Ahahaa yalniz degilsin canim ben de oyle saniyordumAaa bestlak öyle mi kullanılıyorben direkt yutuyordum
Her çocuk farklı,ilk oğlumda benimki hiçte alışmadı biberona hatta bir aylıkken full benden emiyordu artık çene kasları güçlenince ben de yavaş yavaş biberonu bırakmıştım.ayrıca alışsa ne olacak o zaman ilk biberonu verirken ne kafama takmıştım,sağıp verilir aynı süt sonuçta.şimdi çok rahatım biberon mama emzirme sağma ne varsa uygulayacağım yeter ki doysunAyni seyi yasadik biz de. Biberona gectim ben de. Herkes alisir meme almaz diyor da ne yapayim. Eziyet oldu kasik biberon. Ben de senin gibi yapiyorum emzirmeyi deniyorum emmezse sagip biberonla veriyorum.
Ben de boyle dusunuyorum. Sariligimiz kritik seviyede bir de. Onemli olan beslenmesi ne sekilde oldugu degil. Ama gel gor ki emzirmek istemeyen anne oldum kvdenin gozunde. Anneme ayri esime ayri sikayet ediyor.Her çocuk farklı,ilk oğlumda benimki hiçte alışmadı biberona hatta bir aylıkken full benden emiyordu artık çene kasları güçlenince ben de yavaş yavaş biberonu bırakmıştım.ayrıca alışsa ne olacak o zaman ilk biberonu verirken ne kafama takmıştım,sağıp verilir aynı süt sonuçta.şimdi çok rahatım biberon mama emzirme sağma ne varsa uygulayacağım yeter ki doysun
Bebeğimi doğumdan hemen sonra kaybettim. Öldü küçücük yavrum. Dünya tatlısı çok güzel bir bebek taşımışım. Buraya muhtemelen girmem artık, lütfen soru sormayın. Kimse tam emin değil tam olarak ne olduğundan şu anda.Eksi_Elma canim galiba dogumdasin. Yoksa mutlaka yazardin diye dusunuyorum. Insallah kolay bir dogum oluyordur. Saglikla dogsun bebis guzel haberler bekliyorum
ben de dun sut sagdim verdim yetmedi cikmadi da baska mama takviyesi yapim dedim verme diyo annem de. Dedim doymadi ac mi kalsin cocuk.Benim annem de dun aksam diyorki,bari gece mama vermeyin.Gece gunduz ne fark eder yani.Bir de esimin ailesiyle bazi olaylar yasamistik yakin zamanda, annem de bildigin esime bilenmis, ne desek bana da ona da laf carpip duruyorİnsanlar yaş alinca laf carpmak,elestirmek bunyelere mi yukleniyor acaba
Cok uzuldum... Basin sagolsun... Allah sabir versin...Bebeğimi doğumdan hemen sonra kaybettim. Öldü küçücük yavrum. Dünya tatlısı çok güzel bir bebek taşımışım. Buraya muhtemelen girmem artık, lütfen soru sormayın. Kimse tam emin değil tam olarak ne olduğundan şu anda.
Herkesin bebeğine uzun, sağlıklı, mutlu ömürler diliyorum. Çok üzgünüm.
Peki gebelikte var mıydı?Kızlar ben aşırı çatlamışım ya ne olduysa son birkaç haftada olmuş şimdi duştan çıkınca bir baktım da karnım full çatlak bunlar ne zaman beyazlar acaba?
Tamamlayıcı sağlık sigortasını arastirdin mi canim bence ekonomik oluyor ben ve ikizlere yaptırdık 11bin tl, bizim cocuk dr muayenesi 865 tl 15 tl devlet katkı payı ödüyoruz tahliller ücretsiz bize ekonomik geldiAh canım keşke yapsalar da bizim de işimize gelir her ay doktora 600-700 lira bayilmayizŞimdi haftaya 1 ay kontrolümüz var dr muaynesi 450 tl kalca ultrasonu 650 tl kafadan 1100 lira
Pure anda soft olanın bel kısmı lastikli diğerinin ki düz canım internetten inceledigim kadarıyla aralarındaki en büyük fark bu. ama bize molfix büyük geldi sleepy aldık o daha küçük onun 1 numarasını kullanıyorum geceleride molfix takıyorum emiciligi daha iyi diyeMerhaba bebek bezi olarak Molfix kullananlar hangisini kullanıyor acaba mavi olan mi diğer rengi mi ? Bir de memnun musunuz? Prima kullandık şimdiye kadar ama maşallah bizimmkiz fazla cisli biraz daha ekonomik bir beze geçmeyi düşünüyoruz
Ben de inanamadim... O kadar alismisim ki sorunca dogurdum soyle boyle gibi bir cevaba... Hic beklemiyordum. Inanamadim , 3 defa okudum oyle idrak ettim...Gelen habere çok üzgünüm..
çok şaşırdım detay sormayacağım etiket yapmayacağım ama moralimi çok bozdu Allah güç versin..
Merhaba canım ikizlerle hayat nasıl? Benimkiler yarın gelecek bakabilecek miyim diye çok korkuyorum. İkisi aynı anda ağladığında çaresiz kalacağımı düşünüyorumTamamlayıcı sağlık sigortasını arastirdin mi canim bence ekonomik oluyor ben ve ikizlere yaptırdık 11bin tl, bizim cocuk dr muayenesi 865 tl 15 tl devlet katkı payı ödüyoruz tahliller ücretsiz bize ekonomik geldi
Pure anda soft olanın bel kısmı lastikli diğerinin ki düz canım internetten inceledigim kadarıyla aralarındaki en büyük fark bu. ama bize molfix büyük geldi sleepy aldık o daha küçük onun 1 numarasını kullanıyorum geceleride molfix takıyorum emiciligi daha iyi diye
Kahverengi cizgi benim uzunca sure gecmedi 1 yila anca gecti diyebilirim canim. Ama herkesin teni farkli tabi.Yani eni sonu geciyor.Benim bu hamileligimde o cizgi cikmadi.İnsallah beyazlar bir an önce canım gördükçe moralim bozuluyor. Kahverengi çizgi de duruyor bende cidden ne zaman geçer acaba ya da geçer mibenim için tek sevindirici şey iki günde iki kilo vermişim evde demek ki emzirerek baya baya gidecek kilolar
Çok uzuldum canim Rabbim sabirlar versin insallahBebeğimi doğumdan hemen sonra kaybettim. Öldü küçücük yavrum. Dünya tatlısı çok güzel bir bebek taşımışım. Buraya muhtemelen girmem artık, lütfen soru sormayın. Kimse tam emin değil tam olarak ne olduğundan şu anda.
Herkesin bebeğine uzun, sağlıklı, mutlu ömürler diliyorum. Çok üzgünüm.
Ben de sayfaya sormak icin girdim. Cok farkli oldum anlatamam.Gelen habere çok üzgünüm..
çok şaşırdım detay sormayacağım etiket yapmayacağım ama moralimi çok bozdu Allah güç versin..
Allah im bizlere bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsinBen de sayfaya sormak icin girdim. Cok farkli oldum anlatamam.
Canim benim yanımda anneler sırayla yardima kalıyor o yüzden daha tam anlayamadım ama giderek daha duzene biniyor hersey kolaylaşıyor inşallah, bazen çok canımın sıkıldığı zorlandığım zamanlar oluyor ama hayatı kolaylaştırmaya çalışıyorum, büyük kizimda ne ıslak mendil kullandım ne mama verdim, ütüsuz kıyafet giydirmedim. Şimdi hiçbirini yapmıyorum kafama takmıyorum. Öyle böyle 34 günlük olduk çok şükür. İnşallah sende çok zorlanmadan buyutursun bebisleri, takip edemedim kv yanında miydin, ortamınız nasılMerhaba canım ikizlerle hayat nasıl? Benimkiler yarın gelecek bakabilecek miyim diye çok korkuyorum. İkisi aynı anda ağladığında çaresiz kalacağımı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?