2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
ben 3.ayımda toksoplazma durumundan sonra internetten araştırmayı, okumayı bıraktım. Oraya göre neler neler olacaktı. Çok şükür şimdi 6.ayı bitireceğim nerdeyse aklıma takılan olunca kk’ne sormak ya da burada okumak daha mantıklı geliyor. En azından buradakiler kitabi değil, bizzat insanların yaşadığı şeyler. Bu vesileyle de hepinize teşekkür ederim

rennie gaviscon filan veriyorlar ama gerçekten istemiyorum ilaç kullanmak ya. bir yandan da beter bişey

Kızlar kafama takıldı, geçen gün doktor bebeklerin boyları için 18 19 cm dedi ama sizinkilere göre neredeyse 10 cm fark oluyor burdaki takip günlüğüne göre de,
Kızım 44 cm doğdu ama yaşıtlarıyla aynı ilerliyo maşallah çok uzuun aile değiliz eşimin tarafı hepten kısa oğlan bari dayıya çekseydi falan diyorum ama bana çok az geldi yanlış mı söyledi yada ikiz diyemi böyle acaba

Selamlar herkesebugün bizimde kontrolumuz vardı açlık tokluk 3 aylık seker hepsi normal çıktı çok şükür söyle birde ultrason resmimizi koyalım buraya boyunu söylemedi ama 1045 gr olmuş minik kuşum
Oy maşallah tosuncuğa boyunu da canım fl yazıyor sa 7 çarp çıkan sonuç boyu

rennie gaviscon filan veriyorlar ama gerçekten istemiyorum ilaç kullanmak ya. bir yandan da beter bişey
Eğer devam ederse kiiiii yüksek ihtimal eder, karbonhidratı damardan verseler alacak biriyim ilaç kullanacağım. En basitinden makarna, tost olmadan hayat mı geçer

Eğer devam ederse kiiiii yüksek ihtimal eder, karbonhidratı damardan verseler alacak biriyim ilaç kullanacağım. En basitinden makarna, tost olmadan hayat mı geçer

Ay tost benim de zayıf noktam. Bayılırım. Sırf bu yüzden eve tost makinesi alamıyorum korkumdan fırında tek ekmekle açık tost yapıyorum canım isteyince. Süper bir şey ya.

Selamlar herkesebugün bizimde kontrolumuz vardı açlık tokluk 3 aylık seker hepsi normal çıktı çok şükür söyle birde ultrason resmimizi koyalım buraya boyunu söylemedi ama 1045 gr olmuş minik kuşum
Oyyy maşallah maşallahhh ne yedin ne içtin yahu ? Ben bır aydır hıc kilo almamısım strestte etkılı bence dogru duzgun yemedım gece makarnalar sabah sımıtler hepsını kesmıstım cocummm iyi kıloluydu gecen ay bu ay 690 gram cıktı . Dünden beri 1 kılo almısımdır bende

Ay kızlar kendi iç çamaşırlarımı giymeye devam ediyordum. Alttan iyice aşağıda duruyor rahatsız ediyordu. Pes ettim hamile çamaşırı aldım göbeğimi bile sarıyor ne güzelmiş bu çamaşırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…