2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Gözünüz aydın, aynen öyle acılar unutuluyor benim de çok ağrım vardı hala da var karnım çok tuhaf hissediyorum ama geçiyor
Bizim kız saat başı uyanıyor kızlar ya, yatağına koyuyorum uyanıyor. Noluyor acaba, acıktığı için mi uyanıyor?
Bizim bazı geceler öyle yatağına koyuyoruz tam dalamıyor koynumuzda yatırıyoruz hanımefendiyi. Daha çok ufaklar belki de bizim sıcaklığımızı kokunuzu istiyorlardı canım sen de alıp öyle yap tam daldığı zaman koyarsın yatağını belki tam dalamıyordur

Yok yok arkadaşım sen silikon ucu dene. Biberondan çekiyorsa silikon uçtan çok daha rahat ve konforlu çeker. Meme uçların rahat olduğu zaman 5-10 dk emzirirsin baktın eziyete dönerse yine silikon uç yaparsın. Böyle böyle herşey yoluna girecek inşallah sen rahat ol. Bu zor zamanlardan sonra bebek sana sen bebeğe alışınca emzirme konforlu hale dönüyor dediler, inşallah o günleri de göreceğiz sütün çokluğu içinde ğzülme ben sağıp vermek istediğimde ölçünce doktor bana çok kızdı. Sen emzirdikçe artar o, ne demek süt ölçmek, sağmakla bebek emmesi aynı şey mi dedi o yüzden kendine güven bebişlerimiz şuan sadece bize ihtiyacı var, beslenmeni aksatma, dışarıdaki seslere kulağını kapa en azından ben öyle yapmaya çalışıyorum

Ben de öyle yapıyorum arkadaşım hangi meme, kaç dakika diye ama ipin ucu kaçıyor yine de inşallah şu sarılığımız geçse de bir rutine soksak bu işi bu sefer saatli emzirince az mı emzirdim sarılık artar mı paniğine giriyorum annelik vallahi delilikmiş

Kızlar bestlak kullanan var mı? Ben iki gün önce bir bardak içtim midem çok bulandı suyun tadını çok değiştirdi dün yine içeyim dedim asla bitiremedim ağzımın tadı bozuldu iki gündür doğru düzgün su içemiyorum

Kızlar benim oğlum 7 günlük bugün. 5. Gün kontrolünde doktorumuz, 15. Gün kontrolünü aksatma geldiğinde D vitaminine başlayacağız dedi. Ama herkes daha erken başlamış ay doktor mu değiştirsem ben hep yanlış iş yapıyoruz gibi geliyor

Ben kullanıyorum ama bana hiç tad gelmiyor Kuru incir denedin mi en etkilisi o bence. 4 gündür kuru incir yiyorum ben sütü fışkırttırıyor resmen

Kim erken başlamış canim ? D vit 15. Gün başlanıyor ki

Evet ya annelik zor müessese cidden Allah kolaylık versin hepimize canım

Ben kullanıyorum canım ama tatsız sanki bana güzel ya da kötü bir tat gelmiyor içerken

Seninkinde de 2-10 yaş mı yazıyor canım
Evet
Ben kullanıyorum meyve suyu ile denesen
Bana 5. Gün kontrolünde 1 haftalıkken baslayalim dedi

Sarilik olmasin diye surekli uyandirip emzirmekten olsa gerek, sarilik gectikten sonra da bu rutinleri haline geliyor. Yeniden bir rutin olusturmak gerek yoksa cok zor oluyor
Canım senin 20 günlük olmuş artık. İlk sıçrama vaktine yavaş yavaş gelmiş

Sağolun kızlar ay bana hayatı sorgulattı 2 günde ya, gözlerim yanıyor artık. Saat başı hatta daha erken emdiğinde memeler de pert zavalllılar. Rheaa arkadaşım dediğin gibidir de tez geçer inşallah

Benim doktor yazmisti aldim ama kullanmadim,damla seklinde yazmis onu suya mi damlatiyoruz ben direk agzima damlatacagim diye dusundum.

Kızlar anladığım kadarıyla herkes bir çocuk doktor u takibinde ilerliyor. Biz daha önceki çocuklarımızda hep sağlıkocağı üzerinden hallediyorduk, kontrol aşı filan. Bunda ise doğum yaptığım hastahanede kontrol muayenesi, 5. gün muayenesi derken hemen bir sonraki kontrolün randevusu ayarlanıyor. Bana biraz hastahanenin müşteri politikası gibi geldi. Rutin her ay kontrole doktora gitmeye gerek var mı bilemedim. Aile sağlığı merkezleri bu amaçla kurulmadı mı zaten?

Ben kullanıyorum ama bana hiç tad gelmiyor Kuru incir denedin mi en etkilisi o bence. 4 gündür kuru incir yiyorum ben sütü fışkırttırıyor resmen
Hemen deniyorum,teşekkürler
Kim erken başlamış canim ? D vit 15. Gün başlanıyor ki
Ben geçen gün sağlık ocağına gittiğimde verdiler bende hatta o markayı beğenmeyip ocean aldım damlatıyorum üç gündür hiii keseyim mi hemen bugün 13 günlük.
Evet

Ben kullanıyorum meyve suyu ile denesen

Bana 5. Gün kontrolünde 1 haftalıkken baslayalim dedi
Meyve suyu aklıma geldi ama kullanım şeklinde su yazıyor diye asla dışına cıkmadım huyum kurusun
Benim doktor yazmisti aldim ama kullanmadim,damla seklinde yazmis onu suya mi damlatiyoruz ben direk agzima damlatacagim diye dusundum.
Kullanımı şeklinde suya 20 damla diyor, artık su içince öğürüyorum
Hamilelikte yaşamadığım birçok belirtiyi şu anda lohusalıkta yaşıyorum, canım bir şeyler istiyor sürekli durup dururken sudan iğreniyorum öğürmeyee başladım

Ben zaten kilolu hamile kaldim. Ilk uc ay 4 kilo kadar verdim, sonraki donemde verdigimi geri aldim :) ben de cok korkmustum bebek kilo almiyor diye. Ben kilo verirken bebek aldi herhalde. Esim bacaklarin inceldi deyip duruyordu. Anlamadim ben de nasil oldu :) aslinda yedigime ictigime de hiiic dikkat etmedim.

Ben geçen gün sağlık ocağına gittiğimde verdiler bende hatta o markayı beğenmeyip ocean aldım damlatıyorum üç gündür hiii keseyim mi hemen bugün 13 günlük.
Bize de 5. gün kullanmaya başlayabilirsin demişti doktor d vit için. Tek bir görüş yok anladığım kadarıyla, kesmene gerek yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…