Ben yarın şeker testine de gireceğiim. Sanırım gebelik şekeri çıkacak bende. Çıkarsa şaşırmam zatenbenim aslında çok başıma gelmedi hatta akşamları otururken bacaklarımı hep yüksekte tutuyorum o yüzden olmuyor herhalde diye düşünüyordum ki bugün yüzük beni şok etti. havada o kadar sıcak ki. bu sıcakta ne hissettiğimi ancak hamile olanlar anlar. bu hafta doktora gideceğiz bakalım söylerim yine de. bana tok karnına gel şekerine bakalım dedi. şeker yüklemesi yapmayacak belki de bilmiyorum.
yaa yoktur belki düşünme öyle. bu arada yaşayış tarzın nasıl bilmiyorum ama haftada 3 4 gün birer saat yürüyüş önerdi bana doktor. ödem için işe yarıyormuş. bana şahsen çok hareket edince daha çok şişiyorum gibi geliyor nedense. sıcaktan dolayı öyle hissediyorum sanırım.Ben yarın şeker testine de gireceğiim. Sanırım gebelik şekeri çıkacak bende. Çıkarsa şaşırmam zaten
Günde yarım saat yürüyüşler yapıyorum doktorum önermişti. Onun dışında yüzüyorum ara sıra ama bana mısın demiyor. Neler neler denedim geçmedi hiç. Kabullendim artıkyaa yoktur belki düşünme öyle. bu arada yaşayış tarzın nasıl bilmiyorum ama haftada 3 4 gün birer saat yürüyüş önerdi bana doktor. ödem için işe yarıyormuş. bana şahsen çok hareket edince daha çok şişiyorum gibi geliyor nedense. sıcaktan dolayı öyle hissediyorum sanırım.
yaa yüzmen iyi ama yüzmekte su tutuyormuş haberin olsun. ben buna hiç inanmamıştım aslında. belki bünyeden bünyeye de değişir ama. denizdeki yarım saatimin hepsinde yüzmedim ayakta beklediğimde oldu. tatildeki günler akşamları resmen karnım sanki 8 aylık gibi şişti. belki seni de etkiliyor olabilir.Günde yarım saat yürüyüşler yapıyorum doktorum önermişti. Onun dışında yüzüyorum ara sıra ama bana mısın demiyor. Neler neler denedim geçmedi hiç. Kabullendim artık
Başınız sağolsun, çok üzüldümEn son buraya cinsıyet ogrendıgımde yazmıstım tam hatırlamadım ama maalesef ben bu savası kaybettim BEBEGIM 30 haftalıkken ölü dogum yaptm.. Preeklampsi gebelik zehirlenmesi yasadım farkında bile degıldım. Suan 26 gunluk lohusayım yasadıklarımı anlatamam sadece cok sınsı bır hastalık nolur kontrolleronızı aksatmayın.. Ben oglumı cok ozledımmm
Başın sağolsun. Allah sabırlar versin. Gerçekten çok üzüldüm. Çok zor bir deneyim yaşadığın şey.En son buraya cinsıyet ogrendıgımde yazmıstım tam hatırlamadım ama maalesef ben bu savası kaybettim BEBEGIM 30 haftalıkken ölü dogum yaptm.. Preeklampsi gebelik zehirlenmesi yasadım farkında bile degıldım. Suan 26 gunluk lohusayım yasadıklarımı anlatamam sadece cok sınsı bır hastalık nolur kontrolleronızı aksatmayın.. Ben oglumı cok ozledımmm
Allah razı olsın. Yeniden anne olmak ıstyrm nolur dua edın bana o kadar ihtiyacım var kii..Başın sağolsun. Allah sabırlar versin. Gerçekten çok üzüldüm. Çok zor bir deneyim yaşadığın şey.
Başınız sağ olsun, ne desek boş olacak. Rabbim inşallah istediğiniz anda sağlıklı bir gebelik nasip eder sizeAllah razı olsın. Yeniden anne olmak ıstyrm nolur dua edın bana o kadar ihtiyacım var kii..
Başınız sağolsunEn son buraya cinsıyet ogrendıgımde yazmıstım tam hatırlamadım ama maalesef ben bu savası kaybettim BEBEGIM 30 haftalıkken ölü dogum yaptm.. Preeklampsi gebelik zehirlenmesi yasadım farkında bile degıldım. Suan 26 gunluk lohusayım yasadıklarımı anlatamam sadece cok sınsı bır hastalık nolur kontrolleronızı aksatmayın.. Ben oglumı cok ozledımmm
Başınız sağolsunEn son buraya cinsıyet ogrendıgımde yazmıstım tam hatırlamadım ama maalesef ben bu savası kaybettim BEBEGIM 30 haftalıkken ölü dogum yaptm.. Preeklampsi gebelik zehirlenmesi yasadım farkında bile degıldım. Suan 26 gunluk lohusayım yasadıklarımı anlatamam sadece cok sınsı bır hastalık nolur kontrolleronızı aksatmayın.. Ben oglumı cok ozledımmm
Dr bakıyor 37 haftaKızlar çatı muayenesi kaçıncı haftada oluyo ve doktor mu bakıyo ebe mi bilginiz var mı
Maşallah tosuna
Maşallah tosuna
Oy maşallah tosuncuğaboyunu da canım fl yazıyor sa 7 çarp çıkan sonuç boyu
Oyyy maşallah maşallahhh ne yedin ne içtin yahu ? Ben bır aydır hıc kilo almamısım strestte etkılı bence dogru duzgun yemedım gece makarnalar sabah sımıtler hepsını kesmıstım cocummm iyi kıloluydu gecen ay bu ay 690 gram cıktı . Dünden beri 1 kılo almısımdır bende
Ay gerçekten ne yedin ne içtiiinmaşallahh çok güzel bir de
ay maşallah gerçekten nasıl besleniyorsun. benim 11 ağustosta randevum. geçen randevumda (20+0) burda 500-600 grlar daha fazlaları da varken benimki 400 grdı. minik mi dedim kendi kendime. kıpır kıpır maşallah kendini sürekli hissettiriyor ama. bakalım 24. haftada ne kadar çıkacak kilosu.
Senin de üçüncü oğlun olacak değil mi? Duyguların ne alemde?benimki yemeyle alakalı değil galiba ya genetik hep tosun oluyor benim bebeler ama 1 yaşından sonra minyon bende babasıda tombik doğmuş bize çekiyorlar demek ki
İnsanın kendi annesi farklı oluyor mesela ben çok anneme düşkün değilimdir ve lohusalıkta 9 gün sanırım bizde kaldı giderken ağladım ne olursun gitme diyeŞimdi merak ettiğim bir şey var, buradaki bazı başlıklarda da görüyorum. Sürekli anne/kayınvalidelerde bi emzir baskısı, bu çocuk aç baskısı oluyormuş. Peki gebelik döneminde fark ettirmiyorlar mı bunu?
Şimdi niye sordum bunu, annem genel olarak lohusa depresyonunun farkında bir kadın. Çevremdeki yeni doğum yapan her anneye karşı da hep böyle yaklaştı. Bir de ben ara ara yanında diyorum, anneme çok güvenirim yapma dediğimi yapmaz beni zorlamaz falan diye
Kv ise tam tersi aşırı müdahaleci bir kadın. Lohusalık diye bir şey bile pek yok gözünde farkındayım. Keza kendi kızının bile yapma dediklerini yapıyor, benim dediğim doğru diye.
O yüzden anneme aslında güveniyorum lohusa dönemimde destek olur diye ama ilk torunu olacak. Acaba başkasına gösterdiği anlayışı bana gösteremez mi ki? Sizlerin tecrübesi var, böyle yazıları gördükçe güvendiğim anneme karşı bile acaba diye bakmaya başladım
Ben o hatayı çalışırken yaptım keşke ama keşke bakıcı bulsaydım. Bakıcı da zordur eminim gelmediği günler olur, erken çıkacağı zaman olur belki çocuk alıştı vazgeçilmezim sanar garip davranır. Ama en zoru annane babanneye baktırmak.Ben şeyi sevmiyorum bana nasılsa muhtaç havasına giriyorlar.. Bi böbürlenme halleri filan.. Zaten herseyı de en iyi onlar bilir, diğer insanlar onun gibi düşünmediği için aptaldır filan.. Bu tip hareketlere tahammülüm kalmadı.. İlk çocugum kaynanam yuzunden ortalık malı gibi büyüdü, sayesinde hakımıyet kuramadım oglumun uzerınde.. Bunda o hatayı yapmıcam.. Sevsin torunu vsvs diyoruz ama yanlış yaptım.. Bu inşallah farklı olcak
Canım benim yarayan kalbine sıkı sıkı sarılıyorum. Bende geçen sene ocakta doğum yaptm ve 4gün sonra oğlumu kaybettim.benim kaybım doktor hatasından oldu. Çok yıprandm. Bende oğlumla diri diri girdim mezara. Tabi bende bu acının üstesinden gelebilmek için yeniden bebek istedim. Doktora gittim. Ama üzüntü ve stres çok etkiledi olmadı. Bu sene oğlumun kaybından 1sene sonra süpriz şekilde hiç ummadığım anda hamile kaldm. Şimdi kızımızı bekliyoruz. Oğlum herzaman kalbimin sol köşesinde o hep benimle sarı kuşum papatyam. Bizler cennet kuşuEn son buraya cinsıyet ogrendıgımde yazmıstım tam hatırlamadım ama maalesef ben bu savası kaybettim BEBEGIM 30 haftalıkken ölü dogum yaptm.. Preeklampsi gebelik zehirlenmesi yasadım farkında bile degıldım. Suan 26 gunluk lohusayım yasadıklarımı anlatamam sadece cok sınsı bır hastalık nolur kontrolleronızı aksatmayın.. Ben oglumı cok ozledımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?