Herkesin doğum hikayesi farklı oluyor sanırım. Bakalım kardeş yapmayı planlarsam bebişe denerim her yeri artık :)Doktor işi tamamen şans işi genelleme yapıp hepsini kötüleyemem bazıları cidden çok tatlı oluyor bazıları da kötü oluyor maalesef ben sadece doğum olarak sistemlerini çok beğendim yeğenim anlatınca tek kişilik odada annenle veya yakınınla sancı çekmek aynı odada bebeğine kavuşmak çok güzel
Benim şimdiden 2. Yapma planlarım 1. Yi henüz doğurmadığımdan sanırımHerkesin doğum hikayesi farklı oluyor sanırım. Bakalım kardeş yapmayı planlarsam bebişe denerim her yeri artık :)
2026da ikinciyi doğururum diyerek arkandayımBenim şimdiden 2. Yapma planlarım 1. Yi henüz doğurmadığımdan sanırım
Kızlar merhaba, mevlüt ya da hastane için bebek hediyeliği yaptıracak olan var mı ? Sabah kuzenim doğum yaptı ziyarete gittim magnet verdiler tamamen aklımdan çıkmışSayfa ya da site önerisi olan varsa çok sevinirim
Yüksek bel almalısın bence, ben bayadır giyiyorumBen de daha almadım ama şimdi yüksek bel almak mı mantıklı külodun göbeğin altında kalması mı mantıklı bilemedim. Benim şimdi altında ama rahattım ben böyleilerisi için alayım bir paket.
Kızlar bende gece özellikle daha çok göğüs etrafı ellerimin içi falan kaşıntı oluyo tatlı tatlı. Karaciğerle ilgili de olabilir falan yazıyor nette korkuttu beni. Doktorlar da bugün grevde galiba sizde var mı böyle bişey.
2026 yılı annelerinde şimdiden görüşmek üzere o zaman2026da ikinciyi doğururum diyerek arkandayım
Şerbetliğimiz Yasinler aynıBen ilkinde sadece mevlüt yapabilmiştim erken doğum oldugu için.. Çikolatayı hacı Bekir yada hacı şerif gibi bir yerdi oraya yaptrdm gayet iyiydi bence.. Hediyelik olarak pleksi üzerine nazar duası yazdrdm onu da hanseldesign dıye Bı yerde yaptrdm.. Hedıye lık olarak da kucucuk kavanoza ıkı uc tane badem sekeri koydum, tülle sardım filan.. Yaa ben çocugu bildiğin damat etmişim
Benim şimdiden 2. Yapma planlarım 1. Yi henüz doğurmadığımdan sanırım
Şerbetliğimiz Yasinler aynıbi kaç farklı şeyler var sende bunun dışında ciddi manada damat etmiş sayılırız bu bebeğe böyle bir enerjim olurmu bilmiyorum
Yazlıkta annem denizde bir komşusu teyzeyle konuşmuş kızımla geldik torunum var demiş bir de hamile şimdi. Teyze demiş ki şimdikiler de sürekli doğuruyor, geçen genç bir kız gördüm bir karnında biri kucağında perişan haldeydi. O teyze bana karnında bir tane daha mı var demiştiAklın varsa zaten en az 3 4 yıl yapmıyorsunsonrada rahata alışırsam yapamam daha diyip tekrar başa sarıosun annelik delilik
Canım senin göbeğin çok büyük değil henüz. Benim aşağıdan iyice sıkıyordu artık. Benim aldığımın bel lastiği yok gibi incecik böyle dantel gibi. Varlığını hissetmiyorum bile hiç sıkmıyor. Görselini ekliyorumBen de daha almadım ama şimdi yüksek bel almak mı mantıklı külodun göbeğin altında kalması mı mantıklı bilemedim. Benim şimdi altında ama rahattım ben böyleilerisi için alayım bir paket.
Ben hala ilk bebeğim olmasına rağmen tüm hayatımı çocuğuma adayacak olma fikrine bile alışamadım korkuyorum. Sizi gönülden tebrik ediyorum. Dünyada bu kadar güzel ve bu kadar zor olan başka bir şey yoktur herhaldeYazlıkta annem denizde bir komşusu teyzeyle konuşmuş kızımla geldik torunum var demiş bir de hamile şimdi. Teyze demiş ki şimdikiler de sürekli doğuruyor, geçen genç bir kız gördüm bir karnında biri kucağında perişan haldeydi. O teyze bana karnında bir tane daha mı var demiştiannemde demiş ki galiba o benim kızım haha gerçekten kardeşi olsun istedik doğum dahili başlattık ve kesin olmaz dedim ama emzirirken amh düşükken o ay hamile kaldım
tavsiyem ilk çocuk 3 yaşına girsin bireyselleşsin iyice sonra ikinciyi yapınindir kaldır, tuvalete otuttur, popo sil, kaldır el yıka tükenmiş durumdayım. Bir de temas istiyor gün içinde hala anne kuzusu çok çok yıpratıcı, okul bakmaya başladım üzülerek Gerçekten çok çok zormuş, ilk hamilelik prenseslikmiş
O his beraber zaman geçirdikçe geliyorBen hala ilk bebeğim olmasına rağmen tüm hayatımı çocuğuma adayacak olma fikrine bile alışamadım korkuyorum. Sizi gönülden tebrik ediyorum. Dünyada bu kadar güzel ve bu kadar zor olan başka bir şey yoktur herhalde
Yazlıkta annem denizde bir komşusu teyzeyle konuşmuş kızımla geldik torunum var demiş bir de hamile şimdi. Teyze demiş ki şimdikiler de sürekli doğuruyor, geçen genç bir kız gördüm bir karnında biri kucağında perişan haldeydi. O teyze bana karnında bir tane daha mı var demiştiannemde demiş ki galiba o benim kızım haha gerçekten kardeşi olsun istedik doğum dahili başlattık ve kesin olmaz dedim ama emzirirken amh düşükken o ay hamile kaldım
tavsiyem ilk çocuk 3 yaşına girsin bireyselleşsin iyice sonra ikinciyi yapınindir kaldır, tuvalete otuttur, popo sil, kaldır el yıka tükenmiş durumdayım. Bir de temas istiyor gün içinde hala anne kuzusu çok çok yıpratıcı, okul bakmaya başladım üzülerek Gerçekten çok çok zormuş, ilk hamilelik prenseslikmiş
Ben hala ilk bebeğim olmasına rağmen tüm hayatımı çocuğuma adayacak olma fikrine bile alışamadım korkuyorum. Sizi gönülden tebrik ediyorum. Dünyada bu kadar güzel ve bu kadar zor olan başka bir şey yoktur herhalde
Bende aynıyım ilk oğlumuda çok istiyordum zaten 2 sene sonra doğdu bu bebişide 8 ay kadar uğraştım ama ilk heyecan farklı yine yapmak istiyoruz vs ama sanırım iki çocuklu hayatın yorgunluğuda oluyorAl benden de o kadar.. Diyorum hadi Bi kapı süsü bari olsun çocugunböyle özenemem sanrm buna.. Ya Bi de o istek mi olmuyo nedir, ilkindeki istek heyecan gibi olmuyo, yani bende olmadı, bide istediğim Bi bebekti, planlı yani.. Ama böyle eymendeki gibi değilim Allah görüyor
Benim ki bir iki gün sonra 27 aylık olacakÇok zor cidden.. Benım oğlan 4 yasında işte ay sonu tam 4 oluyor.. Aslnda bende küçükken istemiştim, ama şimdi bile zorlanıyorum.. Yeri geliyor, ev temizle yemek yap derken kendım yemek yemeyı unutuyorum.. Sonra koştur koştur akşam parka anca akşam 8 9 gibi yemek yiyebiliyorum inanır mısın, bence inanırsın çünkü aynı durumdasındır eminimbide bence 2.yi hemen isteyenler kesinlikle size yardımcı olacak biri olmadan bu işe girişmeyin, inanın tek başınıza kafayı yersiniz.. Hamilelik sürecinde yaşadıklarımdan bile bu payeyi çıkardım, doğum sonrası daha beter vuracak soldan soldan eminim
İlk çocuga alışmak 2.den zor her zaman.. Ona adapte olmak, hayatını ona göre ayarlamak nerden Baksan 2 seneyi geçiyor.. Birde 2 yaşından snra başka başka sorunlar olabiliyor.. Yani kısaca dereyi görmeden paçayı sıvamayın derim..
Kaç yaşında sizin ilki? Bizim kreşte 18 aylık bile vardı.. Artık şartlar durumlar ne gösteriosa onu yapmak daha iyi.. Bana herkes 3 yaş okul için erken dedi, akıllılık edip dinlemedim kimseyi, verdim kreşe.. Doğru düzgün iki kelime konuşmayan oğlum şimdi bülbül gibi maşallah... Bazen herkes için en iyi yolu anne çok iyi hissediyor.. 1 sene boyunca bende biraz rahat ettim açıkçası
İşte şu an yek çocuk da olmadığı için 2.yi düşünmek daha kolay geliyorÇok zor cidden.. Benım oğlan 4 yasında işte ay sonu tam 4 oluyor.. Aslnda bende küçükken istemiştim, ama şimdi bile zorlanıyorum.. Yeri geliyor, ev temizle yemek yap derken kendım yemek yemeyı unutuyorum.. Sonra koştur koştur akşam parka anca akşam 8 9 gibi yemek yiyebiliyorum inanır mısın, bence inanırsın çünkü aynı durumdasındır eminimbide bence 2.yi hemen isteyenler kesinlikle size yardımcı olacak biri olmadan bu işe girişmeyin, inanın tek başınıza kafayı yersiniz.. Hamilelik sürecinde yaşadıklarımdan bile bu payeyi çıkardım, doğum sonrası daha beter vuracak soldan soldan eminim
İlk çocuga alışmak 2.den zor her zaman.. Ona adapte olmak, hayatını ona göre ayarlamak nerden Baksan 2 seneyi geçiyor.. Birde 2 yaşından snra başka başka sorunlar olabiliyor.. Yani kısaca dereyi görmeden paçayı sıvamayın derim..
Kaç yaşında sizin ilki? Bizim kreşte 18 aylık bile vardı.. Artık şartlar durumlar ne gösteriosa onu yapmak daha iyi.. Bana herkes 3 yaş okul için erken dedi, akıllılık edip dinlemedim kimseyi, verdim kreşe.. Doğru düzgün iki kelime konuşmayan oğlum şimdi bülbül gibi maşallah... Bazen herkes için en iyi yolu anne çok iyi hissediyor.. 1 sene boyunca bende biraz rahat ettim açıkçası
Sabah uyurken uykudan kaldırıp işe gönderir gibi 2 yasındakı cocugu asla kreşe veremıyorsun . Bırde 2 yaş cidden bebek hala bende büyüklerle büyüsün vs istemem yaşıtlarıyla oyunla eglenceyle buyusun ısterım ama 2 yas mecbur degılsem asla ama asla kreşe vermem.İşte şu an yek çocuk da olmadığı için 2.yi düşünmek daha kolay geliyorDoğum sonrası durumlar, çocuğun karakteri vs hepsi etkileyecek 2.çocuk kararını. Ama şu da var, bana kalsa tek çocuk kafii. Ama bir arkadaşı olsun istiyorum, hayat boyu yanında olacak, düştüklerinde birbirlerini kaldıracak; 2.çocuğu isteme sebebim biraz da bu.
Aileler uzakta eşimle biz büyüteceğiz çocuğumuzu ama ben çocuk eğer kendini kurtarırsa 2 yaş sonrası kreş taraftarıyım. Çalıştığım okul yarım gün, yüksek ihtimalle başlarda yarım günlük olacak şekilde veririm. Aile büyükleriyle büyütüldüğünde evet gözümüz arkada kalmıyor güven açısından ama genel anlamda büyüklerle çocuk büyütme fikri çok benlik bir fikir değil. Bilmiyorum şu an çocuğum olmadığı için de böyle düşünüyor olabilirim ama çocuk en güzel çocukla büyüyor gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?