2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar bebişlerinizin gözü ara sıra bir yere dalıyor mu ? Boş boş baktığına şahit oldum aile hekimi gözlemleyip nörolojiye yönlendirdi. Allah korusun aklıma kötü şeyler geliyor.

Kantaronu emzirmeden önce mecburen siliyorsun di mi? Kokusu falan kalmaz mı acaba?
Dün silikon uç da denedim bu arada, yok onla da ememedi Süt cok olsa çeker mi acaba Az diye mi uğraşmıyor..? Güya 2. cocugum valla moralim cok bozuk.. Psikolojim çok kötü..
Yara biraz oldu ama sonra ben zeytin yağı, tahin yagi falan sürdüm, simdi öyle kötü değil.. Basta emiyordu az da olsa.. Emse belki yara olacak bilmiyorum, emmiyor şimdi Silikon ucu hani biberona alıştı ya bari ordan çeker diye denedim dün. Yok yine çekemedi. Sütü arttırmaya çalışıyorum. Süt artarsa emer inşallah ya.. Hormonlar mafetti beni. Ağla ağla bir hal oldum. Duramıyorum..
Saol canım Silikon ucla da alamadı Yani biraz tuttu ama çekemedi galiba.. Süt de öyle biberondaki gibi gelmiyor tabi.. Senin sütün var herhalde maşallah benimki az geliyor çocuğa muhtemelen.. Cekmeyince de artmıyor Simdi hosaftir, duttur, incir vs bir şeyler deneyecegim. Artar inşallah.. artarsa da emer inşallah

Saol canım Sarilik var biraz bu yuzden biraz halsiz. Uykudayken uyandırıp da emmiyor bir türlü.. Acıkınca yaygarayi basıyor. Bu sefer de gözü bir şey görmüyor. Meme falan hak getire.. Saat başı bile emziremiyorum yani şimdi. Güçsüz biraz galiba Çekmiyor. Deniyorum ama tabi ki.. Asla vazgeçmem.. Çok üzülüyorum. Ağlaya ağlaya bir hal oldum, saolsun hormonlar.. Zaten anezteziyi atamadim hala, basim ağrıyor. Bir de aglamaktan ağrıyor.. 2. çocuk ama psikolojim beter oldu. İlkinde bu kadar değildim sanırım. Surekli kafamda bin tane düşünce..
Çekemedi canım onu da Süt az galiba ondan.. sabredemiyor.. cok gelmeyince deliriyor Çok mutsuzum
İşte benimkinin bana pek ihtiyacı yok Mamaya ihtiyacı var Benim bir önemim yok
Süt artsın diye arada sagiyorum mecbur. Bari öyle anne sütü alsın az da olsa diye Emzirdikce artacak biliyorum ama emmiyor ki işte Benim 2. çocuğum ama tecrübe falan hak getire. Her şeyi biliyorum da güya işte her bebek farklı.. O zaman da çok ağladığım zamanlar olmuştu. Baska başka sorunları vardı onun da.. Başta yine süt azdı tabi.. sonra gazı uykusuzlugu.. Simdi benim düşünmem gereken şeyler de artti. Her ne kadar 7 yasinda olsa da, cok kucuk değil ama, bir yavrum daha var.. Hormonlarim tavan.. Ya bu minnak da beni emmezse diye simdi bile salya sümük ağlaya ağlaya yazıyorum.. Annem babam geldiler şehir dışından. Kalıyorlar benimle ama yanlarında da ağlamıyorum. Caktirmamaya çalışıyorum. Gerci nasıl anlaşılmayacak gözlerim kurbağa oldu.. Onları da evinden ettim diye ona da takılıyorum bazen.. 70-80 yaşında insanlar.. Ay lütfen geçsin bu günler

Ben kullanıyorum ama bana hiç tad gelmiyor Kuru incir denedin mi en etkilisi o bence. 4 gündür kuru incir yiyorum ben sütü fışkırttırıyor resmen

Benim doktor yazmisti aldim ama kullanmadim,damla seklinde yazmis onu suya mi damlatiyoruz ben direk agzima damlatacagim diye dusundum.
Ben damlayı suya damlatmiyorum. Direk kaşıkla içiyorum. Fark etmez bence. Tadı güzel hatta.. Zaten suya damlatın yazmıyor ya ben çok baktım ama.. Günlük kullanım 3 kere / 20 damla yazıyor sadece.

Kızlar bebişlerinizin gözü ara sıra bir yere dalıyor mu ? Boş boş baktığına şahit oldum aile hekimi gözlemleyip nörolojiye yönlendirdi. Allah korusun aklıma kötü şeyler geliyor.
Yenidogan bebekler sonucta normal degil mi Benim kizimin da saga sola yukari asagi donup duruyor,ilk kizimin da ayni oldugu icin cok evhamlanmadim.İlk aylar gozleri kontrol edemiyorlar bence.

Benim doktor gunde yirmi damla dedi,sen 60 damla mi aliyorsun yani

Canim zaten yeni doganlar tam goremez. 2 aylik olunca gorebilir. Simdi her seyi siyah beyaz belli oranda goruyorlar. Dediginizi tam anlamadim. Elinize puskul gibi dikkat cekici bir cisim alin, kulagindan baslayarak hafif sallayarak diger kulagina dogru gozleri Ile takip edecegi sekilde getirip goturun yakindan... Takip ediyor mu? Tepki veriyor mu bi bakin...

Ama zaten çok minikler ki görme yetileri bile az çok yakındaki nesneleri görebiliyorlar. Allah korusun ben bişey olduğunu sanmıyorum canim

Canım benim inşallah emicek sabırla tutturmaya çalış memeyi. Hoşaf falan mutlaka ye canım etkisi oluyor ben hergün tüketiyorum iyikide yanıma hastaneye de getirmişim inan sütü gayet güzel artırıyor. Çorba ve bol suda üzülüp stres yapma canım oda etkiliyor biliyorum elinde değil insan stres oluyor niye emmiyor diye ama yapmamalıyız o bile etkiliyor sütü benimde geçen günler ağlamaklı geçiyordu canım biraz zor zamanlar geçicek inşallah

Kizlar bebeğinde reflu olan var mı benim kizlardan biri çok kusuyor

Dalıyor canim bence sıkıntılı bi durum değil daha tam göremiyorlar hatta ilk zamanlarda şaşı gibi bakıyorlar ama sonra düzeliyor

Yok benimkiler üçüz
Oyy maşallah maşallah qizemli vardi sayfamızda üçüz annesi onu tek biliyordum ben Allah yardımcınız olsun işlerinizi kolaylaştırsın kuvözde kaldılar mi küvözde kalan bebeklerin 6. Ayda tekrar işitme testine gitmesi gerekiyor dediler bize

Canim Bebegin kac gunluk.Allah askina neden bu kadar hemen insani strese sokuyorlar ki. Bebekler bakar ki oyle ara ara. Ben oglumdan hatirliyorum bakardi o sekilde daliyordu. O ilerleyen aylarda goz temasina falan bakilir iste mesela seni takip ediyor mu. Oglum 40 gunlukken ben bakmistim gozleriyle hareket eden nesneleri takip ediyor mu falan

Takip ediyor evet ama bir noktaya bakıp kalıyor gözünü kırpmadan

Evet ediyor ama kitlenip kaldı gibi oldu hiç hareket ettirmedi gözünü dr öyle diyince evhamlandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…