• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar afedersiniz şu ara sürekli küçük tuvalet hissi geliyor. Ve hareketleri aşağıda hissediyorum vajinaya yakın pıt şeklinde 2 gündür . Böyle bişey yaşayan var mı? Artık büyükleri için baskı mi yapıyorlar anlamıyorum normal mi ? İlk gebelik olunca herşeyden pinpiriklenir oldum :)

Kızlar afedersiniz şu ara sürekli küçük tuvalet hissi geliyor. Ve hareketleri aşağıda hissediyorum vajinaya yakın pıt şeklinde 2 gündür . Böyle bişey yaşayan var mı? Artık büyükleri için baskı mi yapıyorlar anlamıyorum normal mi ? İlk gebelik olunca herşeyden pinpiriklenir oldum :)
Bana göre normal çünkü aynısını yaşıyorum bazen mesaneme vurduğunu düşünüyorum çünkü vurduğu an tuvalete koşuyorum :)

Bence de normal, benimki de genelde vajinaya yakın bölgede ayaklarıyla tepikliyor beni. Hatta Ekim annelerine de sordum, bugün baya o kısımda batma da hissettim, normalmiş bu haftalarda. Güçlendikçe baskıları kuvvetleniyor sanırım🥰🥰

Kızlar ya 10 gün önce tahlil de idrarımda biraz enfeksiyon çıkmıştı doktor bu toz halinde tek kullanımlık suyla içilen ilaçtan verdi. O zaman idrarımda yanma falan yoktu da aslında kullandım o ilacı ama şimdi bir iki gündür idrarımda yanma da var ya napsam ki böyle durumda antibiyotik mi veriyorlar acaba

Biz çıktık her şey yolunda büyümüş minik kızım😍 600 gr 28 cm olmuş 4 gün kadar geride ama geç döllenme ile ilgili. Hiç bi sıkıntı yok dedi doktor. Çok şükür🤲🏻😍

Eklentiler

• IMG_4357.webp
    IMG_4357.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG_4352.webp
    IMG_4352.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 113
Kızlar ya 10 gün önce tahlil de idrarımda biraz enfeksiyon çıkmıştı doktor bu toz halinde tek kullanımlık suyla içilen ilaçtan verdi. O zaman idrarımda yanma falan yoktu da aslında kullandım o ilacı ama şimdi bir iki gündür idrarımda yanma da var ya napsam ki böyle durumda antibiyotik mi veriyorlar acaba
Tek kullanımlık şase verirler tekrar ben 3 kez kullandım onu kanımda da olduğu için 5 gün antibiyotik kullandım kanımdaki düşmemişti o ayrı 🤷🏻‍♀️

Ne güzel göbüş fotoğrafları gelmiş 🥰 Yalnız benimki sanki 6-7 aylık gibi görünüyor arkadaşlar 😳 neden böyle acaba?

Ayaklar aşağıda olunca vurduklarında baskı oluyor o yüzden bazen kaçırma hissi bile gelebilir normal yani 🤭

Biz çıktık her şey yolunda büyümüş minik kızım😍 600 gr 28 cm olmuş 4 gün kadar geride ama geç döllenme ile ilgili. Hiç bi sıkıntı yok dedi doktor. Çok şükür🤲🏻😍
Maşallah miniğe çok güzel ❤️ seninle günlerimiz aynı bebek boy kilo da aynı benimde bi kaç gün geri çıkıyor bende 2 gün geç yumurtlamıştım 🥰

Maşallah kızıma çok güzel 🧿
Ne güzel göbüş fotoğrafları gelmiş 🥰 Yalnız benimki sanki 6-7 aylık gibi görünüyor arkadaşlar 😳 neden böyle acaba?
Kuzu zaten 6 aylık olmana ne kaldı🥲 normaldir hiç merak etme herkesin karın yapısı farklı🥰

Kızlar hiç aranızda hamileliğini sosyal medyada paylaşan oldu mu ? Ben her ne kadar hikaye paylaşsam da daha göbeğimi saklayabildiğimden anlayan olmadı😂 bir şey paylaşasım yok ama ilk fotoğrafı da bebe doğunca paylaşsam millet ufak bir şok geçirecektir😂
Ben hiç paylaşmadım ne bebekle ilgili nede kendimi ama ilk hamileliğimde paylaşıyordum 🥰 genel anlamda ikinciyi kimse paylaşmıyor herhalde :KK70: bence sen paylaş ilk heyecanın😍

Kızlar hiç aranızda hamileliğini sosyal medyada paylaşan oldu mu ? Ben her ne kadar hikaye paylaşsam da daha göbeğimi saklayabildiğimden anlayan olmadı😂 bir şey paylaşasım yok ama ilk fotoğrafı da bebe doğunca paylaşsam millet ufak bir şok geçirecektir😂
Ben ilk 3 ay dolduktan sonra paylaşmıştım canım. Benim karnım hemen çıkmaya başladı ilk aylarda bile bol giyiniyordum anlaşılmasın diye. Sonra yaz gelince malum artık daha fazla saklayamadım. Sosyal medyada da benzer zamanlarda paylaşmıştım 🫠

ben de senin gibi hikaye paylaşıyorum ve gebeliğimi hala saklayabiliyorum. Yüzümüzün gözümüzün şişmemesi de etken yani bunda 😁😁 akrabalar, yaşadığım şehirdeki arkadaşlarım zaten biliyor. Uzaktaki bazı arkadaşlarım da öğrendi. Diğerleri de memlekete gidince öğrenir diyorum artık😂 diğerleri doğunca da öğrense sorun olmaz zaten 😁😁

Back
X