2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Aynen öyle, hiç üzülmeye takılmaya değmez valla şekerim. Nasipte varsa gelir süt yoksa çözüm var zaten
Öyle yaptım canım bende artık umursamıyorum pek çoö takmıştım kafaya şimdi elimden geleni yaptım içim rahat diyorum o yüzden emzirenildiğim kadar devam edeceğim

Merhaba art Med marka gebelik testi adetime 6 gün var testi açtığımda böyle silik çizgiyle karşılaştım sizce gebelik var mı ?

Eklentiler

• IMG_20230316_224512.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_20230316_224447.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_20230316_224439.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_20230316_224433.webp
    14 KB · Görüntüleme: 76
Ayni seyi yasadik biz de. Biberona gectim ben de. Herkes alisir meme almaz diyor da ne yapayim. Eziyet oldu kasik biberon. Ben de senin gibi yapiyorum emzirmeyi deniyorum emmezse sagip biberonla veriyorum.

Aaa bestlak öyle mi kullanılıyor ben direkt yutuyordum

Sık emzirme derken kaç saatte bir emziriyorsun ? Bi de kızlar bebişleriniz nasıl emiyor? Benim kız 3-5 yudum çekiyor duruyor 1-2 dak sonra yine bi 5-6 yudum çekiyor. Sizinkiler nasıl ? 14 günlük olduk.
Benimkinde sürekli es vererek emiyor,dediğin gibi 3-5 emiyor duruyor sonra yine emiyor ya fa ben dürtüyorum

Kızlar ben aşırı çatlamışım ya ne olduysa son birkaç haftada olmuş şimdi duştan çıkınca bir baktım da karnım full çatlak bunlar ne zaman beyazlar acaba?

Kızlar ben aşırı çatlamışım ya ne olduysa son birkaç haftada olmuş şimdi duştan çıkınca bir baktım da karnım full çatlak bunlar ne zaman beyazlar acaba?
1-2 aya beyazlar bence canım benim de o kahverengi çizgi hala duruyor ne zaman gecer acaba

Yok ya önce memeyi veriyorum bi iki çekiyor sonra sinirlenip birakiyo, silikon ucu takınca şak diye kapiyo hemen emiyo
Şuan seninle aynı moddayız asla silikon uç olmadan almıyor, kendini parçalıyor çocuk. Benimkinin küçük meme ve biberon ucuna tahammülü asla yok. 21.30 da uyandı hâlâ uyumamak için direniyor ben sallanıyorum artık uykusuzluktan.
Büyük oğlum olmasa gene idare edebilirim ama onun için sabah 6.30 da kalkmam lazım. Geçen gün ben de bebek ağlarken uyutma bahanesi ile geçtim odaya bir güzel ağladım, çok yorulduğumu hissediyorum artık

Sık emzirme derken kaç saatte bir emziriyorsun ? Bi de kızlar bebişleriniz nasıl emiyor? Benim kız 3-5 yudum çekiyor duruyor 1-2 dak sonra yine bi 5-6 yudum çekiyor. Sizinkiler nasıl ? 14 günlük olduk.
İlk zamanlar böyleydi canım çene güçlenene kadar öyle olur emzirirken bir parmağınla çenesinin altına destek ver öyle daha rahat emiyorlar

Öyle yaptım canım bende artık umursamıyorum pek çoö takmıştım kafaya şimdi elimden geleni yaptım içim rahat diyorum o yüzden emzirenildiğim kadar devam edeceğim
Bence 1 damla bile alsa kâr anne sütü için, hem şimdiki mamalar eskisi ile asla kıyas bile yapılamaz. Bu kadar hiç kafaya takmaya gerek yok, kendimizi yıprattığımıza değmiyor. Bebeğe sorsan karnım doyuyor yeter modundadır bence
Ayni seyi yasadik biz de. Biberona gectim ben de. Herkes alisir meme almaz diyor da ne yapayim. Eziyet oldu kasik biberon. Ben de senin gibi yapiyorum emzirmeyi deniyorum emmezse sagip biberonla veriyorum.
Alakası yok. Biberonuda alır, memeyide

1-2 aya beyazlar bence canım benim de o kahverengi çizgi hala duruyor ne zaman gecer acaba
İnsallah beyazlar bir an önce canım gördükçe moralim bozuluyor. Kahverengi çizgi de duruyor bende cidden ne zaman geçer acaba ya da geçer mi benim için tek sevindirici şey iki günde iki kilo vermişim evde demek ki emzirerek baya baya gidecek kilolar

İnşallah canım. Evet emziririken çok kalori yakılıyor en güzel kilo verme yöntemi

Merhaba art Med marka gebelik testi adetime 6 gün var testi açtığımda böyle silik çizgiyle karşılaştım sizce gebelik var mı ?
Benim çizgi böyleyken öğrenmiştim hamile olduğumu ama dediğiniz markayı bilmiyorum kan verin bence.yumurtlamadan kaç gün sonra yaptınız testi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…