- 12 Haziran 2019
- 317
- 577
- 53
- 38
ay maşallah gerçekten nasıl besleniyorsun. benim 11 ağustosta randevum. geçen randevumda (20+0) burda 500-600 grlar daha fazlaları da varken benimki 400 grdı. minik mi dedim kendi kendime. kıpır kıpır maşallah kendini sürekli hissettiriyor ama. bakalım 24. haftada ne kadar çıkacak kilosu.Selamlar herkesebugün bizimde kontrolumuz vardı açlık tokluk 3 aylık seker hepsi normal çıktı çok şükür söyle birde ultrason resmimizi koyalım buraya boyunu söylemedi ama 1045 gr olmuş minik kuşum
Yaa bence yeme , içinde çok çeşit baharat var. Ya da çok canın istediyse böyle ucundan göz hakkı kadar ye :)Herkese günaydın,
Annelik konuşulmuş. Çok güzel ama her güzel şey gibi zorlukları var elbette. Altı aylık hamile halinizle acaba anneliğe hazır mıyım, iyi bir anne olabilecek miyim diye sorarken buluyorsunuz kendinizi, o sırada 4.5 yaşındaki çocuğunuz anneee diye bağırıyor mesela, içsel yolculuğunuz başlamadan bitiveriyor
Çok acil bir sorum var bu arada. Manisalı olan var mı aramızda? Mesir macunu yiyebiliyor muyuz?Normal çubuk gibi olanlardan? Fikri olan varsa çok sevinirim.
5 sene içinde olduysanız 1 doz yeterli diyor doktorlar ama sezaryen falan düşünüyorsanız 2 doz yeterli ve koruyucu. Ben 10 sene içinde tetanoz olmamıştım mesela yarın 2. dozumu da yaptıracağım.Kızlar bugün ikinci tetanoz aşım geldi. Pek bu aşıyı araştırmıyoruz ama 2 ciyi de olmam gerekiyor mu?
Yanıt için çok teşekkürler. Görünce çok heveslendim ama düşününce ben de cesaret edemedim almayaYaa bence yeme , içinde çok çeşit baharat var. Ya da çok canın istediyse böyle ucundan göz hakkı kadar ye :)
Ben Manisalıyım ve bildiğim kadarıyla mesir macununda 41 çeşit baharat var. İçeriği çok kuvvetli ve doktora danışmadan tüketmeyin derimHerkese günaydın,
Annelik konuşulmuş. Çok güzel ama her güzel şey gibi zorlukları var elbette. Altı aylık hamile halinizle acaba anneliğe hazır mıyım, iyi bir anne olabilecek miyim diye sorarken buluyorsunuz kendinizi, o sırada 4.5 yaşındaki çocuğunuz anneee diye bağırıyor mesela, içsel yolculuğunuz başlamadan bitiveriyor
Çok acil bir sorum var bu arada. Manisalı olan var mı aramızda? Mesir macunu yiyebiliyor muyuz?Normal çubuk gibi olanlardan? Fikri olan varsa çok sevinirim.
Evet bir de aralarında fikir ayrılığı olur da ikisi de bu sebeple gerilirlerse diye korkuyorum. Aslında ilk aylarda düzen oturana kadar olabildiğince araştırıp öğrenip ben de biliyorum doğrusu buymuş veya doktor böyle dediği için bunu yapıyorum deyip mesafeli olmak lazım.Kesinlikle katılıyorum, sürekli emzir emzir aç mı bu çocuk sesleri hala kulağımdave o günden beri çocuk konusunda ki müdahaleleri sebebiyle inanılmaz soğudum kendisinden hiç gerek yok
Herkese günaydın,
Immm şeyy kem küm ben kaşık kaşık yedimHerkese günaydın,
Kesinlikle katılıyorum, sürekli emzir emzir aç mı bu çocuk sesleri hala kulağımdave o günden beri çocuk konusunda ki müdahaleleri sebebiyle inanılmaz soğudum kendisinden hiç gerek yok
Gecen hafta ilk dozu sağlık ocağında vurdular. 24 de tekrar gel dediler.Kızlar bugün ikinci tetanoz aşım geldi. Pek bu aşıyı araştırmıyoruz ama 2 ciyi de olmam gerekiyor mu?
Kızlar bugün ikinci tetanoz aşım geldi. Pek bu aşıyı araştırmıyoruz ama 2 ciyi de olmam gerekiyor mu?
24+0’dan merhabalar arkadaşlar
Maşallah maşallah ben böyle dar giysem amaninnn24+0’dan merhabalar arkadaşlar
Gebelik kolestazı diye bir durum var kandaki safra miktarının artışı sebebiyle oluşuyo yani karaciğer enzimlerine bağlı. Ne olur nolmaz bence doktoruna haber vermelisin belki sebebi bu değildir ama bu ise en azından ilaç başlar rahatlatırKızlar bende gece özellikle daha çok göğüs etrafı ellerimin içi falan kaşıntı oluyo tatlı tatlı. Karaciğerle ilgili de olabilir falan yazıyor nette korkuttu beni. Doktorlar da bugün grevde galiba sizde var mı böyle bişey.
Maşallah. Kendimi grubun en ödemlisi ilan ediyorum benkızlar merhabaaa. iş yoğunluğu, tatil vs derken çok gelemiyorum buralara. ödem olmaya başladı bende. evlilik yüzüğümü sabah zor çıkardım valla. hepiniz iyisinizdir inşallaah. bizim kız çok uslu. çok çok aşırı hareket etmiyor. inşallah doğunca da böyle olur
Bana ilk gebelikte tek doz yaptılar aradan 6 sene geçmiş neredeyse doğumdan sonra yapılmadı şimdi bu gebelikte 24 haftada yine tek doz oldu bende problem mi var ya neden bana hep tek doz yapıyolarİlk gebelikte 2 doz olunuyor, ben dogum sonrası Bi doz daha olmuşum o yuzden vurulmucam bunu.. Hatırladgm kadarıyla dogum sonrası 3 doz daha olunca ömür boyu gerekmiyor diye biliyorum.
benim aslında çok başıma gelmedi hatta akşamları otururken bacaklarımı hep yüksekte tutuyorum o yüzden olmuyor herhalde diye düşünüyordum ki bugün yüzük beni şok etti. havada o kadar sıcak ki. bu sıcakta ne hissettiğimi ancak hamile olanlar anlar. bu hafta doktora gideceğiz bakalım söylerim yine de. bana tok karnına gel şekerine bakalım dedi. şeker yüklemesi yapmayacak belki de bilmiyorum.Maşallah. Kendimi grubun en ödemlisi ilan ediyorum benAyaklarım ellerim benim de şiş. Tahlil istedi doktorum temiz çıkınca hamilelik ödemi dedik. Çok fazlaysa seninki de baktır endişe edersen. Bizim sıpa baya hareketli özellikle geceleri. Bu yüzden biraz korkuyorum
Immm şeyy kem küm ben kaşık kaşık yedimAklıma geldı ama dedım kı bu her derde deva dıye yapmıslar cubuk olan cok sert ya yerken canım acıyo ezıyet o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?