Canim M mkbtu0 dedigi gibi tek bebek gibi olmaz. Bakis acinizi esnetin. Utuymus, alt yemizligiymis hepsine kolay olacak sekilde bakmak lazim... Sutum az, yok yemek, temizlik.. bunlari bosverin... Temel ihtiyaclarini gidermek yeterli. Insallah yaparsiniz, zor tabii ama gecici insallahMerhaba canım ikizlerle hayat nasıl? Benimkiler yarın gelecek bakabilecek miyim diye çok korkuyorum. İkisi aynı anda ağladığında çaresiz kalacağımı düşünüyorum
Maviyi kullanıyorum memnunum canımMerhaba bebek bezi olarak Molfix kullananlar hangisini kullanıyor acaba mavi olan mi diğer rengi mi ? Bir de memnun musunuz? Prima kullandık şimdiye kadar ama maşallah bizimmkiz fazla cisli biraz daha ekonomik bir beze geçmeyi düşünüyoruz
Vardı ama bu kadar değilPeki gebelikte var mıydı?
Kahverengi çizgiye yine okeyim ama çatlaklar çok fenaKahverengi cizgi benim uzunca sure gecmedi 1 yila anca gecti diyebilirim canim. Ama herkesin teni farkli tabi.Yani eni sonu geciyor.Benim bu hamileligimde o cizgi cikmadi.
Tam da dün bu moddaydım ben de. İnşaallah erken gelmez birkaç gün uyuyayım diye dertlendimBence de var bu geçen hafta beni sezaryene alacakları belli olduğunda o kadar doğurasım yoktu ki Allah affetsin keske biraz uyusam da sonra dogursam falan dedim içimdendoğurunca geçti şükür
Allah sabir versin cok uzgunumBebeğimi doğumdan hemen sonra kaybettim. Öldü küçücük yavrum. Dünya tatlısı çok güzel bir bebek taşımışım. Buraya muhtemelen girmem artık, lütfen soru sormayın. Kimse tam emin değil tam olarak ne olduğundan şu anda.
Herkesin bebeğine uzun, sağlıklı, mutlu ömürler diliyorum. Çok üzgünüm.
Başın sağ olsun canımBebeğimi doğumdan hemen sonra kaybettim. Öldü küçücük yavrum. Dünya tatlısı çok güzel bir bebek taşımışım. Buraya muhtemelen girmem artık, lütfen soru sormayın. Kimse tam emin değil tam olarak ne olduğundan şu anda.
Herkesin bebeğine uzun, sağlıklı, mutlu ömürler diliyorum. Çok üzgünüm.
Ben primacıyim, bu seferde 1-2 numaradan almıştım 2 ser paket. Kızımda alerji yapmayan tek markaydi çünkü bu sefer riske atmayalım dedikMerhaba bebek bezi olarak Molfix kullananlar hangisini kullanıyor acaba mavi olan mi diğer rengi mi ? Bir de memnun musunuz? Prima kullandık şimdiye kadar ama maşallah bizimmkiz fazla cisli biraz daha ekonomik bir beze geçmeyi düşünüyoruz
Doktorum enzirmede de çatlak olabilir dedi dünKızlar ben aşırı çatlamışım ya ne olduysa son birkaç haftada olmuş şimdi duştan çıkınca bir baktım da karnım full çatlak bunlar ne zaman beyazlar acaba?
İstersen kantaron yağı sürmeye devem etVardı ama bu kadar değil
Kahverengi çizgiye yine okeyim ama çatlaklar çok fena
Prima nın pişik yaptığını nadir duydum..Ben primacıyim, bu seferde 1-2 numaradan almıştım 2 ser paket. Kızımda alerji yapmayan tek markaydi çünkü bu sefer riske atmayalım dedik
Ama sonuç oglanda tahriş yaptı. Doktor goon kullanın dedi. Şimdi gündüz çok sık alt değiştirip prima tüketiyorum, gece goon. Bitince direk goon geçecez. Oğlanın poposu ucuz çıktı
Ben de prima premium care aldim kirmizi bebisim. Bepanthol kullaniyordum, mustelaya gectim daha iyi gibi ama bezden mi ki o? Bilemedim ben. Degistirsem mi bezi?Prima nın pişik yaptığını nadir duydum..
Bakalım benim bebiş ne yapacak
Ben de prima premium care aldim kirmizi bebisim. Bepanthol kullaniyordum, mustelaya gectim daha iyi gibi ama bezden mi ki o? Bilemedim ben. Degistirsem mi bezi?
Ben başından beri güvendiğim bir markanın kantaron yağını sabah akşam sürüyorumKesinlikle, 5 gundur suruyorum, catlamam azaldi. Keske taa basinda bunu kullansaydim...annewith
Aslında pişik Fehim tahriş. Cildi aşırı hassas ,primanin iç yüzeyi sert gelmiş, içi daha yumuşak beze gecin dedi . Prima premium kullanıyordumPrima nın pişik yaptığını nadir duydum..
Bakalım benim bebiş ne yapacak
Sizinde mi ikiz bebislerKızlar bebeşlerimi işitme testine götürmemiz gerekiyor. Henüz 1 aylık olduk. 5 saat uyanık olmaları gerekiyormuş nasıl ayakta tutabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?