- 29 Temmuz 2022
- 1.129
- 2.632
- 83
- 34
Gözünüz aydın, aynen öyle acılar unutuluyor benim de çok ağrım vardı hala da var karnım çok tuhaf hissediyorum ama geçiyorKizlar bende dogum hikayemi anlatayim.
Benim sezeryan dogum oldugu icin gunumuz belliydi,sabah yedide hastaneye geldik, odamiza aldilar nst baglandi,sonra ameliyathaneye gectik.Kucuk bir talihsizlik oldu,herkes hazirdi fakat bebek hemsiresi gelmemisti, kiz gec kalmis,doktorum da koridorda telefonda kiza bagiriyor,hesap vereceksin falan diyordu,nedense cok gerildimSonra belden uyusturma kismina gecildi gayet agrisiz,sikintisiz oldu,zaten operasyon basladiktan 5 dk sonra kizimin aglama sesi geldi,duydugum en guzel ses.Sonraki dikis islemi on bes yirmi dk surmustur.Arada midem cok bulandi,bir de enteresan bir sekilde sag omzuma agri girdi,hala da agriyor.
Sezeryan agrim ilkine gore daha cok oldu,hala da agrilarim var, ama minik kizima bakinca, onu koklayinca her aciya deger diyorum.Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin.
Bizim bazı geceler öyle yatağına koyuyoruz tam dalamıyor koynumuzda yatırıyoruz hanımefendiyi. Daha çok ufaklar belki de bizim sıcaklığımızı kokunuzu istiyorlardı canım sen de alıp öyle yap tam daldığı zaman koyarsın yatağını belki tam dalamıyordurBizim kız saat başı uyanıyor kızlar ya, yatağına koyuyorum uyanıyor. Noluyor acaba, acıktığı için mi uyanıyor?
Yok yok arkadaşım sen silikon ucu dene. Biberondan çekiyorsa silikon uçtan çok daha rahat ve konforlu çeker. Meme uçların rahat olduğu zaman 5-10 dk emzirirsin baktın eziyete dönerse yine silikon uç yaparsın. Böyle böyle herşey yoluna girecek inşallah sen rahat ol. Bu zor zamanlardan sonra bebek sana sen bebeğe alışınca emzirme konforlu hale dönüyor dediler, inşallah o günleri de göreceğizBizim de 14Oofff!! Umarım düşer yaaa..
Gecmis olsun size de
Gözünüz aydın hayırlı olsun insallahSağlıkla büyüsün
Bizimki de alıştı gakiba, cok üzülüyorumama doktor da vereceksin diyor sarılık için. Kaşıkla falan denedim de olacak iş değil. Onu da almıyor, içemiyor doğru düzgün. Bu sefer işe yaramayacak. Mecbur veriyorum
Ay bak yazdıklarına da gözlerim dolduuTeşekkür ederiimm Alacağım bugün silikon meme ucu. Yaralar yağlarla bir şekilde daha iyi oldu gibi aslında ama silikon uçtan daha kolay çekerse, daha kolay süt gelirse belki sütümü içer diye deneyeceğim ben de.. İnşallah içer yaa benimki deee Sütüm öyle aşırı çok değil. Daha da artarsa memeye de alışır mi acaba onu da düşünüyorum. Yine de tam istedigi kadar gelmiyor ya.. Gelirse 1 kere falan çeker mi acaba Simdi çekesi bile gelmiyor. Ağzını sağa sola çeviriyor
Ben de öyle yapıyorum arkadaşım hangi meme, kaç dakika diye ama ipin ucu kaçıyor yine deCanım sıraya koyabilirsin ben unutmamak adına notlarıma bile yazıyorum en son hangi memeyi verdiysem diğerinden başlıyorum daha iyi oluyor. Dakikayı indirip iki memenide eşit şekilde emzirmen daha iyi olur canım göğsün boşalır hem
Bakalım sürekli emziriyorumSık sık emzir canım doktor kontrolünü de aksatma
Ben kullanıyorum ama bana hiç tad gelmiyorKızlar bestlak kullanan var mı? Ben iki gün önce bir bardak içtim midem çok bulandı suyun tadını çok değiştirdi dün yine içeyim dedim asla bitiremedim ağzımın tadı bozuldu iki gündür doğru düzgün su içemiyorum
Kim erken başlamış canim ? D vit 15. Gün başlanıyor kiKızlar benim oğlum 7 günlük bugün. 5. Gün kontrolünde doktorumuz, 15. Gün kontrolünü aksatma geldiğinde D vitaminine başlayacağız dedi. Ama herkes daha erken başlamışay doktor mu değiştirsem ben hep yanlış iş yapıyoruz gibi geliyor
İnşaAllah hemencecik geçer canımBakalım sürekli emziriyorum
Evet ya annelik zor müessese ciddenBen de öyle yapıyorum arkadaşım hangi meme, kaç dakika diye ama ipin ucu kaçıyor yine deinşallah şu sarılığımız geçse de bir rutine soksak bu işi bu sefer saatli emzirince az mı emzirdim sarılık artar mı paniğine giriyorum annelik vallahi delilikmiş
Ben kullanıyorum canım ama tatsız sanki bana güzel ya da kötü bir tat gelmiyor içerkenKızlar bestlak kullanan var mı? Ben iki gün önce bir bardak içtim midem çok bulandı suyun tadını çok değiştirdi dün yine içeyim dedim asla bitiremedim ağzımın tadı bozuldu iki gündür doğru düzgün su içemiyorum
EvetSeninkinde de 2-10 yaş mı yazıyor canım
Ben kullanıyorum meyve suyu ile denesenKızlar bestlak kullanan var mı? Ben iki gün önce bir bardak içtim midem çok bulandı suyun tadını çok değiştirdi dün yine içeyim dedim asla bitiremedim ağzımın tadı bozuldu iki gündür doğru düzgün su içemiyorum
Bana 5. Gün kontrolünde 1 haftalıkken baslayalim dediKızlar benim oğlum 7 günlük bugün. 5. Gün kontrolünde doktorumuz, 15. Gün kontrolünü aksatma geldiğinde D vitaminine başlayacağız dedi. Ama herkes daha erken başlamışay doktor mu değiştirsem ben hep yanlış iş yapıyoruz gibi geliyor
Sarilik olmasin diye surekli uyandirip emzirmekten olsa gerek, sarilik gectikten sonra da bu rutinleri haline geliyor. Yeniden bir rutin olusturmak gerek yoksa cok zor oluyor
Canım senin 20 günlük olmuş artık. İlk sıçrama vaktine yavaş yavaş gelmiş
Hiç kilo almamayı nasıl başardın,ben günde 2 öğün yiyorum bu haldeyim
Nasıl olursa olsun yeter ki sağlıkla gelsinler inşallah canım
Doğum olmuş muydu canım senin?olmadı ise alt değeri yükselince de oluyor karaciğer enzimi ç,doktoruna bir sor istersen
Tam doymuyor olabilir
Silikon meme ucu çok işe yarıyor,15-20 gün sonra kasları gelişincecyavaş yavaş kesersin ben öyle yapmıştım ilk gebelikte.yoksa hiç göğüslerim emilemeyecek halde idi.bence emsin de onunla emsin ne zararı olacak ki,brn gerekirse bir ömür bununla emziririm demiştim o kadar kötü idi göğüslerim
Gözünüz aydın, aynen öyle acılar unutuluyor benim de çok ağrım vardı hala da var karnım çok tuhaf hissediyorum ama geçiyor
Bizim bazı geceler öyle yatağına koyuyoruz tam dalamıyor koynumuzda yatırıyoruz hanımefendiyi. Daha çok ufaklar belki de bizim sıcaklığımızı kokunuzu istiyorlardı canım sen de alıp öyle yap tam daldığı zaman koyarsın yatağını belki tam dalamıyordur
Benim doktor yazmisti aldim ama kullanmadim,damla seklinde yazmis onu suya mi damlatiyoruzKızlar bestlak kullanan var mı? Ben iki gün önce bir bardak içtim midem çok bulandı suyun tadını çok değiştirdi dün yine içeyim dedim asla bitiremedim ağzımın tadı bozuldu iki gündür doğru düzgün su içemiyorum
Canım kuru inciri direk mi tüketiyorsun yoksa kompostosunu mu?Ben kullanıyorum ama bana hiç tad gelmiyorKuru incir denedin mi en etkilisi o bence. 4 gündür kuru incir yiyorum ben sütü fışkırttırıyor resmen
Hemen deniyorum,teşekkürlerBen kullanıyorum ama bana hiç tad gelmiyorKuru incir denedin mi en etkilisi o bence. 4 gündür kuru incir yiyorum ben sütü fışkırttırıyor resmen
BenKim erken başlamış canim ? D vit 15. Gün başlanıyor ki
Meyve suyu aklıma geldi ama kullanım şeklinde su yazıyor diye asla dışına cıkmadım huyum kurusunEvet
Ben kullanıyorum meyve suyu ile denesen
Bana 5. Gün kontrolünde 1 haftalıkken baslayalim dedi
Kullanımı şeklinde suya 20 damla diyor, artık su içince öğürüyorumBenim doktor yazmisti aldim ama kullanmadim,damla seklinde yazmis onu suya mi damlatiyoruzben direk agzima damlatacagim diye dusundum.
Hiç kilo almamayı nasıl başardın,ben günde 2 öğün yiyorum bu haldeyim
Nasıl olursa olsun yeter ki sağlıkla gelsinler inşallah canım
Doğum olmuş muydu canım senin?olmadı ise alt değeri yükselince de oluyor karaciğer enzimi ç,doktoruna bir sor istersen
Tam doymuyor olabilir
Silikon meme ucu çok işe yarıyor,15-20 gün sonra kasları gelişincecyavaş yavaş kesersin ben öyle yapmıştım ilk gebelikte.yoksa hiç göğüslerim emilemeyecek halde idi.bence emsin de onunla emsin ne zararı olacak ki,brn gerekirse bir ömür bununla emziririm demiştim o kadar kötü idi göğüslerim
Bize de 5. gün kullanmaya başlayabilirsin demişti doktor d vit için. Tek bir görüş yok anladığım kadarıyla, kesmene gerek yok benceBengeçen gün sağlık ocağına gittiğimde verdiler bende hatta o markayı beğenmeyip ocean aldım damlatıyorum üç gündür hiii keseyim mi hemen bugün 13 günlük.
Banada dr 1 haftalıkken baslattıKim erken başlamış canim ? D vit 15. Gün başlanıyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?