Ya bende çok kilo almıyorum galiba en son 4 kilo almıştım sadece bu cumartesi kontrolüm var merak ediyorum açıkcası.Bebeğim haftasıyla uyumlu çok şükür ama az kilo alıyorum sanki iştahım da var maşallah güzel yiyorum .Bir de ayaklarım çok ödem oluyordu 2 gündür o da yok .Ödem olsa şikayet ederiz ödem olmasa neden deriz kilo alsak öyle almasak öyle .Bu hafta beslenmeme daha da dikkat ediyorum bakalım cumartesi nasıl çıkacak sonuç19 da gitmişim 14 gün oldu sanırım orda kilomdan 3,4 kilo eksik çıktı tartıda doğru herkesi tarttımdün bilseydim dr rapor gösterirken tartılırdım muayene olmadığı için bakmadık kiloma bi sonraki kontrole kadar beklicem artık İstanbul’a geldim çünkü
Şöyle eğilip yer beziyle silemedim içimde kaldı zatenevet zor izleri var hep fayansta, hap gibi kızıım severmi bilmiyorum çocukların sevmeside zor bişey balık yağını, çok sivri sivri kırıldı dikkat etmek lazım gerçekten
Bak ben sana ne dedim kilo konusundaBu arada ben dün ailemin yanına geldim kızlar 1 saat yoldu İstanbul ama ayaklarım çok kötü oldu yoldabirde ben baya kilo aldım sanarken kilo vermişim gebelikte kilo vermek normalmi ya bi sıkıntı olmaz herhalde dimi bide gece yolculuktan mı bilmiyorum uyurken sürekli ayaklarıma kramp girdi kitlendi çok acı vericiydi benim için dr da yok sizin magnezyumlar nedir acaba kendim alsam içsem sorun olmaz herhalde dün resmen uykumda perişan oldum
Ben daha ekstra magnezyum almaya başlamadım. Vitaminimin içindeki yetiyor sanırım. Muz ye soda iç bu ara. Diğer arkadaşlar yardımcı olur mg konusunda sanaBu arada ben dün ailemin yanına geldim kızlar 1 saat yoldu İstanbul ama ayaklarım çok kötü oldu yoldabirde ben baya kilo aldım sanarken kilo vermişim gebelikte kilo vermek normalmi ya bi sıkıntı olmaz herhalde dimi bide gece yolculuktan mı bilmiyorum uyurken sürekli ayaklarıma kramp girdi kitlendi çok acı vericiydi benim için dr da yok sizin magnezyumlar nedir acaba kendim alsam içsem sorun olmaz herhalde dün resmen uykumda perişan oldum
Bu ay bende hiç kilo almadım ama bana normal geliyor bu. Çünkü yememde bir sıkıntı yok sadece karbonhidratı azalttım birazcık.Canim en son ne zaman gozuktun doktora? Eger 1 ay boyunca kilo almadiysan doktora danismakta fayda var bence.
Geçen gün konuşmuştuk burda canım, hastane hediyeliği yaptırmayacağım. Eve gelenler için çikolata ve büyük isme özel kolonya, Mevlüt içinse yaptırırsam açacak magnet yaptıracağım. Açacağı yüksek ihtimalle burdan yaptırırım, diğerlerini henüz düşünmedimKızlar merhaba, mevlüt ya da hastane için bebek hediyeliği yaptıracak olan var mı ? Sabah kuzenim doğum yaptı ziyarete gittim magnet verdiler tamamen aklımdan çıkmışSayfa ya da site önerisi olan varsa çok sevinirim
Teşekkür ederim canım bakacağım şimdiGeçen gün konuşmuştuk burda canım, hastane hediyeliği yaptırmayacağım. Eve gelenler için çikolata ve büyük isme özel kolonya, Mevlüt içinse yaptırırsam açacak magnet yaptıracağım. Açacağı yüksek ihtimalle burdan yaptırırım, diğerlerini henüz düşünmedim
çok güzel maşallahBizim bebiş hareket etmiyor dedim dedim bugün doktora gittik cihazı dokundurmasıyla tekme atması bir oldu canı ultrason çekmiş dedim ne diyimhaftamızla uyumluyuz 815 gram 33-34 cm civarlarında suyu falan herşeyi iyiymiş başı aşşağıda dedi normal doğum pozisyonuna giriyor sanırım bugün biraz suratsızdık yüzümüzü göstermek istemedik
Dr da tok tartışmıştım o kadar yemek mi yiyorum acabaBak ben sana ne dedim kilo konusundaişin şakası bir yana 2 haftada 3-4 kilo biraz fazla. Tartıların farklılığından olmuştur belki. Kilo veren tanıdıklarım var gebelik sürecinde ama önle diyetisyen kontrolünde ilerliyorlar ve bebeklerinin kilo alımında hiçbir problem yok. Ama bana tartı değişikliğindendir gibi geliyor. Kv’deki tartı da beni 2 kg fazla gösteriyordu çünkü.
Ağrılar için de soda öneririm. Ben de memlekete gelince uykumdan kramp acısıyla uyandım. Soda içiyorum her gün çok şükür bir daha olmadı
Evet sanırım bende ekmeği çok azalttığım için böyle olmuş olabilir ekmek tüketimim fazlaydı ama yemek çok yiyorum yani belki dr da tok tartıldığı içindir fark takip edicem annemlerde. Ben vitaminlerimi içemiyorum canımBen daha ekstra magnezyum almaya başlamadım. Vitaminimin içindeki yetiyor sanırım. Muz ye soda iç bu ara. Diğer arkadaşlar yardımcı olur mg konusunda sana
Bu ay bende hiç kilo almadım ama bana normal geliyor bu. Çünkü yememde bir sıkıntı yok sadece karbonhidratı azalttım birazcık.
magnet çok mantıklı kızlar hediyelik yaptıracak olanlarada tavsiye ederim çünkü kullanışlı bir ürün bende kullanıyorum arkadaşımınkini en azından Atılacak birşey değil çok güzellerGeçen gün konuşmuştuk burda canım, hastane hediyeliği yaptırmayacağım. Eve gelenler için çikolata ve büyük isme özel kolonya, Mevlüt içinse yaptırırsam açacak magnet yaptıracağım. Açacağı yüksek ihtimalle burdan yaptırırım, diğerlerini henüz düşünmedim
Kızlar, bebek hediyeliği hep yaptırılıyor malum. Düşündüm ki Tema veya ÇYDD gibi derneklerden yaptırayım. Hem onlara bağış olur. Kızım adına ağaç dikilse veya bağışımın kızların okumasına faydası olsa ne mutlu banabaktım magnet tasarımlar var. Gayet de güzeller.
Bebek çikolatası yaptırmayı düşünüyorum bunun yanına sizce hediyelik olarak başka bir şey gerekli mi? Küçük şişilerde kolonyalar da baya hoşuma gidiyor aslında ama fazla olur mu bilemedim.
Geçen gün konuşmuştuk burda canım, hastane hediyeliği yaptırmayacağım. Eve gelenler için çikolata ve büyük isme özel kolonya, Mevlüt içinse yaptırırsam açacak magnet yaptıracağım. Açacağı yüksek ihtimalle burdan yaptırırım, diğerlerini henüz düşünmedim
Aynen biz ne olsa tersini istiyoruzYa bende çok kilo almıyorum galiba en son 4 kilo almıştım sadece bu cumartesi kontrolüm var merak ediyorum açıkcası.Bebeğim haftasıyla uyumlu çok şükür ama az kilo alıyorum sanki iştahım da var maşallah güzel yiyorum .Bir de ayaklarım çok ödem oluyordu 2 gündür o da yok .Ödem olsa şikayet ederiz ödem olmasa neden deriz kilo alsak öyle almasak öyle .Bu hafta beslenmeme daha da dikkat ediyorum bakalım cumartesi nasıl çıkacak sonuç
Tok tartıldığında 1-2 kilo rahat fark ediyor canım. Ve bence karbonhidrat çok fark ediyor. Annemlere geldiğimden beri ekmeği falan ben de azalttım, hemen tartıda fark ettiDr da tok tartışmıştım o kadar yemek mi yiyorum acababurda düzenli tartılırım bakalım ne olacak zaten kilolu hamile kaldım çok almamam daha iyi olur da Şuan için ilk hamile kaldığım kilo çıktığı için şaşırdım sadece bakalım burda sonuç nasıl olacak ama annem bana ekmek vermiyor almam zaten soda muz sürekli tüketiyorum ama çok fena ya bide uykuda o acıyı hissedip uyanamıyorum çok garip bir his
Evet sanırım bende ekmeği çok azalttığım için böyle olmuş olabilir ekmek tüketimim fazlaydı ama yemek çok yiyorum yani belki dr da tok tartıldığı içindir fark takip edicem annemlerde. Ben vitaminlerimi içemiyorum canımmuz maden suyu bol bol tüketiyorum ama vitamin olarak sadece devit
Ya bende çok kilo almıyorum galiba en son 4 kilo almıştım sadece bu cumartesi kontrolüm var merak ediyorum açıkcası.Bebeğim haftasıyla uyumlu çok şükür ama az kilo alıyorum sanki iştahım da var maşallah güzel yiyorum .Bir de ayaklarım çok ödem oluyordu 2 gündür o da yok .Ödem olsa şikayet ederiz ödem olmasa neden deriz kilo alsak öyle almasak öyle .Bu hafta beslenmeme daha da dikkat ediyorum bakalım cumartesi nasıl çıkacak sonuç
E EsrSvm yazmayı unutmuşum TEMA’da kart yaptıracağım Mevlüt için. Açacak da belki, bilmiyorumBiz de hem nikah şekeri olarak hem bebek hediyeliği olarak o tarz derneklere yaptırmıştık. Biri İstanbul’da bir hayvan barınağıydı, öbürü vakıftı. Yine öyle yaptırmayı düşünüyorum. Hem bir işe yaramış oluyoruz hem de çok şık tasarımlar oluyor genelde. Benim favorim lavanta kesesi, not defteri, kalem vs. Ama açacak da çok güzel fikirmiş. Düşününce heyecanlanıyor insan, sağ salim varalım o günlere
E EsrSvm size de fikir olur belki diye yazdım.
Hastane için isimli çikolatalardan yaptırdım ben. Onun dışında mevlüt için de magnet düşünüyorum ama ona daha çoook olduğunan almadımKızlar merhaba, mevlüt ya da hastane için bebek hediyeliği yaptıracak olan var mı ? Sabah kuzenim doğum yaptı ziyarete gittim magnet verdiler tamamen aklımdan çıkmışSayfa ya da site önerisi olan varsa çok sevinirim
Hiç almamışsınız neredeyse ne güzel. Ben de kilolu başladım. 7.Kilomu da aldım bu ay. Tahmini ayda 1 kilo oluyor. Doktorum normal demişti ama. Son üç ay, ayda 3 kiloya kadar normal karşılayacağım da demişti. Ben de kilolu hamile kaldım. Ama boyum kurtardığından pek belli olmuyor :) 1 gün tuvalete çıkamasam fark ediyor tartıda hemen. Dünden bugüne 3 kilo almamın imkanı yok meselaMerhaba, ben de toplamda 2 kg (belki dünden sonra 2.5 olmuştur) aldım ama zaten kilolu başladığım için doktorum gayet iyi karşılıyor bu durumu. Asıl kilolar üçüncü trimesterda alınıyor sanıyorum. Vücut kitle indeksiniz çok düşük değilse veya kan değerlerinizde sorun yoksa sizinkini de normal bulacaktır bence doktorunuz.
Ya bu kilo isi sanirim cok degisken.Ben daha ekstra magnezyum almaya başlamadım. Vitaminimin içindeki yetiyor sanırım. Muz ye soda iç bu ara. Diğer arkadaşlar yardımcı olur mg konusunda sana
Bu ay bende hiç kilo almadım ama bana normal geliyor bu. Çünkü yememde bir sıkıntı yok sadece karbonhidratı azalttım birazcık.
Ben de normalde çook zayıfım. 45 kiloydum zar zor 48 oldum ve o şekilde hamile kaldım (boyum 165) gebeliğin ilk üç ayında bir iki kilo aldım( çok normal) sonra aynı senin gibi çok fazla yemediğim halde ( gerçi karbonhidratı baya fazla yedim) bir anda çok kilo aldım. 51 den 54 e çıkışım bir ay içinde oldu mesela. Ki metabolizması hızlı biriyim ama hamilelikte değişiyor sanırım. Sonra bunu görünce dedim ki böyle olmaz. O yüzden karbonhidratı azalttım, proteini artırdım. Sonra kilom değişmedi ( 3 haftadır).Ya bu kilo isi sanirim cok degisken.
Ben normalde zayifim. Porsiyonlarim hamilelik oncesi ile ayni, arttirmadim. Protein oranini arttirdim ve Abur cubur yerine meyve koydum sadece (meyveyi de 2 porsiyonu gecmiyorum). Odemim de yok hic bir yerim sismedi. Her gun yuzuyorum ve yuruyorum. Sadece uzun bir gobegim var one dogru :)
Sizden 1 ay gerideyim sadece ama Yine de haftada 700-800 gram aliyorum su an. Nasil aliyorum hic anlamiyorum. 21. Haftada toplam 7 kilo almis oldum.
Kitabi bilgi olarak, eger anne hamilelik basinda asiri kilolu degilse, 2. Ve 3. Trimester de 1 ay boyunca kilo alinmamasi durumunda doktora haber verilmeli diye okumustum. O yuzden yorum yaptim ama basta dedigim gibi sanirim herkes icin cok degisken.
Ay çok sevindim yaMerhaba, ben de toplamda 2 kg (belki dünden sonra 2.5 olmuştur) aldım ama zaten kilolu başladığım için doktorum gayet iyi karşılıyor bu durumu. Asıl kilolar üçüncü trimesterda alınıyor sanıyorum. Vücut kitle indeksiniz çok düşük değilse veya kan değerlerinizde sorun yoksa sizinkini de normal bulacaktır bence doktorunuz.
Vallahi bilmiyorum rapora bakayım bi ara müsait olunca ilk kez duydumBu dediğin detaylı ultrasonda görünüyor Muş doktorlar buna çok önem veriyormus YouTube da kağan Kocatepe videosunda izledim. Google da Korpus kallozumun ince olması dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğuna neden olabilir. Korpus kallozum her bir yarı küreye spesifik fonksiyonların açıklanmasında önemli bir role sahiptir.
Raporda vardır doktora da sormadım.
Belki de fark bı terimi vardır ben bilmiyorum
Mobilyacılar olarak şehir dışı sevkiyat ve kasım annelerine indiriminiz var mıBiz zaten mobilyacıyız, hemen yapabiliyoruz o yüzden sordum erken mi olur diye1 ay sonraya bırakayım madem ben de
Teşekkür ederim canım rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah cümlemizinÇok sevindim canım senin adına bence boyu gayet iyi canım benim 23+5 de 28 cm di senin bebiş uzun bile maşallah
Selam Kızlar 26. Haftadayız Dün gece hiç uyuyamadım kaşıntım oluyordu bğtün vücudum kaşınıyordu
Kaşınti için mutlaka karaciğer enzim ve safra asit testleri yapılmalı gebelik zehirlenmesi ön işareti olarak çok önem verilir gebelikte kaşıntı için önemlidirDoğumu yakın olanlarda oluyor genelde o ama bu haftalarda normal mi bilmiyorum. Benim de arada oluyor kaşınmadık yerim kalmıyor vallahi. Şuan bile kaşınıyorum yüzüm kollarım bacaklarım ama ortada bir şey yok. Bilgisi olan aydınlatsınnnn
Sinan tan bey e gittim iki hamileligimde de memmun kaldım fiyatı 1600₺ olmuş çok güzel ilgilenip bakıyorKizlar 2024 ocak annelerinden geliyorum ankarada olup detayli ultrasona gidenler kimi onerirsiniz fiyatlariyla yazar misiniz tesekkurler simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?