2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Sende onlara yüklen o zamn öyle bişey mi var ya yeni doğum yapmış insana yaptıkları strese bak

AA hadi hayırlısıyla al kucağına canım. Sancıların sonu geldi yani

Maalesef canım. Bazen nazlı olmak gerekiyor. Güçlü kadın olunca dediğin gibi nasılsa kendi halleder kafasında oluyor herkes. Ama insanın hiç yoksa manevi desteğe ihtiyacı oluyor bunu da ya anlamıyorlar ya da anlamak işlerine gelmiyor
Actigin gün üzerine tarihi yaz canım. Oda sıcaklığında tam 20 gün. 20.gunun sonunda çöp. Çünkü ateş düşürme özelliğini kaybediyor. Doktorum 20 günden fazla kullandirmiyor.
Heh tamam canım sağol bu tarz bişey okumuştum internette ama hatirlayamamistim dikkat edeceğim buna. Buzdolabında saklamak özelliğini kaybettiriyormus zaten bi faydası olmuyormuş ilacın

Canım öğrenmek sancılı bir süreç İlk defa gaz sancisiyla tanisiyorlar , ağlamaları vs ck normal. Yavaş yavaş öğrenecekler ve ağlamaları azalacak

Yapacakları yardım sadece ilk 15 20 gün onu da yabancıya değil çocuğuna torununa yapacaksın. Ne mutlu ki size öyle komşular gelmiş ben anneme diyorum niye gittin. İşte evdekiler diyo yani evdekiler kalma dedi diyorum yok yok öyle değil diyo o zamn ne sebeple gittin diyorum sebep yok annem evde olmazsa olmazmış. Konuşurken sinirlerim bozuldu aglicaktim boş boş konusuyo. Göbek bağı düştü banyo yaptık diyorum soğuk hep yapma diyo tmm o zamn destek olma ama snn söylediğin gibi büyüteyim bebeyi oldu. Allah'ın izniyle üstesinden geliriz yapmadıkları da onların sorunu

Canım öğrenmek sancılı bir süreç İlk defa gaz sancisiyla tanisiyorlar , ağlamaları vs ck normal. Yavaş yavaş öğrenecekler ve ağlamaları azalacak
Hemde ne sancı bende yeniden dogurcam sanki kıpkırmızı oluyo diyorum kesin bişey var pirtlatip şak diye bı susup göğsümde gülümsüyor sonrası b..k püsürük

Çok sağol canım bakayım

Heh tamam canım sağol bu tarz bişey okumuştum internette ama hatirlayamamistim dikkat edeceğim buna. Buzdolabında saklamak özelliğini kaybettiriyormus zaten bi faydası olmuyormuş ilacın
Yok canim buzdolabına koyulmuyor calpol. Benim evde her daim 3 yedek calpol bulunuyordu. Artık Kız büyüyünce dolven stok yapmıştım bazen 1 -2 defa kullanıp attığım çok şişe oldu. Ama etkisi kalmıyor işte 1 ay sonraya. 20 gün direk çöp. Bazen gerçekten üzülüyordum ziyan oldu diye ama yapacak bir şey yok.

AA bnde aynı pendikteyim annemler Ataşehir ama Ümraniye 10 dk. Madem söylediğin halde gelmiyolar bnce çok stres yapma kendine eşin elinden geldiğince destek olsun. Kısa sürede düzen kurarsın canım inşallah

Sende onlara yüklen o zamn öyle bişey mi var ya yeni doğum yapmış insana yaptıkları strese bak
Ben de actım agzımı yumdum gözümü beni üzerken düsünmüyorlar artık onların üzülüp üzülmediği de beni ilgilendirmiyor bencil insanlardan nefret ediyorum

Actigin gün üzerine tarihi yaz canım. Oda sıcaklığında tam 20 gün. 20.gunun sonunda çöp. Çünkü ateş düşürme özelliğini kaybediyor. Doktorum 20 günden fazla kullandirmiyor.

Ben 6 ay diye duymuştum canım. Genelde bir kaç sefer kullanılıp bırakılır; 20 gün içinde kimse bitiremez. Ya şişeyi küçültsünler ya bilgiyi güncellesinler bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…