Sende onlara yüklen o zamn öyle bişey mi var ya yeni doğum yapmış insana yaptıkları strese bakBir de üstüne telefon neden sessizde bırakıyormusum diye trip yedim resmen abim gelmis ben acmayınca dönmüs neden acmamısım neden sesizdeymis diye sitem ettiler kimse de demiyor ki bu kız bulduğu en ufak zamanda hemen uyumak ister mi ya da isini görmek ister mi yok yani yok herkes hep bana hep bana
AA hadi hayırlısıyla al kucağına canım. Sancıların sonu geldi yaniAkilvar canim 4cm olmus acilma, sancilar da duzenli. Yarin yatis yapalim hazir gelin dedi. Bu sekilde kalmana izin veremem enfeksiyon riski var, acilma genis, senin icin de bebek icin de risk dedi... Insallah yarin suni ile kizimdaki gibi planlica dogumum gerceklesecek. Panik olmadan gitmek cok memnun etti beni Cok kilo almamis, 3400 oglum
Tesekkur ederimAA hadi hayırlısıyla al kucağına canım. Sancıların sonu geldi yani
Sende miiBak dun aksam sana.soyledim bu hafta dogurursunBenim de pazar gunu sabah gidecegim kesinlesti dosyami falan olusturdum
Maalesef canım. Bazen nazlı olmak gerekiyor. Güçlü kadın olunca dediğin gibi nasılsa kendi halleder kafasında oluyor herkes. Ama insanın hiç yoksa manevi desteğe ihtiyacı oluyor bunu da ya anlamıyorlar ya da anlamak işlerine gelmiyorCanım bunlar güçlü kadın olmanın cilveleribir gün bile derdimizi anlatmamışız, koşun gelin dememişiz, kendi yağımızla kavrulmuşuz onlar da bunu bildikleri için nasıl olsa halleder kafasındalar. Kendi 18 yaşındaki doğumlarını örnek verip senin 38 yaşında olmanın desteğe ihtiyaç duymaman gerektiğini zannediyorlar galiba. Sitem etsen onda bile sen suçlu olabilirsin gibi bir durum.
Yine de gerçekten rahat geçirdik şu dönemi çok şükür, en azından evde biri var stresi olmadı. İşin garibi benim kayınvalidem de yok, eşimin ailesinden de sıfır yardım yani. Allah yardım etsin tabi gerisi önemli değil
Heh tamam canım sağol bu tarz bişey okumuştum internette ama hatirlayamamistim dikkat edeceğim buna. Buzdolabında saklamak özelliğini kaybettiriyormus zaten bi faydası olmuyormuş ilacınActigin gün üzerine tarihi yaz canım. Oda sıcaklığında tam 20 gün. 20.gunun sonunda çöp. Çünkü ateş düşürme özelliğini kaybediyor. Doktorum 20 günden fazla kullandirmiyor.
Bence çok güzel olacak hele sancinin sonuTesekkur ederimhayirlisi ile insallah bakalim hikaye nasil tamamlanacak
Amin insallah canim. Guzel haberlerimizi bu sayfada veririz insallah❤Senin de gozun aydininsallah saglikla aliriz kucagimiza ... Bu seruveni de kapatiriz boylece
Aynen benim ki 39 da alincakti ama karin cevresi gerileyince tam 38 de alacak minik oglum gercektenSende miihadi sağlıcakla gelsin minik
Yaaaa kaçırmışımmmm bunu. Ve bende böyle düşünüyorum gerçekten. Kullanmasam mı acaba kremi ya. Senin geçmesi ne kadar sürdü canımDün şunu paylaşmıştım bak
Canım öğrenmek sancılı bir süreçBenim bebe de kaka yapmadan önce bı sancilaniyo ama her kaka da değil özellikle akşam kısa suruyo ama dayanamıyorum acı çekmesine. Bu gaz sancısı mi yoksa karnı kaka dan ağrıması normal midir. Dr kontrolunde de söyledim normal dedi.
Yapacakları yardım sadece ilk 15 20 gün onu da yabancıya değil çocuğuna torununa yapacaksın. Ne mutlu ki size öyle komşular gelmişCanım ben farklı şehirlerdeyim, uzak sayılırız hatta 7-8 saat. Ben de her ne kadar kimse gelmesin idare ederiz desem de insan manen o desteği istiyormuş bunu anladım. Annem dışında ablalarım doğumda ne yapacaksın gelelim mi demediler bile. Annem de şartlar bu şekilde oldu ne yapalım ben sana dua ediyorum diyor. Allah razı olsun ne diyim, onlar gelmedi diye aç kalmadık çok şükür. Biz hastahaneden eve gelmeden çorbamızı hazırlamıştı arkadaşlar komşular. 1 hafta her gün yemek taşıdılar, bazen 3 öğün. Allah hepsinden razı olsun. Ama gene de insan ailesinin bu rahatlığını sindiremiyor. Açıkçası ben çok üzüldüm. Şimdi de uzaktan habire telefon ediliyor, bazen bilinçli bazen öyle denk geldiği için açmıyorum telefonu. Uzaktan talimatlara da ihtiyacim yok. Allah kimseye muhtaç etmesin inşallah
Hemde ne sancı bende yeniden dogurcam sankiCanım öğrenmek sancılı bir süreçİlk defa gaz sancisiyla tanisiyorlar , ağlamaları vs ck normal. Yavaş yavaş öğrenecekler ve ağlamaları azalacak
Çok sağol canım bakayımKıyamam ya insan böyle zamanlarda cidden destek arıyor eşinin izin alma imkanı yok mu canım
Lansinoh Göğüs Ucu Koruyucu 24 mm 2 bunu almıştım memnun kaldım canım
İnsan hamile ve lohusayken yaşadıklarını asla unutmazmiş. Kimse kimseden çok büyük şeyler istemiyor evet çocuğu onlara da dogurmadik ama insan şu süreçte bir nefese bir desteğe ihtiyaç duyuyor ve yanında en yakını annesi ablasi kardeşi olsun istiyor. Keşke azcik fedakar olabilselermis bu konuda. İnsan böyle zamanlarda komsusuna bile destek oluyor lohusaya yardım etmek çok sevap. 1 tencere çorba bile yapsa o kadar hora geçiyor ki.
Tuvalete gitmeye zaman olmuyor ki çoğu zaman ne yemek yapması. Uyaninca aceleyle kahvalti yapıp kızın yanına geçiyorum şuan kucağımda uyuyor mesela esim 1,5 saate işten gelecek annem olmasa yemek yok. Yapmaya imkan yok zaten. Çocuk düzene girene kadar gercekten zor. Keşke biraz ellerini taşın altına koysalar
3 gün kuzum. Sür istersen yine belki daha hızlı geçirir kortizonlu krem değil di mi?Yaaaa kaçırmışımmmm bunu. Ve bende böyle düşünüyorum gerçekten. Kullanmasam mı acaba kremi ya. Senin geçmesi ne kadar sürdü canım
Yok canim buzdolabına koyulmuyor calpol. Benim evde her daim 3 yedek calpol bulunuyordu. Artık Kız büyüyünce dolven stok yapmıştımHeh tamam canım sağol bu tarz bişey okumuştum internette ama hatirlayamamistim dikkat edeceğim buna. Buzdolabında saklamak özelliğini kaybettiriyormus zaten bi faydası olmuyormuş ilacın
AA bnde aynı pendikteyim annemler Ataşehir ama Ümraniye 10 dk. Madem söylediğin halde gelmiyolar bnce çok stres yapma kendine eşin elinden geldiğince destek olsun. Kısa sürede düzen kurarsın canım inşallah
Ben de actım agzımı yumdum gözümü beni üzerken düsünmüyorlar artık onların üzülüp üzülmediği de beni ilgilendirmiyor bencil insanlardan nefret ediyorumSende onlara yüklen o zamn öyle bişey mi var ya yeni doğum yapmış insana yaptıkları strese bak
Bak dun aksam sana.soyledim bu hafta dogurursunBenim de pazar gunu sabah gidecegim kesinlesti dosyami falan olusturdum
Tesekkur ederimhayirlisi ile insallah bakalim hikaye nasil tamamlanacak
Actigin gün üzerine tarihi yaz canım. Oda sıcaklığında tam 20 gün. 20.gunun sonunda çöp. Çünkü ateş düşürme özelliğini kaybediyor. Doktorum 20 günden fazla kullandirmiyor.
Tesekkur ederim canimHadi sağlıkla inşallah kızlarçok mutlu doğumlarınız olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?