2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben de dün düşündüm bunu bu hafta bayram öncesi mesai yoğunluğu ile geçecek, haftaya bayram ve tatil haftası bitmiş olduğunda hemen hemen 3.5 ay kalmış olacak 🙈🙈
Ben daha kendime hiç bir şey almadım yazlık bir kaç elbise dışında 🥹
Ben doğum için 2 adet pijama takımı aldım 1 takım daha alıcam bide normal pijama takımı aldığım için sabahlık lazım valla böyle küçük küçük şeyler bakınca bir sürü eksik var niye almıyoruz ki biz ya 😂 bazen niyetleniyordum sonra daha var diyip almadım hep öyle kaldı şaka maka biz seninle aynı tarihte doğurmuş olacağız Allah’ın izniyle ben 31 Ekim yada 1 Kasım verirler ameliyat tarihini diye düşünüyorum 🥰

Ben doğum için 2 adet pijama takımı aldım 1 takım daha alıcam bide normal pijama takımı aldığım için sabahlık lazım valla böyle küçük küçük şeyler bakınca bir sürü eksik var niye almıyoruz ki biz ya 😂 bazen niyetleniyordum sonra daha var diyip almadım hep öyle kaldı şaka maka biz seninle aynı tarihte doğurmuş olacağız Allah’ın izniyle ben 31 Ekim yada 1 Kasım verirler ameliyat tarihini diye düşünüyorum 🥰
Benim içimden 23 Ekim olacakmış gibi geçiyor, sağlıkla doğsunlar da🙏
Düşününce küçük küçük çok fazla gerçekten, ama bir şekilde yapacağız. Ben bayramdan sonra hızlandırırım artık 🥹

Zaten perinatoloji riskli gebelik perinatolog da riskli gebelik uzmanı demek ikisi ayni şey değil mi :KK64:

Değilmiş canım demekki ofis telefonunu açan kız riskli gebelik uzmanı ama perinatoloji kapsamında değil dedi.
“Perinatolog: Üç yıl süren yan dal uzmanlık eğitiminde riskli gebeliklerin tanı, takip ve tedavileri konusunda eğitim alırlar ve bu konuda ileri düzey özelleşirler. Üç yılın sonunda yüksek riskli gebelik uzmanı yani perinatolog olma hakkını kazanırlar. Aynı zamanda maternal-fetal tıp uzmanı olarak adlandırılır.“

Benim içimden 23 Ekim olacakmış gibi geçiyor, sağlıkla doğsunlar da🙏
Düşününce küçük küçük çok fazla gerçekten, ama bir şekilde yapacağız. Ben bayramdan sonra hızlandırırım artık 🥹
Sanırım bende hızlandırsam iyi olacak ben oğlumda da sona bıraktım ne çantası vardı ne bişeyi erken doğum olunca ortada kaldım bunda hazırlamak istiyorum erkenden ne olur ne olmaz 🥰 bakalım grubumuzun ilk annesi kim olacak

Tecrübeli anne sabahlık şart mı 😅 ben kendime bir şey almadım henüz

Tecrübeli anne sabahlık şart mı 😅 ben kendime bir şey almadım henüz
Ya ayıptır söylemesi bazen kanama olayları olabilir pijamaya geçebilir onuda geçtim bez veya dapend takıyoruz ya çok çirkin bir görünüm oluyor daha rahat hastanede gezmek için ben şart olduğunu düşünüyorum lohusa setlerin içinde var ama normal pijama alacak arkadaşların almasını tavsiye ederim ben çok dümdüz birşey alıcam sabahlık dediğime bakma yani üzerimi biraz kapatsın yeter 🥰

Pijama konusunda buraya da link atın 🥲 sadece önünün düğmeli olması gerektiği hakkında fikir sahibiyim🤣
Canım ben düz düğmeli pijama takımı aldım lohusa takımı değil hatta biri kedili 😂 birinde bordo desensiz birde suwen de indiririm var bedeninizi bulabilirseniz çok uyguna geliyor ordan da bir takım daha alıp kapatırım bu defteri lohusa isteyenler içinde düz lohusa takımları var Trendyol da kuzenım aldı onu beğendim fiyat olarakta uygun 🥰

Pijama konusunda buraya da link atın 🥲 sadece önünün düğmeli olması gerektiği hakkında fikir sahibiyim🤣
Ay aynı moddayım, düğmeli olacak bir de şimdiki bedenimizden bir beden büyük olacak ; gruptan öğrendiklerim bunlar
Ya ayıptır söylemesi bazen kanama olayları olabilir pijamaya geçebilir onuda geçtim bez veya dapend takıyoruz ya çok çirkin bir görünüm oluyor daha rahat hastanede gezmek için ben şart olduğunu düşünüyorum lohusa setlerin içinde var ama normal pijama alacak arkadaşların almasını tavsiye ederim ben çok dümdüz birşey alıcam sabahlık dediğime bakma yani üzerimi biraz kapatsın yeter 🥰
O kısım aklıma gelmemişti 🫢
Canım ben düz düğmeli pijama takımı aldım lohusa takımı değil hatta biri kedili 😂 birinde bordo desensiz birde suwen de indiririm var bedeninizi bulabilirseniz çok uyguna geliyor ordan da bir takım daha alıp kapatırım bu defteri lohusa isteyenler içinde düz lohusa takımları var Trendyol da kuzenım aldı onu beğendim fiyat olarakta uygun 🥰
Ben de düz pijama alırım yüksek ihtimalle, öyle set vs bana göre değil

Kizlar içim buruk bi sey yoktur sağlıklıdır demi .. bagirsakta parlaklık ve burun nazal kemik de çok minik çıktı ya korkuyorum bayram geliyor ama aklim inanın hep orada sağlıklıdır demi kizlar iyidir ???? 🥺🥺🤲🏻
Bağırsakta parlaklık birçok kişide duydum hepsi de sağlıklı birsekilde dünyaya getirmişler yavrularını korkmayın birşeyi yoktur insaAllah

Kizlar bisey sorcam temmuzda devlette ayrintili ultrason randevum var ayni donemde ozelde de ayrintili ultrason yapilacak iki kez ultrason yaptirmak bebege zarar verebilecek biseymi bilginiz varmi?

Kizlar içim buruk bi sey yoktur sağlıklıdır demi .. bagirsakta parlaklık ve burun nazal kemik de çok minik çıktı ya korkuyorum bayram geliyor ama aklim inanın hep orada sağlıklıdır demi kizlar iyidir ???? 🥺🥺🤲🏻
Bence çok çok iyi minicik burunlu sağlıklı bir bebiş olacak annesi ve korktuğunuz bugünler geride kalacak 🙏🏻

Bugün sağlık ocağından çağırdılar tetanoz aşısı için hasta olduğumu söyleyince yapmadılar sonra doktoruma sordum 20. Haftada yaptır dedi 19+1 günlüğüz bugün ve kalp atışını dinledik cihaz biraz küçük ve kaliteli olmayınca baya aradık tabi bebişi baya altta buldular yalnız bu normal değil mi haftasına göre kalbini dinledik çok şükür ama normal mi dediğimde evet 20 den sonra yukarı çıkacak dedi hemşire yine de bir düşündürdü

Ben de dün düşündüm bunu bu hafta bayram öncesi mesai yoğunluğu ile geçecek, haftaya bayram ve tatil haftası bitmiş olduğunda hemen hemen 3.5 ay kalmış olacak 🙈🙈
Ben daha kendime hiç bir şey almadım yazlık bir kaç elbise dışında 🥹
Zaman çok hızlı geçiyor bir taraftan bir taraftan da bir türlü geçmiyor sanki
Benim cinsiyetler aynı ama aradan 5 yıl geçti birde beşik bebek arabası büyük eşyaları sattık yenidoğan çoğu şeyi dağıttım filan 🙈 o yüzden elimizde ufak tefek şeyler dışında bir şey yok herşeyde maşallah ateş pahası bilsem herşeyimizi saklardım 😂 neyse biraz kıyafet battaniye müslin filan var gardolap alınacak çocuklara o zaman herşeyi döküp seçip Onagöre Alışveriş listesi yaparım 🤭
Evet büyük parçalar ayrı bir bütçe tıkıyor küçük parçalar ayrı☺️ elinizde olan hiç birşeyi tekrar almamak lazım

Gruplara bakıyorum da alışveriş falan napıcam hıc bakmadım yavastan baslıcam Aralık bası doğum dendiği henuz bişey apmadım 15.haftaya giriyorum şükürler olsun bugune geldık ilk defa.. ben aralık grubuna mı yoksa kasıma mı giriş yapayım bilemedim Kasım ortası artık beklemeye baslarız dedı hocam. 2 grubuda takıp edıcem birsürü şey öğrendim tüp bebek olunca bununda ayrı stresi var hersey güzel gider umarım.
Ya canım aslında bütçenle alakalı hepsini son ay aynı anda alabilirsin. Ama genelde birçok arkadaş bende dahil her ay indirimlerden farklı şeyleri almaya çakışıyoruz ki harcamalar bölünsün hepsine aynı anda bütçe yetmez birde her geçen gün zam geliyor diye😊 Ama alınan herşeyi saklayıp koyacak yerde lazım yani aslında kendin değerlendirebilirsin bence indirim takip etmek en güzeli oluyor bu süreçte🥳

Zaman çok hızlı geçiyor bir taraftan bir taraftan da bir türlü geçmiyor sanki

Evet büyük parçalar ayrı bir bütçe tıkıyor küçük parçalar ayrı☺️ elinizde olan hiç birşeyi tekrar almamak lazım
Ciddi anlamda elimde pek bişey yok 😂 ilk çocuk gibi olacak hemen hemen

Bugün sağlık ocağından çağırdılar tetanoz aşısı için hasta olduğumu söyleyince yapmadılar sonra doktoruma sordum 20. Haftada yaptır dedi 19+1 günlüğüz bugün ve kalp atışını dinledik cihaz biraz küçük ve kaliteli olmayınca baya aradık tabi bebişi baya altta buldular yalnız bu normal değil mi haftasına göre kalbini dinledik çok şükür ama normal mi dediğimde evet 20 den sonra yukarı çıkacak dedi hemşire yine de bir düşündürdü
Bence normal benim bebiş dün o kadar aşağıda hareket ettiki kasıktan da aşağıdaydı vajina üst kısımdaydı resmen çok şaşırdım hatta bir süre korktum neden bu kadar aşağıda diye bugün göbek çevresinde tekme atıyor yani içeride sürekli hareket ve yer değişikliği içindeler

Back
X