Amin canımHerkese günaydın, ben de dün (24+2) şeker yüklemesi (75gr) yaptırdım. Devlette yaptırdım, doktor yarın çıkar demişti ama abartıyor sanmıştım cidden bu sabah çıkmış sonucum. Neyse ki şeker çıkmamış (açlık 82 1. Saat 159 2. Saat 142)Darısı diğer yaptıracakların başına
Yalnız dün sonuçları beklerken stresten evde tatlı namına ne varsa sildim süpürdüm (Allah’tan fazla bir şey yokmuş), umarım kan şekerim ilişkimizi gözden geçirmeye karar vermemiştir
Al_pi iyi haberler almana çok sevindim. Bundan sonrası sorunsuz geçsin hepimiz için
Geçmiş olsun. Ya benim de en büyük kabuslarımdan biri o balık yağı şişesi, bizi yaralama potansiyelini veya çocuğun ilaçsız kalma ihtimalini (bizimki de ağlarsı kesin öyleBuz dolabından sirke alıcaktım kızımın balık yağı ayağımda kırıldı paramparça iğne gibi başta hissetmedim ama 4 yerden kanamaya başladı önemsemedim hemen toplamaya çalıştım bu sefer parmağıma battıkan sulandırıcıdan zor durdu çizilmiş hep, balık yağına üzüldüm gitti yarısı doluydu
Ben de ayrıntıya gittiğimde sormuştum ücretleri kdın normalde aralığa kadar yeni zam olmaz ama bu sene olma ihtimali de var. Olursa yeni fiyatlar geçerli olur dediYok canım psikolojik değilmiş bu haftalarda tatlı isteği artarmış ondan bu haftalarda şeker yüklemesi yapılıyormus
Ya bızım tek hastane burada yakın olması avantaj o yüzden bırakmam burayı evıme 5 dk yürüsem 10 dk. Önden ödeme şansım sıfır ama giidnce sorayım bakayım kaç olmuş.
Dün bir muayene bir dopplere girdim 1.500 ödedim yuh yani .. Cidden alışamıyorum yeni fiyatlara..
Doktora göstermeyeceğim çünkü önceden konuşmuştuk: açlık 92, 1. Saat 180 2. Saat 153 üstü olursa gel demişti, o yüzden sorunu yok gibi görünüyor. Ben doğruca tatile akıyorum yarınAmin canımSonuclarına baktımı doktor ne dedi iyimiymiş . Ayy vallahi öyle böyle sona yaklasıyoruz iyimi şekeride atlatınca gerısı tamam deyıp sonra agırlasıp nefes alamama gunlerıne gırıp ayyy bi dogursaydıııık dıyeceğiz ..
Şeker yüklemesi sonuçları geç mi çıkıyor normalde? Bu arada çok sevindim, gözün aydınDoktora göstermeyeceğim çünkü önceden konuşmuştuk: açlık 92, 1. Saat 180 2. Saat 153 üstü olursa gel demişti, o yüzden sorunu yok gibi görünüyor. Ben doğruca tatile akıyorum yarın
Bana da bir rahatlama geldi (bunda da ilkinde de suyun fazla, bebek önden gidiyor diye şeker çıkabilir diyorlardı bana), ilk gebeliğimde bende kesin şeker çıkar, diyete sokarlar diye hapır hupur yemiştim yükleme öncesi (çıkmamıştı, çıkarmayan Allah çıkarmıyor işte), bunda temkinli gittim sayılır, ilkine kıyasla tabii ama bugünden sonra ne olur, bilemiyorum
Çok teşekkür ederim. Normalde geç çıktığını pek sanmıyorum. Ben devlette yaptırdım, belki ondandır diyeceğim ama aslında burada yaptırdığım rutin testler falan hep gün içinde çıkıyordu.Şeker yüklemesi sonuçları geç mi çıkıyor normalde? Bu arada çok sevindim, gözün aydın
Anladım teşekkür ederim, ben ilk kez memlekette gideceğim için kontrole bir an önce çıkar inşallah. Sonrasında da temiz hava için kısa bir süre köye gitmek istiyorum İstanbul öncesiÇok teşekkür ederim. Normalde geç çıktığını pek sanmıyorum. Ben devlette yaptırdım, belki ondandır diyeceğim ama aslında burada yaptırdığım rutin testler falan hep gün içinde çıkıyordu.Doktor bugüne yetişmez demişti gerçi ama genelde hep öyle diyorlar devlette ve asmde.
Beklemek de çok zor insan özlüyorAl_pi guzel haberler duymana cok sevindim artik tadini cikar hersey yolunda diger guzel haber arkadaslarimada hayirli olsun. bizim kontrol daha haftaya kac gram oldu vs cok merak ediyorum 3 hafta oldu gormeyeli zamanda gecmiyor beklemedeyiz
Benim de haftaya, tontiğimi çok özledim gerçekten. Bu hafta şeker yüklemesini yaptıracağım, bir de gitmeden kan vereceğim enfeksiyon vs için. Gitmişken doktorum her şeyi değerlendirsin dedimBeklemek de çok zor insan özlüyorbenim de cumartesi günü. Hepimiz çok güzel haberler alalım
Şöyle eğilip yer beziyle silemedim içimde kaldı zatenGeçmiş olsun. Ya benim de en büyük kabuslarımdan biri o balık yağı şişesi, bizi yaralama potansiyelini veya çocuğun ilaçsız kalma ihtimalini (bizimki de ağlarsı kesin öyle) hiç düşünmemiştim ama yerden o yağı temizlemek bile başlı başına kabus olmalı. Uzun zamandır niyetliydim ama hep unutuyordum, bir dahaki kontrolde doktoruna o hap gibi olanları soracağım ben.
hem nasil ozluyorBeklemek de çok zor insan özlüyorbenim de cumartesi günü. Hepimiz çok güzel haberler alalım
Günümüz aynı bende dün gitmiştim kilo boy aynı bebişlerimizinBizim bebiş hareket etmiyor dedim dedim bugün doktora gittik cihazı dokundurmasıyla tekme atması bir oldu canı ultrason çekmiş dedim ne diyimhaftamızla uyumluyuz 815 gram 33-34 cm civarlarında suyu falan herşeyi iyiymiş başı aşşağıda dedi normal doğum pozisyonuna giriyor sanırım bugün biraz suratsızdık yüzümüzü göstermek istemedik
Bende evime çok yakın bir hastaneye geçtim benim için çok iyi oldu yakın hastane baya avantajlı oluyormuş. Bende seninle aynıyım arkadaşım fiyatlara alışamıyorum insan bebeği için değer diyor ama birazda artk bu özeller abartıya kaçıyor bende doğum ücretini verip kurtulayım istedim o yükten ama bizide aşıyor Şuan için doğum zamanı artık ne olacak bakalım ama sen sürekli orda takipliysen belirli bir haftada sabitleniypr diyo duydum inşallah öyledirYok canım psikolojik değilmiş bu haftalarda tatlı isteği artarmış ondan bu haftalarda şeker yüklemesi yapılıyormus
Ya bızım tek hastane burada yakın olması avantaj o yüzden bırakmam burayı evıme 5 dk yürüsem 10 dk. Önden ödeme şansım sıfır ama giidnce sorayım bakayım kaç olmuş.
Dün bir muayene bir dopplere girdim 1.500 ödedim yuh yani .. Cidden alışamıyorum yeni fiyatlara..
Canim en son ne zaman gozuktun doktora? Eger 1 ay boyunca kilo almadiysan doktora danismakta fayda var bence.Bu arada ben dün ailemin yanına geldim kızlar 1 saat yoldu İstanbul ama ayaklarım çok kötü oldu yoldabirde ben baya kilo aldım sanarken kilo vermişim gebelikte kilo vermek normalmi ya bi sıkıntı olmaz herhalde dimi bide gece yolculuktan mı bilmiyorum uyurken sürekli ayaklarıma kramp girdi kitlendi çok acı vericiydi benim için dr da yok sizin magnezyumlar nedir acaba kendim alsam içsem sorun olmaz herhalde dün resmen uykumda perişan oldum
19 da gitmişim 14 gün oldu sanırım orda kilomdan 3,4 kilo eksik çıktı tartıda doğru herkesi tarttımCanim en son ne zaman gozuktun doktora? Eger 1 ay boyunca kilo almadiysan doktora danismakta fayda var bence.
Çok geçmiş olsun canım iyi olmanıza çok sevindimSelam kızlar umarım hepiniz iyisinizdirbeni merak etmenize çok mutlu oldum şükür iyiyim. Doktorum ilk başta beni doğum evine sevk etti bakmaları için lakin orada bana öyle kötü davrandılar ki… 5 bucuk aylık hamileyim yüz üstü düştüm diyorum ebe bana neden buraya geldin ki kendine doktoruna gitseydin doktor yok doktor ameliyatta 1 saat sana bakamaz istersen bekle istersen git tarzında çok gerizekalı bir şekilde konuştu. Koskoca hastanede nasıl 1 doktor var hala anlamış değilim mümkün değil çünkü. Gözlerim dolu dolu ağlama aşamasında çıktım hastaneden yapılan davranıştan dolayı. 1 buçuk saatlik yolu tekrar çektik ve kendi doktoruma gittim. Muayene etti baktı bi sıkıntı göremedi ama 24 saatin çok önemli olduğunu söyledi ve yatış verdi. Fakat yatak paraları o kadar fazlaydı ki yatışı kabul etmedim. 200 mg progestan ve nidicard diye bir ilaç verdi. Bir de 5 gün rapor yazıp evde yatmam gerektiğini söyledi. Şu an iyiyim çok şükür
Davranışlarından ötürü çok üzüldüm bazen böyleleri denk geliyor iyi olmana sevindim 5 gün iyice dinlenirsin bebeğinleSelam kızlar umarım hepiniz iyisinizdirbeni merak etmenize çok mutlu oldum şükür iyiyim. Doktorum ilk başta beni doğum evine sevk etti bakmaları için lakin orada bana öyle kötü davrandılar ki… 5 bucuk aylık hamileyim yüz üstü düştüm diyorum ebe bana neden buraya geldin ki kendine doktoruna gitseydin doktor yok doktor ameliyatta 1 saat sana bakamaz istersen bekle istersen git tarzında çok gerizekalı bir şekilde konuştu. Koskoca hastanede nasıl 1 doktor var hala anlamış değilim mümkün değil çünkü. Gözlerim dolu dolu ağlama aşamasında çıktım hastaneden yapılan davranıştan dolayı. 1 buçuk saatlik yolu tekrar çektik ve kendi doktoruma gittim. Muayene etti baktı bi sıkıntı göremedi ama 24 saatin çok önemli olduğunu söyledi ve yatış verdi. Fakat yatak paraları o kadar fazlaydı ki yatışı kabul etmedim. 200 mg progestan ve nidicard diye bir ilaç verdi. Bir de 5 gün rapor yazıp evde yatmam gerektiğini söyledi. Şu an iyiyim çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?