2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canım bu hangi uygulama
Harika haftalar diye kitap var canım, onun uygulaması. Ben kitabını çok kullandım kızımda , telefon da uyarı açısından hep el altında olun uygulamasını da indirip satın almıştım.

Eklentiler

• Screenshot_20230316_144747_One UI Home.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar bize doktorumuz ayın 21inde kontrole gelin demişti. Şimdi de izin almış 27sine kadar yokmuş randevu alamadık. Beklesek mi başka hekimden randevu mu alsak diye kararsız kaldık eşimle. Ama belki bu hafta yapılması gereken bir şey vardır bir de göbek deliğini göstermek istiyorum tekrar. 6 gün de az değil 1-2 gün olsa neyse de. Aynı hastanede yeğenimin doktoru var memnun onlar da. Ona mı randevu alsam yoksa beklesem mi bilemedim sizce?

Doğum hikayemiz hemen hemen seninle aynı

Kızlar d vitamini damlası olarak Ocean Vitamin D3 400 IU aldım. Uyarılar kısmında 2-10 yaş grubu çocuklar ve yetişkinlerin kullanımına uygundur yazmış. Yanlış mı aldım acaba

Başka doktora göster bence, için rahat eder hem

Kızlar d vitamini damlası olarak Ocean Vitamin D3 400 IU aldım. Uyarılar kısmında 2-10 yaş grubu çocuklar ve yetişkinlerin kullanımına uygundur yazmış. Yanlış mı aldım acaba
Ben de onu aldım tek fıs veriyoruz

500 gram bayağı ciddi kilo kaybı, bu inat nedir anlamıyorum

Ben hamileligim boyunca hic kilo almadim. Son gun 2 kg kadar fazlaydim baslangic kilomdan bebek de 2995 gr 48 cm dogdu 38+4 te
Hiç kilo almamayı nasıl başardın,ben günde 2 öğün yiyorum bu haldeyim
Nasıl olursa olsun yeter ki sağlıkla gelsinler inşallah canım
Doğum olmuş muydu canım senin?olmadı ise alt değeri yükselince de oluyor karaciğer enzimi ç,doktoruna bir sor istersen
Bizim kız saat başı uyanıyor kızlar ya, yatağına koyuyorum uyanıyor. Noluyor acaba, acıktığı için mi uyanıyor?
Tam doymuyor olabilir
Silikon meme ucu çok işe yarıyor,15-20 gün sonra kasları gelişincecyavaş yavaş kesersin ben öyle yapmıştım ilk gebelikte.yoksa hiç göğüslerim emilemeyecek halde idi.bence emsin de onunla emsin ne zararı olacak ki,brn gerekirse bir ömür bununla emziririm demiştim o kadar kötü idi göğüslerim

Kızlar bebekleriniz kusarken burnundan falan fışkırıyor mu, dünden beri öyle kusuyor emdikten sonra. Doktoru aramalı mıyım? Normal mi ?

Az önce sağlık ocağına gittik aşı için bugün çağırmışlardi ama Şubat 28 çektiği için pazartesi yapalim onu atlamışız dediler neyse gitmişken kilo ölçümü yaptırdım 3300. Gr olmuş fındığım 28 günde 860 gr almışız dünya için küçük Ekin için büyük bir gelişme

Doğum yaptım canım 25 günlüğüz

Kızlar bebekleriniz kusarken burnundan falan fışkırıyor mu, dünden beri öyle kusuyor emdikten sonra. Doktoru aramalı mıyım? Normal mi ?
Canim saglik ocagindaki ebeyi arayip sorsan... Benim ebe, cep nosunu verdi, her seye istedigin zaman ara dedi. Doktora da gerekirse ulasiyor. Cocuk doktoruna ulasma sansin varsa daha iyi tabii ki ama yoksa ebe Doktora git gitme der. Onlar cok egitim aliyor bu konularda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…