Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saglık ocagı yapıyor canım ama başta istiyor doktor bunları neden hic tahlil yapılmadıHanımlar size bir şey soracağım ben hiç tahlil yaptırmamıştım şimdi doktoruma dedim bi baksak mı değerlere, rubellaya falan, sigorta karşılamıyormuş istediği testlerin bazılarını, sizce bunları devlette veya sağlık ocağında yaptırabilir miyim. Karşılanmayan testler şunlar bilgisi olan yazabilir mi ; Bun, CMV Ig M, rubella IgG, rubella IgM, toxoplasma Ig M
Teşekkür ederim canım ben gideyim o zaman sağlık ocağına, doktorum bakıldığını düşünüyordu sanırım, bugün ben hatırlattım hiç bakmadık bakalım diye, umarım çok geç değildirSaglık ocagı yapıyor canım ama başta istiyor doktor bunları neden hic tahlil yapılmadı
merhaba, ilden ile değişiyor mu bilmiyorum ama benim sağlık ocağımda çalışılmadı bu testler ama devlete gidersen tabiki yaparlar. Normalde ilk üç ay içinde istemesi lazımdı doktorununHanımlar size bir şey soracağım ben hiç tahlil yaptırmamıştım şimdi doktoruma dedim bi baksak mı değerlere, rubellaya falan, sigorta karşılamıyormuş istediği testlerin bazılarını, sizce bunları devlette veya sağlık ocağında yaptırabilir miyim. Karşılanmayan testler şunlar bilgisi olan yazabilir mi ; Bun, CMV Ig M, rubella IgG, rubella IgM, toxoplasma Ig M
Kızına azcık pembe şeyler alabilir misin lütfeenİndirimden aldıklarım gelmeye başladıemziklere ölücemm yaa
Rabbim sağlıkla kullandığını görmeyi nasip etsin
Eki Görüntüle 3262269 Eki Görüntüle 3262270
ne tatlı bu mınnoş emzıklerİndirimden aldıklarım gelmeye başladıemziklere ölücemm yaa
Sağlıkla kullan inşallah. Makinanın aynısı ben de var memnundum baya iyi bir tercih olmuş. Aynı emziklerden hatta renklerine kadar aynı bizde de var.Ama benim kızım bunu değil de aventi tuttuİndirimden aldıklarım gelmeye başladıemziklere ölücemm yaa
canım bunların bır kısımı saglık ocagı yapıyor, kalan kısımlarıda devlet hastanesındne randevu alıp kadın doguma yaptırabılırsın hıc para vermeHanımlar size bir şey soracağım ben hiç tahlil yaptırmamıştım şimdi doktoruma dedim bi baksak mı değerlere, rubellaya falan, sigorta karşılamıyormuş istediği testlerin bazılarını, sizce bunları devlette veya sağlık ocağında yaptırabilir miyim. Karşılanmayan testler şunlar bilgisi olan yazabilir mi ; Bun, CMV Ig M, rubella IgG, rubella IgM, toxoplasma Ig M
Aldım yamerhaba, ilden ile değişiyor mu bilmiyorum ama benim sağlık ocağımda çalışılmadı bu testler ama devlete gidersen tabiki yaparlar. Normalde ilk üç ay içinde istemesi lazımdı doktorunun
Kızına azcık pembe şeyler alabilir misin lütfeen![]()
Canım bebek büyümesidir büyük ihtimalle, sancı çok şiddetlenmediği sürece korkacak bir şey yok ama dinlen yine deArkadaşlar sol kasıklarımda ağrı oluyo ince bi ağrı tam bebegin olduğu yer sanırım sağ tarafım ağrımıyo dabahtan beri seyirme gibi ama acılı bişey tam anlamdıramadım bebek hareketlerimi rahim büyümesi olabilir mi ? Bu haftalarda yaşayan varmı bu durumu
Süt sağmayı araştırıp aldım kuzum yorumları çok iyiydi indirimede girince aldım hemenSağlıkla kullan inşallah. Makinanın aynısı ben de var memnundum baya iyi bir tercih olmuş. Aynı emziklerden hatta renklerine kadar aynı bizde de var.Ama benim kızım bunu değil de aventi tuttuinşallah seninki tutar. Ama bu bebeğime de ilk bu emzikleri vereceğim inşallah tutar.
Muhteşeem
Yaa hahahahhahMuhteşeemsana en pembesinden bir tulum yollayacağım az kaldı
![]()
Sağol canım inşallah öyledir, kumda döküyoduö ya internette idrar yolu enfeksiyonu da yapar yazıyor inşallah o değildirCanım bebek büyümesidir büyük ihtimalle, sancı çok şiddetlenmediği sürece korkacak bir şey yok ama dinlen yine de![]()
Benim aşım 23+3 de detaylım 25 haftada benim herşeyim geç sizin mi erkenSaglık ocagı aradı pzartesi gel hem kan alalım hem aşını yapalım dedi . Dedım ne kanı daha yenı verdım ben kan gebelıgın basında degerler düşmüş mü bakalım dıyor. Yok dedım ben vermek istemiyorum sonra bakarsınız dedimo zaman 24. Haftada dedı hem şeker yuklemesı hemde kana bakarız dedı şeker de yükletmiycem dedim
Haftaya gelırım aşıya dedım18. Hafta erken degıl mı ya aşıya ben 19. Da gıdeyım
![]()
Ayy sende benim gibisin oğlumun mavi şeyi yoktu genel olarak ortak renkler griler yeşiller filan dı ama bu kız olucak diye pembe emzik aldım cinsiyeti öğrenmeden sanırım kızım olsa ben pembe şeyler alırmışım kendimden bunu anladım