde ben tam bedeni tutturamadım. Dagi küçükmüş
272x7 19 çıkıyor canım sonuçBen çarptım 272,51 çıkıyor 27 cm mı oluyor doktor nedenn 18 19 dedi acaba
Bursa Şehir hastanesinde tek kişilik odada sancını çekiyorsun yatağında doğum başlayınca yatağını düğmeye basıp sanırım çatal şekline getiriyorlar ve o odada doğum oluyor daha sonra normal odaya geçiyormuşsun ayrıca sancını çekerken refakatçin oluyormuş doğum başlayana kadar bu kapsam bazı özel hastanede bile yok cidden bu konuda çok beğendim 1,5 ay önce yeğenim doğum yaptıBugün ben de onu düşündüm. Özelin muayene süreleri hoşuma gidiyor. Gerçi doğum zamanında da mezbaha gibi yan yana aynı odaya koymuyorlar. Devlet hastaneleri de keşke bu kadar özenli olabilse
Şehir hastanesi doktorlarını hiç beğenmiyorum ben. Bir kere muayene olmak zorunda kaldım fitil ettiler beni. Geri kalanını bilemem tabi ama oraya gidene kadar kendi hastaneme gidiyorumBursa Şehir hastanesinde tek kişilik odada sancını çekiyorsun yatağında doğum başlayınca yatağını düğmeye basıp sanırım çatal şekline getiriyorlar ve o odada doğum oluyor daha sonra normal odaya geçiyormuşsun ayrıca sancını çekerken refakatçin oluyormuş doğum başlayana kadar bu kapsam bazı özel hastanede bile yok cidden bu konuda çok beğendim 1,5 ay önce yeğenim doğum yaptı
Hayır canım ben çarpıp yazdım sana zaten bak görüntü böyle272x7 19 çıkıyor canım sonuç
Ben de daha almadım ama şimdi yüksek bel almak mı mantıklı külodun göbeğin altında kalması mı mantıklı bilemedim. Benim şimdi altında ama rahattım ben böyleBen de almadım daha, alacağım yakında. :)
Evet canım o şekilde 26 27 cm ediyorHayır canım ben çarpıp yazdım sana zaten bak görüntü böyle
Doktor işi tamamen şans işi genelleme yapıp hepsini kötüleyemem bazıları cidden çok tatlı oluyor bazıları da kötü oluyor maalesef ben sadece doğum olarak sistemlerini çok beğendim yeğenim anlatınca tek kişilik odada annenle veya yakınınla sancı çekmek aynı odada bebeğine kavuşmak çok güzelŞehir hastanesi doktorlarını hiç beğenmiyorum ben. Bir kere muayene olmak zorunda kaldım fitil ettiler beni. Geri kalanını bilemem tabi ama oraya gidene kadar kendi hastaneme gidiyorum
İnşallah öyledir canımEvet canım o şekilde 26 27 cm ediyorben diğer rakam yazıyor sandım okuyunca belki dr bi an dalgınlığa gelmiştir
Ben de siz sorunca ultrason fotoğrafımıza baktım doktorum söylememişti boyunu, 3.77 cm yazıyor 22+0 da, benzer sizinkiyleİnşallah öyledir canım
Benim de göbeğin hemen orta kısmında ama yüksek bel değil. Göbeğimi katlıyo böyle yüksek bel giyince daha iyi oluyo bence ama denedim bugünnnBen de daha almadım ama şimdi yüksek bel almak mı mantıklı külodun göbeğin altında kalması mı mantıklı bilemedim. Benim şimdi altında ama rahattım ben böyleilerisi için alayım bir paket.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?