2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Nasıl yaptın benim kız hep uyuyor uyanık bulamıyoruz hiç kendisini

Benimki de 38+0 da 3380 idi, 2 haftada 4 olmaz herhalde degil mi? Tatliyi ben de keseyim o zaman... Kizimi 3750 gr dogurdum, zor degildi sukur ama 4 olsa korkarim ya
doktor şey dedi canım alacaksa her şekilde plesantadan alır ama biz gene önlemimizi alalım tatlıyı, ekmeği keselim dedi, canım da istiyor açıkçası ama frenlemeye çalışıyorum kendimi, bazen son haftalarda alım da durabiliyormuş bebeğin belki de son haftalarda çok almaz da dedi. Doktorların 4 ten gözü korkuyor bende açıkçası, 4 olmadan doğsun hayırlısıyla istiyorum

Maşallah canım sen benden tecrübelisin zaten benim ilk gebelik çokta bilmediğimden müdahalesiz bi doğum olsa diyorum haliyle suni sancıdan fln korkuyorum, bende 20 kilo aldım, yürüyüş o kadar yapamıyorum belim çok ağrıyor sana maşallah bende yarım saat yürümeye çalışıyorum, benim kide 250 gr almış hemen hemen, inşallah daha fazla kilo almayız ama benim de yavaşladı kilo alımı hamdolsun

Kizlar bebisleriniz ilk dogduklarinda hastanede kac gr verdiler, benim kiz sabah dokuzda dogdu azonce hemsire gelip kilosuna bakti 200 gr vermis.Simdi mamaya basladik,cok vermis dedi hemsire.
200 grm normal zaten bebekteki ödemi cikariyorlar ki. 3900 du oglum direk 3700 diye kayitlara gecirmislerdi. Bizim burada.dogdugu an o 200 grmi cikariyorlar burada boyle duydukca sasiriyorum

Ah Allah kolaylık versin arkadaşım, bizim de sarılığımız, doktorum bol bol emzir dedi, gerekirse mama verebilirsiniz dedi ben de öyle ilerliyorum. Ama şaştı tüm o 2-3 saatte bir rutinleri, iyi olsun da diyorum.

Kizlar az once, bebisi soyun doktor gelecek dediler,soyunca ne goreyim tum vucut kizariklarla dolu,sivilce gibi seyler de vardi,aklim cikti.Sonra doktor gelince normalmis,basina gelen olursa tedirgin olmasin diye yazdim.İlk kizimda olmadigi icin alerji mi oldu ne oldu diye dusindum.

Öyle yapıyorum arkadaşım. Emsin de tek başka bir şey istemiyorum, şu sarılığımız geçsin sağlıklı olsun inşallah

Bende kaşınıyorum ama göbek bölgesi,dikiş yeri değil ama komple göbek bölgesi

Ben Kaç gündür belim kollarım karnım ama en çok da bacaklarımdaki çatlaklar deli dehşet kaşınıyor.. Dediğin gibi uyuz oldum sanki. Kıpkırmızı oldu her yerim kaşımaktan. İlk başta yoktu yeni çıktı ortaya bu durum

Çok doğru demişsin gerçekten çok ciddi bir yargı var mamaya karşı,sanki dünyanın en kötü şeyini bebene vermişsin gibi yaklaşılıyor anneye Ben ilk iki gün mama verdim sarılık değerleri yüksek çıkmıştı,ne yani bekleseydim daha da mı yükselseydi sırf meme içsin diyeBir çok anne sütü olmadığından/yetmediğinden /red yaşadığından dolayı mama ile besliyor bebesini.Mecbur yani ne yapsın kadıncağız,bi de mama kötü şu bu stresine mi girsin?Ayyy annelik çok zor

Saglikla buyut canim Cok tebrikler

Maşallah canım gözünüz aydın Allah analı babali büyütsün

Tebrikler canım, gözün aydın güle güle neşeyle sağlıkla büyüsün Nil kuşu

Çok tebrik ederim. Maşallah adı da çok güzel. Ben Nil ismini bebişime istedim ama eşim istemedi. Adı gibi güzel bir ömrü olsun.

Maşallah canım gözünüz aydın sağlıkla kavuşmuşsun yavruna
Canımmmm hayırlı uğurlu olsun bol uykulu sağlıklı mutlu uzun ömürlü olsun gözünüz Aydın
Cook tesekkur ederim Herkes sağlıkla kavuşur inşallah yavrusuna, sağlıkla büyütür yavruşunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…