Tamamdır inşallah çözümü olan geçişi bir şeydirBizi de bilgilendir canım
Harika haftalar diye kitap var canım, onun uygulaması. Ben kitabını çok kullandım kızımda , telefon da uyarı açısından hep el altında olun uygulamasını da indirip satın almıştım.Canım bu hangi uygulama
Bu hangi uygulama? Yoksa internet sitesi mi?Canım senin 20 günlük olmuş artık. İlk sıçrama vaktine yavaş yavaş gelmiş
İnşallah canım ya gerçekten artık canım yanmaya başladı kaşımaktanTamamdır inşallah çözümü olan geçişi bir şeydiryoksa kendimi uyuz sanmaya başlayacağım
Doğum ne zaman oldu canım?Ben doğum yaptım birden su patladı evde nasıl hastaneye yetiştik bilmiyorum hemen doğuma aldılar kendi doktorum bile giremedi doğuma nöbetçi doktor girdi doğum pazar günü olunca yetişemedi
Doğum hikayemiz hemen hemen seninle aynıDoktor kan uyusmazligi olsaydi bakardim dedi. Ama oyle bir durumunuz yok dedi. Yaniltici cikabiliyor bazen annenin kan grubu cikabiliyor dedi.
Delige gelecek belki ama o sanciyi cekmek keyifliydi heyecanli bekleyisti. Tabii benim 6 saat sonunda sezeryana dondu normal dogum olmadi ama olsun saglik olsun.
Başka doktora göster bence, için rahat eder hemKızlar bize doktorumuz ayın 21inde kontrole gelin demişti. Şimdi de izin almış 27sine kadar yokmuş randevu alamadık. Beklesek mi başka hekimden randevu mu alsak diye kararsız kaldık eşimle. Ama belki bu hafta yapılması gereken bir şey vardır bir de göbek deliğini göstermek istiyorum tekrar. 6 gün de az değil 1-2 gün olsa neyse de. Aynı hastanede yeğenimin doktoru var memnun onlar da. Ona mı randevu alsam yoksa beklesem mi bilemedim sizce?
Ben de onu aldım tek fıs veriyoruzKızlar d vitamini damlası olarak Ocean Vitamin D3 400 IU aldım. Uyarılar kısmında 2-10 yaş grubu çocuklar ve yetişkinlerin kullanımına uygundur yazmış. Yanlış mı aldım acaba
500 gram bayağı ciddi kilo kaybı, bu inat nedir anlamıyorum500 kusur grma yakın verdi canım. Pediatri doktorlarının inatçılığı yüzünden. Sütüm yokken illa emecek diye mama vermediler çünkü. Neyse 200 grm normal bir değer. Ben haftasına doğum kilosunun üzerine çıkarttımyani 3900 kusur doğdu, ertesi gün 3.400 e düştü. Doğduktan 3.gun sonra 3.700 lere çıktı. 10.gun 4.540 grm oldu
Bende çok sinir oldum ama baya engel oldular iste. Sonra da 500 grm çok ciddi bir kayıp başka bir şey olabilir diye bir dünya kan tahlili yaptılar.500 gram bayağı ciddi kilo kaybı, bu inat nedir anlamıyorum
Hiç kilo almamayı nasıl başardın,ben günde 2 öğün yiyorum bu haldeyimBen hamileligim boyunca hic kilo almadim. Son gun 2 kg kadar fazlaydim baslangic kilomdan bebek de 2995 gr 48 cm dogdu 38+4 te
Nasıl olursa olsun yeter ki sağlıkla gelsinler inşallah canımMaşallah canım sen benden tecrübelisin zaten benim ilk gebelik çokta bilmediğimden müdahalesiz bi doğum olsa diyorum haliyle suni sancıdan fln korkuyorum, bende 20 kilo aldım, yürüyüş o kadar yapamıyorum belim çok ağrıyor sana maşallah bende yarım saat yürümeye çalışıyorum, benim kide 250 gr almış hemen hemen, inşallah daha fazla kilo almayız ama benim de yavaşladı kilo alımı hamdolsun
Doğum olmuş muydu canım senin?olmadı ise alt değeri yükselince de oluyor karaciğer enzimi ç,doktoruna bir sor istersenBenKaç gündür belim kollarım karnım ama en çok da bacaklarımdaki çatlaklar deli dehşet kaşınıyor.. Dediğin gibi uyuz oldum sanki. Kıpkırmızı oldu her yerim kaşımaktan. İlk başta yoktu yeni çıktı ortaya bu durum
Tam doymuyor olabilirBizim kız saat başı uyanıyor kızlar ya, yatağına koyuyorum uyanıyor. Noluyor acaba, acıktığı için mi uyanıyor?
Silikon meme ucu çok işe yarıyor,15-20 gün sonra kasları gelişincecyavaş yavaş kesersin ben öyle yapmıştım ilk gebelikte.yoksa hiç göğüslerim emilemeyecek halde idi.bence emsin de onunla emsin ne zararı olacak ki,brn gerekirse bir ömür bununla emziririm demiştim o kadar kötü idi göğüslerimKızlar benim sütüm baya azdı. Yok gibi yani, damla damla.. Önden meme verip arkasından mama verdik hep hastanede. 3 saatte bir falan, 30cc. Doktorlar mutlaka verin dediler sarılık için ki ona ragmen sariligi da arttı yine de o da ayrı konu. Bugun tekrar baktiracagiz, umarım düşmeye başlamıştırHala mama veriyoruz. Ben 2 gece yatmadım hastanede. Annemler ablamlar falan gelmişti, eh biraz da iyiydim, çıkmak istedim 1 gecede çıktım. Ancak işte 3.gun falan duş aldım. Bestlak kullanıyorum. Artıyor gibi sütüm şükür ama bu sefer de benim minik kuş biberonla mi alıştı hemen bilmem, mememi istemiyor Neler yaptım, yok.. Uyurken vereyim, daha çok acikmadan falan diye öyle de denedim ama öyle de ağzını açması falan çok zor. 2 cekse uyuyor sonra öyle olunca da.. Oğluma da başlarda biberon vermiştik ama o biberonu bile zorla alıyordu. Memeciydi hep. Meme yarası vs yasamistim ama böyle bir şey yaşamamıştım. Simdi de memem yara olmuştu, biraz kan akmış falan, ondan mi istemedi acaba Sonra z.yagi tahin yagi falan sürdüm azaldı baya ama.. Daha iyi simdi.. Silikon meme ucu aliyim dedim belki alır memeyi diye. Başka ne yapabilirim Çok üzülüyorum
Reflü olabilir kuzum dr una danış biKızlar bebekleriniz kusarken burnundan falan fışkırıyor mu, dünden beri öyle kusuyor emdikten sonra. Doktoru aramalı mıyım? Normal mi ?
Doğum yaptım canım 25 günlüğüzHiç kilo almamayı nasıl başardın,ben günde 2 öğün yiyorum bu haldeyim
Nasıl olursa olsun yeter ki sağlıkla gelsinler inşallah canım
Doğum olmuş muydu canım senin?olmadı ise alt değeri yükselince de oluyor karaciğer enzimi ç,doktoruna bir sor istersen
Tam doymuyor olabilir
Silikon meme ucu çok işe yarıyor,15-20 gün sonra kasları gelişincecyavaş yavaş kesersin ben öyle yapmıştım ilk gebelikte.yoksa hiç göğüslerim emilemeyecek halde idi.bence emsin de onunla emsin ne zararı olacak ki,brn gerekirse bir ömür bununla emziririm demiştim o kadar kötü idi göğüslerim
Seninkinde de 2-10 yaş mı yazıyor canımBen de onu aldım tek fıs veriyoruz
Benim bir ara gebelikte çok kaşıntım olmuştu da alt değerim yükselmiş gebelikte olur dediler ama öyle aşırı yüksek değildi.maşallah sen büyütmüşsün darısı başımızaDoğum yaptım canım 25 günlüğüz
Canim saglik ocagindaki ebeyi arayip sorsan... Benim ebe, cep nosunu verdi, her seye istedigin zaman ara dedi. Doktora da gerekirse ulasiyor. Cocuk doktoruna ulasma sansin varsa daha iyi tabii ki ama yoksa ebe Doktora git gitme der. Onlar cok egitim aliyor bu konularda...Kızlar bebekleriniz kusarken burnundan falan fışkırıyor mu, dünden beri öyle kusuyor emdikten sonra. Doktoru aramalı mıyım? Normal mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?