2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bence de var bu geçen hafta beni sezaryene alacakları belli olduğunda o kadar doğurasım yoktu ki Allah affetsin keske biraz uyusam da sonra dogursam falan dedim içimden doğurunca geçti şükür
Acaba sonlarina yaklasinca mi boyle oluyor? Insallah gecicidir... Yoksa yandim

Sık emzirme derken kaç saatte bir emziriyorsun ? Bi de kızlar bebişleriniz nasıl emiyor? Benim kız 3-5 yudum çekiyor duruyor 1-2 dak sonra yine bi 5-6 yudum çekiyor. Sizinkiler nasıl ? 14 günlük olduk.

Sık emzirme derken kaç saatte bir emziriyorsun ? Bi de kızlar bebişleriniz nasıl emiyor? Benim kız 3-5 yudum çekiyor duruyor 1-2 dak sonra yine bi 5-6 yudum çekiyor. Sizinkiler nasıl ? 14 günlük olduk.
1 saate bir gerekirse emziriyorum canım çok şükür faydasınıda görüyoruz kilo alıyor süt yapan şeyler yiyorum genellikle

Dogum modu diye bi sey var galiba... Suan dogumum baslasa doguracak enerjim yok, istahim yok
Tüm gün ayağa kalkınca kasıkta ağrılar oldu şiddetlenmedi ama doğuracağım diyemedim , doğuracağımız zamanı biliriz heralde bence mart sonu gerçekten mart sonunu zorlayacak

Canım sarılık varsa hiç saat tutma, ağzını açtığında ver memeyi ağzına.
Benimki de aynı çok çabuk yoruluyor, ben bırakınca çenesini gıdıklıyorum, emmeye devam ediyor böyle böyle büyüyecekler işte 9 günlük bizimki daha ablası

minseo canim sendin galiba bir mama oneren goldenli bir seydi? Neydi ismi?

Mama onerisi alabilirim kizlar
Canım golden goat sma yada hipp combotic alabilirsin
Canım eğer emzirme danışmanı varsa çevrende danış kesinlikle birde önerebileceğim şey biberon yerine şırınga ve serçe parmağını kullanarak mama ver biberon kolay olduğu için meme ile uğraşmak istemiyor demşti hemşire bana acıkınca öncelikle kesinlikle emzir almasa da her yolu dene tentene temas uykuluyken vs Rabbim yardımcın olsun inşallah en kısa sürede düzene girer canım sarılık bizde de var malesef 5. Gün 14 çıktı sonra 15 15 son 2 seferde de 13.5 çıktı 17 min üstünde fototerapi veririz dedi sürekli emziriyorum ama bebeğim hala sarı atlatamadık kilo da alıyor anlamadım eşimle kan uyuşmazlığı da yok
Sagolun kizlar,peki bunlarin yeni doganlari farkli oluyordur degil mi?Gerdi eczacida bilgilendirir ama size de danisayim
Canım 0-6 ay şeklinde oluyor canım yeni doğan diye büyüdükçe değişiyor kutu
Benimde öyle özellikle göğüs altı bölgesi, göbek deliği hemen altı , birde üstüne boğaz kol ve sırtım da çok kaşınıyor
Canım Rabbim yardımcın olsun kaşıntı çok zor yaa inşallah en kısa sürede toparlanırsın
Canım 5. Gün kontrolü sonrası kızımda 6 aya kadar ayda bir sonra 2 ayda bir yasından sonrada 6 yada bir götürmüştük gelişim için bunda da aynısını yapacağım ama özeller malesef bana da öyle geliyor mesela oğlumda sarılık var 17 olursa hastaneye alırız dedi özeldeki doktor devletteki doktor 21 i görürsem fototerapi veririm dedi
Canım 2 saatte bir gecede en geç 3 saatte bir emziriyorum canım eğer uyuyorsa onun dışında ne zaman aranırsa da veriyorum uykuluyken dediğin gibi 2 3 çekip uyuyor o zamanda çenesiyle burnuyla ayağıyla oynayıp emzirmeye çalışıyorum uyanıkken arka arkaya emiyor ama

Ah canım keşke yapsalar da bizim de işimize gelir her ay doktora 600-700 lira bayilmayiz Şimdi haftaya 1 ay kontrolümüz var dr muaynesi 450 tl kalca ultrasonu 650 tl kafadan 1100 lira

Ah canım keşke yapsalar da bizim de işimize gelir her ay doktora 600-700 lira bayilmayiz Şimdi haftaya 1 ay kontrolümüz var dr muaynesi 450 tl kalca ultrasonu 650 tl kafadan 1100 lira
Kalça ultrasonu tam kaç günlükken yapılacak bize 1.5 aylıkken gelin demişti çocuk doktoru. 40 günlük mü oluyor acaba

Bizim kız saat başı uyanıyor kızlar ya, yatağına koyuyorum uyanıyor. Noluyor acaba, acıktığı için mi uyanıyor?
Benim oğlum da öyle maalesef, çok yordu beni bu durum.

Bize hastaneden çıkarken size 5. Gün çocuk doktoruna kontrol için randevu yazdık dediler gittik yarı fiyatını ödedik hem kendileri çağırdılar hem para aldılar Zaten bir daha o dra gitmeyeceğim başka dr da bulamadım dr suz kaldım şu anda
Bende onu kullanıyorum, bugün biraz midem bulandı bestlak içince dedim ya bu ilâçtan(pragnacare) -balık yağı hapı da var içinde -Dolayı da olabilir diye düşündüm çünkü akşam yemeği sonrası içtim yine öğürtü geldi midem bulandı

Canım ben özele gidiyorum ama doğum sonrası ilk 30 gün her şey ücretsiz hiç para ödemedik biz daha Bana mide bulantısı yapmadı ama kaşıntı ve kabartılar ondan sebep mi bilmiyorum aslında memnunum da güzel enerji veriyor o kadar uykusuzluğa rağmen

Tüm gün ayağa kalkınca kasıkta ağrılar oldu şiddetlenmedi ama doğuracağım diyemedim , doğuracağımız zamanı biliriz heralde bence mart sonu gerçekten mart sonunu zorlayacak
Kesinlikle oyle bizimkiler :) bence de biliriz, oyle kolay bi sey degil sonucta

Kaşık biberon kullandığım gün çocuk hiç uyumadı canım gazdan. Kaşık biberonları da emdikleri için çok hava yuttu çocuk. Kullanmadım daha da. Resmen çocuk ıkınıp gaz çıkartmaktan gündüz gece, geceyi sabah etti. Bende her mama öncesi emziriyorum baktım bazen emmiyor ben de sağıyorum inan her iki memeden en fazla 30 cc süt geliyor. Arkasımınn bebişide meme istemiyor annesi sağıp veriyor 90/100cc sağıyormuş her defasında sadece 2,5 litre su içiyorum diyo o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…