2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben yarın şeker testine de gireceğiim. Sanırım gebelik şekeri çıkacak bende. Çıkarsa şaşırmam zaten

Ben yarın şeker testine de gireceğiim. Sanırım gebelik şekeri çıkacak bende. Çıkarsa şaşırmam zaten
yaa yoktur belki düşünme öyle. bu arada yaşayış tarzın nasıl bilmiyorum ama haftada 3 4 gün birer saat yürüyüş önerdi bana doktor. ödem için işe yarıyormuş. bana şahsen çok hareket edince daha çok şişiyorum gibi geliyor nedense. sıcaktan dolayı öyle hissediyorum sanırım.

kızlar bu arada reklama giriyor mu bilmiyorum öyleyse uyarırlarsa silerim. bebeğin 1-3 3-6 ve 6-9 aylık olarak eksiklerini biraz tamamlayayım dedim. eğer sizinde hoşunuza gidiyorsa ben civilden baktım. onların zıbınları daha kaliteli diyorlar. sonra araştırırken farkettimki morhipoda şu an kendi sitesinden daha ucuza geliyor civilin eşyaları. çıtçıtlı bodyleri. 23 ve 26 liradan aldım. diğer kıyafet tarzı şeylerde sitesine göre daha uygun. bi bakın eksikleriniz varsa. civil baby diye aratınca çıkıyor. bide ayrıca 1000 liraya %25 mi %10 mu ne daha indirim veriyor. baya alt üst takımlar vs aldım ben.

Günde yarım saat yürüyüşler yapıyorum doktorum önermişti. Onun dışında yüzüyorum ara sıra ama bana mısın demiyor. Neler neler denedim geçmedi hiç. Kabullendim artık

Günde yarım saat yürüyüşler yapıyorum doktorum önermişti. Onun dışında yüzüyorum ara sıra ama bana mısın demiyor. Neler neler denedim geçmedi hiç. Kabullendim artık
yaa yüzmen iyi ama yüzmekte su tutuyormuş haberin olsun. ben buna hiç inanmamıştım aslında. belki bünyeden bünyeye de değişir ama. denizdeki yarım saatimin hepsinde yüzmedim ayakta beklediğimde oldu. tatildeki günler akşamları resmen karnım sanki 8 aylık gibi şişti. belki seni de etkiliyor olabilir.

En son buraya cinsıyet ogrendıgımde yazmıstım tam hatırlamadım ama maalesef ben bu savası kaybettim BEBEGIM 30 haftalıkken ölü dogum yaptm.. Preeklampsi gebelik zehirlenmesi yasadım farkında bile degıldım. Suan 26 gunluk lohusayım yasadıklarımı anlatamam sadece cok sınsı bır hastalık nolur kontrolleronızı aksatmayın.. Ben oglumı cok ozledımmm

Başınız sağolsun, çok üzüldüm Allah sabırlar versin.

Başın sağolsun. Allah sabırlar versin. Gerçekten çok üzüldüm. Çok zor bir deneyim yaşadığın şey.

Allah razı olsın. Yeniden anne olmak ıstyrm nolur dua edın bana o kadar ihtiyacım var kii..
Başınız sağ olsun, ne desek boş olacak. Rabbim inşallah istediğiniz anda sağlıklı bir gebelik nasip eder size

Başınız sağolsun

Başınız sağolsun rabbim inşallah istediğinizde tekrar sağlıklı bir gebelik nasip eder

Maşallah tosuna

Maşallah tosuna

Oy maşallah tosuncuğa boyunu da canım fl yazıyor sa 7 çarp çıkan sonuç boyu

Ay gerçekten ne yedin ne içtiiin maşallahh çok güzel bir de

benimki yemeyle alakalı değil galiba ya genetik hep tosun oluyor benim bebeler ama 1 yaşından sonra minyon bende babasıda tombik doğmuş bize çekiyorlar demek ki

İnsanın kendi annesi farklı oluyor mesela ben çok anneme düşkün değilimdir ve lohusalıkta 9 gün sanırım bizde kaldı giderken ağladım ne olursun gitme diye Normalde her şeyi kendim yaparım kimseye minnet etmem ama bebeği daha emzirmeyi o 9 günde yeni öğrenmiştim en çok biz o kısımda zorluk çektik. Belki meme ucum olmadığından belki emzirmeyi anlamadığımdan bilmiyorum beceremedim tutturamadım ve yara vs derken 3950 doğan bebek kilo verdi. Sonra işte olanlar oldu, haftada bir kilo kontrolüne gittik mama vermemek için direndim neden direndim bilmiyorum o çok değişik bir kafa Sonra kv geldi aa bu çocuk hiç fotoğraftaki gibi değil zayıflamış vs vs. Her ağladığında aç bence emzir yazık çocuğa. Bence doymuyor yazık diye diye beni çok irite etti. En sonunda eşime gönder bunu evden ben kendim bakıcam dedim ve gönderdi Tabii böyle bir üslupla söyleyince ve sanırım kv anlamış bizde bir gerildik boş yere. Bir de benim kv kısmında kıyaslama var, benim kuzumda emzirdi kanasa da göğüsü emzirdi gibi saçma sapan yanımda konuşuyordu. Gerçekten kabus gibiydi. Bir de ben 2. Gün ev süpürebiliyordum yani hiç yatmadım. Doğum yaptım sabah hastanede kendim duş almış hazırlanıp çıktım kimseye bir muhtaç durumum yoktu keşke hiç gelmeseydi yani bunlar olacağına.

Eğer senin annen fedakarsa çok rahat edersin, annelerin söylediği batmıyor bir de gerçekten. Ama ikisi bir gelirse bir de onlarla uğraşırsın biri der gazı var biri der aç. Deneme yanılma en güzeli başta sonra her şey oturuyor. Benim annem maalesef çok fedakar biri değil. Herkes kendi hayatına baksın beni kimse ellemesin modunda. Şimdi ama kendi diyor seni bırakmıcam filan ama bakalım pek güvenemiyorum kendi bilir Kv zaten bizde kalabilecek durumda değil şimdi ki ilişkimizde gayet resmiyiz. Konuşmam gerektiği durumlarda konuşurum, o yüzden kafa olarak rahatım. Hastaneye gelir giderler gibi geliyor

Ben o hatayı çalışırken yaptım keşke ama keşke bakıcı bulsaydım. Bakıcı da zordur eminim gelmediği günler olur, erken çıkacağı zaman olur belki çocuk alıştı vazgeçilmezim sanar garip davranır. Ama en zoru annane babanneye baktırmak.

Benim kızım ilk konuşmaya başladı ona da anne dedi efendim annecim diyordu. Anne bunu deme çocuk öğrensin Babanne kavramını diyordum. Kameradan bakıyordum efendim annecim diyor çocuğa sürekli. Müdahale hakkı doğuyordu bakıyor ya kendi kendine bana bir şeyler söylüyordu. Sebze yedir, iki kat çorap giydir şöyle yap böyle yap. Koyduğun kurallara kesinlikle uymuyordu kendisini sevsin diye, mesela mama sandalyesi dışında her yerde yemek yediriyordu alan bilmiyordu çocuk. Annem ya da ben baktığımızda bize öfkeleniyordu kızımda. Bunda benimde faklı olacak Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin gerçekten bakıyorlar diye sanki anne oymuş gibi davranıyorlar

Canım benim yarayan kalbine sıkı sıkı sarılıyorum. Bende geçen sene ocakta doğum yaptm ve 4gün sonra oğlumu kaybettim.benim kaybım doktor hatasından oldu. Çok yıprandm. Bende oğlumla diri diri girdim mezara. Tabi bende bu acının üstesinden gelebilmek için yeniden bebek istedim. Doktora gittim. Ama üzüntü ve stres çok etkiledi olmadı. Bu sene oğlumun kaybından 1sene sonra süpriz şekilde hiç ummadığım anda hamile kaldm. Şimdi kızımızı bekliyoruz. Oğlum herzaman kalbimin sol köşesinde o hep benimle sarı kuşum papatyam. Bizler cennet kuşu annesiyiz unutma isyan etme elbet gerçek dünyada kavuşacağız. Rabbim tekrardan seni sevindirecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…