Öyle yaptım canım bende artık umursamıyorum pek çoö takmıştım kafaya şimdi elimden geleni yaptım içim rahat diyorum o yüzden emzirenildiğim kadar devam edeceğimAynen öyle, hiç üzülmeye takılmaya değmez valla şekerim. Nasipte varsa gelir süt yoksa çözüm var zaten
Bir ayı doldursun öyle gelin dedi canım haftaya carsamba gideceğiz 34 günlük olacakKalça ultrasonu tam kaç günlükken yapılacak bize 1.5 aylıkken gelin demişti çocuk doktoru. 40 günlük mü oluyor acaba
Ayni seyi yasadik biz de. Biberona gectim ben de. Herkes alisir meme almaz diyor da ne yapayim. Eziyet oldu kasik biberon. Ben de senin gibi yapiyorum emzirmeyi deniyorum emmezse sagip biberonla veriyorum.Kaşık biberon kullandığım gün çocuk hiç uyumadı canım gazdan. Kaşık biberonları da emdikleri için çok hava yuttu çocuk. Kullanmadım daha da. Resmen çocuk ıkınıp gaz çıkartmaktan gündüz gece, geceyi sabah etti. Bende her mama öncesi emziriyorum baktım bazen emmiyor ben de sağıyorum inan her iki memeden en fazla 30 cc süt geliyor. Arkasımınn bebişide meme istemiyor annesi sağıp veriyor 90/100cc sağıyormuş her defasında sadece 2,5 litre su içiyorum diyo o kadar
Aaa bestlak öyle mi kullanılıyorHemen deniyorum,teşekkürler
Bengeçen gün sağlık ocağına gittiğimde verdiler bende hatta o markayı beğenmeyip ocean aldım damlatıyorum üç gündür hiii keseyim mi hemen bugün 13 günlük.
Meyve suyu aklıma geldi ama kullanım şeklinde su yazıyor diye asla dışına cıkmadım huyum kurusun
Kullanımı şeklinde suya 20 damla diyor, artık su içince öğürüyorum
Hamilelikte yaşamadığım birçok belirtiyi şu anda lohusalıkta yaşıyorum, canım bir şeyler istiyor sürekli durup dururken sudan iğreniyorum öğürmeyee başladım
Bana da bir ay bitince başlayalım dedi4.gun başlattı bize.
Benimkinde sürekli es vererek emiyor,dediğin gibi 3-5 emiyor duruyor sonra yine emiyor ya fa ben dürtüyorumSık emzirme derken kaç saatte bir emziriyorsun ? Bi de kızlar bebişleriniz nasıl emiyor? Benim kız 3-5 yudum çekiyor duruyor 1-2 dak sonra yine bi 5-6 yudum çekiyor. Sizinkiler nasıl ? 14 günlük olduk.
Hahahah kız suya ya da meyvesuyuna damlatAaa bestlak öyle mi kullanılıyorben direkt yutuyordum
1-2 aya beyazlar bence canım benim de o kahverengi çizgi hala duruyor ne zaman gecer acabaKızlar ben aşırı çatlamışım ya ne olduysa son birkaç haftada olmuş şimdi duştan çıkınca bir baktım da karnım full çatlak bunlar ne zaman beyazlar acaba?
İnsanin sinirleri çok bozuluyo gercekten. dun gece tam 3 saat boyunca emdi asla uyumadi, sinirimden ağladım. Biz de takviye olarak mama veriyoruz çünkü ne kadr emerse emsin istiyor. Yetmiyo malesef. Kasikla yediriyoruz mamayi ama o da cok yorucu, kaşık biberon aldim onu deniycem bi de. Simdi annem yanimda o gidince ne yapıcam onu düşünüyorum
Şuan seninle aynı moddayız asla silikon uç olmadan almıyor, kendini parçalıyor çocuk. Benimkinin küçük meme ve biberon ucuna tahammülü asla yok. 21.30 da uyandı hâlâ uyumamak için direniyor ben sallanıyorum artık uykusuzluktan.Yok ya önce memeyi veriyorum bi iki çekiyor sonra sinirlenip birakiyo, silikon ucu takınca şak diye kapiyo hemen emiyo
İlk zamanlar böyleydi canım çene güçlenene kadar öyle olur emzirirken bir parmağınla çenesinin altına destek ver öyle daha rahat emiyorlarSık emzirme derken kaç saatte bir emziriyorsun ? Bi de kızlar bebişleriniz nasıl emiyor? Benim kız 3-5 yudum çekiyor duruyor 1-2 dak sonra yine bi 5-6 yudum çekiyor. Sizinkiler nasıl ? 14 günlük olduk.
Bence 1 damla bile alsa kâr anne sütü için, hem şimdiki mamalar eskisi ile asla kıyas bile yapılamaz. Bu kadar hiç kafaya takmaya gerek yok, kendimizi yıprattığımıza değmiyor. Bebeğe sorsan karnım doyuyor yeter modundadır benceÖyle yaptım canım bende artık umursamıyorum pek çoö takmıştım kafaya şimdi elimden geleni yaptım içim rahat diyorum o yüzden emzirenildiğim kadar devam edeceğim
Alakası yok. Biberonuda alır, memeyideAyni seyi yasadik biz de. Biberona gectim ben de. Herkes alisir meme almaz diyor da ne yapayim. Eziyet oldu kasik biberon. Ben de senin gibi yapiyorum emzirmeyi deniyorum emmezse sagip biberonla veriyorum.
İnsallah beyazlar bir an önce canım gördükçe moralim bozuluyor. Kahverengi çizgi de duruyor bende cidden ne zaman geçer acaba ya da geçer mi1-2 aya beyazlar bence canım benim de o kahverengi çizgi hala duruyor ne zaman gecer acaba
Edirnedeyim ben. Doktorumuzda Ahmet Yıldırım.Doktorunuz kim acaba İstanbul'da mi
İnşallah canım. Evet emziririken çok kalori yakılıyor en güzel kilo verme yöntemiİnsallah beyazlar bir an önce canım gördükçe moralim bozuluyor. Kahverengi çizgi de duruyor bende cidden ne zaman geçer acaba ya da geçer mibenim için tek sevindirici şey iki günde iki kilo vermişim evde demek ki emzirerek baya baya gidecek kilolar
Kilo durumunuz nedir.yada pıhtılaşma hangi genlrde vardıBen 0.6 kullandım, bilmiyorum ama doktor min 30 gün daha kullan dedi
Benim çizgi böyleyken öğrenmiştim hamile olduğumu ama dediğiniz markayı bilmiyorum kan verin bence.yumurtlamadan kaç gün sonra yaptınız testi?Merhaba art Med marka gebelik testi adetime 6 gün var testi açtığımda böyle silik çizgiyle karşılaştım sizce gebelik var mı ?
7 gün sonra yaptımBenim çizgi böyleyken öğrenmiştim hamile olduğumu ama dediğiniz markayı bilmiyorum kan verin bence.yumurtlamadan kaç gün sonra yaptınız testi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?