2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Merhaba canım ikizlerle hayat nasıl? Benimkiler yarın gelecek bakabilecek miyim diye çok korkuyorum. İkisi aynı anda ağladığında çaresiz kalacağımı düşünüyorum
Canim M mkbtu0 dedigi gibi tek bebek gibi olmaz. Bakis acinizi esnetin. Utuymus, alt yemizligiymis hepsine kolay olacak sekilde bakmak lazim... Sutum az, yok yemek, temizlik.. bunlari bosverin... Temel ihtiyaclarini gidermek yeterli. Insallah yaparsiniz, zor tabii ama gecici insallah

Kayinvalidenizden de uzak durmaya calisin, iyice strese sokuyor sizi ve tabii ki es .. bugun karsilikli oturun guzelce bi konusun. O da surecim farkina varsin ve destek olsun hem bebek bakiminda, hem size, hem de Kv faktorunu elimine etsin

Maviyi kullanıyorum memnunum canım

Reactions: Cmz
Bence de var bu geçen hafta beni sezaryene alacakları belli olduğunda o kadar doğurasım yoktu ki Allah affetsin keske biraz uyusam da sonra dogursam falan dedim içimden doğurunca geçti şükür
Tam da dün bu moddaydım ben de. İnşaallah erken gelmez birkaç gün uyuyayım diye dertlendim bugün de baya enerjiğim

Allah sabir versin cok uzgunum

Başın sağ olsun canım

Ben primacıyim, bu seferde 1-2 numaradan almıştım 2 ser paket. Kızımda alerji yapmayan tek markaydi çünkü bu sefer riske atmayalım dedik
Ama sonuç oglanda tahriş yaptı. Doktor goon kullanın dedi. Şimdi gündüz çok sık alt değiştirip prima tüketiyorum, gece goon. Bitince direk goon geçecez. Oğlanın poposu ucuz çıktı

Ya çok ara ara girebiliyorum zaten okuduğum şeye çok üzüldüm Rabbim dayanma gücü versin inşallah. Gerçekten yaşayan bilir nasıl bir acı olduğunu. Rabbim inşallah onun acısını dindirecek yeni bir yavru nasip eder

Prima nın pişik yaptığını nadir duydum..
Bakalım benim bebiş ne yapacak

Kızlar bebeşlerimi işitme testine götürmemiz gerekiyor. Henüz 1 aylık olduk. 5 saat uyanık olmaları gerekiyormuş nasıl ayakta tutabilirim?

Kesinlikle, 5 gundur suruyorum, catlamam azaldi. Keske taa basinda bunu kullansaydim... annewith
Ben başından beri güvendiğim bir markanın kantaron yağını sabah akşam sürüyorum
Şimdilik görebildiğim çatlama yok, sonrasında da meme ucu ve nemlendirme için kullanmaya devam etmeyi planlıyorum

Prima nın pişik yaptığını nadir duydum..
Bakalım benim bebiş ne yapacak
Aslında pişik Fehim tahriş. Cildi aşırı hassas ,primanin iç yüzeyi sert gelmiş, içi daha yumuşak beze gecin dedi . Prima premium kullanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…