2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Masallah canım Ne guzel Darısı başımıza Önce 10 sonra 14 çıktı arka arkaya günlerde. Bugün yine baktiracagiz. Kilosu iyi dedi dün. Hastanede 100 gr vermişti, 50sini almış. Yani düşme eğilimi yoktu. Kaka da yapıyor maşallah ama.. umarım bugün iyi sonuç alırız. Mama da veriyoruz. Biberona alıştı gibi zaten çok üzülüyorum bu duruma Bari işe yarasaydi mamalar.
Çok geçmiş olsun ve gözünüz aydin Hayırlı olsun.. Sağlıkla büyüsün inşallah İnşallah ağrın sızın da geçer ve kötü anıları unutursun bir an önce Allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin
Biz dün birtakım faaliyetlerde bulunduk
Oy maşallah yaa Minnoş bebii
Cok geçmiş olsun canım Çok şükür düşmüş sarılığı İnşallah bir an önce dr kavusursunuz
Bizim de 2. gün 10, 3. gün 14 çıktı. Bugün 4. gün. Tekrar baktiracagiz. Düşmezse ya da çok artmissa ışık verilecek sanırım Umarım gerek kalmaz. Etmez de oldu.. Çok moralim bozuluyor benim de

Canım çok şükür atlattık süreci. İnşallah sizinde düşmüştür. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım benim güzel düşünelim inşallah düşmüştür. Üzülmemek elde değil biliyorum canım sabır lazım biraz. Rabbim şifa versin hepsine

Bizim kız saat başı uyanıyor kızlar ya, yatağına koyuyorum uyanıyor. Noluyor acaba, acıktığı için mi uyanıyor?
Canım senin 20 günlük olmuş artık. İlk sıçrama vaktine yavaş yavaş gelmiş

Eklentiler

• Screenshot_20230316_133801_The Wonder Weeks.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20230316_133641_The Wonder Weeks.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 59
Canım ilklerde almayabiliyor memeyi bebekler. Sakın vazgeçme memeyi ağzına ver sürekli sık sık emzirmeye çalış tutucak elbet. Çok yara olduysa silikon ucu kullanabilirsin ama sürekli değil alışmasın ona. Sabırlı olmamız lazım biraz zorlanıyoruz ama

Arkadaşım nasıl geçirdiniz? Benim oğlumun da 13 çıktı bugün
Bizim de 14 Oofff!! Umarım düşer yaaa..
Maalesef sarilik var. dun 13,2 cikti devlette yarin sabah ozeldeki doktorumuza goturecegim.
Gecmis olsun size de
Gözünüz aydın hayırlı olsun insallah Sağlıkla büyüsün
Bizimki de alıştı gakiba, cok üzülüyorum ama doktor da vereceksin diyor sarılık için. Kaşıkla falan denedim de olacak iş değil. Onu da almıyor, içemiyor doğru düzgün. Bu sefer işe yaramayacak. Mecbur veriyorum
Ay bak yazdıklarına da gözlerim dolduu Teşekkür ederiimm Alacağım bugün silikon meme ucu. Yaralar yağlarla bir şekilde daha iyi oldu gibi aslında ama silikon uçtan daha kolay çekerse, daha kolay süt gelirse belki sütümü içer diye deneyeceğim ben de.. İnşallah içer yaa benimki deee Sütüm öyle aşırı çok değil. Daha da artarsa memeye de alışır mi acaba onu da düşünüyorum. Yine de tam istedigi kadar gelmiyor ya.. Gelirse 1 kere falan çeker mi acaba Simdi çekesi bile gelmiyor. Ağzını sağa sola çeviriyor

Kizlar bebisleriniz ilk dogduklarinda hastanede kac gr verdiler, benim kiz sabah dokuzda dogdu azonce hemsire gelip kilosuna bakti 200 gr vermis.Simdi mamaya basladik,cok vermis dedi hemsire.
Canım bizde sarılık vardı 150 gr vermişti ilk günlerde. Yine hastanedeyiz çok şükür dün 90 gr almıştı bugünde 50 gr almış açığı kapatıyoruz çok şükür. Sık emzirme çok önemli ben dikkat ediyorum ve etkili oluyor çok şükür

Canım sıraya koyabilirsin ben unutmamak adına notlarıma bile yazıyorum en son hangi memeyi verdiysem diğerinden başlıyorum daha iyi oluyor. Dakikayı indirip iki memenide eşit şekilde emzirmen daha iyi olur canım göğsün boşalır hem

Canım bizimkide ağzını sağa sola çeviriyordu silikon uç taktığımda ama sonra aldı ve güzelce emebildi daha sonra bıraktım çok şükür elinle göğsünü kavrayıp ağzına verince daha güzel emiyor. Şu süreçte bissürü yol denediğim için elimden geldiğince fikir veriyorum canım inşallah işe yarar

Evi ısıt, ikinizde soyunun canım ten tene temas yapın bol bol. Birde duş altında emzirmek iyi geliyor. Memeyi tutmayan arkadaşım duşta tutturmuştu. Hem suda çok açıkıyorlar hem de bol bol ten temasi oluyor iyi gelebilir.
Benim kizimda göğsüm şakır şakır kaniyordu ama emmeyi kesmemişti kızım . Bir müddet biberonu kademeli azaltabilirsiniz. Saat basi degil yarim saatte bir emzirebilirsin. İnatla meme vermekten vazgecme canım , ilk zamanlar biraz zorlanıyorsun ama denemekten vazgecmezsen bence olur.
Bana en çok süt u hipp anne çayı ve tahin helvası yaptı canım. Birde her sabah dereotu tükettim.

Hayırlı olsun canım
Sağlıklı sıhhatli büyüt inşaAllah yavrunu
Refakatçiler genel de kendileri doğurmuş gibi uyurlar bilirim benimkilerde öyleydi
Teşekkür ederim canım eşimi dün eve gönderdim perti çıktı bel ağrısı sonrası bugün de evdeyiz çok şükür herkes kendi yatagina

Teşekkür ederim canım benim hepimizin İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…