Amin cümlemizin yardımcısı olsun inşallahOyy maşallah maşallah qizemli vardi sayfamızda üçüz annesi onu tek biliyordum ben Allah yardımcınız olsun işlerinizi kolaylaştırsın kuvözde kaldılar mi küvözde kalan bebeklerin 6. Ayda tekrar işitme testine gitmesi gerekiyor dediler bize
Takip varsa korkmayin canim. Bol bol uyarici verin, konusun, sesinize bakmasini saglayin. Ellerinizle oyunlar oynayin...Takip ediyor evet ama bir noktaya bakıp kalıyor gözünü kırpmadan
Siyah beyaz bebek kartlari var. Onlardan alip kartlari ona gostererek anlatin, farkli meyveleri falan koklatin... Elma, armur, muz... Alerjik olmayan seyler :) bunlar benim normalde yaptigim seyler. Boyle yazdim diye kaygi yapmayin... Beyini uyariyor, faydali ...18 günlük
Ah sorma ben de..Arkadaşımızın mesajını şimdi gördüm çok etkilendim çok üzüldüm. Rabbim dayanma gücü versin inşallah
Evet hiç beklenen bir şey değildi ani ve sebepsiz çok zor rabbim kimseye yaşatmasın.Ah sorma ben de..
bir de nisanı görebiliriz demiştik
Teşekkürler deneyeceğimSiyah beyaz bebek kartlari var. Onlardan alip kartlari ona gostererek anlatin, farkli meyveleri falan koklatin... Elma, armur, muz... Alerjik olmayan seyler :) bunlar benim normalde yaptigim seyler. Boyle yazdim diye kaygi yapmayin... Beyini uyariyor, faydali ...
Ay şu mama düşmanlığı bi salın arkadaş ya. İnsanı cidden çileden çıkarıyorlar. Geceleri veriyorum ben de çünkü uykusuzluktan artık emzirmek çok zor geliyor bazen hiçte vicdan yapmıyorum bizim de akıl sağlığımızı korumamız lazım çünküBenim annem de dun aksam diyorki,bari gece mama vermeyin.Gece gunduz ne fark eder yani.Bir de esimin ailesiyle bazi olaylar yasamistik yakin zamanda, annem de bildigin esime bilenmis, ne desek bana da ona da laf carpip duruyorİnsanlar yaş alinca laf carpmak,elestirmek bunyelere mi yukleniyor acaba
Daha çok kucuk oğlumdan da hatirliyorum boyle bos bos bir bakis oluyordu yenidogan donemi. Ben hic evhamlanmadim acikcasi cunku daha goremiyorlar bile dogru duzgun.Evet ediyor ama kitlenip kaldı gibi oldu hiç hareket ettirmedi gözünü dr öyle diyince evhamlandım.
Bizim kiz da kaldi. Pazartesi tekrar yapilacak.Amin cümlemizin yardımcısı olsun inşallahevet küvezde kaldılar. Hastaneden çıkmadan işitme testi yaptılar ama bizimkiler kaldı. Tekrar bu hafta girecekler teste
Yenidoğanda Günde 4 defa 10 damla kullanilabilir diyor canim prospektusunde 4x10 olarak ben 2 defa falan veriyorum sabah akşam 20 damla toplamdaminseo canım sap simlex damlayı günde kaç kez kac damla veriyorsun?
İlk kez duyuyorum işitme testinde 5 saat uyanık durmak durumunu. Kaldı ki yeni doğan bebekler 5 saat duramazlar kiKızlar bebeşlerimi işitme testine götürmemiz gerekiyor. Henüz 1 aylık olduk. 5 saat uyanık olmaları gerekiyormuş nasıl ayakta tutabilirim?
İçinde 15 damla yaziyor 4-6 saatte 1 verilebilir gerekli durumlarda daha sık verilebilir diyorYenidoğanda Günde 4 defa 10 damla kullanilabilir diyor canim prospektusunde 4x10 olarak ben 2 defa falan veriyorum sabah akşam 20 damla toplamda
Canım Rabbim sabırlar versin dayanma gücü versinBebeğimi doğumdan hemen sonra kaybettim. Öldü küçücük yavrum. Dünya tatlısı çok güzel bir bebek taşımışım. Buraya muhtemelen girmem artık, lütfen soru sormayın. Kimse tam emin değil tam olarak ne olduğundan şu anda.
Herkesin bebeğine uzun, sağlıklı, mutlu ömürler diliyorum. Çok üzgünüm.
Canım Molfix püre&soft önerdi arkadaşlarım aldım ama henüz kullanmadım bende Prima kullanıyorum şu anda bir de deneme amaçlı atkadaşım goon önerdi kimya mühendisi kendisi içeriği temiz bunu kullan dedi küçük paket alıp deneyebilirsinMerhaba bebek bezi olarak Molfix kullananlar hangisini kullanıyor acaba mavi olan mi diğer rengi mi ? Bir de memnun musunuz? Prima kullandık şimdiye kadar ama maşallah bizimmkiz fazla cisli biraz daha ekonomik bir beze geçmeyi düşünüyoruz
Canım bende kızımda hep Prima kullandım bunda da Prima kullanıyorum arkadaşım kimya mühendisi kesinlikle goon önerdi içeriği temiz diye küçük bir paket aldım memnun kaldım ama bayağı ince geldi ilerdeki aylarda sızdırma durumu ne olur bilemiyorumBen primacıyim, bu seferde 1-2 numaradan almıştım 2 ser paket. Kızımda alerji yapmayan tek markaydi çünkü bu sefer riske atmayalım dedik
Ama sonuç oglanda tahriş yaptı. Doktor goon kullanın dedi. Şimdi gündüz çok sık alt değiştirip prima tüketiyorum, gece goon. Bitince direk goon geçecez. Oğlanın poposu ucuz çıktı
Canım şu anda çok iyi göremiyorlar benimki de öyle arada dalıyor arada şaşı bakıyor zaten karaltı şeklinde görüyorlar diye biliyorum netlik yok takip bile edemiyorKızlar bebişlerinizin gözü ara sıra bir yere dalıyor mu ? Boş boş baktığına şahit oldum aile hekimi gözlemleyip nörolojiye yönlendirdi. Allah korusun aklıma kötü şeyler geliyor.
Canım 3*20 dedi bende öyle kullanıyorumBenim doktor gunde yirmi damla dedi,sen 60 damla mi aliyorsun yani
O kadar üzüldüm ki kelimeler yetmez. Rabbim dayanma gücü versinBebeğimi doğumdan hemen sonra kaybettim. Öldü küçücük yavrum. Dünya tatlısı çok güzel bir bebek taşımışım. Buraya muhtemelen girmem artık, lütfen soru sormayın. Kimse tam emin değil tam olarak ne olduğundan şu anda.
Herkesin bebeğine uzun, sağlıklı, mutlu ömürler diliyorum. Çok üzgünüm.
Bitkisel olduğu için sorun yok sanırım çok vermekte ama yine de ben de çekiniyorum çok vermeyeİçinde 15 damla yaziyor 4-6 saatte 1 verilebilir gerekli durumlarda daha sık verilebilir diyoremin olamadım bende
26 kızıma goon kullanıyorum sızdırma yok canım çok memnunumCanım Rabbim sabırlar versin dayanma gücü versinçok üzgünüm
Canım Molfix püre&soft önerdi arkadaşlarım aldım ama henüz kullanmadım bende Prima kullanıyorum şu anda bir de deneme amaçlı atkadaşım goon önerdi kimya mühendisi kendisi içeriği temiz bunu kullan dedi küçük paket alıp deneyebilirsin
Canım bende kızımda hep Prima kullandım bunda da Prima kullanıyorum arkadaşım kimya mühendisi kesinlikle goon önerdi içeriği temiz diye küçük bir paket aldım memnun kaldım ama bayağı ince geldi ilerdeki aylarda sızdırma durumu ne olur bilemiyorum
Canım şu anda çok iyi göremiyorlar benimki de öyle arada dalıyor arada şaşı bakıyor zaten karaltı şeklinde görüyorlar diye biliyorum netlik yok takip bile edemiyor
Canım 3*20 dedi bende öyle kullanıyorum
1 numara pure&soft almıştım memnun kaldık pişik yapmadı. Yetmeyince 1 paket daha 1 no aldim ben o mavi paket şuan onu kullaniyoruz o da pişik yapmadı canım. Goon numune vermişlerdi bize hastanede 2 adet 1 no onun da dokusuna bayıldım full pamuk ama boyutu bi tık büyük bebeğin iri bi bebekse onu da degerlendirebilirsinMerhaba bebek bezi olarak Molfix kullananlar hangisini kullanıyor acaba mavi olan mi diğer rengi mi ? Bir de memnun musunuz? Prima kullandık şimdiye kadar ama maşallah bizimmkiz fazla cisli biraz daha ekonomik bir beze geçmeyi düşünüyoruz
Primada badem yağı mi ne varmış sanırım benim kuzenin oğluna da alerji yapmiş o yüzden. bi de bazi paketleri parfümlüymüş galiba o da hassas bebeklerde alerji yapabiliyormuş. Her bebiş değişik işte hassasiyetlerine göre verdikleri tepki değişiyorPrima nın pişik yaptığını nadir duydum..
Bakalım benim bebiş ne yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?