2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Amin cümlemizin yardımcısı olsun inşallah evet küvezde kaldılar. Hastaneden çıkmadan işitme testi yaptılar ama bizimkiler kaldı. Tekrar bu hafta girecekler teste

Takip ediyor evet ama bir noktaya bakıp kalıyor gözünü kırpmadan
Takip varsa korkmayin canim. Bol bol uyarici verin, konusun, sesinize bakmasini saglayin. Ellerinizle oyunlar oynayin...

Henuz cok kucuk, bi sey yoktur bence. Norolojiye emin olmak icin gidin demistir. Iciniz rahat eder iste. Rahat olun bence... Ne kadar sure dalip kaliyor, hangi durumlarda onlari takip edin ki noroloji sorunca soylersiniz.

Kızlar şöyle bir kahve fincanı beğenmiştim doktoruma hediye olarak yaptırayım diye. Fiyat 395 TL dedi. Sizce uygun mu hem fiyat hem hediye olarak .

Eklentiler

• Screenshot_20230312-101927.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 84
Teşekkürler deneyeceğim

Ay şu mama düşmanlığı bi salın arkadaş ya. İnsanı cidden çileden çıkarıyorlar. Geceleri veriyorum ben de çünkü uykusuzluktan artık emzirmek çok zor geliyor bazen hiçte vicdan yapmıyorum bizim de akıl sağlığımızı korumamız lazım çünkü

Evet ediyor ama kitlenip kaldı gibi oldu hiç hareket ettirmedi gözünü dr öyle diyince evhamlandım.
Daha çok kucuk oğlumdan da hatirliyorum boyle bos bos bir bakis oluyordu yenidogan donemi. Ben hic evhamlanmadim acikcasi cunku daha goremiyorlar bile dogru duzgun.

Kızlar bebeşlerimi işitme testine götürmemiz gerekiyor. Henüz 1 aylık olduk. 5 saat uyanık olmaları gerekiyormuş nasıl ayakta tutabilirim?
İlk kez duyuyorum işitme testinde 5 saat uyanık durmak durumunu. Kaldı ki yeni doğan bebekler 5 saat duramazlar ki benim kızım uyurken işitme testini yaptilar. Hareket etmemeleri gerekiyor sadece yapılırken.

Yenidoğanda Günde 4 defa 10 damla kullanilabilir diyor canim prospektusunde 4x10 olarak ben 2 defa falan veriyorum sabah akşam 20 damla toplamda
İçinde 15 damla yaziyor 4-6 saatte 1 verilebilir gerekli durumlarda daha sık verilebilir diyor emin olamadım bende

Canım Rabbim sabırlar versin dayanma gücü versin çok üzgünüm
Canım Molfix püre&soft önerdi arkadaşlarım aldım ama henüz kullanmadım bende Prima kullanıyorum şu anda bir de deneme amaçlı atkadaşım goon önerdi kimya mühendisi kendisi içeriği temiz bunu kullan dedi küçük paket alıp deneyebilirsin
Canım bende kızımda hep Prima kullandım bunda da Prima kullanıyorum arkadaşım kimya mühendisi kesinlikle goon önerdi içeriği temiz diye küçük bir paket aldım memnun kaldım ama bayağı ince geldi ilerdeki aylarda sızdırma durumu ne olur bilemiyorum

Kızlar bebişlerinizin gözü ara sıra bir yere dalıyor mu ? Boş boş baktığına şahit oldum aile hekimi gözlemleyip nörolojiye yönlendirdi. Allah korusun aklıma kötü şeyler geliyor.
Canım şu anda çok iyi göremiyorlar benimki de öyle arada dalıyor arada şaşı bakıyor zaten karaltı şeklinde görüyorlar diye biliyorum netlik yok takip bile edemiyor
Benim doktor gunde yirmi damla dedi,sen 60 damla mi aliyorsun yani
Canım 3*20 dedi bende öyle kullanıyorum

O kadar üzüldüm ki kelimeler yetmez. Rabbim dayanma gücü versin

26 kızıma goon kullanıyorum sızdırma yok canım çok memnunum

1 numara pure&soft almıştım memnun kaldık pişik yapmadı. Yetmeyince 1 paket daha 1 no aldim ben o mavi paket şuan onu kullaniyoruz o da pişik yapmadı canım. Goon numune vermişlerdi bize hastanede 2 adet 1 no onun da dokusuna bayıldım full pamuk ama boyutu bi tık büyük bebeğin iri bi bebekse onu da degerlendirebilirsin

Prima nın pişik yaptığını nadir duydum..
Bakalım benim bebiş ne yapacak
Primada badem yağı mi ne varmış sanırım benim kuzenin oğluna da alerji yapmiş o yüzden. bi de bazi paketleri parfümlüymüş galiba o da hassas bebeklerde alerji yapabiliyormuş. Her bebiş değişik işte hassasiyetlerine göre verdikleri tepki değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…